کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ميثم جان سلام دادش خوبي تو خبري كه از بلوك 1.1 ميليارد سهمي كه من خوندم نوشته بود قيمت روز بلوك حواليه 240-250 بايد باشه..من كه الان 5-6 روزه دارم پي در پي سهم رو چك ميكنم..فكر كنم دارن اون عرضه 52 ميليوني كه رو صف به 227.1 دادن جمع كنن..الانم تقريبا به هدفشون رسيدن.. ولي من حسم ميگه فردا شايد بكشنش بالا البته اوله وقت نه شايد آخراي وقت..
روز دقيقه بلوكيشو نميدوني؟
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
ميثم جان سلام دادش خوبي تو خبري كه از بلوك 1.1 ميليارد سهمي كه من خوندم نوشته بود قيمت روز بلوك حواليه 240-250 بايد باشه..من كه الان 5-6 روزه دارم پي در پي سهم رو چك ميكنم..فكر كنم دارن اون عرضه 52 ميليوني كه رو صف به 227.1 دادن جمع كنن..الانم تقريبا به هدفشون رسيدن.. ولي من حسم ميگه فردا شايد بكشنش بالا البته اوله وقت نه شايد آخراي وقت..
روز دقيقه بلوكيشو نميدوني؟
این معاون سازمان خصوصی سازی در مورد زمان عرضه بلوک 15 درصدی سهام ذوب آهن هم توضیح داد: آگهی فروش بیش از 1.1 میلیارد سهم این شرکت مشمول اصل 44 فرابورسی هم طی یکی دو روز آینده در روز نامه ها منتشر می شود.
افضلی ادامه داد: بنابراین واگذاری این بلوک مدیریتی هم طی روز های آینده انجام خواهد شد.
به گزارش فارس، طبق مصوبه هیئت واگذاری، سازمان خصوصی سازی یک میلیارد و 180 میلیون و 260 هزار و 900 سهم ذوب آهن را به قیمت روز قبل از عرضه در بازار دوم فرابورس به اضافه 20 درصد و به شرط آنکه از 150 تومان کمتر نباشد ، در روزهای آینده روی میز فروش خواهد گذاشت. مهلت پرداخت 20 روزه برای پرداخت وجه نقد و فروش نقد 25 درصدی و باقی اقساط هم برخی از شرایط تعیین شده است.
نمیدونم ابن بلوک رو کی میخواد بخره ولی به نفعشه که قیمت سهم رو بیارن پایین :d حالا ببینیم چه میکنن
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
تا تكليف معامله عمده مشخص نشه نمي ذارند بالا بره من نميدونم دولت رو چه حسابي قيمت پايه رو 150 گذاشته
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
مدیر یک شرکت کارگزاری در گفتوگو با فارس خبر داد
تقاضا در رینگ فلزات کاهش یافت/پیشبینی افت قیمتها تا یک ماه آینده
خبرگزاری فارس: مدیر یک کارگزاری با اشاره به اینکه قیمتهای رینگ فلزات امروز آزاد شد ولی در خصوص محصولات ذوبآهن که امروز عرضه شد استقبال خوبی نشد، گفت: تا یک ماه آینده وضعیت بازار به دلیل پیش بینی بهبود شرایط اقتصادی به همین شکل خواهد بود.
خبرگزاری فارس: تقاضا در رینگ فلزات کاهش یافت/پیشبینی افت قیمتها تا یک ماه آینده
محمودرضا الهی فرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در خصوص وضعیت معاملات امروز در رینگ فلزات با توجه به اینکه امروز نخستین عرضه ذوب آهن پس از آزاد شدن قیمتها بود، گفت: صبح امروز رینگ فلزات شاهد عرضه سبد میلگرد ذوب آهن بود ولی رقابتی برای خرید وجود نداشت و از 20 هزار تنی که عرضه شد تنها 3 هزار و 740 تن کالا به فروش رفت.
به گفته وی، در حال حاضر اختلاف قیمت بورس و بازار زیاد نبوده و کنترل های قیمتی در بورس حذف شده است و تا زمانی که این اختلاف کم باشد رقابت آزاد است.
این مدیر کارگزاری درباره عدم فروش محصول ذوب آهن در معاملات امروز، گفت: فعالان بازار با توجه به وضعیت دلار و وضعیت اقتصادی پیش بینی کاهش قیمت دارند بنابراین استقبال کمتری به عرضهها نشان میدهند.
الهیفرد با بیان اینکه تا یک ماه آینده که دور دوم مذاکرات گروه 1+5 برگزار میشود استقبال از بازار کمتر خواهد بود، تصریح کرد: به دلیل اینکه نظر فعالان به مذاکرات مثبت است و در این صورت پیش بینی میکنند با بهبود وضعیت اقتصادی دلار کاهش و در نتیجه وضعیت واردات نیز مناسب شود، بنابراین تا آن زمان به دلیل بهبود وضعیت اقتصادی و کاهش قیمتها از خرید استقبال نمیکنند
نظر