ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
در اصل توسط پایتخت پست شده است View Postکلا روند معاملات یهویی عوض شد !!!!!!!!!!!!
شاید خبری شده باشه ....................
امیدوارم فردا زیرش نزنند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postشاید خنده دار باشه..ولی احتمالا صف خرید بشه...دارم میگم احتمالا...معاملاتش یه جوریهپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postخدا را شکر 650000 میانگین 246.3 خریدم.....صف فروش میشد سکته رو زده بودم.....نصفشو دادم به صف...پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post260 اگر امروز لمس بشه احتمالا صف خرید هم میشهدر اصل توسط orumbourse پست شده است View Postشایعه شده دادگاه بنفع ذوب رای صادر کرده.
امیدوارم فردا زیرش نزنند.
جدا خریدار عجب آتش بازی کرد و نشون داد هر لحظه اراده کنه آماده پرواز دادن سهم هست ...........
ای کاش حقوقی کمی از صف رو بده تا پایانی بالا بیاد
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postمبارک دوستان ذوبی باشه...انشالله سهمشون بترکونه
اما خداییش این ذوب به هیچ صراطی مستقیم نیست...یا در حال صف فروش شدنه..یا در حال صف خرید شدن/.:biggrinsmiley.:/پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
امروز معاملاتش بقدری رو اعصابم بود که میخواستم یه مقدارش رو بفروشم،منتظر بودم اگه 242 تومن رو بشکنه کمی بفروشم ،همچین تو ثانیه های آخر که کلافه ام کرده بود رنج مثبت زدند.
باز دیر مثبت خوردن بهتر از هر روز منفی خوردن هست.امیدوارم این خبر هم فردا تکذیب نشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر