ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    بدون شرح

علتشم رشد دلاره

ببین دلار چیکار کرد در این یکساله با ذوب!

موقع عرضه اولیه یه بار بخاطر کم بودن خریدار باطلش کردن بعدا ارزونتر فروختن
    قبلا همین ذوب زیان ده بود و همین الان هم زیان انباشته داره ولی دلار باعث شد ....

جالبه یه عده هنوز هم فکر میکنن علت اصلی رشد بازار غیر از دلاره ولی این نمیگن که اگر اینطوره چرا فقط سهم های دلاری رفتن بالا و بقیه سهم ها غیر از برخی انگشت شمار بالا نرفتن که هیچ افتم داشتن

اینکه نقدینگی وارد شده و... درست ولی چرا وارد این ها شده فقط؟علتش تحول در سوداوری به واسطه رشد ارزه

رشد دلار بسیاری از شرکتها رو متحول کرده نمونش فایرا که از زیان سنگین به کجا رسید و...
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 13661366
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 243

خرید حقیقی

28.829 m

خرید حقوقی

1.669 m

خرید گروهی

18.764 m

فروش حقیقی

24.861 m

فروش حقوقی

24.401 m

تعداد خریدار

1010

تعداد فروشنده

684

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

بلوک 17درصد ذوب آهن به خاطر نبود خریدار فردا در فرابورس عرضه نمیشود

خبرگزاری فارس: به دلیل عدم ارایه سفارش خرید توسط هیچ متقاضی، بلوک 17 درصدی ذوب آهن فردا در فرابورس عرضه نمیشود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در پی لغو عرضه بلوک 53 درصدی ذوب آهن در 12 مهر ( به دلیل مصوبه ناگهانی شورای عالی بورس مبنی بر لزوم تایید صلاحیت خریداران و تغییر فرایند معاملات عمده) که با رقابت سه روزه دو متقاضی مواجه شده بود، هئیت واگذاری تصمیم به عرضه یک بلوک 17 درصدی از این شرکت کرد، تا در مرحله درباره چگونگی فروش مابقی سهام این شرکت اقدام کند.

به همین دلیل با هماهنگی مسئولان شرکت فرابورس مقرر شد، 19 آذر یک میلیارد و337 میلیون و 628 هزار و 952 سهم ذوب آهن معادل 17 درصد سهام در فرابورس عرضه شود و حتی 7 آذر برای این عرضه جلسه معارفه نیز در محل کارگزاری بانک ملی ایران (کارگزار عرضه کننده بلوک فوق) برگزار شد تا شانس فروش آن افزایش یابد، ولی آخرین پیگیری فارس نشان میدهد، این بلوک فردا عرضه نمیشود.

براساس این گزارش، این ناکامی در فروش 17 درصد سهام ذوب آهن ناشی نبود مشتری و عدم ارایه حتی یک سفارش خرید رخ داده است.

در حالی که هنگام عرضه بلوک 53 درصدی به علت امکان مدیریت خریدار ، دو متقاضی خواهان خرید آن بودند.

امروز هم در بازار سهام شایعه شده صندوق ذخیره فرهنگیان اقدام به خرید بلوک 17 درصدی ذوب آهن خواهد کرد، اما در نهایت مشخص شد، چنین شایعهای صحت ندارد.

به این ترتیب بعد از تخصیص 15 درصد سهام ذوب آهن به صندوق ذخیره فرهنگیان بابت رد دیون که 25 تیر انجام شد، خصوصی سازی این شرکت مشمول اصل 44 فعلا" ناتمام ماند.

قیمت پایه هر سهم بلوک 17 درصدی ذوب آهن به قیمت تابلوی فرابورس بعلاوه 20 درصد به شرطی که از 340 تومان کمتر نباشد، تعیین شده بود که قرار بود، به صورت 30 درصد نقد و باقی اقساط 4 ساله عرضه شود.

ارزش پایه این بلوک هم بیش از 454 میلیارد تومان و مبلغ سپرده هم بیش از 13.6 میلیارد تومان بود.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

فاتحه بازار خونده شد

اون از بلوک شبندر ، این هم از بلوک ذوب ، این هم از خبر بد سیمانیها ، این هم از وضعيت نامناسب خودرو و گروه دارویی ، وضعیت بالتکلیفی خوراک پتروشیمی ها و ....

صف فولاد رو هم دادند

به احتمال قوی میریم که اصلاح شاخص رو داشته باشیم
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

معلوم نیست تو این سهم چی میگذره و این رنجای منفی آخر وقت چی بود چی شد ! ؟

امروز در رنجهای منفی آخر وقت قیمت سهم به میانگین متحرک 20 روزه برخورد کرد در چارت هم مشاهده میکنید که در صعودهای قبلی با تثبیت شدن قیمت بالای MA20 صعودها شکل گرفته (در تحلیل قبلی شبندر هم مشاهده شد با گذر از MA20 صعود 12% تا امروز شکل گرفت)....

همینطور الگو پرچم در سهم شکل گرفته که با توجه به این سناریو بنظر فردا روز مهمی برای سهم بوده و باید دید فردا ذوب با واگرایی منفی خفیف میتونه خودشو در ترند صعودی بالای 305 تثبیت کنه یا احتمالا میریم برای اصلاح تا حولی کف کانال صعودی سفید رنگ .....

موفق باشید.....
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

باز هم حتما" یه برنامه ای دارن،خدا داند....... :(

نظر

• ساسان
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 728

سلام
                حساب دو دو تا چهار تاست
                از یک هفته پیش مشخص بود معامله ای در کار نیست
                واریز وجه الضمان باید تا یکشنبه گذشته انجام میشد
                که نشد
                حداقل این هست که خیلیها خبر داشتن
                حقوقیهاو برخی از خواص حقیقها را میگم
                بهتون پیشنهاد میکنن
                فردا به فکر فروش اونهم در صف فروش نباشید
                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• shimab
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 422

باز هم حتما" یه برنامه ای دارن،خدا داند....... :(
                  :-?

این سهم 3-4 بار رفته بالای 300 من نفروختم که نفروختم چرا؟؟؟؟ خودم هم نمی دونم، بابا بفروش دیگه... فکر کنم بازار فردا دیدنی باشه، اتا می گم نخر نخر نخر ....:d

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

سلام
                    این هم نقل قولی قابل تامل از سایت همسایه

با سلام
                    همانطور که پیش بینی می شد معامله ذوب فردا انجام نخواهد شد. البته این را بازار تقریبا می دانست. به نظر من خیلی خوب شد همین الان خبرش آمد وگرنه فردا می خواست کلا بازار رو منتظر نگه داره. الان خوبیش اینه هر کی تو جریان نبود فردا همون اول وقت می فروشه بعد تو بازار اگه خواستند جمعش کنند فرصتش هست. باید در نظر داشته باشیم که احتمالا ذوب این هفته در بورس کالا میلگرد عرضه خواهد داشت به نظر من عرضه ذوب با تقاضای بالایی مواجه خواهد شد و می تواند محرکی برای سهم باشد. هرچند به نظر من سهامهای خیلی بهتری در این گروه وجود دارد.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                      :-?

این سهم 3-4 بار رفته بالای 300 من نفروختم که نفروختم چرا؟؟؟؟ خودم هم نمی دونم، بابا بفروش دیگه... فکر کنم بازار فردا دیدنی باشه، اتا می گم نخر نخر نخر ....:d
                      چه بهتر،این معامله بلوکی جلوی رشد سهم رو گرفته بود،یاد شبندر افتادم وقتی رو 300 بود معامله بلوکیش انجام نشد بعد تک گاز تا 370 رفت ;)

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

چه بهتر،این معامله بلوکی جلوی رشد سهم رو گرفته بود،یاد شبندر افتادم وقتی رو 300 بود معامله بلوکیش انجام نشد بعد تک گاز تا 370 رفت ;)
                        اتا جان پولش را لازم دارم فقط این هفته را منتظر می مونم بعد می فروشم ... اتا خان فکر کنم از شانس بد منه ....:(
                        آخرین ویرایش توسط shimab؛ 2012/12/08, 18:54.

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

تو این رشد بازار ذوب هیچ رشدی نکرد که هیچ منفی هم شد پس باید اون رشد نکردش رو به بازار پس بده شاید با قیمت میلگرد فردا بتونه, اون تفاوت قیمتی 70 تومانی با فولاد رو باید حفظ کنه باید بره بالا نمیشه که سهم یه داستانی هست به نظرذ من خریدار بوده حقیقی هم بوده همو ریخته گران منتها دیدن پروپاقرص هست نخاستن بیفته دست حقیقی اگر بازار باهوش باشه نباید فردا برای ذوب اتفاق خاصی بیفته
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

سلام
                            توی معارفه قبلی که خوب خبرهای مثبتی میداد مدیر عامل
                            صرفه جویی
                            بهره برداری
                            باید منتظر فردا بود

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              فاتحه بازار خونده شد

اون از بلوک شبندر ، این هم از بلوک ذوب ، این هم از خبر بد سیمانیها ، این هم از وضعيت نامناسب خودرو و گروه دارویی ، وضعیت بالتکلیفی خوراک پتروشیمی ها و ....

صف فولاد رو هم دادند

به احتمال قوی میریم که اصلاح شاخص رو داشته باشیم
                              با سلام آقای بابک دوستی در سایت بورکس جمله بسیار زیبای ذکر کرد آن هم تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری معامله بلوکی در کار نیست طبق گفته حقیقت در سایت بورکس حالا چرا باید جستجو کرد یا ارزان فروشی می باشد و یا گروهی آقای آ ح خریدار می باشند یکی از این دو گزینه باید باشد با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                                اتا جان پولش را لازم دارم فقط این هفته را منتظر می مونم بعد می فروشم ... اتا خان فکر کنم از شانس بد منه ....:(
                                نگران نباش؛خداییش اگه بدونی امروز چنتا ذوب خریدم جای من بوده راهی بیمارستان میشدی ;)

نظر

در حال کار...
                                X