من احساس میکنم روند ذوب اهن مثل روند صدرا شده ..همه چی مو به مو داره مثل صدرا رفتارشناسیش پیش میره....یه سری میومدن از سودهای هنگفت صدرا میگفتن ولی نتیجش رو دیدیم...الانم ذوب رو یه سری اوردن بالا ولی شک ندارم سهم خواهد ریخت و به قیمتهای نزدیک 240 حالا یکم اینور یا اونور میرسه بعد دوباره باد میشه تا 500 و بعد باز خالی و تا یه سری رو بد بخت نکنه ول کن نیست
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
تجربم رو بهتون میگم و اونم اینه فعلا بی خیال بازار بشین بزارین ریسک ها کم بشه ...4 ماه آینده تلاطم سیاسی های باور نکردنی در انتظار سیاسته ایرانه و بهترین کار در این برهه کاهش ریسک پذیریه و بازار بورس به شدت ریسکش زیاد شده ...من اگه قبلا نوشته هام خاطرتون باشه مدتیه از بازار نقد شدم و رفتم سراغ سکه و طلا و خیالم راحته و بدون استرس به کارام میرسم...باز خودتون تحلیل کنین ببینین صلاحتون تو چیه!
نظر
-
سلام شما قیمتهای محصولات ذوب رو در بورس کالا نگاه میکنی حداقل قیمت معامله بلوکی رو در نظر داری ریسک بازار زیاد شده طبیعی که سهمی مثه ذوب همگام با شاخص نزولی بشه
در اصل توسط بورس پست شده است View Postمن احساس میکنم روند ذوب اهن مثل روند صدرا شده ..همه چی مو به مو داره مثل صدرا رفتارشناسیش پیش میره....یه سری میومدن از سودهای هنگفت صدرا میگفتن ولی نتیجش رو دیدیم...الانم ذوب رو یه سری اوردن بالا ولی شک ندارم سهم خواهد ریخت و به قیمتهای نزدیک 240 حالا یکم اینور یا اونور میرسه بعد دوباره باد میشه تا 500 و بعد باز خالی و تا یه سری رو بد بخت نکنه ول کن نیستبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
بعضیا موج سوارن بعضیا اوج سوارن بعضیا هم حوصله دارن !!!برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
دوستان مراقب سهم هاتون باشین.سازمان که خوب داره سهامدارا رو تلکه میکنه نمونه اش عرضه اولیه شاوان با اون وضع بود.الانم که دارن ذوب رو با خبرهایی مثل نبودن مشتری و ....از دست سهامدارای حقیقی در میآرن.یه نیگا به تعداد سهامدارای حقوقی امروز ذوب بکنید.
نمیدونم چطوری دارن پولای مردوم رو میخورن و پر رو پر رو میگن ما حامی سهامدارا هستیم؟آخرین ویرایش توسط omid_7sin؛ 2013/02/04, 19:08.
نظر
-
در اصل توسط بورس پست شده است View Postمن احساس میکنم روند ذوب اهن مثل روند صدرا شده ..همه چی مو به مو داره مثل صدرا رفتارشناسیش پیش میره....یه سری میومدن از سودهای هنگفت صدرا میگفتن ولی نتیجش رو دیدیم...الانم ذوب رو یه سری اوردن بالا ولی شک ندارم سهم خواهد ریخت و به قیمتهای نزدیک 240 حالا یکم اینور یا اونور میرسه بعد دوباره باد میشه تا 500 و بعد باز خالی و تا یه سری رو بد بخت نکنه ول کن نیست
ذوب کجا ، صدرا کجا ، ماهیت این کجا اون کجا برادر من..........
صدرا سهم پیمانکاری ، ذوب سهم بنیادی قوی
صدرا سهم مافیایی و غیر شفاف ، ذوب سهم شفاف
و.......
تنها ابهام ذوب بحث معامله بلوکیشه که انجام نشدنش هم هیچ تاثیری در ارزندگی سهم نداره کمی رشدش رو به تاخیر میندازه. هر چند من فکر می کنم معامله انجام بشه.
در مورد ریزش سهم ، تحلیلای تکنیکال مفصلی که من انجام دادم نشون دهنده اینه که سهم حامی داره و نمیذاره بیاد زیر 300 نمونش معاملات امروز. موفق باشید و با دقت و دانش بیشتری در بورس به فعالیت بپردازید.[CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
[/COLOR][/B][/CENTER]
نظر
-
چنانکه قبلا نیز در این تاپیک بسیار در موردش صحبت شده، ذوب سهمی است
سرشار از پتانسیلهای رشد و همچنین سهم جذابی است هم برای معامله گران
با اهداف کوتاه مدت، میان مدت و هم بلند مدت....
مثلا من با دید بلند مدت وارد این سهم شده ام و تا به امروز همواره درقیمتهای
نزدیک 300 خریدار بوده و هستم
اخیرا این فونتهای درشت رنگارنگ با مضامین مشکوک آن هم از طرف کسانی
که ظاهرا ذینفع در سهم مربوطه نیستند در تالارها به وفور یافت میشود!!!!!در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
ذوب همه چیزش مشخص و قابل فهم میباشد ، از اجزای طرح های راه اندازیش بگیر تا قیمت میلگرد در بازار و سود سازی 3 برابر 12 ماهه
به زودی با افتتاح این طرح ها شاهد صف های سنگین این سهم باشید.
نظر
-
بهره برداري قريب الوقوع از طرح مهم ذوب آهن
در گروه فلزی، بازار با شایعاتی در مورد وجود یا عدم وجود خریدار برای بلوک مدیریتی ذوب آهن مواجه بود. براساس برخی خبرها در حالی که تاکنون خریداری اوراق درخواست خرید سهم را پر نکرده است، اما برخی شایعات در مورد حضور احتمالی بنیاد مستضعفان و صندوق فولاد در این عرضه خبر میدهد. دیروز همچنین یک مقام مسوول در ذوبآهن اصفهان از بهرهبرداری قریبالوقوع از طرح توسعه کک سازی این شرکت خبر داد. مجتبی فریدونی مدیر سرمایهگذاری و امور سهام شرکت ذوب آهن اصفهان در گفتوگو با بورس 24، از افتتاح طرح ککسازی این شرکت در دهه مبارکه فجر و ظرف چند روز آینده خبر داد. وی نیاز ذوب آهن اصفهان به کک را یک میلیون و 400 هزار تن اعلام کرد که با توجه به تامین 200 تا 300 هزار تن آن از ککسازی زرند، بخش اعظم کک موردنیاز شرکت ذوب آهن اصفهان وارد میشود.
فریدونی ادامه داد: با توجه به بهرهبرداری کک سازی ذوب آهن اصفهان، بهرهبرداری کامل آن سه تا چهار ماه پس از بهره برداری اولیه صورت میگیرد. به گفته وی؛ عملیات گرم کردن باطری شماره یک این شرکت، فروردین ماه سال آینده آغاز میشود تا در نهایت در خردادماه 92، به بهرهبرداری رسد. مدیر امور سرمایه گذاری و سهام شرکت ذوب آهن اصفهان افزود: با توجه به راه اندازی این طرحها، سال آینده نیاز وارداتی این شرکت به 400 هزار تن کاهش مییابد. وی تصریح کرد: ضمن آنکه باطری شماره دو نیز در سال 93 بازسازی و تکمیل میشود. وی تصریح کرد: در صورت خودکفایی ذوبآهن اصفهان درتامین کک مورد نیاز خود، حدود 150 تومان از قیمت تمام شده محصولات این شرکت کاسته میشود؛ ضمن آن که شرکت از مشکلات گشایش ال سی و تامین ارز رهایی مییابد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
به نظرم ذوب آهن در حال خشک شدن استبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
از 1391/11/15 محدوده ی مجاز رقابت در رینگ فلزات از 5 درصد به 10 درصد افزایش یافته استبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
نظر