ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    محمد گل...میدونم....ولی اینا همان هایی بودن...که 382 درصد قبلی را یه سال طول دادن و اخرش به نتیجه نرسید..........بدون افزایش سرمایه این قیمت ها نمی ارزه........فقط خواستم بگم.....ملت خیلی به حرف این مردک گوش نکنن.......سابقه 1 سال اخیر و مصاحبه های اینا رادر نظر بگیرن.....
    یه نظر من توی بازاری که مپنا و فولاد 10 هزار میلیارد فملی 8 هزار میلیارد ، شبندر 7هزار میلیارد و خودرو 6 هزار میلیارد ارزش بازاری دارند 2 هزار میلیارد برای ذوب آهن هیچی نیست هیچی ، ذوب اگر از نزدیک دیده باشید شرکت بسیار با عظمتیه و بدون افزایش سرمایه هم به نظر من مفته مفته با افزایش سرمایه که در این قیمتها طلاست .

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      یه نظر من توی بازاری که مپنا و فولاد 10 هزار میلیارد فملی 8 هزار میلیارد ، شبندر 7هزار میلیارد و خودرو 6 هزار میلیارد ارزش بازاری دارند 2 هزار میلیارد برای ذوب آهن هیچی نیست هیچی ، ذوب اگر از نزدیک دیده باشید شرکت بسیار با عظمتیه و بدون افزایش سرمایه هم به نظر من مفته مفته با افزایش سرمایه که در این قیمتها طلاست .
      محمد عزیر دید شما از لحاظ ارزش جایگزینی کاملا درسته.....ولی بازار ما به این کا ر ها کار نداره..خودتم میدونی رشد خودرویی ها کار از ما بهترون بود...و بدنه بازار انهایی که اموخته بودند...موج سواری یه اصل اساسی تو بازار بی در پیکر ماست....از جمله ...کوچیکت...سود خوبی بردند.....ولی دوستان فاندی صرف...قطعا بهره لازم را نبردند........با فرض انجام افزایش سرمایه...فرصت خریده...ولی بدون ان.....قطعا فرصت فروشه......البته هنوز نمیشود به هیچ خبر یا مصاحبه ایی ..اطمینان 100 در 100 کرد.........ولی امیدوارم...یه بارم شده این مدیران بی شرف ذوب به راه بیان....و کام سهامدار را شیرین کنند.......ذوب با اون عظمت اگه دست یه مدیر سالم بود.مشکلات زمین ها را حل کرده بود..حد اقل الان 500 درصد تجدید دارایش را داده بود ثبتم کرده بود............سایپا با 2 تا تلفن جلوی عرضه های فولاد را گرفت...مدیر بیشرف ذوب...دست فرهنگیان را باز گذاشته....بابای روند سهمو در بیاره.......مردک نمیکنه جلوی عرضه ابشاری فرهنگیان را بگیرد...حداقل اونایی که با ان دروغ بزرگ خریدن کمتر متضرر بشن......تا....اعتماد به سهم برگرده.........قربانت......به جان خودم من عاشق تجدید داراییم...ولی این مدیران ناسالم تو ذوب کاری کردن...که ....اعتماد حد اقل برای بنده...نسبت به مصاحبه هایشان نمانده
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• pncc
        عضو جدید
        • Dec 2014
        • 11

ذوب تو این قیمت طلاست
        همین

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

خب حالا دیگه سهم به مصاحبه های مدیرعامل هم توجه نمیکنه و منفی میخوره ،بنظرم بازار دنبال مستندات افزایش سرمایه برای صعود هست .
          من فکر میکنم تا وقتی افزایش سرمایه یا تعدیل سود بصورت رسمی روی کدال نیاد فکر نمیکنم خریداران راضی به خرید در مثبت بشند(مگر اینکه قیمت خیلی افت کنه ).
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35707

گزارش تولید و فروش محصولات 1 ماهه منتهی به 1394/12/19

نظر

• پوریای ولی
              عضو عادی
              • Jan 2016
              • 48

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              خب حالا دیگه سهم به مصاحبه های مدیرعامل هم توجه نمیکنه و منفی میخوره ،بنظرم بازار دنبال مستندات افزایش سرمایه برای صعود هست .
              من فکر میکنم تا وقتی افزایش سرمایه یا تعدیل سود بصورت رسمی روی کدال نیاد فکر نمیکنم خریداران راضی به خرید در مثبت بشند(مگر اینکه قیمت خیلی افت کنه ).
              یکی دوروز آینده با صف خرید ذوب جوابتون را میگیرید

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

در اصل توسط پوریای ولی پست شده است View Post
                یکی دوروز آینده با صف خرید ذوب جوابتون را میگیرید
                فعلا که شما جوابتون رو با صف فروش گرفته اید فردا به 220تومنی که من گفتم میرسه..همین الان بالای ده درصد از قیمت فروشم جلوترم
                اینو من 255 تومن فروختم چون فکر کردم هنوز جا برای اصلاح داره ولی تا 290 تومن هم رفت بالا،خیلی حس بدی بهم دست داد ولی امروز میبینم که فروشم گرچه پایین بود ولی حدسم از اصلاح (شاید تا 220 تومن)درست بوده.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

220 حمایت خیلی خوبیه من فکر نمی کردم برسه بهش ولی رسید

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    220 حمایت خیلی خوبیه من فکر نمی کردم برسه بهش ولی رسید
                    درود
                    این سهم هنوز خیلی کار داره،کسی از این سهم جا نمیمونه،اونقدر نوسان خواهد کرد که سهامدارنش خسته شند.
                    این پست من قبل از بازگشايي مجمع فوق العاده بود.
                    احتمالا فردا یا پس فردا ،ذوب آهن اصفهان این سهم پرحاشیه بازار بورس بازگشایی بشه.
                    نظرها و تحلیل های متفاوت و متناقضی از سهم در سایت ها دیده میشه عده ای میگند بسرعت بالا خواهد رفت و تعدادی هم بر فروش تاکید دارند.
                    با وجود اینکه خودم ذوب دارم ولی دلم میخواد یه پیش بینی بدون تعصب بر روی ذوب داشته باشم.
                    ابتدا عرض کنم که سهامداران ذوب دو دسته هستند عده ای خوشبین و عده ای هم بدبین.
                    عموما اوناییی که بدبین هستند نوسانگیرهای کوتاه مدت و کم حوصله هستندو اونایی هم که خوشبین هستند دید میان مدت و یا بلند مدتی دارند.
                    امروز در مجمع فوق العاده ذوب ،مسولین دلسوز و حامی سهامداران فرمودند که تا پایان خرداد ماه افزایش سرمایه 633 درصدی اعمال خواهد شد،از نظر من این مقدار افزایش سرمایه با توجه به مشکلات تصرف زمین ها و نبود سند برخی زمین ها و زمانبری کارهای اداری در این مدت سه ماهه امکان تحققش بالا نیست ولی ممکنه بتونند مشکلات افزایش سرمایه 300 درصد یا 400 درصدی رو تا تیرماه یا یکی دو ماه دیرتر برطرف کنند.
                    اما در مورد روند قیمتی سهم،ابتدا عرض کنم که فکر میکنم در یکی دو ماه پیش رو سهم خیلی خیلی نوسان خواهد کرد یعنی ممکنه یه خبری بیاد یکی دو روز سهم مثبت بشه و دوباره باز یکی دو روز منفی همینطوری نوسانات زیادی داشته باشه.
                    از نظر من محدوده 230 تا 235 تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه و بارها با برخورد به این محدوده نوسان خواهد داشت ولی فکر میکنم این محدوده رو در نهایت خواهد شکست و شاید تا 210 یا 220 تومن هم افت کنه و همچنین 290 تومن مقاومت بسیار قوی سهم خواهد بود.
                    اگر چنانچه فردا یا پس فردا بازگشایی شود با توجه به بازگشایی با محدودیت نوسان ،پیش بینی فشار فروش و تشکیل صف فروش براش دارم.
                    چنانچه صف فروش زیر 10 میل باشه با تحرکات مثبت سایر سهام گروه فلزات، ممکنه صف فوش جمع بشه ولی در مثبت فشار فروش خواهد داشت ولی چنانچه صف فروش دارای حجم زیاد باشه ممکنه یه چند روزی منفی بخوره.
                    اما در دید میان مدت فکر میکنم روند قیمتی ذوب اهداف بالای 350 تومن و حتی بالای 500 تومن رو میتونه داشته باشه ولی در این یکی دو ماه پیش رو بیشتر نظرم منفی با نوسانات زیاد یعنی نوسان در محدوده 210 تا 250 تومن و یا 290 تومن ،تا اومدن خبرهایی مبنی بر برطرف شدن مشکلات افزایش سرمایه میتونه باشه.
                    بهرحال نظرم بر کوتاه مدت (یک تا سه هفته ای) نوسانات زیاد با شیب منفی میتونه باشه.
                    حالا ببینیم این پیش بینی ما چقدر درست از آب درمیاد؟

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

بله خاطرم هست خصوصا به 220 و 290 که گفته بودید خیلی دقت می کردم من خودم اگه خاطرتون باشه خریدم روز قبل بسته شدن و 266 فروختم زیاد سود نکردم ولی باز راضی ام

نظر

• سیدامیر
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1668

سلام ..

این سهم تو این 2 ماهه حدود 40درصد افت کرده و دیگه فروشنده چندانی نخواهد داشت ..

امروز هم حجم خوبی معامله شد ...

اگه خبر افزایش سرمایه بیاد به راحتی افت خودش رو جبران میکنه ...

توجه داشته باشیم که این سهم دارایی های فراوانی داره ....

سال 95 میتونه سال ذوب آهن باشه ...

....

نظر

• امیر حسین کمالی
                          عضو عادی
                          • Aug 2015
                          • 66

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35707

تحلیل شرکت سهامي ذوب آهن اصفهان

شاهرخ بدیعی، مدیرعامل کارگزاري راهنماي سرمايه گذاران - یکشنبه 29 فروردین 1395 09:19:34 ق.ظ

نظر

• امیر حسین کمالی
                              عضو عادی
                              • Aug 2015
                              • 66

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط امیر حسین کمالی پست شده است View Post
                                بودجه فروش میلگرد را با 1167تومان بسته است.
                                بودجه فروش تیراهن را با 1350تومان بسته است.
                                فعلا 500تومان کیلویی داره بالاتر میفروشه
                                ........................
                                با این فروش زیان در رفته 100تومان تعدیل مثبت سود میده.
                                فخوز هم بالای100تومان تعدیل میده.

نظر

در حال کار...
                                X