شرکتهای سرمایه گذاری استانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3147

پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی

یکسال پیش...........

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    وقتیکه فقط یک اسم خرید و فروش شود،میشه همین

هر لحظه ممکنه تصمیمات جدید کل سرنوشت این شرکتها رو عوض کنه!

قانون باید مبنا باشد.
    والان 7 ماهه که نمادها بسته هستند.

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3147

https://www.bourse24.ir/news/253209

49 میلیون سهامدار اولیه سهام عدالت...............

اما بعیده بعضیها هنوزم متوجه شده باشند.

9 ماه پیش گفتم.

الان تازه دارند صحبتش رو می کنند

13 شرکت غیر بورسی پرتفوی سهام عدالت برای 49 میلیون آدمه.

سال 86 حدودا 3600 میلیارد تومان قیمت گذاری شده بوده.....الان بعد از 14 سال چند؟.........

این 13 شرکت قرار بوده طبق نظرشورای عالی بورس بره برای یک شرکت تازه تاسیس به نام هلدینگ ملی و سپس سهام اون هلدینگ داده بشه به 49 میلیون نفر........

خب چرا کاملش نمی کنید؟یعنی همه کارها اینقدر با تاخیر؟چرا خب؟

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3147

4 ماه پیش.............

در مورد همین سهام غیر بورسی اینها....

بارها دراین تاپیک نوشته ام.

اما هنوز بعضیها نمی دانند که این شرکتهای استانی هیچ پرتفوی غیر بورسی ندارند و اون 13 شرکت غیر بورسی(که الان دیگه 2 تاشون بورسی شده اند) مستقیما برای 50 میلیون ادمه و هیچ ربطی به استانیها نداره.اقا اون 13 شرکت هیچ ربطی به استانیها ندارندددددددددددد.داد بزنم؟حالا باز بیا بگو پرتفوی غیر بورسی اینها...............بازم بیا بگو.......کم نیاری؟

گاهی میگم بابا چرا اطلاعات به اینها میدی بذار اینها فکر کنند استانیها غیر از 36 شرکت بورسی،شرکتهای غیر بورسی هم دارند.....بذار در رویا باشند

اما بازهم میگم.استانیها ارزنده هستند.اما فعلا روی کاغذند.

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

پرداخت سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت منتظر یک کارگروه | بورس 24

49 میلیون سهامدار اولیه سهام عدالت...............

اما بعیده بعضیها هنوزم متوجه شده باشند.
          جناب امیر طلا !! فداتم اگه میشه پات رو از رو گلوی این شرکتهای استانی بردار عزیز سهم بسته که دیگه کسی هرساعت اون رو تخریب نمیکنه!!

این نمادها وقتی باز بودند تا مثبت میشدند میامدی میگفتی که سود 13شرکت غیر بورسی به اینا نمی رسد اینا شرکت کاغذی هستند!!! هر روز جملات چندکلمه ای مبهم و نامهوم در موردشان مینوشتی حالا که متوقفه باز دست از سرشان برنداشتی که!

سهم 40تومانی دیگه کسی تخریبش میکنه؟؟ اینهمه نامفهوم و دوپهلو نوشتن واقعا زرنگیه؟؟ اقا من میخام که اصلا باز نشوند اصلا سود اون 13شرکت بهش نرسد یا هر اتفاق دیگه
          پارسال حدود 5تومان دادند امسال هم حدود 10تومان میدهند تا چندماه دیگه

یکی دوسال دیگه بسته باشه سهم رایگان میافتد!! مگه بقیه بازار چه گلی زدند به سر سهامدار؟؟
          یا شما چند سهم پربازده تر از اینا معرفی کردی؟؟

طوری مبهم و دو پهلو در مورد همه بازار و حتی شاخص کل و سهام استانی مینویسد که فردا هم اگر برود بالا میگه من اینا را معرفی کردم الانم که متوقفه ماههاست باز اومده میگه من گفته بودم بریزد پایین هم میگه باز من قبل گفته بودم!!!!!!دست شهرام و مهرام رو از پشت بستی تو دیگه!!
          فکر نمیکنی خواننده ها ممکنه مهد کودکی نباشند؟؟

شما منصفانه بنویس در مورد سهام بازار اینجوری هست تحلیلش توجه کن:::::::: شرکتهای سرمایه گذاری استانی که 40وزیر 40تومان میدادند هرکه داشته نونش در روغن بوده از ریزش بازار در امان بوده تا چند ماه دیگه سود دو مجمع نقدی هم بهش میرسد این سهام هرچی باز نشود بنفع سهامدارانش هست
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/06, 13:57.
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• farzad777
            ستاره‌دار(7)
            • Jul 2022
            • 254

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
            جناب امیر طلا !! فداتم اگه میشه پات رو از رو گلوی این شرکتهای استانی بردار عزیز سهم بسته که دیگه کسی هرساعت اون رو تخریب نمیکنه!!

این نمادها وقتی باز بودند تا مثبت میشدند میامدی میگفتی که سود 13شرکت غیر بورسی به اینا نمی رسد اینا شرکت کاغذی هستند!!! هر روز جملات چندکلمه ای مبهم و نامهوم در موردشان مینوشتی حالا که متوقفه باز دست از سرشان برنداشتی که!

سهم 40تومانی دیگه کسی تخریبش میکنه؟؟ اینهمه نامفهوم و دوپهلو نوشتن واقعا زرنگیه؟؟ اقا من میخام که اصلا باز نشوند اصلا سود اون 13شرکت بهش نرسد یا هر اتفاق دیگه

یکی دوسال دیگه بسته باشه سهم رایگان میافتد!! مگه بقیه بازار چه گلی زدند به سر سهامدار؟؟

شما منصفانه بنویس در مورد سهام بازار اینجوری هست تحلیلش توجه کن:::::::: شرکتهای سرمایه گذاری استانی که 40وزیر 40تومان میدادند هرکه داشته نونش در روغن بوده از ریزش بازار در امان بوده تا چند ماه دیگه سود دو مجمع نقدی هم بهش میرسد این سهام با توجه به ریزش و اصلاح بازار هرچی باز نشود بنفع سهامدارانش هست
            سلام و عرض ادب
            من هم مثل شما متوجه نوشته های ایشون نمیشم .
            سهم متوقفه نه کسی میتونه بخره نه بفروشه این همه مطلب در مورد شرکتهای استانی برای چیه؟
            شما اگه سهمو نداری و قصد خرید هم نداری چرا انقدر توی این تاپیک می نویسی !؟؟
            باشه ما قبول داریم 13 تا شرکت غیر بورسی مال اینا نیست کجا باید بیایم امضا کنیم که قبول داریم؟
            هزار بار گقتی دیوونمون کردی . واقعا درسته انقدر اعصاب سهامدارو خرد می کنی!؟ حالا بورس یا هر نهاد دیگه ای به سهامدارا ظلم کرده این همه مدت نماد را بسته شما بایدنمک روی زخم سهامدارانی که ممکنه پول لازم باشند بپاشی؟
            به هر حال هر سهمی ریسک و ابهام داره حالا یک نفر با مسئولیت خودش چه درست چه غلط این سهمو خریده . همش مثل بچه ها من گفته بودم می کنی.
            انگار تو این مدت که اینا بسته بودن بازار 2000 درصد رشد کرده!! اگه سهم خوبی سراغ دارید بفرمایید . فکر کنم به اندازه کافی اطلاع رسانی کردید.

ببخشید جوگیر خان سر شما را درد آوردم باید برای خودش می نوشتم ولی ناراحت میشه میذارتمون توی چشم پوشی بدبخت میشیم !!!

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3147

یک آیدی دیگه به لیست سیاه اضافه شد......
              آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2022/09/06, 14:19.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

9 ماه پیش گفتم.

الان تازه دارند صحبتش رو می کنند

طوری مبهم و دو پهلو در مورد همه بازار و حتی شاخص کل و سهام استانی مینویسد که فردا هم اگر برود بالا میگه من اینا را معرفی کردم الانم که متوقفه ماههاست باز اومده میگه من گفته بودم بریزد پایین هم میگه باز من قبل گفته بودم!!!!!!دست شهرام و مهرام رو از پشت بستی تو دیگه!!
                فکر نمیکنی خواننده ها ممکنه مهد کودکی نباشند؟؟

شما منصفانه بنویس در مورد سهام بازار اینجوری هست تحلیلش توجه کن:::::::: شرکتهای سرمایه گذاری استانی که 40وزیر 40تومان میدادند هرکه داشته نونش در روغن بوده از ریزش بازار در امان بوده تا چند ماه دیگه سود دو مجمع نقدی هم بهش میرسد این سهام هرچی باز نشود بنفع سهامدارانش هست

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3147

بورسی جان!

سپاسگزارم بابت لیست سیاه!

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط farzad777 پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب
                    من هم مثل شما متوجه نوشته های ایشون نمیشم .
                    سهم متوقفه نه کسی میتونه بخره نه بفروشه این همه مطلب در مورد شرکتهای استانی برای چیه؟
                    شما اگه سهمو نداری و قصد خرید هم نداری چرا انقدر توی این تاپیک می نویسی !؟؟
                    باشه ما قبول داریم 13 تا شرکت غیر بورسی مال اینا نیست کجا باید بیایم امضا کنیم که قبول داریم؟
                    هزار بار گقتی دیوونمون کردی . واقعا درسته انقدر اعصاب سهامدارو خرد می کنی!؟ حالا بورس یا هر نهاد دیگه ای به سهامدارا ظلم کرده این همه مدت نماد را بسته شما بایدنمک روی زخم سهامدارانی که ممکنه پول لازم باشند بپاشی؟
                    به هر حال هر سهمی ریسک و ابهام داره حالا یک نفر با مسئولیت خودش چه درست چه غلط این سهمو خریده . همش مثل بچه ها من گفته بودم می کنی.
                    انگار تو این مدت که اینا بسته بودن بازار 2000 درصد رشد کرده!! اگه سهم خوبی سراغ دارید بفرمایید . فکر کنم به اندازه کافی اطلاع رسانی کردید.

ببخشید جوگیر خان سر شما را درد آوردم باید برای خودش می نوشتم ولی ناراحت میشه میذارتمون توی چشم پوشی بدبخت میشیم !!!
                    درود بر شما

دقیقا همینطوره همه رو میبره در چشم پوشی!!! جوک قضیه اینجاست!!!

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3147

3 شرکت از 13 شرکت غیر بورسی سبد عدالت(الان شده 10 شرکت غیر بورسی) وارد بورس و فرابورس شده اند....

نظر

• farzad777
                        ستاره‌دار(7)
                        • Jul 2022
                        • 254

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                        درود بر شما

دقیقا همینطوره همه رو میبره در چشم پوشی!!! جوک قضیه اینجاست!!!
                        سلام مجدد

ایشون مختار هستند و هیچ اشکالی هم نداره.
                        بنده هم ایشون را نمی شناسم شاید تحلیل گر و تریدر خیلی خوبی باشند.نکات منفی و مبهم شرکت ها را گفتن خیلی هم خوبه.
                        ولی گفتم گفتم کردن کار درستی نیست . مطمئنم الان خیلی از سهمدارها پول لازم هستند و ناراحت و صحبت های ایشون فقط داره بیشتر اذیتشون می کنه و به نظرم کار درستی نیومد.

از طرف دیگه بسته نگه داشتن نمادها به هر دلیلی اصلا منطقی نیست و واقعا ظلمه.

به نظرم بهترین حالت این بود که نمادها را باز می کردند و خریدار و فروشنده مثل خیلی از نماد ها با پذیرش مسئولیت معامله می کردند ( ابهام انقدر هم زیاد نیست که بسته بودن نماد ها را توجیه کنه)
                        به هر حال پرتفوی شرکتها مشخصه .

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3147

شرکت هلدینگ ملی...خصوصی ترین شرکت ایران با 49 میلیون سهامدار حقیقی!

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

تعلیق نماد ۲۰ شرکت استانی سهام عدالت به دلیل عدم شفافیت

▫️ یکی از موارد عجیب در شرکت‌های سهام عدالت، تعلیق اغلب نمادها در مقاطع مختلف است. بررسی‌ها نشان می‌دهد درحال حاضر ۲۰ نماد معاملاتی شرکت‌های استانی از سوی بورس تعلیق شده است.

▫️ دلیل این تعلیق، ابهامات موجود در وضعیت شفافیت اطلاعاتی این شرکت‌های استانی سهام عدالت عنوان شده است.

▫️ قابل ذکر است گرچه تعلیق نماد معاملاتی در بورس موضوع عجیب‌وغریبی نیست اما این اتفاق در شرکت‌های سهام عدالت استانی به‌دلیل رعایت نکردن ضوابط سازمان بورس مرتبا اتفاق می‌افتد و این شرکت‌ها همواره درحال توقف معامله یا تعلیق نماد هستند.

▫️ به نظر می‌رسد در این شرکت‌ها هیچ شفافیتی وجود ندارد که همواره گرفتار تعلیق بورس هستند.

نود اقتصادی
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

در بحث هسته ای دوباره موقع این رسیده که اونقدر قطعنامه صادر کنن تا قطعنامه دونشون پاره بشه /:.yead.:/
                              اینجا هم اونقدر لیست سیاه بزنن تا لیست سیاهدونشون پاره بشه /:.yead.:/
                              یه جوری جار و جنجال راه انداختن که اینها تعلیق هستن انگار اونایی که باز هستن هر روز دارن مثبت میخورن /:.yead.:/

حالا از شوخی گذشته، اخبار موثق دارم که بستن اینها در شرایط ریزش بازار عمدی بوده و هست تا مافیا و بعضی به اصطلاح تحلیل گران نتونن بزنن تو سر سهام ارزشمند مردم فقیر و یک سوم قیمت جمع کنن.
                              از ده ها نقطه مثبت سهام عدالت، یه دونه منفیشو پیدا کرده بودن و میزدن تو سر سهم ملت سهام ۴۰ تومنی خودشونو بفروشن.
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/09/07, 22:16.

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3147

یکسال پیش.....قیمت 80 تومان.....

استانهایی زرنگی کردند که اصلا در بورس پذیرش نشدند به دلیل ندادن حداقل مدارک!!

لااقل مردمانشان از حراج سهامشان بالاجبار در امان ماندند./:.smilingsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X