شرکتهای سرمایه گذاری استانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3145

پاسخ : شرکتهای سرمایه گذاری استانی

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    بنده متوجه نشدم...جور دیگه متوجه شدم شاید!...
    یک مثالی بزنم...شما میگویید..در تیرماه فولاد 1500 تومان بوده...حالا در شهریور قیمت سهم رسیده به 2000 تومان...اینها 500 تومان افزایش قیمت فولاد را سود حساب کرده اند...30 تومان سود ساخته اند....
    اگر اینطوری باشد...مگر سهام عدالت را به نرخ روز فروش برای دارنده سهام عدالت حساب نمی کنند؟..
    حال اگر قیمت این سهم(فولاد)به 1000 تومان برسد...باید بجای 30 تومان سود...60 تومان زیان شناسایی کند!..

دقیقا همینطوره.برید توی صورت سود و زیان و اونجا قشنگ ببینید این موضوع رو.

ضمنا پست بالای منو که تشکر زدید فکر کردم با دقت خوندینش.تو سه ماهه 20 تومان ضرر ساخته....این برای تمام 31 شرکت استانی همینطوره و حالا بعدا میاد روی کدال و میبینید.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      p/e نسبت قیمت سهام به سود سالیانه(یا پیش بینی سود سالیانه) هست.

اینها در حال حاضر اصلا سودی ندارند (چون هیچ فعالیتی ندارند) و فقط سودی که از 36 شرکت می گیرند،سودشون رو تشکیل می دهند(که بسیار کم هست)

منتها در اکثر اینها می بینید که منتهی به آخر شهریور 99 در حدود 40 تومان سود ساخته اند(نکته مبهم و مهم اینجاست)
      اگر توجه کنید این 40 تومان سود نیست و در اصل افزایش قیمت سهام اون 36 شرکت داخل پرتفویشان هست که چون به روز شده است ،آن را به عنوان سود گرفته اند.البته توجه کنید در 3 ماهه منتهی به آذر99 سود اینها شدیدا منفی می شود(چرا؟چون از پایان شهریور تا پایان آذر قیمت سهام اون 36 شرکت تا 50 درصد افت کرده است) و حتی ممکنه در 3 ماهه منتهی به اسفند هم تکرار شود.

امیدوارم متوجه شده باشید.
      اون 40 تومان بابت افزایش قیمت اون 36 شرکت از اول تیر 99 تا آخر شهریور 99 هست.
      صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1399/09/30

اینو ببینید.20 تومان ضرر!!! برای 3 ماهه منتهی به آذر
      دوست من این حسابداریست!

منتها باید کمی سابقه این شرکتها رو داشته باشید تا بتوانید محاسبات رو متوجه بشی. الان این شرکتها،خودشان، تازه موضوع رو گرفته اند و اگر ببینید هر کدام 2-3 بار اصلاحیه صورتهای مالی زده اند اون هم با کمک بعضی افراد مطلع.

سلام.
      بسیار سپاس.
      نه که متوجه نشدم!
      یعنی چه که افزایش قیمت سهام زیرمجموعه را به عنوان سود حساب کنند!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
      مگر می‌شود چنین کاری کرد؟
      ------------------
      مگر این که فروخته باشند. که این طبیعی است و سود واقعی هم هست که بحثش جدا است و مطمئنا این منظور شما نبوده.
      --------------------------
      ولی خالص‌ارزش‌دارایی‌ها (NAV) را جای سود جا زدن.... بیشتر از این که کلاه‌برداری باشد... خنده‌دار است!laughingsmiley
      آدم می‌ماند چه بگوید؟ شما مطمئنید چنین کاری را کرده‌اند؟ شاید اشتباه می‌کنید. (یعنی امیدوارم اشتباه کرده باشید. در غیر این صورت باید نام اینجا را گذاشت دیوانه‌خانه‌./:.wacsmiley.://:.yead.:/)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3145

ناو این شرکتها در حال حاضر،به روز،یک چیزی حدود 95-100 تومانه و اعداد عجیب قیمتها با عث صف فروششون هستند.

من مدتهاست اینها رو در تاپیک سهام عدالت توضیح می دهم.

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3145

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام.
          بسیار سپاس.
          نه که متوجه نشدم!
          یعنی چه که افزایش قیمت سهام زیرمجموعه را به عنوان سود حساب کنند!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
          مگر می‌شود چنین کاری کرد؟
          ------------------
          مگر این که فروخته باشند. که این طبیعی است و سود واقعی هم هست که بحثش جدا است و مطمئنا این منظور شما نبوده.
          --------------------------
          ولی خالص‌ارزش‌دارایی‌ها (NAV) را جای سود جا زدن.... بیشتر از این که کلاه‌برداری باشد... خنده‌دار است!laughingsmiley
          آدم می‌ماند چه بگوید؟ شما مطمئنید چنین کاری را کرده‌اند؟ شاید اشتباه می‌کنید. (یعنی امیدوارم اشتباه کرده باشید. در غیر این صورت باید نام اینجا را گذاشت دیوانه‌خانه‌./:.wacsmiley.://:.yead.:/)

این کار هیچ مشکلی نداره و یک کار حسابداری هست.یعنی همانطور که موقعی که ارزش پرتفوی یک شرکت سرمایه گذاری میاد پایین،اونها مجازند ذخیره بگیرند ،در حالت افزایش هم مجازند این سود را حساب کنند اما این سود قابل تقسیم نیست.

من مهندسم اما در کارشناسی ارشد حسابداری رو 20 شدم پس مطمئنم

ضمنا مدعیم در رابطه با سهام عدالت فقط شاید 5 نفر در کل کشور اطلاعات من رو داشته باشند(برای اولین بار در 45 سال عمرم،اعتماد به نفسم رو حی کردم)

1 نفر در سپرده گذاری 3 نفر در خصوصی سازی 1 نفر هم شاید در جاهای دیگه/.:biggrinsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2021/01/22, 01:10.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این کار هیچ مشکلی نداره و یک کار حسابداریسن.یعنی همانطور که موقعی که ارزش پرتفوی یک شرکت سرمایه گذاری میاد پایین،اونها مجازند ذخیره بگیرند ،در حالت افزایش هم مجازند این سود را حساب کنند اما این سود قابل تقسیم نیست.
            اشاره شما به این بخش از صورت‌های مالی است؟
            سود (زیان) تغییر ارزش سرمایه گذاری در اوراق بهادار
            این کار مرسوم است؟ ?
            در همه‌جا این کار انجام می‌شود؟ (چند نمونه سراغ دارید؟)

آن وقت مبنای حساب چیست؟ یعنی نسبت به دقیقا چه چیزی مقایسه می‌کنند می‌گویند (در همان زنجان مثلا) ۹ هزار میلیارد ریال زیان شناسایی کردیم؟
            نسبت به دوره گذشته؟
            نسبت به سال گذشته؟
            نسبت به NAV؟
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3145

باور بکنید بحث زیادی داره ولی اگر علاقمند هستید(خودم که هستم)کم کم بازش می کنیم تا به درد جامعه سهامدار عدالت بخوره که متاسفانه بسیار کم می دانند در مورد سهام عدالت.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                اشاره شما به این بخش از صورت‌های مالی است؟
                سود (زیان) تغییر ارزش سرمایه گذاری در اوراق بهادار
                این کار مرسوم است؟ ������
                در همه‌جا این کار انجام می‌شود؟ (چند نمونه سراغ دارید؟)

آن وقت مبنای حساب چیست؟ یعنی نسبت به دقیقا چه چیزی مقایسه می‌کنند می‌گویند (در همان زنجان مثلا) ۹ هزار میلیارد ریال زیان شناسایی کردیم؟
                نسبت به دوره گذشته؟
                نسبت به سال گذشته؟
                نسبت به NAV؟

دارم می‌اندیشم...
                این کار که اصلا اصولی نمی‌تواند باشد... هر جور که بیاندیشی نمی‌شود...
                سود و درآمد باید چیزی باشد که حاصل شده باشد. چیزی که حاصل نشده را که نمی‌شود به عنوان سود شناسایی کرد.
                در این صورت تمام شرکت‌هایی که تجدید ارزیابی دارایی نزده‌اند (یا حتی آنهایی که تجدید شده‌اند) باید همین‌جور سودهای موهوم بسیار بزرگ در صورت‌های مالی‌شان درج کنند.
                ولی من ندیده‌ام از این چیزها تا به حال... به عمرم... (نه در شرکت‌های تولیدی/خدماتی و نه در سرمایه‌گذاری‌ها.)
                با این جور حساب شرکت‌های ورشکسته تقریبا همه سودده می‌شوند.
                باور بکنید بحث زیادی داره ولی اگر علاقمند هستید(خودم که هستم)کم کم بازش می کنیم تا به درد جامعه سهامدار عدالت بخوره که متاسفانه بسیار کم می دانند در مورد سهام عدالت.
                نه!
                :D
                من تنها می‌خواستم ببینم نکند قیمت‌ها کاذب پایین آمده‌اند و منتظر باشم اگر خواستند ببرندشان بالا یک نگاهی به آنها داشته باشم.
                حالا که گفتید این‌جوری سود را دست‌کاری می‌کنند (قانونی!) فهمیدم فعلا نباید دنبال این جور نمادها بود.

پی‌نوشت: البته اگر منظور از یواش یواش هفته‌ای یک بار است هستم.
                /:.winksmiley02.:/

@};-
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3145

دقیقا همون بخش از صورتهای مالی که گفته اید.

ببینید یک چیز بگم مطمئن شید این کار قانونی هست و نه خنده داره و نه کلاهبرداری.

فرمت گزارشهای کدال برای همه شرکتهای سرمایه گذاری یکیست.درسته؟

پس همانطور که خودتان آن قسمت را دیده اید نوشته"سود و زیان ......."

پس حتما از نظر علمی درسته که هم سود آورده و هم زیان

نظر

• Amir.tala
                    ستاره دار (2)
                    • Dec 2015
                    • 3145

سازمان بورس ابلاغ کرد
                    نحوه انتقال سود تغییر ارزش و فروش سهام عدالت

تسنیم- مدیریت نظارت بر ناشران و مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، نحوه انتقال سود تغییر ارزش و سود فروش سرمایه‌گذاری جاری در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت به اندوخته سرمایه‌ای را به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، ابلاغ کردند. بر این اساس، طبق بند ۵ صورتجلسه ۲۶ آبان هیات‌مدیره سازمان بورس در خصوص انتقال سود تغییر ارزش و سود فروش سرمایه‌گذاری جاری در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و اندوخته سرمایه‌ای به شرح زیر ابلاغ می‌شود: سود حاصل از تغییر ارزش و سود حاصل از فروش سهام موجود در سبد سهام شرکت در هر سال به حساب اندوخته سرمایه‌ای منتقل می‌شود. سود حاصل از فروش سهام و تغییر ارزش آن باید به میزانی به اندوخته سرمایه‌ای منتقل شود که منجر به زیان انباشته شرکت نشود. (به عبارت دیگر اقل سود انباشته پایان سال و سود حاصل از فروش سهام و تغییر ارزش آن قابل انتقال به اندوخته سرمایه‌ای است.) در صورتی که با توجه به شرایط فوق تمام یا بخشی از سود حاصل از فروش سهام موجود در سبد سهام شرکت و تغییر ارزش آن در یک سال و اندوخته سرمایه‌ای منتقل نشده باشد در صورت تکافوی سود انباشته در سال‌های آتی باید به حساب اندوخته سرمایه‌ای منتقل شود. از آنجا که اندوخته سرمایه‌ای تخصیص سود انباشته است بنابراین افزایش سرمایه از محل آن مشابه افزایش سرمایه از محل سود انباشته است. افزایش سرمایه از محل اندوخته سرمایه تا سقف مجموعه اندوخته سرمایه و سود (زیان) انباشته پایان دوره شرکت با رعایت ضوابط و مقررات و اخذ مجوز از سازمان بورس و به پیشنهاد هیات‌مدیره و با تصمیم مجمع فوق‌العاده امکان‌پذیر است. اندوخته سرمایه تا زمان ادامه فعالیت شرکت غیرقابل تقسیم بوده و تنها در شرایط خاص (مورد تایید سازمان باشد) و برای حفظ روند تقسیم سود شرکت با پیشنهاد هیات‌مدیره و تصویب به مجمع عادی هر سال می‌توان حداکثر تا ۲۰ درصد از مبلغی که در همان سال به حساب اندوخته سرمایه منظور می‌شود بین صاحبان سهام تقسیم کرد.

نحوه انتقال سود تغییر ارزش و فروش سهام عدالت - روزنامه جهان صنعت

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ببینید یک چیز بگم مطمئن شید این کار قانونی هست و نه خنده داره و نه کلاهبرداری.

فرمت گزارشهای کدال برای همه شرکتهای سرمایه گذاری یکیست.درسته؟
                      برای «همه» شرکت‌ها است؟
                      هم ایرانی و هم خارجی؟ هم تولیدی و هم خدماتی و هم سرمایه‌گذاری و هم صندوق؟
                      (چون از متن خبری که گذاشتید این‌گونه بر می‌آمد که یک قانون جدید برای تنها این شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تولید/اختراع کرده‌اند.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

♦️حق خود را از سهام عدالت بگیرید!

?شمارش معکوس برای انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت استانی درحالی آغاز شده است که هنوز بسیاری از مشمولان نه تنها از ارزش سهام خود بی خبر هستند بلکه درمورد اهمیت اینکه آینده سهام‌شان در دست چه کسانی خواهد بود نیز آگاهی ندارند!
                        ?بهترین راه برای سهیم شدن در سرنوشت هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی برای مشمولان سهام عدالت، سجامی شدن و شرکت در مجامع الکترونیکی شرکت‌ها که برای انتخاب اعضای هیات مدیره انتخاب می‌شود، است.
                        ?تنها از این طریق است که مشمولان می‌توانند در آینده سرمایه خود نقش ایفا کنند و سرنوشت سرمایه خود را تعیین کنند./ایسنا
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3145

وضعیت شرکتهای سرمایه گذاری استانی

345678.png

با 5 درصد سهام از کل شرکت،هیئت مدیره انتخاب کرده اند!!!

به نظرم به زودی باید یک تصمیم حاکمیتی بگیرند برای شرکتهای استانی

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

فرصتی تاریخی برای بیرون کردن دولت از مدیریت شرکت‌های سهام عدالت / برای هیئت مدیره شرکت های استانی کاندید شوید

✅سهام عدالت ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از ارزش بازار را در اختیار دارد و عضویت افراد متخصص مالی از جنس سرمایه ایران در هیئت مدیره این شرکت‌ها ضروری است
                            ▫️این اتفاق برای سرنوشت بورس ایران مساله‌ای حیاتی و مهم است
                            ▫️چنانچه در نهادهای مالی سابقه فعالیت دارید حتما در این فراخوان شرکت کنید

1️⃣در سامانه ستان setan.seo.ir ثبت نام کنید
                            2️⃣در بخش مدیریت دسترسی‌ها عضو غیرموظف هیئت مدیره را انتخاب و نام سرمایه‌گذاری استانی را برگزینید و در نهایت ثبت اطلاعات بزنید
                            3️⃣در پنل کاربری ویرایش پروفایل را انتخاب و پرسشنامه را دانلود و پس از امضا به ایمیل Sem@seo.ir ارسال کنید
                            4️⃣برای تکمیل فرم حراست به امور اقتصادی استانداری‌ها و یا سازمان بورس مراجعه کنید

⚠️تا ۵ اسفند برای ثبت نام فرصت دارید و باید تا ۲۰ اسفند سهام آن شرکت استانی را خریداری کنید.

بهنام صمدی -خبرنگار اقتصادی
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3145

به نظر میاد بن بست انتخابات هیئت مدیره این شرکتها،تصمیم حاکمیتی احتیاج داره.

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3145

آگهی 002 (2).jpg

مثلا این آگهی به دعوت اداره کل اقتصاد و دارایی هست و به نظر من که ممکنه کاملانظرم غلط باشه،میتونه مورد اعتراض هیئت مدیره قبلی قرار بگیره

این آگهی امروز ساعت 11:06 دقیقه رفته روی کدال.

حالا ببینیم اعتراض می کنند یا خیر.

نظر

در حال کار...
                                X