توليد مواد اوليه دارويي البرز بالک (دبالک)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : توليد مواد اوليه دارويي البرز بالک (دبالک)

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
    اخه با حذف ارز ترجیهی و راه اندازی پلنت بی و تحقیق و توسعه جدید روی محصولات جدید که همگی انجام شده و دو ماده موثره جدید با ارزش افزوده بالا سنتز کردن دیگه فروش ۱۲۰۰ میلیاردی دم دست ترین پیشبینی برای فروش دبالکه
    حاشیه سود پایین ها رو هم حذف کرده پس حاشیه سود خالص ۲۰ درصدی دیگه حداقل چیزی هست مه میتونین در نظر بگیرین
    یعنی سالی ۲۵۰ میلیارد در بد ترین حالت سود خالص
    این دیگه تحلیل بلند مدتی نمیخواد
    گزارش سه ماهه ۱۴۰۱ بیاد قیمت سهم با پی بر ای ۶ دردنظر بگیریم باید حداقل شش برابر الان باشه
    در نظر هم بگیرین بیست روز دیگه سهمی ۷۰ تومن سود مجمع میده
    اولا حذف ارز ترجیحی دارو رو هوا است عزیز و به این سادگی ها نمیشه روش حساب کرد فروش 1200 میلیاردی مد نظرت سجاد جان در سال 1401 محقق نمیشه قطعا و حداقل 3 سال زمان می خواد

دوما اینکه 6 برابر که سهل است و اخر خرداد 1401 هیچی حتی تا پایان 1401 سهم 3 برابر شد نهار توپ مهمان من

درسته تعداد بالا دارم ولی باید سطح توقعاتم از سهم را با واقعیات تنظیم کنم نه با خوش بینی های فوق العاده

نظر

• siwan
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 520

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
      اولا حذف ارز ترجیحی دارو رو هوا است عزیز و به این سادگی ها نمیشه روش حساب کرد فروش 1200 میلیاردی مد نظرت سجاد جان در سال 1401 محقق نمیشه قطعا و حداقل 3 سال زمان می خواد

دوما اینکه 6 برابر که سهل است و اخر خرداد 1401 هیچی حتی تا پایان 1401 سهم 3 برابر شد نهار توپ مهمان من

درسته تعداد بالا دارم ولی باید سطح توقعاتم از سهم را با واقعیات تنظیم کنم نه با خوش بینی های فوق العاده
      باشه
      اقا فراموشمان نکنی ها
      ما واقعا نهار میخوایم
      از الان بهذفکر یه نهار توپ باش هر جای ایران باشی بالاخره گذر من میفته
      حذف ارز دولتی هم بعد از تصویب در مجلس بصورت کلی اتفاق میفته
      تصولا در بودجه ۱۴۰۱ ارز ترجیهی نداریم برادر
      سجاد محمدی
      علاقه مند به دانش اقتصاد
      تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

فرصت نکردم تحلیل این سهم را در 1400/12/4 در سایت قرار دهم ....

صرفا مقداری از سهم را در 610 جمع کردم ...

.

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

سلام
          چه عجب جناب مای
          مدت ها بود مطلبی ازتون نمیخوندم
          والا من شش ماهه اینجا دارم میگم این سهم بینظیر در بازار بورس ایران
          ارادتمند...سیوان..عزیز...پرسودی ..پایداری...نیک..بختی را برای شما..و.تمام....تریدرهای ...سالم...ایران زمین ارزو..مندم...@};-@};-@};-
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11261

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            بنده صرفا....نظرم..را..میگم...و..عمل یا عدم...عمل به این..نظر..سود یا ضررش..متوجه..خودمه....به هیچ..بنی بشری توصیه ایی ندارم....کسی هم..که...بدون...تحلیل خودش ..و صرفا..با نظر شخص دیگه...ترید..کنه...کاری ...خبط...و..غیر عاقلانه...مرتکب شده...و..مستحق...زیانه...و..قطعا..مقصرش..خود اوست...زیرا...دسترنج..خود..را ...روانه...راهی..کرده..که..هیچ..شناختی ازش نداشته.....و..دیر یا زود بر باد خواهد رفت...
            هیچ..توصیه ایی به خرید یا فروش ندارم...
            درود میلادخان عزیز

دابور را هم پیشنهاد میکنم بررسی کنید .. صرفا یک نگاهی به فروش چندماه اخیرش داشتم

به نظرم سال اتی 450 به بالا بسازه ... پی ای فوروارد 4داره باتقسیمی مجمع

نظر

• siwan
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 520

در کل بازار تنها سهمی که بدون شک با حذف ارز ترجیهی فروشش ۵ برابر میشه و حاشیه سود خالص بالای ۲۰ درصدی خواهد داشت دبالکه
              من از پارسال غبشهر که الان صد میلیون صف خریده جمع کردم
              اما دبالک چون حاشیه سود خالصش حداقل ۲ برابر غبشهره و از طرفی تا یک ماهه دیگه ۷۰ تومن سود تقسیم میکنه بسیار بسیار با ارزش تره
              واقعا گاهی آدم شک میکنه که کسی در بازار با صورت های مالی شرکت ها کاری نداره؟
              سجاد محمدی
              علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1813

در کل بازار تنها سهمی که بدون شک با حذف ارز ترجیهی فروشش ۵ برابر میشه و حاشیه سود خالص بالای ۲۰ درصدی خواهد داشت دبالکه
                من از پارسال غبشهر که الان صد میلیون صف خریده جمع کردم
                اما دبالک چون حاشیه سود خالصش حداقل ۲ برابر غبشهره و از طرفی تا یک ماهه دیگه ۷۰ تومن سود تقسیم میکنه بسیار بسیار با ارزش تره
                واقعا گاهی آدم شک میکنه که کسی در بازار با صورت های مالی شرکت ها کاری نداره؟
                با سلام سوالی داشتم من تعدادی دبالک دارم116464 سهم که 47215 حق تقدم به من تعلق گرفته است رفتم بانک سود بگیرم حساب و کتاب که کردم انگار 100 تو مان حق تقدم ها را خودشان از سود کم کرده اند و بقیه سود را واریز کرده اند الان فقط همان 116464 سهم در پرتفوی من است پس حق تقدم ها چی شده

نظر

• تيزبين
                  عضو عادی
                  • Jun 2020
                  • 29

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                  با سلام سوالی داشتم من تعدادی دبالک دارم116464 سهم که 47215 حق تقدم به من تعلق گرفته است رفتم بانک سود بگیرم حساب و کتاب که کردم انگار 100 تو مان حق تقدم ها را خودشان از سود کم کرده اند و بقیه سود را واریز کرده اند الان فقط همان 116464 سهم در پرتفوی من است پس حق تقدم ها چی شده
                  تازه امروز اطلاعیه ثبت افزایش سرمایه توی کدال اعلام شد یک هفته تا 10 روز اینده به پرتفوی شما اضافه خواهد شد

نظر

• siwan
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 520

دبالک ماه قبل ۳۰ میلیارد فروخته
                    تازه هنوز محصولات جدید که سنتز کرده رو اضافه نکرده
                    چون تقریبا تمام ماده اولیه وارداتی و با ارز ۴۲۰۰ تومن هم وارد میشه پس بر اساس بودجه سال بعد مبلغ فروش ماهانه دبالک با ارز ۲۳ هزار تومنی میتونه ماهانه مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومن باشه یعنی ساله ۱۸۰۰ میلیارد
                    حاشیه سود خالص ۲۵ درصدی بدیم با توجه به کاهش مالیات بر اساس بودجه سال آینده
                    میشه حدود ۴۵۰ میلیارد سود خالص
                    پی بر ای ۷ به سهم بدیم مارکت کپ شرکت باید چیزی نزدیک به ۳۱۰۰ میلیون باشه
                    یعنی قیمت سهم حدود ۹ برابر قیمت الانش
                    بی نظیر نیست این سهم؟
                    سجاد محمدی
                    علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

دبالک ماه قبل ۳۰ میلیارد فروخته
                      تازه هنوز محصولات جدید که سنتز کرده رو اضافه نکرده
                      چون تقریبا تمام ماده اولیه وارداتی و با ارز ۴۲۰۰ تومن هم وارد میشه پس بر اساس بودجه سال بعد مبلغ فروش ماهانه دبالک با ارز ۲۳ هزار تومنی میتونه ماهانه مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومن باشه یعنی ساله ۱۸۰۰ میلیارد
                      حاشیه سود خالص ۲۵ درصدی بدیم با توجه به کاهش مالیات بر اساس بودجه سال آینده
                      میشه حدود ۴۵۰ میلیارد سود خالص
                      پی بر ای ۷ به سهم بدیم مارکت کپ شرکت باید چیزی نزدیک به ۳۱۰۰ میلیون باشه
                      یعنی قیمت سهم حدود ۹ برابر قیمت الانش
                      بی نظیر نیست این سهم؟
                      بالای همین صفحه فروش رو ۱۲۰۰ میلیارد می دونستید الان ۶۰۰ میلیارد ناقابل گذاشتید روش و شد ۱۸۰۰ میلیارد

شما سجاد جان همه چی رو خطی فرض می کنی

بورس و اقتصاد کلا غیر خطیه و خصوصا بورس

سال دیگه خواهیم دید که فروش شرکت حتی به ۱۰۰۰ میلیارد نخواهد رسید چه برسه به ۱۸۰۰ میلیارد تومن

برای رسیدن به فروش ۱۸۰۰ میلیاردی حداقل ۳ سال زمان لازم هست

یک نهار دیگه مهمون من هستی که ۱ ساله که سهله ۲ سال دیگه اگر مارکت کپ دبالک ۳ هزار میلیارد تومنی شد

نظر

• siwan
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 520

بالای همین صفحه فروش رو ۱۲۰۰ میلیارد می دونستید الان ۶۰۰ میلیارد ناقابل گذاشتید روش و شد ۱۸۰۰ میلیارد

سال دیگه خواهیم دید که فروش شرکت حتی به ۱۰۰۰ میلیارد نخواهد رسید چه برسه به ۱۸۰۰ میلیارد تومن

یک نهار دیگه مهمون من هستی که ۱ ساله که سهله ۲ سال دیگه اگر مارکت کپ دبالک ۳ هزار میلیارد تومنی شد
                        فرمایش شما رو قبول دارم
                        اولش عرض کردم با توجه به گزارش فروش بهمن ماه که سی میلیارد فروخته
                        پیش فرض من از قبلا با استفاده گزارش فروش دی ماه بود که عدد کمتره
                        ظاهرا راه اندازی کامل پلنت بی و فروش بالاتر در بهمن ما نشان دهنده احتمال فروش اعداد بالاتر در ماه های آینده است
                        سجاد محمدی
                        علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• mahdi20
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 398

باتوجه به نوع معاملات دیروز فکرکنم افزایش سرمایه ثبت شده قابل معامله شده بود فکرکنم کف آن دربدترین حالت 600 باشد،لطفا کمی صبور بوده ودست به فروش هیجانی نزنید
                          آخرین ویرایش توسط mahdi20؛ 2022/03/15, 05:53.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

بله ثبت شده و در پرتفو نشسته

نظر

• siwan
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 520

دوست عزیز من کم کم دارم خودم رو برای نهاری که از شما قول گرفتم حاضر میکنما
                              یادتون که نرفته چه قول و قراری با هم داشتیم
                              سجاد محمدی
                              علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

من در خدمتم سجاد جان برای هر دو نهار ولی بعیده هیچ کدام امسال اتفاق بیفته عزیز

نظر

در حال کار...
                                X