شرکتهای سرمایه گذاری استانی
Collapse
X
-
پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postبه نظرتون آیا وقتیکه می دانیم قیمت یک کالایی بالاتر از مقداریست که داره فروخته میشه و فروشنده از روی ندانستن یا ناتوانی،داره کالا رو می فروشه،درسته که در اون معامله شرکت کنیم؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postحالا که جو گروهش خوب شده وسلرستای ما رو تعلیق کردند!! اگر باز بود از زیان خارج شدم بودم
گفتم که حواستون و حواسمون باشه،ممکنه بخریم سود کنیم ضرر کنیم،اما حواسمون به این هم باشه احتمال بلوکه شدن پولها در پشت بسته شدن نمادها به مدت طولانی امری غیر ممکن نیست.
نظر
-
بیشتر این سهامها برای افراد بی بضاعت جامعه هست(3 دهک پایین) که دارند سهامشون رو از روی ندانستن یا ناتوانی مالی،به ثمن بخس می فروشند.البته کسانی هم هستند که توانایی خوبی دارند و آگاه به قیمت هم هستند ولی خب دوست دارند بفروشند.
یک عده هم که با پولهای کلان در حال خرید...........
چرا نمادها بسته نمیشه تا تکلیف این شرکتها مشخص بشه و به قیمت واقعی برسه؟
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postبیشتر این سهامها برای افراد بی بضاعت جامعه هست(3 دهک پایین) که دارند سهامشون رو از روی ندانستن یا ناتوانی مالی،به ثمن بخس می فروشند.البته کسانی هم هستند که توانایی خوبی دارند و آگاه به قیمت هم هستند ولی خب دوست دارند بفروشند.
گفته بودند پذیرش اینها در بورس تسریع بشه تا مردم بتوانند خرید و فروش کنند ولی ولی خیلی چیزهای دیگه هم گفته بودند که انجام نشده است مثل تعیین هیئت مدیره و مدیرعامل و مجامع
خب حالا که اینها انجام نشده پس پذیرش در بورس هم باید تعلیق بشه تا قیمتها از ابهام در بیاد
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postبیشتر این سهامها برای افراد بی بضاعت جامعه هست(3 دهک پایین) که دارند سهامشون رو از روی ندانستن یا ناتوانی مالی،به ثمن بخس می فروشند.البته کسانی هم هستند که توانایی خوبی دارند و آگاه به قیمت هم هستند ولی خب دوست دارند بفروشند.
باید ارزش سهام تحت تملک هر شرکت استانی مشخص بشه و ناو اون اعلام بشه و البته باید فعالین بازار هم در جهت شفاف سازی این گروه اقدام کنن تا ارزش واقعی این گروه در بازار مشخص بشه
در این حالت است که ارزش واقعی این گروه مشخص میشه و مردم سرکیسه نمیشن.
یکی از کارهای مهم دولت جدید حمایت از سهام عدالت استانی است
و قطعا در این دولت از سهام این گروه به شددت حمایت خواهد شد
چیزی که رئیسی از حمایت بورس گفته در نهایت به حمایت از سهام عدالت استانی ختم میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاینقدر سهام این گروه در بازار ناشناخته است که حتی حرفه ای های بازار هم از وضعیت سهام این گروه اطلاعی ندارن
باید ارزش سهام تحت تملک هر شرکت استانی مشخص بشه و ناو اون اعلام بشه و البته باید فعالین بازار هم در جهت شفاف سازی این گروه اقدام کنن تا ارزش واقعی این گروه در بازار مشخص بشه
در این حالت است که ارزش واقعی این گروه مشخص میشه و مردم سرکیسه نمیشن.
یکی از کارهای مهم دولت جدید حمایت از سهام عدالت استانی است
و قطعا در این دولت از سهام این گروه به شددت حمایت خواهد شد
چیزی که رئیسی از حمایت بورس گفته در نهایت به حمایت از سهام عدالت استانی ختم میشه
تمامی اطلاعات اینها مشخص و شفاف است.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postتمامی اطلاعات اینها مشخص و شفاف است.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمیشه اطلاعات و مقدار سهام یکی از این شرکتها را بعلاوه تعداد سهامدارش اعلام کنید؟؟
مقدار سهام یکی از این شرکتها؟منظور پرتفوی آنهاست یا تعداد سهامشون؟این هم بگید تا بگم بهتون
تعداد سهامدار؟من تعداد سهامدار هر کدام را خواستید بهتون میگم ، اما شما می توانید از 600 شرکت بورسی که همه اطلاعاتشون در دسترسه(چون شما میگید این استانیها در دسترس نیست یعنی بقیه در دسترس هست دیگه)10 تاشون رو تعداد سهامدارش رو اعلام نمایید؟!!!!!!!
میخوام بگم تعداد سهامدار یک شرکت یک اطلاعات جنرال نیست که شما بتونی مثلا در کدال یا سایت های بورس پیدا کنی مگر اینکه مدیران شرکت تعداد سهامدار رو اعلام کنند.
حالا چرا یک اطلاعات غیر جنرال رو از من می پرسید،نمیدانم دلیلش چیست.
اما خوشبختانه چون من فرآیند این شرکتها رو از 15 سال پیش دنبال کرده ام و جزییات مسائل سهام عدالت را،آن مقدار که در رسانه ها و مصاحبه ها ،منتشر شده است را مثل کف دست می دانم،تعداد سهامداران دو شرکت رو میگم خدمتتون.
وسلرستان حدودا 740 هزار نفر سهامدار حقیقی دارد.
وسکرمان حدودا 1 میلیون 500 هزار نفر سهامدار حقیقی داره.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم.آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/08/03, 17:24.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postمنظور از اطلاعات؟بگید تا بگم بهتون
مقدار سهام یکی از این شرکتها؟منظور پرتفوی آنهاست یا تعداد سهامشون؟این هم بگید تا بگم بهتون
تعداد سهامدار؟من تعداد سهامدار هر کدام را خواستید بهتون میگم ، اما شما می توانید از 600 شرکت بورسی که همه اطلاعاتشون در دسترسه(چون شما میگید این استانیها در دسترس نیست یعنی بقیه در دسترس هست دیگه)10 تاشون رو تعداد سهامدارش رو اعلام نمایید؟!!!!!!!
میخوام بگم تعداد سهامدار یک شرکت یک اطلاعات جنرال نیست که شما بتونی مثلا در کدال یا سایت های بورس پیدا کنی مگر اینکه مدیران شرکت تعداد سهامدار رو اعلام کنند.
حالا چرا یک اطلاعات غیر جنرال رو از من می پرسید،نمیدانم دلیلش چیست.
اما خوشبختانه چون من فرآیند این شرکتها رو از 15 سال پیش دنبال کرده ام و جزییات مسائل سهام عدالت را،آن مقدار که در رسانه ها و مصاحبه ها ،منتشر شده است را مثل کف دست می دانم،تعداد سهامداران دو شرکت رو میگم خدمتتون.
وسلرستان حدودا 740 هزار نفر سهامدار حقیقی دارد.
وسکرمان حدودا 1 میلیون 500 هزار نفر سهامدار حقیقی داره.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
مثلا همین وسکرمان که فرمودید ارزش ناو شرکت چقدر هست و چه سهامی داره و مقدار هر کدوم چقدر هست؟
ضمنا شما فرمودید این شرکتها فعلا هیچ فعالیتی ندارن
ولی در کدال همین سهم هر ماه داره گزارش فعالیت ماهانه ارسال میکنه
الان این شرکتها فعالیتی دارن یا ندارن؟
و اینکه بفرمایید این 1.5 میلیون نفری که میشه نفری 117 هزار سهم همه میتونن سهام بفروشن؟
و آیا این شرکت سهامدار عمده نداره؟
و بفرمایید. که آیا شرکتهای استانی میتونن سهام خودشون بفروشن یا سهمی بخرن؟
در آخر بگم یه وقت سو تفاهم پیش نیاد بنده چون اطلاعاتی از این شرکتها ندارم در حال جمع آوری اطلاعات و منابع هستمآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/03, 19:07.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
عجیبه که بعضی ها شرکت های استانی را میکوبن و از اون طرف خود را حامی صاحبان بی بضاعت سهام عدالت میدونن!
اگر حامی مردم هستیم باید آگاه سازی کنیم تا این شرکت ها به قیمت خودشون که میشه ناوشون برسن.
دائم در سایت های مختلف سعی کردم به نوبه خودم اطلاع رسانی کنم که مردم این سهم های خود را ارزون نفروشن.
ناو استانی ها هیچ کدام زیر ۹۵ تومن نیست و اکثرا بالای ۱۰۰ تومن هستن.
با حجم هایی که دارن میزنن بزودی سهامداران عمده جدید مدیریت ها را بدست میگیرند.آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/08/03, 19:25.
نظر
-
جالبه که وقتیکه سهمی می خریم دلسوز سهم میشیم بقیه نادلسوز
چشم بینا داشتیم اینقدر اطلاعات سهامهای استانی در همین تاپیک تشریح شده است که حد ندارد. تازه چه زمانی؟اون موقعیکه بعضیها اسم سهام عدالت رو نمی تونستند تلفظ کنند.
الان سهام 70 تومانی خریدند(فکر می کرده اند کفه) بعد تا 46 تومان رفته الان که داره میره بالا دلسوز شده اند که به ناوشون برسه
واقعا دمتون گرم! چقدر دلسوز!
سهم می خرید اول بشناسید اطلاعات سهم رو بعد بخرید تا انگ کوبیدن نزنید
اینکه این شرکتها هیچ فعالیتی ندارند،یک واقعیته نه کوبیدن!
بعضی از سهم ها 10 ساله سود نساخته اند ولی قیمتشون 50 برابر شده(منظورم استانیها نیست) خب سهامداراش سود نکرده اند؟آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/08/03, 20:47.
نظر
نظر