پتروشيمي مبين (مبين)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد3
    عضو فعال
    • Aug 2014
    • 458

پاسخ : پتروشيمي مبين (مبين)

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
    تارگت 400 تومني مبين مثل تارگت 200 تومني هرمز هست و البته 4000 تومني قاسم!!!!
    تازه جالبه خيلي ها هم اين تارگتها رو باور ميكنن و در پيك خريد ميكنن.
    من مبين رو فقط سهميه روز اول رو دارم و دو روز ديگم ميدمش به صف. شايد 3 روز هم +4 بخوره ولي ترجيح ميدم بدون استرس به يه صف محكم بفروشم تا سه روز ديگه كه معلوم نيست بعيد هست صفي باشه. كسايي هم كه از شنبه ميخرن ريسك فوق العاده بزرگي ميكنن. سود رو اون زرنگهايي كردن كه با كلك قيمتهاي پايين حجم بالا خريدن حالا عامه مردم رو فريب ميدن تا بتونن بالا خودشون خالي كنن.

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

تارگت 400 تومني مبين مثل تارگت 200 تومني هرمز هست و البته 4000 تومني قاسم!!!!
      تازه جالبه خيلي ها هم اين تارگتها رو باور ميكنن و در پيك خريد ميكنن.
      من مبين رو فقط سهميه روز اول رو دارم و دو روز ديگم ميدمش به صف. شايد 3 روز هم +4 بخوره ولي ترجيح ميدم بدون استرس به يه صف محكم بفروشم تا سه روز ديگه كه معلوم نيست بعيد هست صفي باشه. كسايي هم كه از شنبه ميخرن ريسك فوق العاده بزرگي ميكنن. سود رو اون زرنگهايي كردن كه با كلك قيمتهاي پايين خريدن حالا عامه مردم رو فريب ميدن تا بتونن بالا خودشون خالي كنن.

شما دارین میگین یه سه روز مثبت میخوره
      از الان حساب کنیم میشه 380
      به خاطر 20 تومن معامله رو بهم نزن
      یه وردنیا دارن 40 سال تولیدات مارو برای خودشون ترکمن چایش میکنند
      اونوقت شما برای 20 تومان مارو قبول نداری
      این مبین خیلی ارزشمنده
      برای همین براش خوابهای زیادی دیدن
      این دو روز هم همش تلاش میکنند یه میزان سهام رو برای کنترل این سهم بصورت ناصواب از حقیقی اصلی بگیرن
      تو تور خودشون گیر کردند
      برای همین هی میبندن و باز میکنند
      خدا کنه دعواشون نشه والا سهام رو خراب میکنند

نظر

• محمد3
        عضو فعال
        • Aug 2014
        • 458

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        شما دارین میگین یه سه روز مثبت میخوره
        از الان حساب کنیم میشه 380
        به خاطر 20 تومن معامله رو بهم نزن
        یه وردنیا دارن 40 سال تولیدات مارو برای خودشون ترکمن چایش میکنند
        اونوقت شما برای 20 تومان مارو قبول نداری
        این مبین خیلی ارزشمنده
        برای همین براش خوابهای زیادی دیدن
        این دو روز هم همش تلاش میکنند یه میزان سهام رو برای کنترل این سهم بصورت ناصواب از حقیقی اصلی بگیرن
        تو تور خودشون گیر کردند
        برای همین هی میبندن و باز میکنند
        خدا کنه دعواشون نشه والا سهام رو خراب میکنند
        همون 20 تومن خودش ميتونه به خيليها ضرر بزنه. اگه زماني كه براي هرمز تارگت 200 تومني ميدادن كسي ميگفت تارگت 180 تومني عاقلانه تر هست هم ميگفتن 20 تومن كه مهم نيست. ولي روزي كه هرمز صف محكم 1798ريالي داشت افرادي كه به تارگت 180 تومني اعتقاد داشتن توي پيك خيلي راحت رو بي استرس به يه صف 200 ميليوني فروختن ولي افرادي كه دنبال تارگت 200 تومني بودن متضرر شدن. هنوز هستن افرادي كه در سبدشون هرمز بالاي 150تومني با ضرر دارن.
        درسي كه در اين روزها بازار به من داده اينه كه براي سود كردن چندان نياز به ريسك بالا و استرس نيست. من دو روز ديگه در +8 نسبت به الان كه حدود 365تومن ميشه ميفروشم و بعدش تماشاچي ميشم كه آيا 400 رو ميبنه يا نه!

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

این سهم با احتساب سود مجمع میتونست حداقل 60 درصد بازدهی داشته باشه ولی بیست درصد از این سود رو کارگزارها بردند بدون دردسر
          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

مدیرعامل بورس در گفت وگو با بورس پرس:

توضیحات مدیرعامل بورس درباره "مبین"/ دخالت نمی کنیم/ ابطال تعدادی از سهام

مدیرعامل بورس با ارایه توصیحاتی درباره تصمیم تازه در معاملات پتروشیمی مبین، هرگونه دخالت را رد کرد و گفت:ما هم موافق ایجاد محدودیت ها نیستیم بلکه به دلیل مشکلات سامانه مجبور به چنین تصمیماتی می شویم.

حسن قالیباف اصل در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، درباره تصمیم تازه بورس برای معاملات پتروشیمی مبین که امروز با توقف نماد و اعلام رفع محدودیت سفارش های 100 هزار سهمی و از سرگیری معاملات از ساعت 9:25 دقیقه همراه بود ، اظهار داشت: واقعیت این است که ما هم به عنوان مدیران بورس هیچ گاه خواهان ایجاد محدودیت ها نیستیم اما به دلیل مشکلات فنی ناشی از سامانه معاملاتی ، مجبور به ایجاد محدودیت های در شرایطی خاص مانند پتروشیمی مبین می شویم.

وی ادامه داد: ایجاد محدودیت 100 هزار سهمی این شرکت به این دلیل بود که با وارد شدن حجم سفارش خرید بی سابقه 5 میلیارد تومانی ، فشار زیادی به سامانه معاملاتی وارد شد. سامانه ایی که به دلیل محدودیت های چند سال اخیر باید تغییر و بروز می شد اما تاکنون چنین رویدادی رخ نداده و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: به همین دلیل در شرایطی مجبور به محدودیت هایی برای پتروشیمی مبین شدیم که این محدودیت ها کاملا" موقتی و برای شرایطی خاص بود. به همین دلیل امروز بعد از متعادل شدن عرضه و تقاضای سهام این شرکت ، تصمیم به رفع محدودیت گرفته شد.

قالیباف اصل در برابر این نکته که با چنین تصمیماتی فعالان بازار اعلام کرده اند که بورس در روال عادی معاملات سهام دخالت می کند، به بورس پرس گفت: هیچ گاه خارج از مقررات و دستورالعمل ها عمل نکرده و دخالتی نکرده ایم. بلکه مشکلات ناشی از محدودیت های سامانه معاملاتی و رویدادهای خاص باعث می شود که تصمیماتی گرفته شود.

وی تاکید کرد: بنابراین معترضین و منتقدان به تصمیم بورس باید از نزدیک مشکلات موجود را لمس کرده و سپس انتقاد و اعتراض کنند.

وی در واکنش به دیگر سئوال مبنی بر اینکه با توجه به تشکیل دوباره صف خرید حدود 270 میلیون سهمی برای پتروشیمی مبین ، آیا امکان برقراری محدودیت سفارش 100 هزار سهمی وجود دارد یا خیر؟ توضیح داد: امیدواریم نیازی به تکرار این رویه نباشد و شرایط عرضه و تقاضای این شرکت متعادل باشد.

قالیباف اصل در رابطه با ابطال بخشی از سهام پتروشیمی مبین هم گفت: طبق تصمیمی که گرفته شده کلیه معاملات سهامدارانی که محدودیت اعلامی را قبل از حذف آن توسط بورس (قبل از ساعت 9:25) رعایت نکرده اند، ابطال خواهد شد.
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

یکی از مشکلات بورس همین تصمیم های دقیقه ای هست

سالانه کلی پول کارمزد از مردم میگیرن......یه مقدارشو خرج سامانه کنید و همش رو تو جیب مبارک نریزید
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• ahmoeini
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2562

همون 20 تومن خودش ميتونه به خيليها ضرر بزنه. اگه زماني كه براي هرمز تارگت 200 تومني ميدادن كسي ميگفت تارگت 180 تومني عاقلانه تر هست هم ميگفتن 20 تومن كه مهم نيست. ولي روزي كه هرمز صف محكم 1798ريالي داشت افرادي كه به تارگت 180 تومني اعتقاد داشتن توي پيك خيلي راحت رو بي استرس به يه صف 200 ميليوني فروختن ولي افرادي كه دنبال تارگت 200 تومني بودن متضرر شدن. هنوز هستن افرادي كه در سبدشون هرمز بالاي 150تومني با ضرر دارن.
                درسي كه در اين روزها بازار به من داده اينه كه براي سود كردن چندان نياز به ريسك بالا و استرس نيست. من دو روز ديگه در +8 نسبت به الان كه حدود 365تومن ميشه ميفروشم و بعدش تماشاچي ميشم كه آيا 400 رو ميبنه يا نه!
                بزرگوار
                من تارگت ندادم
                من خودم شاید زودتر از شما فروختم
                ولی با تغییراتی که توی این چند روز دیده شد یه خرده به مثبت بودن هفته آینده بیشتر امیدوار شدم
                در کل ما اعتقادمون بر اینه که هولدینگ به دلیل نیاز مبرم به پول اقدام به فروش این سهم کرده
                در حقیقت این سهم مثل بانک براش میمونه
                ولی با توجه به کشف قیمت پائین نمیاد اینطوری سهام رو مفت از دست بده
                فعلا میبره بالا و بعد تو زمانی دیگر همین سهام رو جمع میکنه
                دلیلی هم نداره قیمت سهام رو بیاره پائین تا جمع کنه

نظر

• محمد3
                  عضو فعال
                  • Aug 2014
                  • 458

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                  یکی از مشکلات بورس همین تصمیم های دقیقه ای هست

سالانه کلی پول کارمزد از مردم میگیرن......یه مقدارشو خرج سامانه کنید و همش رو تو جیب مبارک نریزید

آقا شما چرا حرف اينا رو باور ميكنيد؟! مسائل حاشيه اي مبين هيچ ربطي به اشكال فني و اين چيزا نداشت. اينا ميخواستن از يه طرف خودشون حجم بالا در قيمت پايين بخرن و از يه طرف هم سرو صداي ملت رو بخوابونن.
                  اگه واقعا دنبال راه حل بودن ميتونستن محدوديت هر سفارش رو بزارن 10هزار تا تعداد بيشتري بخرن ولي از اونجايي كه خودشون دنبال سود بودن ميخواستن خودشون بتونن با هر كد 100 هزارتا بخرن جلوي سروصداي مردم و مجلس رو هم بگيرن كه بگن ما محدوديت گذاشتيم تا عدالت رعايت بشه. الان خودشون نفري چند صد هزارتا مبين دارن كه يا امروز فروختن يا دفعه بعد كه صف عرضه بشه ميفروشن. حالا شما حساب كن نفري چند ميليون سود به جيب زدن فقط سره يه عرضه اوليه.

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

چرا با اینکه صف خرید سنگین دارد گاها زیر قیمت ماگزیمم هم فروش می رود؟
                    قیمت حداکثر = 3391 ریال
                    ولی 3390 و یا حتی 3350 هم فروش می رود!!! /.:blinksmiley.:/
                    بازم دارن دنده عقب می رن و باطل می کنن شاید مال اونه.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• محمد3
                      عضو فعال
                      • Aug 2014
                      • 458

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                      بزرگوار
                      من تارگت ندادم
                      من خودم شاید زودتر از شما فروختم
                      ولی با تغییراتی که توی این چند روز دیده شد یه خرده به مثبت بودن هفته آینده بیشتر امیدوار شدم
                      در کل ما اعتقادمون بر اینه که هولدینگ به دلیل نیاز مبرم به پول اقدام به فروش این سهم کرده
                      در حقیقت این سهم مثل بانک براش میمونه
                      ولی با توجه به کشف قیمت پائین نمیاد اینطوری سهام رو مفت از دست بده
                      فعلا میبره بالا و بعد تو زمانی دیگر همین سهام رو جمع میکنه
                      دلیلی هم نداره قیمت سهام رو بیاره پائین تا جمع کنه

اگر صف امروز بالاي 1يك ميليارد ميشد اونوقت حرف شده مبني بر پايين بودن اين قيمت درست بود چون حقوقي ها بنيادي سهم و ارزشمندي براشون خيلي مهمه. وقتي صف نميزنن يعني 340 تومن براي اين سهم خيلي مهمه.
                      همونطور كه تكنيكال در داخلش، بنيادي و رانت و همه چيز رو داره، تابلو هم همه چيز رو نشون ميده! الان تابلو داره ميگه اين قيمت براي اين سهم ارزنده نيست و عده زيادي منتظر ريخته شدن مجدد صف هستن! (البته دو يا سه روز ديگه)

نظر

• alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

یکی می فروشه
                        یکی می خره
                        یکی باطل می کنه
                        برای یکی اون لا مو ها زیر قیمت می خرن
                        هر کی هر چقدر بخواد می خره
                        بعضی ها را که بشه باطل می کنند

خلاصه شیر تو شیریه/:.yead.:/
                        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• محمد3
                          عضو فعال
                          • Aug 2014
                          • 458

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                          چرا با اینکه صف خرید سنگین دارد گاها زیر قیمت ماگزیمم هم فروش می رود؟
                          قیمت حداکثر = 3391 ریال
                          ولی 3390 و یا حتی 3350 هم فروش می رود!!! /.:blinksmiley.:/
                          بازم دارن دنده عقب می رن و باطل می کنن شاید مال اونه.
                          حقوقي زرنگ سهم داره خريدهاي خودش رو حذف ميكنه!!!!
                          چه حالي ميكنن اونايي كه فروختن و الان باطل شده دوباره سهم اومده براشون! /:.yead.:/

نظر

• ارزو
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 272

سلام
                            از دوستاني كه ديروز ميگفتن فروشنده سهم هستن كسي تونسته قطعي سهم شو بفروشه

نظر

• ha110
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 80

سلام
                              ما فروختیم خذف کردن

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
                                سلام
                                از دوستاني كه ديروز ميگفتن فروشنده سهم هستن كسي تونسته قطعي سهم شو بفروشه
                                از این گفتن ها زیاد هست . کسانی هم که گفتن میفروشن رفتن خریدن یا برعکس/:.yead.:/
                                من فقط تا دیروز در صف نشسته بودم که برای امروز لغو کردم . تعدادی هم که دارم شنبه یا یک شنبه فروشنده هستم

نظر

در حال کار...
                                X