کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب جوابيه صدرا به درخواست شفاف سازي سازمان بورس در رابطه با اعلام تاثير فروش سهام اذراب متعلق به صدرا بر سود شرکت در کدال قرار گرفت که فعلا توسط سازمان قابل مشاهده بوده و در انتظار تاييد ميباشد. خلاصه نامه:
"نظر به اخذ ذخاير مناسب در بودجه 90 فروش سهام اذراب اين شرکت تاثيري بر سود پيشبيني شده ندارد."
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
خوب جوابيه صدرا به درخواست شفاف سازي سازمان بورس در رابطه با اعلام تاثير فروش سهام اذراب متعلق به صدرا بر سود شرکت در کدال قرار گرفت که فعلا توسط سازمان قابل مشاهده بوده و در انتظار تاييد ميباشد. خلاصه نامه:
"نظر به اخذ ذخاير مناسب در بودجه 90 فروش سهام اذراب اين شرکت تاثيري بر سود پيشبيني شده ندارد."
فاذر درنقطه مهمی قرارداره .شنبه سه تاحمایت محکم داره 1- سقف کانال شکسته شده که امروز مجددا اونو لمس کرد 2-سقف چنگال که اونو شکسته بود 3-خط حمایت آ بي رنگ .امروز خوب حمایت شد .شنبه وهفته آینده حساس خواهدبود .
[/IMG]
ضمن تشکر
استاد هلالات همیشه به ما می گفت که سعی نکنید نظرتون رو به نمودار تحمیل کنید چون قیمت کار خودش رو انجام می ده، بعضی از دوستان تو پست های قبلی به نظر من در مورد حرکت اصلاحی فاذر قبل از شروعش خرده گرفتند و بعضی هم لطف بالاتر بردند و بی تجربه بودن رو نسبت دادند به هر حال فاذر داره کار خودش رو انجام می ده.
در مورد تحلیل دوست عزیزم نکته ای که بنظرم می رسه اینه که در چنگال رسم شده دو بار سقف چنگال شکسته شده که این اعتبار چنگال اندروز رو زیر سوال می بره و دوم اینکه چنگال اندروز برای اثبات خودش باید بتونه قله و حفره های بیشتری رو در بر بگیره و سطوح حمایت - مقاومتش در روند قیمت اثبات بشه. من فکر می کنم اینجا نمی شه از چنگال اندروز استفاده کرد. از سایر دوستان خواهش می کنم نظرات تخصصی خودشونو ارائه کنند که مطلب کاملتر بشه.
در مورد فاذر اونچه که از نمودار من متوجه می شم و می بینم اینه که بعد توقف روی خط میانگین 100 روزه و سایر مواردی که در پست های قبلی عرض کردم حرکت اصلاحیش شروع شد .
الان هم حمایت های 20 و 200 روزه رو شکسته و داره می آد پایین . از طرفی حمایت 23.6% تصحیح فیبوناچی و 38.2% بادبزن فیبوناچی رو رد کرد و در راه 38.2% تصحیح فیبوناچی و 50% درصد بادبزن فیبوناچی روی قیمت 270 تومان قرار داره. این دو حمایت در تحلیل تکنیکال جز سطوح برگشتی محسوب می شوند که امیدوارم بخاطر دوستان کار کنه.
البته فقط نکته نگران کننده اینه که RSI هنوز در میانه افت قرار داره و نشانه های تصحیح در MACD دیده نمی شه و خط سیگنال از بالا به پایین در حال نزدیک شدن به خط MACd هستش که این نشونه خوبی نیست.
حمایت بعدی که جدی تر می شه 61.8% بادبزن فیبوناچی و 50% تصحیح فیبوناچی و خط میانگین 55 روزه و حمایت حفره تارخی در 263 تومان هستش که تراکم سطوح حمایتی محکمی محسوب می شه.
باز هم منتظر نظرات بزرگواران هستم.
آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/08/19, 01:26.
دلیل: تکمیل بحث
مدیر عامل صنایع آذرآب گفت که ساخت6دستگاه بویلر180 تنی در فاز19پارس جنوبی بسته شده و در خصوص پروژه های قبلی ، قرارداد طراحي و ساخت 6 دستگاه بویلر فازهای 22 ، 23 و 24 پارس جنوبی ، طراحي و ساخت10 دستگاه بویلر پروژه ستاره خلیج فارس ، طراحي و ساخت 4 دستگاه بویلر ngl پتروشیمی خارک و طراحي و ساخت برج ها و راکتورهای فازهای 13 ، 22 و 23 و 24 پارس جنوبی ، طراحي وساخت ونصب و راه اندازي دو دستگاه بویلر بزرگ 350 تنی پتروشیمی بندر امام به خوبی درحال انجام است و ساخت 6 دستگاه بویلر پتروشیمی لرستان و مهاباد و طراحي وساخت ونصب 5 دستگاه بویلر پتروشيمي كاویان نیز در انتهای کار است همچنین نصب بویلرهای فازهای 17 و 18 پارس جنوبی نیز به اتمام رسیده است.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
معاملات شنبه فاذر مسير حركت سهم را تعيين خواهد كرد ///
با سلام,از معاملات امروز فاذر چه نتیجه ای میشه گرفت؟!
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
ضمن اينكه در رسم خطوط قيمت پاياني مبناي تحليل تكنيكاله نه قيمت اخرين معامله ؛ كه شما در رسم خطوط حمايت _ مقاومت رعايت نكردين.
نكته ديگه اينكه خط قرمز پاييني اگه روي نقاط پاياني رسم بشه قبلا شكسته شده ،خط زرد هم كه دو بار شكسته شده و Faild شده، خط آبي هم كه حمايت 273 تومن بود كه كار نكرد. فقط مي مونه حمايت بعدي روي 267 تومان كه توسط حفره بعدي كمي شكسته شده بايد ديد چقدر اعتبار داره ضمن اينكه كندل چكش وارونه هم كامل ايجاد نشده و احتمال افت داره. ديگه چي؟
سري اعداد فيبوناچي قوانيني است كه در طبيعت به اثبات رسيده و عالم هستي بدون اراده از اون پيروي مي كنه اگه بهش ايمان بياريد ديگه مجبور نيستيد به زور براي نمودار خطوط حمايت - مقاومت درست كنيد.
سلام خسته نباشید،به نظر بنده حقیر سهم آذراب موجcرا آغاز کرده وبا توجه به الگوی 5-3-5 در امواج اصلاحی و هارمونیک بودن آن سهم باید تا محدوده ی قیمتی 190_200 حداقل اصلاح شود
البتهcci15وcci20دو روز پیش سیگنال خروج دادن،stochastikهم سه روز پیش سیگنال خروج داد.قیمت هم ma10وma20رو شکونده بود:D
ضمن اينكه در رسم خطوط قيمت پاياني مبناي تحليل تكنيكاله نه قيمت اخرين معامله ؛ كه شما در رسم خطوط حمايت _ مقاومت رعايت نكردين.
نكته ديگه اينكه خط قرمز پاييني اگه روي نقاط پاياني رسم بشه قبلا شكسته شده ،خط زرد هم كه دو بار شكسته شده و Faild شده، خط آبي هم كه حمايت 273 تومن بود كه كار نكرد. فقط مي مونه حمايت بعدي روي 267 تومان كه توسط حفره بعدي كمي شكسته شده بايد ديد چقدر اعتبار داره ضمن اينكه كندل چكش وارونه هم كامل ايجاد نشده و احتمال افت داره. ديگه چي؟
سري اعداد فيبوناچي قوانيني است كه در طبيعت به اثبات رسيده و عالم هستي بدون اراده از اون پيروي مي كنه اگه بهش ايمان بياريد ديگه مجبور نيستيد به زور براي نمودار خطوط حمايت - مقاومت درست كنيد.
:p:))
کاش قبل از اینکه جبهه میگرفتید صبر میکردید جواب سوال (خط قرمز) را بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
:p:))
کاش قبل از اینکه جبهه میگرفتید صبر میکردید جواب سوال (خط قرمز) را بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
نظر