ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Masoud F
    عضو عادی
    • May 2013
    • 54

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
    چند وقت پیش خودتون رو هلاک می کردید نشون بدید سهم خوبیه.حالا که ازش خارج شدید لطفا" تو سر سهم نزنید ........مالمیر کجا در مورد ذوب گفته که فقط شما شنیدی؟

بخدا این اخلاق سهامداری نیست لطفا" تجدید نظر کنید.....تو هیج سهمی این کارو نکنید ....ذوب پایینی دیگه نداره کفش همینه حالا هرکی هرچی می خواد بگه
    دوست عزیز من از پارسال ذوب آهن را زیر نظر داشتم. با وجود اینکه میدونستم پارسال سود توزیع نمیکنه باهاش رفتم مجمع تا شاید تو گزارشش اون چیزایی که امسال اورده رو بیاره
    وقتی که نماد بسته شد و بعضی از اعضا خواستن تو سر ذوب بزنن تو این تالار عضو شدم و به قول خودتون خودمو هلاک کردم تا کسی سهامشو مفت نفروشه . دیدید که سهام از 2760 تا 3280 رفت
    وقتی که تحریم ها اعمال شد زودتر از همه اطلاع رسانی کردم تا شاید شما و کسانی که ذوب داشتن سودشونو شناسایی کنن.
    دیدید که قیمت ذوب به 3040 رسید. اگه دقت کنید دو دقیقه بعد از اطلاع رسانی من سهم سیر نزولی پیش گرفت
    دوست عزیز من هر خبری را با منبع ذکر کردم و هیچ چیز غیر از واقعیت نگفتم

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

در اصل توسط Masoud F پست شده است View Post
      دوست عزیز من از پارسال ذوب آهن را زیر نظر داشتم. با وجود اینکه میدونستم پارسال سود توزیع نمیکنه باهاش رفتم مجمع تا شاید تو گزارشش اون چیزایی که امسال اورده رو بیاره
      وقتی که نماد بسته شد و بعضی از اعضا خواستن تو سر ذوب بزنن تو این تالار عضو شدم و به قول خودتون خودمو هلاک کردم تا کسی سهامشو مفت نفروشه . دیدید که سهام از 2760 تا 3280 رفت
      وقتی که تحریم ها اعمال شد زودتر از همه اطلاع رسانی کردم تا شاید شما و کسانی که ذوب داشتن سودشونو شناسایی کنن.
      دیدید که قیمت ذوب به 3040 رسید. اگه دقت کنید دو دقیقه بعد از اطلاع رسانی من سهم سیر نزولی پیش گرفت
      دوست عزیز من هر خبری را با منبع ذکر کردم و هیچ چیز غیر از واقعیت نگفتم
      خیلی وقته کفشو تو همین قیمتها بسته،خیلی از سهمها حتی تو بازار منفی که ضرر ده بودن تعدیلهای خیلی خوبی دادن ؛ذوب تو دلار 4000 تومن طرفدار خودشو داشت الان که

دلار میاد پایین به نظر شما چه اتفاقی می افته ؟ ذوب میشه 100 تومن ؟دست شما درد نکنه از اطلاع رسانی شما
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Masoud F
        عضو عادی
        • May 2013
        • 54

خیلی وقته کفشو تو همین قیمتها بسته،خیلی از سهمها حتی تو بازار منفی که ضرر ده بودن تعدیلهای خیلی خوبی دادن ؛ذوب تو دلار 4000 تومن طرفدار خودشو داشت الان که

دلار میاد پایین به نظر شما چه اتفاقی می افته ؟ ذوب میشه 100 تومن ؟دست شما درد نکنه از اطلاع رسانی شما
        ذوب 100 تومن نمیشه اما ارزشش میاد پایین . موقع باز شدن سهم به کسی نگفتم که سهم را بخرید و الان هم نمیگم بفروشید

من ذوب رو تو 3255 فروختم (همون موقع که اطلاع رسانی کردم) و امروز وساپا تو 1119 خریدم

البته اینها تحلیل منه و امیدوارم اگه میخوایید با ذوب بمانید قیمتش 50000 تومن رد کنه

نظر

• rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

در اصل توسط Masoud F پست شده است View Post
          ذوب 100 تومن نمیشه اما ارزشش میاد پایین . موقع باز شدن سهم به کسی نگفتم که سهم را بخرید و الان هم نمیگم بفروشید

من ذوب رو تو 3255 فروختم (همون موقع که اطلاع رسانی کردم) و امروز وساپا تو 1119 خریدم

البته اینها تحلیل منه و امیدوارم اگه میخوایید با ذوب بمانید قیمتش 50000 تومن رد کنه
          شما خسته شده بودید سهم استراحت می کرد باهاش موندید الان تازه باید وارد می شدید ;) انشالله جاش هرچی گرفتید شمارو خوشحال کنه

نظر

• Masoud F
            عضو عادی
            • May 2013
            • 54

شما خسته شده بودید سهم استراحت می کرد باهاش موندید الان تازه باید وارد می شدید ;) انشالله جاش هرچی گرفتید شمارو خوشحال کنه
            دوباره وارد سهم میشم اما نه الان

وساپا رفته صف خرید خوشحالم کرده

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در مورد ذوب آهن کندل تيرماه يک کندل بوليش است و قطعا به اين شکل نخواهند ماند

لینک تصویر
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

ذوب نمودار قشنگی داره میسازه دوستان بهش توجه کنید که از دست نپره
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mrzed
                  Banned
                  • May 2013
                  • 53

من که اومدم بیرون خدا کنه براش سود کنه ولی...از معامله بلوکی باهاش بوم

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

جزئیات واگذاری بلوک ذوب آهن اصفهان منتشر شد.

سازمان خصوصی سازی اطلاعات سهام و حقوق کنترلی و مدیریتی بلوک ۵۶ درصدی واگذار شده شرکت ذوب آهن اصفهان را که توسط بخش خصوصی خریداری شد، منتشر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، در راستای اجرای ماده ۲۳ قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ج.ا.ایران و سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اطلاعات سهام و حقوق کنترلی و مدیریتی ۵۶ درصد سهام شرکت ذوب آهن اصفهان که به بخش خصوصی واگذار شده، توسط سازمان خصوصی سازی منتشر شد.

در این اطلاعات انتشار یافته بر اساس خلاصه اطلاعات مالی بنگاه بر اساس آخرین ترازنامه تلفیقی حسابرسی شده سال منتهی به ۲۹/۱۲/۹۰، ارزش کل دارائی های این شرکت ۳۹ هزار و ۵۳۸ میلیارد و ۹۲۷ میلیون ریال، جمع کل بدهی ها ۳۴ هزار و ۵۸۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون ریال، جمع حقوق صاحبان سهام ۴ هزار و ۹۵۷ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال، سود(زیان) خالص یک هزار و ۹۵۵ میلیارد و ۵۱۶ میلیون ریال و خریدار هم سازمان تامین اجتماعی اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، در روز ۲۳ اسفند سال ۹۱ سازمان خصوصی سازی بعد از چند بار ناکامی در عرضه و فروش بلوک ۵۶ درصدی ذوب آهن اصفهان در سال گذشته، اقدام به عرضه ۴ میلیارد و ۴۰۶ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۱۳۶ سهم این شرکت به قیمت تابلو فرابورس در روز عرضه(معادل قیمت بسته شدن روز قبل از عرضه) به اضافه ۵۰ درصد به شرط آنکه از ۴ هزار و ۸۰۰ ریال کمتر نباشد کرد که این تعداد سهام سرانجام به ارزش هر سهم ۵۱۱۱ ریال و ارزش کل ۲۲۵۰ میلیارد تومان معامله شد.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

چشمانداز ذوبآهن اصفهان در بورس بسيار روشن است

کد خبر: DEN-737956 تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۴/۱۶ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۲۹۶۱
                      دنياي اقتصاد- اصفهان- آرزو كريميمقدم: رييس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به طرحهاي توسعهاي و پروژههاي نوسازي گستردهاي كه در ذوبآهن اصفهان در حال اجرا است، گفت: اين طرحها چشمانداز بسيار روشني براي اين بنگاه بزرگ در بورس رقم ميزند.
                      علي صالحآبادي كه به همراه مسوولان سازمان بورس در ذوبآهن اصفهان حضور يافت، در بازدید از خط توليد و طرحهاي توسعهاي اين شركت افزود: ذوبآهن در حال انجام اقدامات گستردهاي براي افزايش ظرفيت توليد خود است و در زمينه تبديل زغالسنگ به كك نيز برنامههاي توسعهاي خوبي در حال اجرا دارد. وی تصريح كرد: در بازديد از اين شركت شاهد برنامههاي نوسازي بسيار خوبي بودم كه با روحيه جمعي كاركنان اين شركت در حال انجام است و اميدوارم طبق برنامه اين پروژهها به اتمام برسد تا جهش رو به جلوي ذوبآهن كامل شود. رييس سازمان بورس ضمن اشاره به افزايش پيشبيني سود سهام ذوبآهن نسبت به سال گذشته، بیان كرد: اين افزايش ناشي از افزايش توليد و صرفهجوييهايي است كه در اين شركت برنامهريزي شده است.
                      صالحآبادي حضور خوب مردم در بازار سرمايه و اعتماد مردم به اين بازار را ناشي از حضور شركتهاي بزرگي همچون ذوبآهن اصفهان دانست و افزود: شركتهاي بزرگ همچون ذوبآهن اصفهان سبب توسعه بازار سرمايه كشور شده و مردم نيز ديدگاه بسيار مثبتي نسبت به آنها دارند؛ البته همواره بايد اطلاعرساني كاملي صورت گيرد تا مردم با ظرفيتها و تواناييهاي اين شركتها بيشتر آشنا شوند.
                      وي افزود: سهامداران از شركتهاي فعال بازار انتظارات مختلفي دارند كه مهمترين آنها سودآوري، برخورد شفاف و صادقانه، عدم توقف طولاني مدت نماد شركت و مواردي از اين دست است و ذوبآهن نيز كه اخيرا سهامش به بخش خصوصي واگذار شده فرصت خوبي دارد تا با ادامه شفافسازي و افزايش سود، اعتماد سهامداران را بيشتر جلب کند.
                      رييس سازمان بورس يادآور شد: بازديد از شركتهاي بورسي و فرابورسي به منظور آشنايي بيشتر با وضعيت توليد و مشكلات احتمالي آنها صورت ميگيرد و خوشحالم فرصتي شد تا با شركت ذوبآهن اصفهان آشنايي بيشتري پيدا كنيم و به ويژه از طرحهاي توسعهاي اين شركت بيشتر آگاه شويم.
                      سعدمحمدي مديرعامل ذوبآهن اصفهان نيز در اين ديدار درخصوص شرايط توليد، پروژههاي توسعه و برنامههاي آتي اين شركت توضيحات مبسوطي ارائه داد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Masoud F
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 54

وارد سهم شدم

امیدوارم قدمم خیر باشه

نظر

• bahmaei.m
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 145

با سلام
                          این سهم دچار نوسانگر ها افتاده ولی این را در نظر بگیرید که حالا موقعیت بسیار خوبی جهت خرید است ذوب وضعیت بنیادی بسیار خوبی دارد و ارزش ذاتی آن حداقل 800 تومان است حالا چرا با این قیمت خرید و فروش می شود این هم از عجایب است. احتمالا یک جهش تندی خواهد داشت

نظر

• bahmaei.m
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 145

با سلام
                            با این پیش بینی سود سال 92 آبنده بسیار خوبی برای سهم است این قیمتها در آبنده بصورت رویا برای ذوب خواهد بود یک نگاه به گزارش خوب ذوب در کدال کنید

نظر

• bahmaei.m
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 145

با سلام
                              پس از اعلام گزارش ذوب در کدال هیچ کدام از دوستان اظهار نظری نکردند علت چیست در این گزارش سود 92 نسبت به 91 برابر 1800 درصد رشد داشته به عبارتی 180 برابر شده است

نظر

• saeed1133
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 72

بنده از بنیادی سهم چیزی نمیدونم ولی این سهم پس از 8ماه در جا زدن الان در کف قیمته و خط حمایتی رو چندین بار لمس کرده فکر کنم دیگه وقت صعوده....;)
                                موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X