فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
    این گزارش و اطلاعیه را چطور ارزیابی میکنید بر روند این سهم در هفته اینده و ماه اینده
    کدام گزارش ..اطلاعیه.....
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

امروزم جفت درصدیا خرید داشتن....سادات الکی نمیاد 2.5 میل تو چند روز سهم بخره...یا حقیقی جدید ورود..2.250...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

اگه منظورتون این اطلاعیه است...که خودش نشاندهنده ارزش بالای خزره.....28 میل سهم معادل 14 درصد....که البته میدانید بلوک مدیریتی نیست...را قیمت 350 گذاشته....مفایسه کنید با بلوک 73 درصدی ذوب که مدیریتیست...و قیمت پایه را 411 گذاشته...و.....البته بعید میدونم چه ذوب چه خزر ...بلوکشون معامله بشه.....معمولا بلوک ای تا 15 درصد...در معاملاتی غیر درون گروهی....5.تا15 درصد بالا قیمت تابلو قیمت میخوره....این 14 درصد معادل شناور فعلیه سهمه...که ملت با 215 درصد تجدید دارایی داران 240..50..میفروشند...به نظرم خبر بسیار عالیست..وقتی قیمت یه بلوک 14 درصدی غیر مدیریتی..30 درصد بالاتر از قیمت روز سهم ان هم به صورت نقدی.. اعلام میشه تازه قیمت پایه350 است...شما خود بخوان حدیث این داستان....احتمال میدم اگر قرار به خریدار باشه...خود سادات پا پیش بزاره...

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

پاسخ به یه دوست..خصوصیتوون فعال نبود..اینجا جواب میدم..........حد ضرر از واجباته....ولی تو این سهم بنده برای خودم حد ضرر تایین نمیکنم....مثلا دوستان میگن 237.....برای بنده فروش به قیمت 237...یعنی فروش سهو به قیمت 75 تومان...و...از نظر بنده اصلا عاقلانه نیست...به خصوص با امدن اطلاعیه عرضه 14 درصدی به قیمت نقدی 350...که تا حدودی رنج ها منفی راروشن میکنه...بنده تا مجمع سهامدار خواهم بود.......اگه یادتون باشه شفارس هم پرسیدید که حد ضرر را 582 گذاشتم...بفروشم...گفتم تو تجدید دارایی بیخیال این داستان شو...خارج شدید.....و...شد...انچه نباید میشد........داستان تجدید دارایی تا حدودی زیادی با بقیه سهم ها قرق میکنه...تو سهم های کوچیک خیلی راحت میشه نمودار ساخت......باز هم مختارید....قربان شما@};-
          آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/06/09, 09:25.

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

سلام بر می عزیز
            میخواستم سوال کنم افزایش سرمایه اش اوکی شده؟
            کی مجمع داره؟

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
              سلام بر می عزیز
              میخواستم سوال کنم افزایش سرمایه اش اوکی شده؟
              کی مجمع داره؟
              11 خرداد مدارک دادن سازمان....هنوز مجوز صادر نشده....فکر کنم تا 15 تیر مجوزش صادر شه...ولی کلا گروه سایپا چون مدارک را کامل میفرستند...و..سازمان هم هواشون داره...احتمال داره زودتر هم صادر شه.........اکی شدن افزایش سرمایه هم قطعیه...چون از ملکه...دنگ فنگ ماشین الات را نداره.....قربانت

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                11 خرداد مدارک دادن سازمان....هنوز مجوز صادر نشده....فکر کنم تا 15 تیر مجوزش صادر شه...ولی کلا گروه سایپا چون مدارک را کامل میفرستند...و..سازمان هم هواشون داره...احتمال داره زودتر هم صادر شه.........اکی شدن افزایش سرمایه هم قطعیه...چون از ملکه...دنگ فنگ ماشین الات را نداره.....قربانت
                یه سوال دیگه
                کارهای قانونی و نظر حسابرس پارسال انجام شده؟
                تا اونجایی که میدونم افزایش از تجدید امسال یکم سخت شده میشه در این رابطه بیشتر توضیح بدین؟

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

یه سوال دیگه
                  کارهای قانونی و نظر حسابرس پارسال انجام شده؟
                  تا اونجایی که میدونم افزایش از تجدید امسال یکم سخت شده میشه در این رابطه بیشتر توضیح بدین؟
                  شرکت هایی که تجدید دارایی ..منظور داستان کارشناسی دادگستری را تا 29 اسفند 94 انجام داده باشند..معافند....مثلا ذوب چون کارشناسی را 94 انجام داده...تو 95 داره دنبال گرفتن نظر مساعد حسابررس ..نسبت به بقیه زمین ها یی که تجدید دارایی شده ولی سند نداشته میره.....یا همین خپارس چون کارشناسی را تو سال 94 انجام داده...مشکلی بابت مالیات ندارند.....ولی هر شرکتی که تو سال 95 بخواد تجدید دارایی بده..و..کارشناسیش تو سال 94 انجام نشده باشه...مشمول مالیات میشه.....فرق 95 با 94...اینه...که 95 کارشناسی کنند مالیات تعلق میگیره...94 معاف از مالیاته....اینم توضیح تکمیلی...........................
                  خزر 26 بهمن 94 کارای تجدید دارایش...منظور همان گزارش کارشناسی دادگستری را انجام داده...
                  معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، تشریح کرد؛
                  مالیات و بازار سرمایه با تاکید بر تجدید ارزیابی دارایی‌ها و IFRS

http://sena.ir/Sena__31912__%D9%85%D...%D9%88-IFRS.Se

............احکام مالیاتی ماده 17 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات از ابتدای سال 95 لغو شده است. بر این اساس معافیت مالیاتی انجام افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها از ابتدای سال 95 لغو شده است.
                  .........
                  با این آیین نامه خیلی از شرکت‌ها دچار مشکل شدند، چراکه برخی از آنها در سال گذشته، بعضی از اقداماتشان را انجام دادند اما چون متوجه این قضیه بودند که در ابتدای سال 95 قانون جدید برقرار می‌شود و فرجه زمانی لازم در بهمن و اسفند را نداشتند، موفق نشدند عملیات تجدید ارزیابی‌شان را به نهایت برسانند. بر همین اساس سازمان بورس مکاتباتی با سازمان امور مالیاتی داشت. وی افزود: اگر شرکتی عدد مربوط به تجدید ارزیابی را در حساب‌های سال مالی 94 خود ثبت کند حتی اگر فرآیند مربوط به برگزاری مجامع و ثبت مربوطه به سال 95 محول شود، امکان بهره برداری از این ظرفیت قانونی هنوز وجود دارد.وی در پایان بیان داشت: بنابراین اگر اکنون شرکتی باشد که بخشی از عملیات مربوط به تجدید ارزیابی دارایی‌هایش را که شامل فرآیندهای انتخاب کارشناس و ثبت در حسابهای مالی سال 94 باشد را انجام داده باشد، می‌تواند از ظرفیت ماده 17 این قانون استفاده کند و افزایش سرمایه خود را انجام دهد.

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

تشکر می عزیز لطف کردی
                    منظور منم همین بود

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

تشکر می عزیز لطف کردی
                      منظور منم همین بود
                      قربانت...

نظر

• samaneh110
                        عضو عادی
                        • May 2016
                        • 229

سلام دوستان و كارشناسان عزيز
                        وقتى همچين خبرى قراره بياد كه مثلا تدبير سهمشو اونم نقد داره ميفروشه اونم قيمت ٣٥٠ تومن و تعديل و تجديد ارزيابى و .... خب چند تا سوال به ذهن ميرسه كه ممنون ميشم بتونيد پاسخ منطقى بهش بديد:
                        ١. قبل از اومدن خبرتجديد ارزيابى ٢١٥ درصدى سهم از ١٤٥-٥٠ رفت تا بالاى ٣٠٠! خب چرا قبل از اومدن اين خبر اين اتفاق نيوفتاد و بر عكس عمدا اوردنش پايين!!!
                        ٢. هدف از آوردن پايين سهم چى ميتونه باشه؟!!! آيا براى تدبيرى ها اين كار خوبه يا براى سايپايي ها!! چه برنامه اى سايپا براى اين سهم داره كه يه بار اونجور مياره بالا بعد اينجور مياره پايين!!
                        ٣. اين بازى كه به نظر من كلا دست سايپا است تا كى و كجا ادامه خواهد داشت!!! آيا سهم ٢/٤/٩٥ كه تدبير عرضه ميكنه قيمت سهم بايد بالاتر از ٣٥٠ باشه يا كمتر؟ چرا؟
                        ٤. راستش اينقد ازين سهم خبراى ويژه ميرسه كه من ياد خزر ١٠٠٠ تومنى ميوفتم!! به نظر شما دور از ذهن است؟
                        ممنون ميشم پاسخ بديد

نظر

• samaneh110
                          عضو عادی
                          • May 2016
                          • 229

خزر

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
                            سلام دوستان و كارشناسان عزيز
                            وقتى همچين خبرى قراره بياد كه مثلا تدبير سهمشو اونم نقد داره ميفروشه اونم قيمت ٣٥٠ تومن و تعديل و تجديد ارزيابى و .... خب چند تا سوال به ذهن ميرسه كه ممنون ميشم بتونيد پاسخ منطقى بهش بديد:
                            ١. قبل از اومدن خبرتجديد ارزيابى ٢١٥ درصدى سهم از ١٤٥-٥٠ رفت تا بالاى ٣٠٠! خب چرا قبل از اومدن اين خبر اين اتفاق نيوفتاد و بر عكس عمدا اوردنش پايين!!!
                            ٢. هدف از آوردن پايين سهم چى ميتونه باشه؟!!! آيا براى تدبيرى ها اين كار خوبه يا براى سايپايي ها!! چه برنامه اى سايپا براى اين سهم داره كه يه بار اونجور مياره بالا بعد اينجور مياره پايين!!
                            ٣. اين بازى كه به نظر من كلا دست سايپا است تا كى و كجا ادامه خواهد داشت!!! آيا سهم ٢/٤/٩٥ كه تدبير عرضه ميكنه قيمت سهم بايد بالاتر از ٣٥٠ باشه يا كمتر؟ چرا؟
                            ٤. راستش اينقد ازين سهم خبراى ويژه ميرسه كه من ياد خزر ١٠٠٠ تومنى ميوفتم!! به نظر شما دور از ذهن است؟
                            ممنون ميشم پاسخ بديد
                            چرا اینقدر فکرتو مشغول میکنی....یه کلام...خزر 79 تومانی....ریسک به ریواردش...کاملا مناسب ارزندست....پایین تر بیاد ارزنده تر هم میشه......بازی سهم هم دست سایپا نیست....یا دسته ساداته...یا دسته کسی که برای 28 میل ...البته در صورت تحقق فروش...دندون تیز کرده.....بیاد پایین با حجم بیشتراضافه میکنم.......نیاد...بازم توهمین قیمت ها کم کم اضافه میکنم.....تا مجمع........

نظر

• samaneh110
                              عضو عادی
                              • May 2016
                              • 229

خب ٢٨ ميل را هر كى بخره مباركش! اما چرا بيارش پايين؟!!! يعنى به خاطر اينكه كسى رو ٣٥٠ نخرش و فقط اون بخره يا دلايل ديگر ميتونه داشته باشه!؟؟؟
                              راهنمايي كنيد

نظر

• samaneh110
                                عضو عادی
                                • May 2016
                                • 229

البته من شنيدم كه سادات قصد داره تا ٥٤٠ تومن هم رقابت كنه و عزمشو جزم كرده كه حتما بلوك را بگيره!! فكر نكنم كسى بتونه از سادات بخره! اما پايين اومدن سهم كار سادات نيست من ازشون پرسيدم و اصلا موافق اين كار نيستن!

نظر

در حال کار...
                                X