کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و درود
به نظرم خرید حق تقدم خمهر در روزهای پایانی پذیره نویسی میتونه مثل حق تقدم خاور سود خوبی بده... البته مهم اینه که در چه قیمتی بشه حق تقدم رو خرید..
سلام و درود..
منتظر قیمت های پایین تر بودم که نشد. به ناچار در قیمت های بالاتر خرید شد...
به نظرم خمهر در حال حاضر از خاور ارزنده تر است. البته خاور هم روند صعودی دارد.
هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
طبق اطلاعیه اولی که دادن تا 10 مهر مهلت داره، البته اینو در نظر بگیرید که گاهی وقتا این مهلت تمدید هم میشه.
تا پایان معاملات دیروز (دوشنبه 28 شهریور) تقریبا 817 میلیون برگه باقی مونده بود، که امروزم تا اینجا 66 میلیون برگه سهم فروش رفته، یعنی چیزی حدود 750 میلیون برگه سهم هنوز باقی مونده و 8 روز معاملاتی!
به قول رفیق میداس( که مدتی هست جایش خالی است ) "Midas": بهترین راه مخفی کردن هرچیزی این هست که مقابل چشم ملت قرارش بدهی ( با این مضمون ) به قدری ملت را عادت دادند به دیدن خمهر ۱۶۰ تومانی ، سهم از مقابل دیدگان مخفی شد عملا ... .................................
نسبت خمهر به شاخص کل هم در نوع خودش جالب هست ...
این نسبت در نزدیکی کف تاریخی خودش هست که سال ۹۲ تست شد ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/09/20, 09:20.
به قول رفیق میداس( که مدتی هست جایش خالی است ) "Midas": بهترین راه مخفی کردن هرچیزی این هست که مقابل چشم ملت قرارش بدهی ( با این مضمون ) به قدری ملت را عادت دادند به دیدن خمهر ۱۶۰ تومانی ، سهم از مقابل دیدگان مخفی شد عملا ... .................................
نسبت خمهر به شاخص کل هم در نوع خودش جالب هست ...
این نسبت در نزدیکی کف تاریخی خودش هست که سال ۹۲ تست شد ...
اینطور که گفتن هفته بعد میشه رفت پول حق تقدم ها رو از بانک گرفت و اطلاعیه اش این هفته میاد. من میانگین 42 تومن حق خریدم و فکر کنم میانگین بالای 55 تومن فروختن... اگه ابتدای سال حراج میشد راحت بالای 90 تومن فروش میرفت. خاک بر سر مدیران بی لیاقت فرصت سوز اما بازم خدا رو شکر ضرر نشد.
اینطور که گفتن هفته بعد میشه رفت پول حق تقدم ها رو از بانک گرفت و اطلاعیه اش این هفته میاد. من میانگین 42 تومن حق خریدم و فکر کنم میانگین بالای 55 تومن فروختن... اگه ابتدای سال حراج میشد راحت بالای 90 تومن فروش میرفت. خاک بر سر مدیران بی لیاقت فرصت سوز اما بازم خدا رو شکر ضرر نشد.
آگهی اومد روی کدال... از 23 مهرماه میشه رفت بانک پاسارگاد و پول رو گرفت... میانگین مبلغ فروش هر حق تقدم هم 56.5 تومن
نظر