کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ميگن كارگزارى رضوى از مشهد و اصفهان شروع كردن به خريد خزر!!! چرا؟!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سهم 90 تومانی
میدونی اگر دوتا کارگزاری خرید کنن دیگه به کسی سهم نمیرسه؟؟
این شایعات از کجا در میاد؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
گويا سادات با يه سرى سهامداران و كارگزارى ها هماهنگ كرده و قراره سهامداران خزر را خسته كنن و بخرن و بعد برنامه هاى شركتو اعلام كنن! گويا سايپا و تدبيرم هماهنگن! عجب نامردن! به هر حال حدود ١٠ ميليون سهم خريدن!
نفرين عامون بر شركت خزر و مديران نامرد ان كه دارن سهمو ميارن پايين ! نفرين عامون بر كسانى كه با حمايت نكردن سهم ان را عملا دارن ميارن پايين! ايشالله پاشون بشكنه
واقعا اين روحانى هم گند زده به بورس!! ببين چند ماهه سهم ها بسته اند بعدش هم باز ميشن با كلى منفى مثل سايپا!! تا حالا اينقد بگير و ببند تو بورس نداشتيم كه حالا شده! اينم از دستاوردهاى دولته تدبير و نااميدى! اينم از دستاوردهاى علمى كشور و اينم نرخ بيكارى و وضعيت كارخانجات!!! اينم سياست خارجه كه گول خوردن!!! اخه اينم شد دولت!!!
دقيقا بازار گردان خزر از روش صبر و خستگى سهامداران استفاده ميكند
در اين روش سهام را منفى كرده و يكى دو ماه نگه ميداره وقتى همه سهام هاى شناور موجود را مفت در آورد و خريد ميبره بالا و دو سه برابر قيمت خريد ميفروشه به مردم! خدا لعنت كنه سايپا و افرادى كه اين كارارو ميكنن!
كسانى كه اجازه مي دهند هر كس و ناكسى هر غلطى كه دلشان ميخواند بكنن خودشون هم غلط ميكنن! مخصوصا هيئت مديره بى بخار و اون حقيقى هاى بى مسئوليت خزر كه فقط نظاره گرن يه عده از خدا بى خبر هر غلطى دلشون ميخواد ميكنن! خاك بر سر هيئت مديره بى عرضه!!!
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
به جان خودم...الانه.که سر.کلت.پیدا.شه..به امید..خدا....نمیدونم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر