کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقط باز اشاره داشته باشم که توصیه به خرید نیست مطالب و مسولیتش با خود دوستان که چی میخرن چون عادت به توصیه خرید ندارم
سلام،
بله بله..... مسئولیتش با خود ماست :)
متوجه هستم....منظور من اطلاع رسانی شما بود و الا شما که اصلا توصیه به خرید نکردی و نمیکنی.....خبر رو به موقع رسوندی و من از این بابت ازت ممنونم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
اینکه تو سایتشم زده افزایش پیدا میکنه به نظرتون پس افزایش داره؟؟؟؟
خودتون چند درصد سبدتونو گرفته؟؟
کاربر گرامی اون افزایش سرمایست و نه افزایش سود
البته پتانسیل تعدیل رو داره منتها فعلا اینجا حرفی از تعدیل نزدیم
مجوز افزایش سرمایه چندی پیش صادر شده و 31 شهریور هم مجمع اون هست برای تصمیم گیری و تصویب افزایش سرمایه
یک سری به سایت کدال بزنید همه اینها دقیق در اونجا هست
تمام بیمه ها در حال افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هستند
بعد از افزایش سرمایه 867درصدی دانا
و 405درصدی آسیا
امروز هم مجوز افزایش سرمایه 200درصدی بیمه کارافرین صادر شد
در دانا و اسیا بازده 100 تا 200درصدی در مدتی نسبتا کوتاه رو شاهد بودیم
در حال حاضر قیمت بیمه البرز با لحاظ افزایش سرمایه 500درصدی حدود 135تومان است یعنی بالاتر از 135تومان میشه سود(با فرض اعمال یکجا 500درصدی افزایش)
آقا وحید وضعیت بیمه البرز این دو سه روزه خیلی عجیبه یک هفته بود حتی حجم مبنا نمی دادند الان هم که منفی می خوره
با اینکه سایتهای زیادی را گشتم ولی دلیلی برای منفی بودن پیدا نکردم
لطفا از این نفراتی که در دو سه روز اخیر سهم رو فروخته بیاد بگه با وجود افزایش سرمایه 500 درصدی تصویب شده چرا سهمشو می فروشه؟
من فکر می کنم احتمالا تعداد زیادی این سهمو اعتباری خریدند و در پایان شهریور باید تصفیه کنند و سهم هم که کمی میاد پایین بقیه می ترسند بخرند وگرنه هیچ خبری نیست
نظر دوستان چیه؟
[B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]
پیشنهاد میکنم بیمه البرز بخرید.
500 درصد افزایش سرمایه داره و بعد از افزایش سرمایه 400 باز میشه.امروز هم نمادش متوقف میشه برای افزایش سرمایه.یکشنبه مجمع داره.
آقا وحید وضعیت بیمه البرز این دو سه روزه خیلی عجیبه یک هفته بود حتی حجم مبنا نمی دادند الان هم که منفی می خوره
با اینکه سایتهای زیادی را گشتم ولی دلیلی برای منفی بودن پیدا نکردم
لطفا از این نفراتی که در دو سه روز اخیر سهم رو فروخته بیاد بگه با وجود افزایش سرمایه 500 درصدی تصویب شده چرا سهمشو می فروشه؟
من فکر می کنم احتمالا تعداد زیادی این سهمو اعتباری خریدند و در پایان شهریور باید تصفیه کنند و سهم هم که کمی میاد پایین بقیه می ترسند بخرند وگرنه هیچ خبری نیست
نظر دوستان چیه؟
با سلام
در صفحه قبل علتش رو از نظر خودم نوشته بودم که دوباره اوردم
در ضمن برخی دوستان هم اینجارو با محل تبلیغات مانند سایر سایتها اشتباه نگیرن!
نظر