بیمه البرز ( البرز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    وحید جان
    این 1352 ریال که توی پورتفوی آنلاین ما ثبت شده قیمت تئوریک سهم هست و یا اینکه با همین قیمت هم بازگشایی میشه؟
    ممنونم
    این 1352ریال قیمت تئوریک سهم با لحاظ افزایش سرمایه هست یعنی این قیمت همان قیمت قبل از افزایش هست که پایینترش میشه ضرر و بالاترش سود.

در مورد قیمت بازگشایی بدون محدودیت بازخواهد شد و هر قیمتی ممکنه باز بشه
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حمید89
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 378

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      امیر جان الان آسیا به نسبت اخرین قیمت قبل از افزایش سرمایه بازده 200درصدی داشته
      قبل از افزایش سرمایه 250تومان بود و 405درصد افزایش سرمایه داد الان 150تومان هست که میشه 200درصد بازده
      بنابراین حتی اگر بیمه اسیا رو در روی 100تومان هم بفروشن!که قطعا کار به اونجا نمیرسه میشه بازده 100درصدی
      امیدوارم پس البرز هم به سرنوشت اون دچار بشه تا سود خوبی ببریم
      اونی که صحبت از 30تومان میکنه مطمئن باش یا تعادل ندارد یا دنبال اهداف دیگریست چون هیچ شخصی برای شوخی هم قیمت 30تومان برا البرز حتی به ذهن هم نمیرسه. پس خواهشا پاسخشو ندین تا به اهدافش نرسه. تا قبل از مطرح شدن 30تومان تصورم یک بحث بود ولی بعد از مطرح شدن این عدد مطمئن شدم هدف چیز دیگریست.
      من چند تا سهم در سبد دارم و البرز هم یکیش و سود کردن هم برام در بازار بسیار راحت هست و قصد نداشتم زیاد در این تاپیک مطلب بزنم و برای یک سهم وقت و انرژی زیاد بزارم که ناخواسته وادار شدم...
      دوست عزیز بنده هم تعادل دارم و هم حساب و کتاب حالیمه.
      ببینید افزایش سرمایه دو سهم دانا و آسیا به نحوی بوده که اگر هر دو سهم روی قیمت اسمی یا همون قیمت پذیره نویسی هم معامله میشدند سهامداران در سود بودند.
      آسیا 250 تقسیم بر 5 میشد 50 تومن که به قول شما زیر قیمت اسمی منطقی نبود معامله بشه که میشه حداقل 100 درصد سود.
      دانا 800 تومنی تقسیم بر 10 میشه 80 تومن که اگر 100 تومن هم معامله بشه میشه 25 درصد سود.
      ولی البرز 800 تومنی تقسیم بر 6 میشه 135 تومن که اگر به قیمت اسمی برسه میشه حداقل 25 درصد ضرر اون هم با خواب سرمایه چند ماهه در این بازار گل و بلبل.
      به هر حال خودم هم ذینفعم و دوست دارم سود کنم بنابراین امیدوارم حرف من اشتباه باشه و حرف شما درست و همین جا هم بحث رو تمام میکنم. اما هر رقمی زیر 135 تومن یعنی خواب سرمایه - ضرر- استرس

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        این 1352ریال قیمت تئوریک سهم با لحاظ افزایش سرمایه هست یعنی این قیمت همان قیمت قبل از افزایش هست که پایینترش میشه ضرر و بالاترش سود.

در مورد قیمت بازگشایی بدون محدودیت بازخواهد شد و هر قیمتی ممکنه باز بشه
        میدونی وحید جان،
        من دیشب نیمه ی شب داشتم پورتفوم رو چک میکردم که یهو دیدم چند میلیون ناقابل از ارزش سبدم کم شده! :)...متعجب از اینکه که امروز چند میلیونی تو سود بودم چی شد که یه دفعه به این روز افتادم؟
        خوشبختانه قبل از سکته:D متوجه شدم اوضاع از چه قراره;)
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• farzin
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 58

البرز سهمیه که تو گروه بیشترین ثبات رو داشته تو قیمت و همینطور همیشه سهامدار عمده از سهم در بسیاری مواقع حمایت کرده.

جاییکه دانا و آسیا که از هر لحاظ چه مدیریتی و چه دارایی مثل البرز نیستند با این سودهای بسیار خوب روبرو بودند انشالا و قطعا البرز خیلی بهتر و البته با ثبات تر بازگشایی خواهد شد.

نظر

• رهگذار
            عضو فعال
            • May 2011
            • 433

نمیخواستم بگم ولی بیمه البرز بعد از افزایش سرمایه هدفش 700 تومان هست.
            حالا هر قیمتی که میخواد باز بشه اهمیتی نداره.
            کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• haghani
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 50

ازپروردگار متعال برای همه دوستان سلامتی "روزهای پرسود"خوش"سر سبزوطلایی ارزومندم:x:x

نظر

• gilda
                عضو جدید
                • Sep 2013
                • 18

والبر اضافه شده..........
                منبع کسب سود من bourseprofit.ir

نظر

• haghani
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 50

ازپروردگار متعال برای همه دوستان سلامتی "روزهای پرسود"خوش"سر سبزوطلایی ارزومندم:x:x

نظر

• dpi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 578

در اصل توسط رهگذار پست شده است View Post
                    دوست عزیز چرا فکر می کنی تبلیغ سهم به سهامداران کمک میکنه لطفا کمی مستندتر صحبت کنید.

نظر

• رهگذار
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 433

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                      دوست عزیز چرا فکر می کنی تبلیغ سهم به سهامداران کمک میکنه لطفا کمی مستندتر صحبت کنید.
                      چرا فکر میکنید تبلیغ میکنم؟ هر چند تبلیغ بد هم نیست.پست های قبلی تحلیلش را زده ام. یکی از دلایلی که قصد داشتم نگم همین بود.
                      کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• رهگذار
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 433

در اصل توسط gilda پست شده است View Post
                        والبر اضافه شده..........
                        والبر با البرز فرق داره عزیزم.
                        والبر شرکت سرمایه گذاری هست در حالی که البرز بیمه هست.
                        کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• رهگذار
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 433

اقا مردو مردونه هر کسی فکر میکنه سهم ارزشمند نیست روز بازگشایی بفروشه.سهم باید از این گونه سهامدار ها خالی بشه.همینایی که انتقاد میکنند افرادی هستند که حاظر به خروج از سهم نیستند.
                          کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• رهگذار
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 433

بیمه اسیا جمع شد
                            کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

مدیر عامل و رییس هیات مدیره بیمه البرز منصوب شدند

بر اساس مصوبه هیات مدیره شرکت بیمه البرز، سید رسول تاجدار به عنوان مدیرعامل و محمدرضا تقوایی به عنوان رییس هیات مدیره این شرکت منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هیات مدیره این شرکت در جلسه ششم مهرماه 1392 خود، سید رسول تاجدار، نماینده دولت در هیات مدیره بیمه البرز را به عنوان مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره انتخاب کردند.

تاجدار پیش از این، قائم مقام مدیرعامل و معاون توسعه منابع و پشتیبانی بیمه البرز بود.

بر اساس اعلام روابط عمومی و بین الملل بیمه البرز وی همچنین عضویت در هیات مدیره بیمه البرز، عضویت در جامعه حسابداران رسمی کشور، شرکت سرمایهگذاری صنعت بیمه، شرکت بیمه صادرات و سرمایهگذاری و انجمن کارشناسان صنعت بیمه را در کارنامه کاری خود دارد.

تقوایی هم که به عنوان رییس جدید هیات مدیره بیمه البرز تعیین شد، پیش از این به مدت دوازده سال نایب رییس هیات مدیره این شرکت بوده است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حمید89
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 378

در اصل توسط رهگذار پست شده است View Post
                                سلام
                                دوست عزیز یه تارگت هم برای دانا بده شاید کمی بزخری کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X