کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اونهایی که نگران 30تومان شدن البرز!!و 50تومان شدن دانا بودن
فعلا دانا 10میلیون صف خرید و کسایی که حتی اخرین روز دانابالای 800 خریدن قبل از افزایش سرمایه (اونهایی که 500 600 خریدن بماند)با فرض فروش سهم اصلی در بالای 200و سهم جایزه الان بدون رشد روزهای بعد حدود 100درصد در سود هستند.
اسیا هم که در سود 200درصدی قرار دارند
با سلام
با تبریک به دارندگان دانا
دوست عزیز بنده روز آخر دالبر و ساراب رو مفت حراج کردم و دقیقا" 123017 سهم البرز خریدم شما باید به بنده حق بدین که از وضعیت این گروه نگران باشم ولی به هر حال بنده از اینکه حرفم با پائین رفتن قیمتها تائید بشه خوشحال نمیشم بلکه از پر شدن جیبم با بالا رفتن قیمتها خوشحال میشم و امیدوارم البرز هم حداقل 100 درصد سود نصیب سهامدارانش کند. البته حضور دوستانی مثل شما و مرتضی 93 باعث دلگرمیست.
با آرزوی سود برای همه دوستان
فرد وافرادی هستند که در سایتهای دیگه هم همزمان با این سایت این سهم رو تخریب می کردند وهمچنان هم تخریب می کنند، گفتنی هم ادعا می کنند ماهم از این سهم هم داریم ،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرد وافرادی هستند که در سایتهای دیگه هم همزمان با این سایت این سهم رو تخریب می کردند وهمچنان هم تخریب می کنند، گفتنی هم ادعا می کنند ماهم از این سهم هم داریم ،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
امیرجان اینجا ازاده هر کسی نظرشو بگه و کسی هم قصد اینو نداره بیاد بگه مثل برخی سایتها که دیدید گفتم و از این نوع حرفها و من هم اهل این نوع نوشتار نیستم.
منتها اینکه کسی راه بیافته در تمام سایتها شبانه روز قیمتهای کذایی 30 و 50 اعلام کنه و رو اعصاب سهامداران بره قبلا هم گفتم اهداف....
در بازار همه چیز امکانپذیر است و ممکنه سهامداران ضرر کنن ممکنه سود کم و یا زیاد ولی حد و رنج قیمتی هم معقول باید باشه وگرنه کسی با ازادی نظر مخالف نیست.
در ضمن همانگونه که گفتم افراط و تفریط نباید در قیمت دادن کرد هم در قیمت بالا هم پایین که دادن قیمتهای بالا از نظر من بیشتر به ضرر سهمه.
دوستان با این شرایط مثبتی که بیمه ای ها از امروز پیدا کردند و با این p به e بالا این صنعت به نظرتون اگه البرز تو همین روزها باز بشه چه p بر e خواهد گرفت؟
دوستان با این شرایط مثبتی که بیمه ای ها از امروز پیدا کردند و با این p به e بالا این صنعت به نظرتون اگه البرز تو همین روزها باز بشه چه p بر e خواهد گرفت؟
روز بازگشایی این سهم را زیر 400 نفروشین.هدف این سهم 700 هست.
روز بازگشایی این سهم را زیر 400 نفروشین.هدف این سهم 700 هست.
دوست من خواهشا نکن این کار رو... تو تایم معاملاتی به گمان اینکه خبری از سهم هست بیهوده تاپیک رو بالا میاری و وقت همه رو میگیری... من از این سهم دارم و مسلما 400 باز نخواهد شد!!!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
شما هر قیمتی دوست داشتی بفروش. پست های بنده را هم نخون.
همون زمانی که میگفتم صف دانا به زودی جمع میشه و صف خرید سنگین شکل میگره افراد زیادی مثل شما میگفتند غیر ممکنه ولی الان دانا 30 میلیون صف خریده
رسول تاجدار مدیرعامل البرز: برای استفاده از معافیت مالیاتی باید تاپایان مهرماه جاری اقدام به ثبت افزایش سرمایه500%شرکت کنیم ،به همین خاطر تمام توان خودرا برای انجام اینکار گذاشته ایم،
در تکمیل خبر شما گزارش 6 ماه حسابرسی نشده هفته دیگه به بورس ارسال می شود... کلا مدیر عامل صحبت های جالبی انجام داد... ضمنا گویا حق 5% پرداختی بیمه ها به نیروی انتظامی برداشته شده که مال البرز 10% است این موضوع اگر اتفاق بیافتد به نفع سهم است.....[/
رسول تاجدار مدیرعامل البرز: برای استفاده از معافیت مالیاتی باید تاپایان مهرماه جاری اقدام به ثبت افزایش سرمایه500%شرکت کنیم ،به همین خاطر تمام توان خودرا برای انجام اینکار گذاشته ایم،
نظر