در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postذوب امروز هم معاملات خوبی داشت. حدود 12 میل معامله کرده که سهم حقوقی از خرید 6.3 میل و فروشش 2.8 میل میباشد. ضمنا در چند روز گذشته روند حجم معاملات هم صعودی میباشد که نشانگر اقبال بازار به سمت ذوب میباشد. این هفته بتواند از سد مقاومتی 308.5 تومان بگذرد دیگر ..... <:-p>:D<دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postشما فکر میکنید کدام سمت غرب یا شرق + or - ویا همینطور ما را علاف کنه؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postذوب تا الان حدود 10.5 میل معامله کردهاست و تا صف خرید 2.5 ریال فاصله دارد. ((( با توجه به شرایط بازار ذوب باید صف خرید بشود . فروشنده باید تسلیم بازار شود ))) . حقوقی هم حدود 6.1 میل خریده و حدود 2.8 میل فروخته است. هر لحظه احتمال دارد صف خرید شدن و 1 ساعت پایانی با صف معاملات را سپری کند.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
ذوب که صف شد خدارو شکر
توی مکد همونطور که میبینید خریدارا تعدادشون زیاد شده...
توی آر اس آی یه نکته ای هست... احتمالا خط روند رو میشکنه... برای اینکه اینبار خط روند زیر محدوده اشباع خریده (البته امیدوارم)....
کندلها هم که اومده و خورده به لاین پایینی چنگال و برگشته بالا...
خوب همه اندیکاتورا خوبن... کندلها هم که خوبن...
312 و بعدش 344 رو باید توی کوتاه مدت ببینه...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
[COLOR="#006400"] صف خرید ذوب را عرضه کردند . حجم معالات 25 میل میباشد که 2 برابر حجم دیروز است . الانم 2 میل صف خرید دارد. با عرضه صف خرید قیمت پایانی بالا امده است . با توجه به روند حرکتی ذوب فردا از سد 308 تومان خواهد گذشت و انگاه ....و... ;;) <:-p :x =D> *** هر روز بهتر از دیروز ذوب ایران ***[/COLOR]
نظر
-
قیمت پایانی ذوب بالا امد و 5 درصد مثبت فردا میشود 310.3 تومان که از قله های قبلی (( 308 )) بالاتر میباشد که خود نشانگر حرکت جدیدی میباشد . با توجه به حرکت بازار فردا نیز بازار مثبتی خواهیم داشت مگر اینکه تا فردا خبرهای سیاسی بدی بیاید . *** هر روز بهتر از دیروز ذوب ایران *** =(( :x :"> :p
نظر
-
این شیر خفته بیدار میشود به زودی البته بنده بنا به دلایلی ذئبهایی رو که با میانگین 284 خریده بودم امرزو فروختم احساس میکنم فردا بازار متعادل شود و به طرف قند یا برقیها برود اما در اسرع وقت دوباره وارد میشوم هرچند میخواستم 350 بفروشم اما همه رو خرج بترانس کردم بنا به اخبار رسیده از این سهمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر