کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منم امروز 300 تا خریدم
هر سهمی mey بخره منم چشم بسته میخرم
سلام.مخلصم....دادا کاش 235..40 که حراجی گذاشته بودن میخریدی..بازم ...نسبت به بقیه قطعه سازها قیمت مناسب تری داره.....خرینگ امروز 100 بود با 220 میل شناور و 20 زیان.....خزر قیمت امروزش 86..با 28 میل شناور و بدون زیان......اگه قرار به رشد گروه خودرویی باشه...خزر 86 تومانی ..کم ریسک ترین بینشونه.....تو تجدید دارایی دارها...خکار 130...خاهن 122 رفت مجمع....به دید مجمع..به نظرم سود مناسب بی دردسری بده...قربانت........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام می عزیز
اونجا هم مقداری خرید کردم
بنظرتون قبل از مجمع تا چه قیمتی میتونه رشد کنه؟
بستگی به بازار داره...ولی بعید میدونم بالای 310 بره مجمع...البته سهم کوچکیست...بنظرم بازی سهم بعده مجمعه.....هر سهم یه شناور رسمی داره...یه شناور در گردش....فکر کنم کلا13میل شناور در گردش داشت...که 3 میل را سادات جمع کرد.....قربانت
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یکی از فرصت های مناسب خرید..خزر 86 تومانیست....سهمی که زیان ندارد.....تقریبا 28 روز از ارسال مدارک تجدید دارایش از ملک گذشته..و..یک بار در تجدید دارایی خساپا تایید شده....مجوزش بسیار نزدیکه.....از زیانده ترین قطعه ساز همگروهش ..که بین 8 تا 20 برابر بیشتر شناور دارند....20 درصد پایین تره قیمتش....شناور ..اندک...که فقط 3 میل توسط حقیقی عمده جمع شده....کلا شناورواقعی در گردشش با خرید های سادات ...احتمالا زیر 10 میله.......میتونه...بهترین گزینه در گروه قطعات باشه.....
خانم اناهيتا! خب اينم تحليل من:
چون سال اخر دولته و تقريبا تا الانم هيچ كارى تو اقتصاد نكرده و بايد يه كارى بكنه وگرنه راى ديگه نمياره! بنابراين اين كار بزرگ در اقتصاد را بايد در خودرويي ها انجام دهد چون بازارهاى ديگر زير ساختشون آماده نيست! بنابراين اگر قرارداد خودرويي ها اكى بشود كه انشالله ميشود و قطعات در ايران توليد شود خزر ٢٠٠٠ تومنى را بايد تا اخر سال ببينيم يا حداكثر خرداد سال بعد! اما اگر اين دولت اين كار را نكند من كه به خدا به احمدى نژاد راى ميدهم! تا الان ببين اين وضعه صنايعه! اين وضع بازار بورسه! اين وضع اشتغاله! اين حقوق هاى ده ها ميليونى! و... همه چى داغونه! به هر حال من با اين تحليل ميام خزر بگيرم اگر نشه من كه مطمئنم دولت كلكش كندس!
خب اناهيتا خانم خوب بود تحليلم! هى بگو تحليل خودت خب بفرما!!!
خانم اناهيتا! خب اينم تحليل من:
چون سال اخر دولته و تقريبا تا الانم هيچ كارى تو اقتصاد نكرده و بايد يه كارى بكنه وگرنه راى ديگه نمياره! بنابراين اين كار بزرگ در اقتصاد را بايد در خودرويي ها انجام دهد چون بازارهاى ديگر زير ساختشون آماده نيست! بنابراين اگر قرارداد خودرويي ها اكى بشود كه انشالله ميشود و قطعات در ايران توليد شود خزر ٢٠٠٠ تومنى را بايد تا اخر سال ببينيم يا حداكثر خرداد سال بعد! اما اگر اين دولت اين كار را نكند من كه به خدا به احمدى نژاد راى ميدهم! تا الان ببين اين وضعه صنايعه! اين وضع بازار بورسه! اين وضع اشتغاله! اين حقوق هاى ده ها ميليونى! و... همه چى داغونه! به هر حال من با اين تحليل ميام خزر بگيرم اگر نشه من كه مطمئنم دولت كلكش كندس!
خب اناهيتا خانم خوب بود تحليلم! هى بگو تحليل خودت خب بفرما!!!
شما هنوز فرق تحلیل تکنیکال و فاندامنتال رو نمیدونید !!! من در تمامی پستهای قبلیم صحبت از تکنیکال میکردم شما مثال فاندامنتالی میزنین . به هر صورت حق با شماست بنده اشتباه کردم به مسیر فعلی ادامه بدین
اى بابا! حالا چرا ناراحت ميشيد! من تكنيكال بلد نيستم تا ياد بگيرم خيلى طول ميكشه! فعلا بگيد بمونم تو اين سهم يا بفروشم در برم؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هر سهمی بخری بازم بی ریسک نیست خزر هم در قیمت های فعلی و پایین تر در صورت انجام افزایش سرمایه نسبت به سایر سهام بازار خوبه ،،، بازهم خزر خرید خواهم کرد مخصوصا اگر پایین تر بیاد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر