پتروشيمي مبين (مبين)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بیدار
    ستاره دار(3)
    • Nov 2011
    • 234

پاسخ : پتروشيمي مبين (مبين)

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
    سلام
    آيا امروز كسي تونست سرخطي مبين بخره؟
    اگه اره با چه رديفي؟
    سلام
    برااولین بار به من رسید...ردیف 157!!!
    البته با همون مقدارپولی که دیروز میخواستم بخرمو بهم نرسید

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

من فقط تعجب کردم امروز سهمی مثل مبین که حجم مبنا حدود سه و نیم میلیونه چطور ممکنه حدود یک و نیم میلیارد صف خرید باشه ؟ اونی که رفته و توی همچین صفی نشسته واقعا فکر نمی کنه که محاله حتی یه سهم بتونه بخره؟ اگه 100 برتبر حجم مبنا معامله بشه تازه میشه 350 میلیون ! حالا نفر یک میلیارد و پانصد میلیونی امیدش به چی بوده خدا میدونه
      Honesty is the best policy

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        من فقط تعجب کردم امروز سهمی مثل مبین که حجم مبنا حدود سه و نیم میلیونه چطور ممکنه حدود یک و نیم میلیارد صف خرید باشه ؟ اونی که رفته و توی همچین صفی نشسته واقعا فکر نمی کنه که محاله حتی یه سهم بتونه بخره؟ اگه 100 برتبر حجم مبنا معامله بشه تازه میشه 350 میلیون ! حالا نفر یک میلیارد و پانصد میلیونی امیدش به چی بوده خدا میدونه
        بخش مهمی از این صفها توسط حقوقی ها و برای بازارگرمی بسته میشه وگرنه هر آدم نسبتا عاقل هم میدونه که نباید اون ته بایسته.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          این تعداد صف بی دلیل نبود
          چون قراره 3% را خورد در بازار عرضه کنن . اکثرا هم به کارگزار گفتن که صف بزنه تا در صورت عرضه بتونن بخرن
          منم صف زده بودم . گفتم احتمالا 100 میل عرضه کنن که نشد
          البته کسانی که ته صف هستن باید لغو کنن که برای بازارگرمی این کارو نمیکنن

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

اگر این سهم که دادند کارگزاریها به کد صندوقها یا حقیقی می زدند خوب بودند تا حقوقی....
            سهم انلاینها که افتضاح بود با اینکه به دلیل نوئسانگیری انلاینها بزرگرتین ضرر دهندگان سال اخیر بودند و باید سهمشان بیشتر میشد...
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

نظر

• محمد یزدی
              عضو فعال
              • May 2011
              • 948

قبلا در کشف قیمت همه نقش داشتند و به بهانه ی ارسال دستور خرید های غیر واقعی توسط انلاین روش کشف قیمت رو به سبک فعلی تغییر دادند

خب قبول که این روش برای قیمت یابی مناسب تر از قبل هست ولی یکی از ناعادلانه ترین روش ها همین سبک فعلی هست که دقیقا میل و اراده کارگزارها در اختصاص سهام به افراد نقش اصلی رو ایفا میکنه

با اندکی تغییر در روش فعلی میشه این روش رو به نوعی به حالت ایده ال نزدیک تر کرد

برای نمونه ایا این امکان وجود نداره که کمتر از 10 درصد از سهام رو برای کشف قیمت اولیه بین کارگزارها وحقوقی ها اختصاص میدادند و مابقی رو به صورت خرید در قیمت مشخص شده بین همه و بسته به زمان ارسال سفارش ،تقسیم میکردند که نه عیب روش اول رو که همون قیمت های غیر واقعی رو داره و نه تقسیم ناعادلانه روش دوم رو داره

---------

دوستان مطمئنا باید این موضوع پی گیری بشه تا این روش که اعتراض خیلی ها رو در بر داشته اصلاح بشه .

لینک زیر یکی از روش هایی هست که باید موضوع مطرح بشه خواهشا دوستان همراهی کنند.

-------

البته از طریق بخش قانون گذاری کشور(نماینده های مجلس) هم باید موضوع پی گیری بشه
              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

پتانسیل اصلی این سهم ظرفیت استفاده نشده اون هست. برای مثال ظرفیت تولید برقش دو برابر تولید فعلی هست....چیزی حدود 30% بیشتر از بمپنا.....

با رونق گرفتن بیشتر اون منطقه سودسازیش بسیار بیشتر خواهد شد.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post
                  پتانسیل اصلی این سهم ظرفیت استفاده نشده اون هست. برای مثال ظرفیت تولید برقش دو برابر تولید فعلی هست....چیزی حدود 30% بیشتر از بمپنا.....

با رونق گرفتن بیشتر اون منطقه سودسازیش بسیار بیشتر خواهد شد.
                  درود.. در حال حاضر مبین در حد 50 درصد کمتر از بمپنا برق تولید میکنه و میفروشه… یعنی 4 میلیون مگا وات.. که بمپنا 6.5 میلیون مگا واته در سال… …

سهم برای نگهداری هم خوبه....احتمالا حقوقی ها خاطر خواش بشن روزهای اینده…و خریداشون از 350.360 شروع بشه تازه… .
                  انصافا خوب قیمتی عرضه کردن…
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2015/05/02, 13:41.
                  ///

نظر

• رهـــا
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 342

درود...بـا اخبار مثبتی کــه درباره "مبین " در حاشیه بـازار وجــود داره ،
                    ایـن سهـم نـه تنـها برای سهـامـدارانش ( در کـوتاه مـدت ) بــا بـرکـت اسـت ،

بــلکه مـیـنونـه بـعـنوان یـک سهم بـا در خـواست تــقـاضای "بـیـنـظـیر "در نیمه دوم اردیبهشت ،نـقش یـک " نـاجـی خـاص "
                    بـرای شـاخص ، بــورس و فــرابـورس ، فـطانــت حـتی طـیب نیا وشـکـوفـایی اقـتصـاد مملکت بــاشـد .
                    .....پــس عـید امــروز دوسـتان مـبـارک.....
                    :-h"هـمراهان مبین "
                    شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• 717
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 596

دزدي در روز روشن حجم سفارشو بدون اعلام قبلي 10000 كردن تا غريبه ها سر خطي نزنن/:.sadsmiley.:/

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                        دزدي در روز روشن حجم سفارشو بدون اعلام قبلي 10000 كردن تا غريبه ها سر خطي نزنن/:.sadsmiley.:/
                        دقیقا همینطوره

ادم حالت تهوع میگیره از این دزدی که انجام میدن.....اسم خودشون رو هم گذاشتن مسلمون

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• alireza51
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 1205

به اطلاع می رساند ،
                          با توجه به مشکلات پیش آمده در نماد معاملاتی مبین در راستای فراهم نمودن شرایط یکسان برای کلیه فعالین بازار سفارش گیری در نماد معاملاتی مذکور راس ساعت 9:15 با محدودیت حجمی هر سفارش 000ر100 سهم آماده انجام معامله می باشد.لذا نسبت به ارسال مجدد سفارش در سامانه اقدام لازم صورت پذیرد.
                          مدیریت بازار
                          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

کل بازار رو بستن تا الکی مثلا نشون بدن اشکال از هسته بوده

یه عده پولشون تو سهم های دیگه بود این همه بازی دراوردن تا بعد 9 مبین باز بشه و سهامشون رو نقد کنن و با خیال راحت بیان سرخط مبین بنشینن
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

کارگزار من میگه دستور خریدی که برات صبح زده بودم از سیستم حذف شده
                              اگر امروز حجمی در حدود 20 تا 100 میل بدن مطمئن باشین آقایون صبح سیستم را دستکاری کردم که خودشون سرخط بشینن
                              جایی کثیف تر از اینجا نیست

نظر

• alireza51
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 1205

پیرو اطلاعیه قبلی به معاملات راس ساعت 09:55و گشایش بازار راس ساعت 10:00 می باشد. معاونت بازار فرابورس ایران
                                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

در حال کار...
                                X