کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در کل فردا هم اینجوری معامله بشه مقداری از سبدم رو برای حداقل 3 ماه به این سهم اختصاص میدم
به نظرم بیشترین بازدهی رو میتونه طی 3 ماه آینده داشته باشه
خوب خوب شد که امروز به ما هم رسید خرید خوبی کردیم
دیگه به سهامم دست نمیزنم میخوام باهاش برم سیزده بدر
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظر بنده، البته به عنوان شاگرد اساتید بزرگ، این سهم در حال صعود است.
اما برای تشکیل سر و شانه باید 276 تومان رو بشکند! اما به هر حال، چیزی که واضح است اینکه قیمت 250 تومان، یک حمایت مهم و اساسی برای این سهم است.
امروز هم دیدیم که به این قیمت واکنش نشون داد. در تایم فریم روزانه، الگوی Inverted hammer (چکش برعکس) رو برای candle امروز داریم.
به احتمال خیلی زیاد فردا از همین قیمت بر می گرده.
اگر توان صعود داشته باشد، مقاومت بعدی 276 تومان است.
امروز هم دیدیم که به این قیمت واکنش نشون داد. در تایم فریم روزانه، الگوی Inverted hammer (چکش برعکس) رو برای candle امروز داریم.
به احتمال خیلی زیاد فردا از همین قیمت بر می گرده.
اگر توان صعود داشته باشد، مقاومت بعدی 276 تومان است.
350 تومان هدف سرشونه کف است و هدف پرچمی که امروز بهش پول بک زد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بهنام جان باید منتظر تعدیل 92 تو گزارش 12 ماهه باشیم؟درسته
سود سال 92 فاذر حتی یک ریال هم اضافه نشده و پتانسیل بسیار زیادی برای افزایش داره
شرکت در پیش بینی اولیه 408 ریال ( با سرمایه قبلی ) اعلام کرده بود و این سود در حال حاضر 122 ریاله
این یعنی حدود 407 ریال با سرمایه قبلی و همون سود ابتدایی
تعدیل فاذر در گزارش 12 ماهه حتمی خواهد بود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود بر آقا بهنام
یادم هست در رابطه با تسعیر ارز هم اشاره داشتید که فاراک استفاده کرده ولی فاذر نه
آیا تو تعدیل حتمی این موضوع هم ممکن است اتفاق بیافته؟
درود دوستان
تو پیش بینی اومده بود که قرارداد داخلی پولش رو تسعیر میکنند بعد حواله رو واریز می کنن و قرارداد خارجی رو بر مبنای نرخ ارز مبادله ای تسعیر می کنن .
برام سوال بود زنگ زدم موسسه حسابرسی اندیشگران پویا با آقای محبی صحبت کردم در مورد تسعیر ارز گفت تقریبا دریافتها تسعیر شده و همان حرف داخل گزارش رو می زد و با عدم پذیرش من گفت مبلغ جزیی برا تسعیر مانده!!!!
بعد با عرض پوزش از دوستان گفتم امکان دارد شرکت رو این موضوع و سایر موارد زیر و رو بکشه که کاملا بر شفافیت حسابها تاکید کرد و ....
باز این داستان تسعیر ارز همچنان برایم سوال است دوستان کسی بررسی کرده یا اطلاعاتی داره لطفا ما رو هم در جریان بگذارید.
نظر