کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یا باید منتظر بود 190 رو رد کنه بعد خرید یا 155 بخری برای نوسان
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دوستان سلام اگر شخصی نوسان گیر در قیمت 172 وارد این سهم شده فردا به صف خرید فروشنده خواهد استراتژیتون چیه اگر نوسان گیرید
میفروشید میایید پایین تر بخرید ؟
دوستان سلام اگر شخصی نوسان گیر در قیمت 172 وارد این سهم شده فردا به صف خرید فروشنده خواهد استراتژیتون چیه اگر نوسان گیرید
میفروشید میایید پایین تر بخرید ؟
سلام..دادا..اگر توانستی نوسانت را بگیر...به حرف هیچ بنی بشری هم..کار نداشته باش...خودم هم..اگر بتوانم..با بخشی از سهامم..نوسان..خواهم..گرفت...ک..وریم..کچلیم.ملت بیان نوسان بگیرن...وایسیم..نگاه..کنیم..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
جناب می
خمهر چند درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی داره؟
سلام جناب کیانوش عزیز...دادا بنده 261 تا 284 درصد شنیدم...خودم..هم حساب کردم...بین 270..280 درصدی بشه..مفروضاتم..تو صفخات قبل تاپیک موجوده...ارادتمند
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام..دادا..اگر توانستی نوسانت را بگیر...به حرف هیچ بنی بشری هم..کار نداشته باش...خودم هم..اگر بتوانم..با بخشی از سهامم..نوسان..خواهم..گرفت...ک..وریم..کچلیم.ملت بیان نوسان بگیرن...وایسیم..نگاه..کنیم..
فردا میخوره به مقاومت 193 تومن اگه رد کنه روند صعودی قوی میگیره نشونه های رد نکردنش چیه ؟نمیشه گفت صف خرید میچینن براش از همون اول صبح احتمالا اگر قصد عبور داشته باشه میزارن آخر وقت صفش میکنن ولی خدارو چه دیدی شاید خالی کردن رو 193 تومن بیان پایین تر بخرن نقششون رو از کجا بفهمیم
نظر