کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز زنگ زدم مفید... گفت برا آزاد شدن سهام جایزت یه چند تا سهم بخر بعد آنلاین تغییر کارگزار ناظر بده
این کارو کردم ولی فعلا هیچ سهمی آزاد نشده
شما چند تا سهم میخری که این کار باعث میشه سهمهای جایزت با سهمهای قبلی به اصطلاح تجمیع بشه.
اگر چند سهم خریدی و تعداد سهامت به اندازه سهمهای بعد از افزایش سرمایه شد یعنی سهامت آزاد شده و زمانیکه اینطوری شد تعیین کارگزار ناظر میکنی.
اگر به شما گفته آنلاین درخواست کارگزار ناظر بده پس حتما منوی تغییر کارگزار ناظر داری بعد از اینکه سهامت اومد و تجمیع شد واردش بشو و تغییر کارگزار ناظر بده دوست عزیز.
واسه من که فرمش رو ایمیل میکنن و من پر میکنم میفرستم واسشون.
من بلافاصله بعد از خرید 35 عدد سهم درخواست تغییر دادم.... یعنی الان با مشکل روبرو میشم؟
ممنون
مشکلی پیش نمیاد. اون چند تا سهمی که میخری فقط برای اطلاع خودته که ببینی سهامت اضافه شده یا نه.البته وقتی تعیین کارگزار ناظر صورت میگیره که سهامت اومده باشه.
شما چند تا سهم میخری که این کار باعث میشه سهمهای جایزت با سهمهای قبلی به اصطلاح تجمیع بشه.
اگر چند سهم خریدی و تعداد سهامت به اندازه سهمهای بعد از افزایش سرمایه شد یعنی سهامت آزاد شده و زمانیکه اینطوری شد تعیین کارگزار ناظر میکنی.
اگر به شما گفته آنلاین درخواست کارگزار ناظر بده پس حتما منوی تغییر کارگزار ناظر داری بعد از اینکه سهامت اومد و تجمیع شد واردش بشو و تغییر کارگزار ناظر بده دوست عزیز.
واسه من که فرمش رو ایمیل میکنن و من پر میکنم میفرستم واسشون.
با سلام
ظاهرا در انلاین ها هم چنین امکانی رو ایجاد کردند
برای من هم الان دیدم هست و میشه به صورت انلاین درخواست تعیین کارگزار ناطر زد
نظر