کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کارگزار من میگه دستور خریدی که برات صبح زده بودم از سیستم حذف شده
اگر امروز حجمی در حدود 20 تا 100 میل بدن مطمئن باشین آقایون صبح سیستم را دستکاری کردم که خودشون سرخط بشینن
جایی کثیف تر از اینجا نیست
بورس پرس خبر می دهد:
ابطال معاملات "مبین" قوت گرفت/ جلوگیری از ادامه معاملات
در پی خرید بیش از ۱۸ میلیون سهم پتروشیمی مبین توسط ۴۳ خریدار و میانگین خرید ۴۲۷ هزار سهمی هر نفر، احتمال ابطال معاملات امروز این شرکت به دلیل اعتراض فعالان و بررسی های بورس قوت گرفت.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی بروز تاخیر در معاملات امروز پتروشیمی مبین و از سر گیری داد و ستد سهام این شرکت تازه وارد ازساعت 10 صبح ، سفارش های 100 هزار سهمی این شرکت توسط چند نهایی شد و طی آن عده ایی محدود قادر به خرید قابل توجهی شدند. به طوریکه تا ساعت 11:30 ، بیش از 18 میلیون سهم مبین توسط 43 نفر خریداری شده است.
این رویداد که با میانگین خرید 427 هزار سهمی هر نفر از خریداران همراه شده، با اعتراض فعالان و کارگزاران همراه شد و مسئولان بورس هم نظارت هایی را انجام دادند که با احتمال ابطال معاملات امروز پتروشیمی مبین و جلوگیری از ادامه معاملات ، همراه شده است.
بنابراین امکان دارد معاملات امروز سهام این شرکت 1.42 هزار میلیارد تومانی که سهامداران برای خرید آن اصطلاحا" سر و دست شکسته اند، باطل شود ولی تاکنون چنین تصمیمی گرفته نشده است.
پیگیری های بورس پرس در این رابطه ادامه دارد و امکان دارد مسئولان بورس اطلاعیه ایی را صادر کنند.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
باطل شد تمام :.thumbsupsmileyanim زنگ زدم به ناظر بي شرف قطع كرد بعدم شماره منو گذاشته بود روي ريجكت بي ناموس
يعني من داشتم سيستم رو خاموش ميكردم برم تالار حافظ دعوا كه يهو ديدم 18 ميليون شده 16 ميليون
درد من باشـد کنون از مـاجـرای دیـگـــری ....مـدیـرا اقتصادی مــا چــقدر فــرصــت ســـوزنــد .؟؟/ از یــک اتـفاق خـوب وخاص مثبت برای کل بازار ، چـقـدر احـمـقانه گــذشتند با این فـساد تابلو....بـازارو به خـون کشیدنند که چـی؟؟؟ 40نفر بتونند 18ملیون سهم بخرنند !!!!آخـرشم باید این معاملاتــو باطـل کنند ....با این رفتار منتظـرن سـرمایه گذار خارجی پــول بیاره.....دریغـا فـنا گـشت ایـران زمین....(فردوسی)
نظر