صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

و این است پاداش صبر کنندگان و صبوران سحر خیز باشید تا رستگار شوید ممنون از آقا بهنام.خیلی از دوستان تو موقع منفی خوردن شروع کردن کل کل و ناراحتی آقا بهنام رو منجر شدن و گفتن تحلیلات آبکیه خیلی از افراد به شخص بنده گفتن نگون بخت میشی ولی اینک بهار نزدیک است کمی مهربانتر باشیم و به همدیگر احترام بگذاریم و کسی که دست شما رو گرفت فردا روزی که بلند شدی پشت دستی به اون بزنی .ممنون آقا بهنام عزیز
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• bnz
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 381

دوستان فاذر قفل شد بهنام عزیز گفت بود فقط باید نگاه کرد
      /:.Heart.:/

نظر

• enriko
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 35

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        درود بر شما
        دوست گرامی

شما اشتباه برداشت کردین
        منظور بنده این نبود که بیاین و از من تشکر کنین
        بدترین کار اینه که من بیام و فلان سهم رو تحلیل کنم و بعدش چشم انتظار تشکر دیگران باشم و بخوام منت سر کسی بذارم

توی بازار بورس دست بالای دست بسیاره
        پس هیچ دلیلی برای منم منم کردن،وجود نداره
        همه شاگرد هستند و بازار بورس محل کسب تجربه بیشتر
        حالا توی این بازار اونی برنده هست که شاگرد زرنگ تر و باهوش تری باشه

در مورد اون مثلی هم که نوشتین،بنده به این داستان کوتاه اشاره میکنم :

نیکی ما به دیگران ازائی ندارد

در زمانهای قدیم پسرک فقیری در شهری زندگی می کرد که برای گذران زندگی و تامین مخارج تحصیلش دستفروشی می کرد. از این خانه به آن خانه می رفت تا شاید بتواند پولی بدست آورد. روزی متوجه شد که تنها یک سکه 10 سنتی برایش باقیمانده است و این درحالی بود که شدیداً احساس گرسنگی می کرد. تصمیم گرفت از خانه ای مقداری غذا تقاضا کند. بطور اتفاقی درب خانه ای را زد. دختر جوان و زیبائی در را باز کرد. پسرک با دیدن چهره زیبای دختر خجالت زده و دستپاچه شد و بجای غذا، فقط یک لیوان آب درخواست کرد!

دختر که متوجه گرسنگی شدید پسرک شده بود بجای آب برایش یک لیوان بزرگ شیر آورد.

پسر با دقت و آهستگی شیر را سر کشید و پس از تشکر گفت : "چقدر باید به شما بپردازم؟ " دختر پاسخ داد: "چیزی نباید بپردازی، مادرم به ما آموخته که نیکی ما به دیگران ازائی ندارد"پسرک گفت: "پس من از صمیم قلب از شما سپاسگذاری می کنم"

سالهای سال از این ماجرا گذشت تا اینکه آن دختر جوان که حالا برای خودش خانمی شده بود به شدت بیمار شد. پزشکان محلی از درمان بیماری او اظهار عجز نمودند و او را برای ادامه معالجات به شهر دیگری فرستادند تا در بیمارستانی مجهز، متخصصین بهتری نسبت به درمان او اقدام کنند.

دکتر هوارد کلی، جهت بررسی وضعیت بیمار و ارائه مشاوره فراخوانده شد. هنگامیکه متوجه شد بیمارش از چه شهری به آنجا آمده برق عجیبی در چشمانش درخشید. بلافاصله بلند شد و بسرعت بطرف اطاق بیمار حرکت کرد. لباس پزشکی اش را بر تن کرد و برای دیدن بیمارش وارد اطاق شد. در اولین نگاه او را شناخت.

سپس به اطاق مشاوره بازگشت تا هر چه زود تر برای نجات جان بیمارش اقدام کند.

از آن روز به بعد آن زن بیمار را مورد توجهات خاص خود قرار داد و سر انجام پس از یک تلاش طولانی علیه بیماری، پیروزی از آن دکتر کلی و تیم بزشکی بیمارستانش گردید.

آخرین روز بستری شدن زن جوان در بیمارستان بود. به درخواست دکتر صورتحساب پرداخت هزینه درمان زن جهت تائید نزد او برده شد. آن پزشک گوشه صورتحساب چند کلمه ای نوشت و آنرا درون پاکتی گذاشت و برای آن زن جوان ارسال نمود.

زن جوان از باز کردن پاکت و دیدن مبلغ صورتحساب واهمه داشت. مطمئن بود که باید تمام عمر را بدهکار باشد. سرانجام تصمیم گرفت و پاکت را باز کرد. چیزی توجه اش را جلب کرد. چند کلمه ای روی قبض نوشته شده بود. آهسته آنرا زیر لب خواند : "بهای این صورتحساب قبلاً با یک لیوان شیر پرداخت شده است" امضاء. دکتر هوارد کلی !

تو نیکی می کن و در دجله انداز

که ایــزد در بیــابــانــت دهـد بـاز!

یا بقول حافظ که می گوید :

تو بندگی چو گدایان بشرط مزد مکن

که خواجه خود روش بنده پروری داند

و حاصل کلام :

عشق بورزید تا به شما عشق بورزند
        با سلام
        استاد تواین مدت که تاپیکتو تعطیل کردین من هم زیاد به بازار توجهی نداشتم و هر از گاهی سرگرم رصدکردن حرکتهای سهامها بودم و روانشناسی شما امیدوارم میکرد که آینده خوبی در سرمایه گذاری دارم خواهشا باز به نوشتنتون ادامه بدینو مارو از راهنماییهاتون بی نصیب نکنین چون خیلی به سخنان شما نیازمندم ودر مدت آشناییم با شما خیلی درسها آموخته ام وسالی پراز شادی برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم. پیشاپیش عیدتون مبارک
        [CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط enriko پست شده است View Post
          با سلام
          استاد تواین مدت که تاپیکتو تعطیل کردین من هم زیاد به بازار توجهی نداشتم و هر از گاهی سرگرم رصدکردن حرکتهای سهامها بودم و روانشناسی شما امیدوارم میکرد که آینده خوبی در سرمایه گذاری دارم خواهشا باز به نوشتنتون ادامه بدینو مارو از راهنماییهاتون بی نصیب نکنین چون خیلی به سخنان شما نیازمندم ودر مدت آشناییم با شما خیلی درسها آموخته ام وسالی پراز شادی برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم. پیشاپیش عیدتون مبارک
          درود بر شما
          بینهایت سپاسگزارم

اجازه بدین که در مورد زمان حال صحبت کنیم
          مهم اینه که سهم وارد روند صعودی خودش شده و دوستان مزد صبرشون رو گرفتن

با فاذر سهامداری کنید ( حداقل تا 600 تومن )

دنبال نوسانگیری هم نباشین

در روندهای صعودی شارپ فقط و فقط باید سهامداری کرد ( حتی اگر سهم چند روز هم درجا بزنه )

انتظار بنده اینه که سهم خیلی سریع بالای 300 تثبیت بشه و با یک رشد شارپ،سقف 380 تومنی خودش رو بشکنه

صبور باشید و سهامداری کنید

بنده هم سال خوب و خوشی رو برای شما آرزومندم

شاد باشید
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behhzadd
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 36

سلام بهنام جان

ازینکه دوباره حضور دارید ممنونم.وجود شما برای همه دلگرم کننده است.در این مدت که تاپیک تعطیل شد باعث شد به تالارهای دیگه مثل تالار بورس هم سری بزنم و افراد ذی نفوذ اونجارو هم بشناسم.که البته تجربه خوبی بود.در کنار معدود ادمای خوب تالارهای دیگه اکثریتی منفعت طلب و جوساز هستند که متاسفانه خیلی از افراد نااگاه اسیر همین جوسازی انها شده و ضررهای زیادی رو متحمل شدن.وقتی ادم سری به تالارهای دیگه بزنه بیشتر شخصیت و منش حضرتعالی رو درک میکنه.که با بی ادعایی زیباترین تحلیلهارو دارین و رویه شما طوری هست که در بازار ذاتا پراسترس بورس،با ارامش و طیب خاطر دست به معامله میزنه و بجای فرو رفتن در نوسانات موقتی در ساحل امن ثبات و ایمان منتظر روز موعود میشینه.
            در پست های قیلی صحبت از دوستان خودتون کردید و گله هایی که از افراد تخریبگر داشتید.متاسفانه این روحیه در تالارهای دیگه هم هست و افراد قدرنشناس به وفور وجود دارن.از شما میخوام به احترام دوستانتون اونارو ندید بگیرید و به روی گل خودتون خار وجودشونو ببخشید و البته امیدوارم بنده رو هم جزو دوستان بدونید.زنده باشید

نظر

• ahmadreza
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 1294

بهنام جان از شما بينهايت ممنوم اميدوارم دوباره شاهد بازگشايي تاپيكتون باشيم

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

با سلام خدمت دوستان عزیز صبح بهاریتون به خیر باشه امیدوارم آخرین روز معاملاتی سال 92 روز خوبی واستون باشه و تو سال جدید پر سود تر باشید خدا رو شکر میکنم بواسطه چیزایی که بهم لطف کرده چیزایی هم که نداده حتماٌ حکمتی توش بوده خیلی خوشحالم از آشنایی با دوستان جدید و آقایی امثال آقا بهنام و امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشن همچنین تمامی دوستان. روز اول که آشنا شدم با ایشون با مطانت برخورد کردن و الان هم همینطور مطمئنم چنین افرادی 10 سال دیگر هم همینطورن. از اوایل ورود دوستانی بودن که اسم نمیارم ولی خب خیلی اظهار ارادت میکردن و تو تاپیک آقا بهنام روزی 5/6 پست میزدن ولی کم کم بازار که رو به اصلاح رفت چهره واقعی افراد مشخص شد میگن آدم باید اطرافیانشو تو سختی و مشکلات بشناسه و همینطورم شد.پول ارزش دلخور کردن توهین کردن رو نداره چون از این دست که بگیری از همون دست هم باید بدی امیدوارم آقا بهنام تو سال جدید تاپیک خودشون رو بازگشایی کنن چون بازار بدون تاپیک مفتشم گرونه امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید دوستان و آقا بهنام عزیز/:.Heart.:/
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  با سلام خدمت دوستان عزیز صبح بهاریتون به خیر باشه امیدوارم آخرین روز معاملاتی سال 92 روز خوبی واستون باشه و تو سال جدید پر سود تر باشید خدا رو شکر میکنم بواسطه چیزایی که بهم لطف کرده چیزایی هم که نداده حتماٌ حکمتی توش بوده خیلی خوشحالم از آشنایی با دوستان جدید و آقایی امثال آقا بهنام و امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشن همچنین تمامی دوستان. روز اول که آشنا شدم با ایشون با مطانت برخورد کردن و الان هم همینطور مطمئنم چنین افرادی 10 سال دیگر هم همینطورن. از اوایل ورود دوستانی بودن که اسم نمیارم ولی خب خیلی اظهار ارادت میکردن و تو تاپیک آقا بهنام روزی 5/6 پست میزدن ولی کم کم بازار که رو به اصلاح رفت چهره واقعی افراد مشخص شد میگن آدم باید اطرافیانشو تو سختی و مشکلات بشناسه و همینطورم شد.پول ارزش دلخور کردن توهین کردن رو نداره چون از این دست که بگیری از همون دست هم باید بدی امیدوارم آقا بهنام تو سال جدید تاپیک خودشون رو بازگشایی کنن چون بازار بدون تاپیک مفتشم گرونه امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید دوستان و آقا بهنام عزیز/:.Heart.:/
                  درود
                  از لطف شما سپاسگزارم

اما پیشنهاد میکنم این حرفها رو رها کنید
                  انرژی خودتون رو بذارین روی تحلیل فاذر و از معاملات روزانه و رشد قیمت سهم لذت ببرید

این جوری به جای انرژی منفی،شما انرژی مثبت جذب می کنید

بنده هم سال خوب و خوشی رو برای شما دوست گرامی،آرزومندم

شاد باشید
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 2124

تاثیر در شاخص
                    ستران 5,624 7.72
                    بترانس 5,625 6.62
                    رمپنا 8,981 (4.7)
                    خپارس 2,033 3.19
                    فاذر 2,882 2.25
                    وخارزم 1,861 2.25
                    ونفت 2,602 2.21
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

فاذر همچنان می تازد.
                      بقول استاد بهنام عزیزم از رشد قیمت فاذر لذت ببرید.
                      همگی موفقتر باشید.
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.
                      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• hamid57
                        عضو جدید
                        • Mar 2013
                        • 12

درود
                        سال نو رو به بهنام عزيز و همه دوستان پيشاپيش تبريك ميگم و اميدوارم سال جديد همراه با موفقيت و شادي براي همه باشه.

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط hamid57 پست شده است View Post
                          درود
                          سال نو رو به بهنام عزيز و همه دوستان پيشاپيش تبريك ميگم و اميدوارم سال جديد همراه با موفقيت و شادي براي همه باشه.
                          درود
                          سپاسگزارم

بنده هم سالی همراه با شادی و پیروزی برای شما دوست عزیز آرزومندم

اینم برای اینکه فقط پست تبریک و سپاسگزاری نباشه و جنبه تحلیل داشته باشه :

برای فاذر دنبال مقاومت روی 300 و 320 و 330 نباشین
                          چرا ؟

چون هیچ کدوم این سطوح اهمیت چندانی ندارند

البته 300 یه مقاومت روانیه که عبور از اون برای سهمی که این همه درجا زده،خیلی ساده و راحته

مقاومت سهم همون سطح 380 تومن هست که سهم چند بار بهش رسید و نتونست ازش عبور کنه

تارگت قبلی 360 بود که میشه معادل 1200 تومن قبل از افزایش سرمایه

اولین تارگت سهم 450 تومن هست که کوتاه مدتی باید بهش برسه ( در روندهای صعودی قوی باید انتظار رشد شارپ قیمت رو هم داشت )

انتظار بنده اینه که تا پایان خرداد ماه و مجمع سالیانه،سهم به تارگت 600 تومنی برسه ( تا اون موقع هم گزارش 12 ماهه اعلام شده و خودش یه محرک خوب برای رشد قیمت سهمه )

450 میشه 1500 تومن قبل از افزایش سرمایه
                          600 تومن هم میشه 2000 تومن قبل از افزایش سرمایه
                          آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/03/19, 11:18.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• arash1990
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 76

درود
                            سپاسگزارم

بنده هم سالی همراه با شادی و پیروزی برای شما دوست عزیز آرزومندم

اینم برای اینکه فقط پست تبریک و سپاسگزاری نباشه و جنبه تحلیل داشته باشه :

برای فاذر دنبال مقاومت روی 300 و 320 و 330 نباشین
                            چرا ؟

چون هیچ کدوم این سطوح اهمیت چندانی ندارند

البته 300 یه مقاومت روانیه که عبور از اون برای سهمی که این همه درجا زده،خیلی ساده و راحته

مقاومت سهم همون سطح 380 تومن هست که سهم چند بار بهش رسید و نتونست ازش عبور کنه

تارگت قبلی 360 بود که میشه معادل 1200 تومن قبل از افزایش سرمایه

اولین تارگت سهم 450 تومن هست که کوتاه مدتی باید بهش برسه ( در روندهای صعودی قوی باید انتظار رشد شارپ قیمت رو هم داشت )

انتظار بنده اینه که تا پایان خرداد ماه و مجمع سالیانه،سهم به تارگت 600 تومنی برسه ( تا اون موقع هم گزارش 12 ماهه اعلام شده و خودش یه محرک خوب برای رشد قیمت سهمه )

450 میشه 1500 تومن قبل از افزایش سرمایه
                            600 تومن هم میشه 2000 تومن قبل از افزایش سرمایه
                            پس اینجور میشه خوشا به حال کسایی که قبل افزایش سرمایه گرفتن من 16 دی امسال خریدم
                            ای کاش زودتر وارد این سهم میشدم خیلی بهم گفتن اما تعلل زیادی کردم....

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post
                              پس اینجور میشه خوشا به حال کسایی که قبل افزایش سرمایه گرفتن من 16 دی امسال خریدم
                              ای کاش زودتر وارد این سهم میشدم خیلی بهم گفتن اما تعلل زیادی کردم....
                              پاییز پارسال همین سهم زیر 200 تومن بود ( قبل از افزایش سرمایه ) و بنده بارها پیشنهاد به خریدش روی سطوح مختلف دادم
                              خریدش هم خیلی راحت بود
                              سهم چند ماه درجا زد

ولی امروز رسیده به 960 تومن ( افزایش سرمایه رو فاکتور بگیرین )
                              مشاهده می کنید که میشه حدود 5 برابر

خب سود بزرگ،نیاز به صبر زیاد هم داره
                              از قدیم میگن هر که طاووس خواهد،جور هندوستان کشد

حالا هم فادر داره مزد صبوری و سهامداری رو به سهامداران خودش میده
                              و البته رشد شارپ سهم تازه استارت خورده
                              پس شما هم که حدود 2 ماه پیش خریدی،نگران نباش
                              اگه 380 هم خریده باشین،سود خوبی بهتون میده

فقط باید صبور باشید
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• arash1990
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 76

پاییز پارسال همین سهم زیر 200 تومن بود ( قبل از افزایش سرمایه ) و بنده بارها پیشنهاد به خریدش روی سطوح مختلف دادم
                                خریدش هم خیلی راحت بود
                                سهم چند ماه درجا زد

ولی امروز رسیده 960 تومن ( افزایش سرمایه رو فاکتور بگیرین )
                                مشاهده می کنید که میشه حدود 5 برابر

خب سود بزرگ،نیاز به صبر زیاد هم داره
                                از قدیم میگن هر که طاووس خواهد،جور هندوستان کشد

حالا هم فادر داره مزد صبوری و سهامداری رو به سهامداران خودش میده
                                و البته رشد شارپ سهم تازه استارت خورده
                                پس شما هم که حدود 2 ماه پیش خریدی،نگران نباش
                                اگه 380 هم خریده باشین،سود خوبی بهتون میده

فقط باید صبور باشید
                                تازه با این گروه آشنا شدم همین دوماهه
                                اما اگه جا بده یه 10000 تا اضافه میکنم انشالله...

نظر

در حال کار...
                                X