صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز اصلا مهم نیست که قیمت فاذر تا کجا پایین بیاید ! زیرا افرادی که به حلال و حرام کار خود نمی اندیشند ، به زیاد کردن مال خود از هر راهی و به مقدار بیشتر حتما می اندیشند . ولی نکته ای که بنده می خواهم برای شما روشن کنم این نکته است که شما نوعی : یا یک فرد آگاهی که می خواهی با تشویق فروش شرایط را برای خرید سهم در قیمتهای پایین و پایین تر راحتر و آسانتر کنید و یا یک فرد نا آگاه هستید که آب به آسیاب دشمن می ریزید و با خالی کردن ته دل سهامداران کاری می کنید که سهام فروخته شده را براحتی و با سود کلان جایگزین کنند .
البته مستحضرید که بنده عرض کردم شما نوعی : یعنی کسی که اینگونه پستهایی مثل پست شما در تالار می گذارد ، نه خود شما که فرد محترمی هستید و بعید است که عمدا دچار چنین گناهی شوید .
و من الله توفیق .
پست من هیچ دلیل محکمی بر ریزش سهم نیست . چون من نه بازیگر سهم هستم نه شرایط سیاسی را میتونم پیش بینی کنم
اعداد ذکر شده فقط از روی نمودار گفته شد و 100 درصد نمیتونه درست باشه
نظر شخصی من حمایت در 270 و در صورت شکست به 235 یا 240 میرسه . ( گفته من را با دقت مطالعه کنید که گفتم در صورت شکست )
اگر فکر کردین منظور من دادن جو منفی برای سهم و خرید به قیمت پایین تر هست ، عذر خواهی میکنم
نظر
-
در اصل توسط علی منعم پست شده است View Postفاذر اگر فردا رو 270 بر نگرده خطری میشه میریم برای 250
خدا لعنت کنه باعث و بانی این ریزش هارو
فردا به نظرم بازار برگرده
http://www.boursenews.ir/fa/news/140...F%DB%8C%D8%AF-
وزیر اقتصاد وقتی نمیدونه دلار مرجع در بودجه 2850 هست نه 2650 ، شما از این شخص چه انتظاری داری
با تعداد نظر موافق بالا در مجلس رای آورد ولی یکی از بدترین وزرای این دولت هست
اینکه گفته میشه طیب نیا دوباره بیاد مجلس همش بازی سیاسی هست
نظر
-
» شنیده ای خاص از دو نماد خاص!
فاذر فاراک
این دو نماد به تازگی در اخبار در گوشی زیاد در کنار هم دیده می شوند. چرا که گروهی سفته باز که در فاراک فعال هستند و توانستند در این بازار منفی فاراک را مثبت و آن هم در سقف قیمت نگه دارند. خبرها نشان می داد که این گروه بعد از فاراک وارد فاذر خواهند شد.
حالا شما فاذر و فاراک را کنار هم بگذارید تا صحت شایعه را ببینید. صف فروش فاذر دقیقا لحظه ای می شکند و تبدیل به نماد سبز پوش می شود که صف خرید 16 میلیونی فاراک شکسته است و حقوقی و گروه خاص فروخته است.
در صورتی که فاذر بتواند خود را مثبت نگهدارد و فردا نیز کارش را مثبت شروع و ادامه دهد می شود امیدوار بود که در این باز سراسر منفی یک نماد سود ساز شناسایی شده است.
نظر
-
باسلام:
خدمت طیب عزیزم سلامی گرم عرض می نمایم .طیب جان یک صفر کم محاسبه کرده اید !لطفا بازنگری بفرمایید .
طیب جان بنده دیروز در مسیر رفتن به منزل یک پیر زن دیدم که در کنار خیابان منتظر ماشین بود وبنده متوجه شدم که لازم است وی را کمک کنم و این کار را هم انجام دادم ولی پس از رساندن وی به مقصدش ! او به بنده فرمودند تا کرایه خودت را نگیری پیاده نمی شوم . بنده بارها گفتم نه مادر من در مسیرم شما را سوار کردم و کرایه نمی خواهم ، من که تاكسی نیستم . اما وی بازهم اصرار کرد .و یک پنجاه تومانی از کیف خودش خارج کرد و به من داد و من هم چیزی نگفتم تا ناراحت نشود .اما وی پشت در ماشین ایستاد و به بنده گفت نمی خواهی بقیه پول را پس دهی ! بنده که به سختی خنده خودم را کنترل می کردم ، به او گفتم مادر جان من این همه پول خرد از کجا بیاورم . پولت را بگیر و برای دفعه بعد پول خرد درجیبت بگذار .
دوست بسیار گرامی . اختلاف بین خودت و جناب رستم دستان را پای بنده ننویس .همانطور که می دانید بنده از همان اول آشنایی با شما عرض کرده بودم که بازی پله ها چگونه است و بنده مخالف نوسانگیری هستم . ولی جناب رستم دستان از استادان نوسانگیری است . در واقع وی توان درس دادن به شیطان را هم دارد ولی بنده هنوز در گفتار وی دروغ ندیده ام ! اما ناگفته زیاد دارد .
به هر حال بنده با وجود نداشتن حتی یک سهم صدرا همچنان معتقد به صدرای ده دلاری هستم .اما بنده و شما دو روش متفاوت داریم و شاید تنها اختلاف بنده و شما بر سر مدیریتی است که باید بر سر کار می آمد ولی نیامده است .
و اما در مورد فاذر با داشتن مدیریت کار آمد ، آینده بسیار روشنی دارد .
ومن الله توفیق .
در اصل توسط جلال ثابت پست شده استدر اصل توسط طيب پست شده استدر اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده استدر اصل توسط تاجر کائوچو پست شده استدر اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده استما که بازيگران اين سهم را نميشناسيم ولي اين جوري سهم را بالا بردن و بعد هم سقوط حركت جالبي نيست ...
اين سهم آينده خوبي داره ولي نوسانات شديدش روح و روان سهامدارش را داغون ميكنه ...
کما اينكه ما به اجبار 310 خارج شديم . و صد البته منتظر ورود مجدد
ارادتمنديم
@@8
باسلام وعرض ادب خدمت دوست و برادر بزرگوارم
بله فاذر اينده خوبي دارد و همانطور که آقا حميد احمدي فر هم گفتند در قيمت هاي مناسب بايد بخريم ..........
از نظر بنده بايد منتظر گزارشات 9ماهه بود در صورتيكه تعديل منفي نداشته باشد خريد در محدوده قيمتي 170تومان با ديد 1سال اشكالي ندارد و در صورتيكه تعديل منفي دهد در محدوده 100تومان بايد خريد کرد
البته لازم بذكر است که فاذر حرفاي زيادي براي گفتن در سال 94 دارد .
ارادتآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/08, 13:32.
نظر
-
خدمت طیب عزیزم سلامی گرم عرض می نمایم .طیب جان یک صفر کم محاسبه کرده اید !لطفا بازنگری بفرمایید .
طیب جان بنده دیروز در مسیر رفتن به منزل یک پیر زن دیدم که در کنار خیابان منتظر ماشین بود وبنده متوجه شدم که لازم است وی را کمک کنم و این کار را هم انجام دادم ولی پس از رساندن وی به مقصدش ! او به بنده فرمودند تا کرایه خودت را نگیری پیاده نمی شوم . بنده بارها گفتم نه مادر من در مسیرم شما را سوار کردم و کرایه نمی خواهم ، من که تاكسی نیستم . اما وی بازهم اصرار کرد .و یک پنجاه تومانی از کیف خودش خارج کرد و به من داد و من هم چیزی نگفتم تا ناراحت نشود .اما وی پشت در ماشین ایستاد و به بنده گفت نمی خواهی بقیه پول را پس دهی ! بنده که به سختی خنده خودم را کنترل می کردم ، به او گفتم مادر جان من این همه پول خرد از کجا بیاورم . پولت را بگیر و برای دفعه بعد پول خرد درجیبت بگذار .
دوست بسیار گرامی . اختلاف بین خودت و جناب رستم دستان را پای بنده ننویس .همانطور که می دانید بنده از همان اول آشنایی با شما عرض کرده بودم که بازی پله ها چگونه است و بنده مخالف نوسانگیری هستم . ولی جناب رستم دستان از استادان نوسانگیری است . در واقع وی توان درس دادن به شیطان را هم دارد ولی بنده هنوز در گفتار وی دروغ ندیده ام ! اما ناگفته زیاد دارد .
به هر حال بنده با وجود نداشتن حتی یک سهم صدرا همچنان معتقد به صدرای ده دلاری هستم .اما بنده و شما دو روش متفاوت داریم و شاید تنها اختلاف بنده و شما بر سر مدیریتی است که باید بر سر کار می آمد ولی نیامده است .
و اما در مورد فاذر با داشتن مدیریت کار آمد ، آینده بسیار روشنی دارد .
ومن الله توفیق .
با اجازه اساتید و وبزرگان وعرض سلام خدمت همه
من هم با بازی پله ها(سکوها) آشناییت پیدا کردم و به نظرم خوب جواب میدهد ونوعی تحلیل بحساب میاید بهتر از نوسان گیری هست که مانع رشد سهم میشود
در ضمن هرکسی مسول خرید وفروش واعمال خودش هست. به نظرم کسی کسی را مجبور نکرده نوسان بگیر یا از تحلیل سکوها استفاده کن یا بخر یا بفروش
اگر کسی به کسی خیری رساند در این تاپیک ها آیا غیر از یک تشکر خشک وخالی به خیر چیزی رسانده؟پس از راهنمایی های هم ناراحت نشویم با استراتیژی خودمان خرید وفروش کنیم وبه کسی خرده نگیریم
البته ناگفته نباشد نوسان گیران از بین نمیروند و این بیماری ماندگار هست در بورس ایران(حتی اگر از 10 نفر که اینکار را میکنند 9 نفر انصراف بدهند)
باتشکر وسپاس فراوان/.:blushsmiley:./
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postهمانطور که سهم هر روز 20 تا معامله میشد و مجدد 20 تا صف میشد حالا هم عکسش شده
فردا 4% منفی حمایت سهم هست . در صورت شکست به 235 - 240 میرسه
هر کسی هم خرید در یک روز 6.5% سود خالص
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز از اینکه می بینم افراد مطلع کم کم به علم واقعی رو می آورند و از علم دروغین و نوسانگیری جدا می شوند ، بسیار خوشحال می شوم . درود بر شما .ضمنا امروز تا 2947 هم خرید شد .و باید دوباره به فکر نقدینگی باشم .
.من الله توفیق .
در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Postبا اجازه اساتید و وبزرگان وعرض سلام خدمت همه
من هم با بازی پله ها(سکوها) آشناییت پیدا کردم و به نظرم خوب جواب میدهد ونوعی تحلیل بحساب میاید بهتر از نوسان گیری هست که مانع رشد سهم میشود
در ضمن هرکسی مسول خرید وفروش واعمال خودش هست. به نظرم کسی کسی را مجبور نکرده نوسان بگیر یا از تحلیل سکوها استفاده کن یا بخر یا بفروش
اگر کسی به کسی خیری رساند در این تاپیک ها آیا غیر از یک تشکر خشک وخالی به خیر چیزی رسانده؟پس از راهنمایی های هم ناراحت نشویم با استراتیژی خودمان خرید وفروش کنیم وبه کسی خرده نگیریم
البته ناگفته نباشد نوسان گیران از بین نمیروند و این بیماری ماندگار هست در بورس ایران(حتی اگر از 10 نفر که اینکار را میکنند 9 نفر انصراف بدهند)
باتشکر وسپاس فراوان
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز بنده یکبار دیگر به همه شما اعلام می کنم که بنده در تالار گفتمان صدرا هیچ آیدی ای ندارم و با هیچ نامی هم نمی نویسم .و تمام کسانیکه به بنده دانسته یا از روی جهل توهین می کنند و یا آیدیهای مختلف را به بنده نسبت می دهند به خدا واگذار می کنم .ولی یک نکته برای بنده مبهم است ؟ چرا آن ایدیها را به مدیر تالار معرفی نمی کنید تا مسدود شوند ؟ اگر مربوط به یک شخص باشند حتما مسدود می شوند ! ولی مطمئن باشید مر بوط به بنده نیستند ! اگر هم مسدود شدند دلیل مسدودی آنها را بپرسید ، شاید به دلیل دیگری مسدود شوند ؟یا اینکه خودتان بر عمل خودتان واقف هستید ؟ خداوند منافقین و کسانیکه با قصد سود جویی به مردم دروغ می گویند را به اشد مجازات خواهد رساند .
حالا هر کس هر اندازه که می خواهد غیبت کند و تهمت بزند و گناه نداشته بنده را بشوید .بنده جز خدمت مجانی برای شما ، مرتکب هیچ بدی ای نسبت به شما نشده ام.
لطفا یکی از دوستان که در تالار گفتمان عضو است این پست را به تالار گفتمان انتقال دهد تا بر همه حجت تمام شده باشد .
ومن الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/09, 12:21.
نظر
-
دوستان فاذر امروز سومین نماد پر بیننده بازار بود
آیا به نظر شما این توجه بازار به این سهم مهم نیست؟
این موضوع نکته های بسیاری داره
به نظرم خبرهای خیلی عجیب غریبی تو این سهم هستقبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیزی که به شایعات گوش می کنند و بعضی مواقع هم ناچارا تماس می گیرند و سوال می کنند ، بدانید و اگر مدرک هم بخواهید در خدمت هستم تا به شما ثابت کنم .بنده از مجمع فاذر تا کنون حتی یک عدد فاذر نفروخته ام و دائما اضافه کرده ام . بنده فقط در حال تبدیل هر سهمی که به قیمت میرسد به فاذر هستم و اول از همه هم صدراهایم را تبدیل به فاذر نموده ام .ضمنا شایعاتی هم که در صدرا نسبت به بنده است هم تماما دروغ است و بنده هر چه که در تالارها گفته ام بصورت سابقه در همین تالار و تالار بورکس و صفحات قبل موجود است . و همچنین آن آقایی که 11 میلیون سهام مجانی صدرا دارد هم زنده است و هم سر حال و هم همه او را می شناسند در جلسه آقا پارسا هم حضور داشت و حتی برادر وی همین موضوع را به آقای چوبدار و عزیزی هم گفته است . پس بنده نباید پاسخگوی اعمال دیگران باشم .در مورد رستم دستان هم بنده نمی دانم که با طیب چه نسبتی دارد ولی امروز با یکی از کارمندانش صحبت می کردم گفت که فاذر بسیار زیادی دارد و از فرصت خرید استفاده کرده است و در مورد فروش هم چیزی نگفت .
زیاد دور نیست زمانیکه دروغگو و تهمت زن رسوا شود . آیا خداوند برای امورات بنده اش کافی نیست .
ومن الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
آقا طیب مطالب شما در تالارگفتمان را خواندم .این عصبانیت شما از چیست ؟ آیا پاسخ دادن به سوال به این آسانی مشکل است ؟ اشکالی ندارد ! پاسخ ندهید .اما شما به دروغهایی اتکا می کنید که افرادی گفته اند که آیدی آنها ساخته دست خود شماست . وگرنه بنده تمام مطالبم در سابقه تالارهای بورسی و بورکس موجود است و هیچ دروغی در آنها نیست .
فرموده اید بنده نا محرم هستم . و به همین خاطر است که شما چنین رفتاری با بنده دارید ! و بنده افتخار دیدن شما را نداشته ام . چه حیف شد که محرم شما نیستم و افتخار دیدن شما را ندارم .
فرموده اید که همه جا هستید و هیچ جا نیستید : ولی بنده یکجا هستم و همیشه با همین نام و بدور از هرگونه پنهان کاری در خدمت دوستان هستم . فرموده اید که ارزش پاسخ دادن ندارم : لطف می کنید اگر دیگر به بنده افتخار مورد توهین و افترا قرار گرفتن را ندهید .
فرموده اید که رنگ در خانه شما را هم می دانم : اونیکه رنگ در خونه شما را می داند ، رستم دستان است که احتمالا خودتی و اطلاعاتی را از بنده با نام جعلی گرفتی و نوشتی و یک مقدارم به آن شاخ و برگ افزودی و الی آخر
فرمودید چهره زشت بنده را همه دیده اند : شما که چهره زیبایتان را به کسی نشان نمی دهید . اما چهره زشت چهره دو رویی است . چهره آیدیهایی که مدام به بنده نسبت فروختن در فلان قیمت و خریدن در فلان قیمت می دهند و همانها هم مدارک شما هستند و چه کسی از آن دروغها سود می برد ؟ مطمئنا بنده که صدرا ندارم و حاضرم به اتفاق دو یا سه نفر حکم از بین شما به امور سهام صدرا برویم و ثابت کنم حتی یک سهم صدرا ندارم . وگرنه بنده هرگز نوسانگیر نبوده و نیستم .پس نتیجه چه می شود ؟
پس دوستان عزیز : تمام کسانیکه طیب را ندیده اند : بدانید که با ایشان نا محرم هستید . و فقط چند نفر هستند که محرم ایشان هستند .
از مدیر محترم نظارت در نهایت تواضع عذر خواهی می نمایم و قول می دهم که دیگر پاسخی به این گونه افراد ندهم . اما لطفا شما هم به این نکته توجه داشته باشید که بنده تا کنون به هیچ احدالناسی توهین نکرده ام و دروغی نسبت نداده ام . اما افراد فوق با وجود آنکه بنده بیش از یکسال است که نه در تالارشان مطلب زده ام و نه پاسخی به کسی داده ام ! ولی همچنان نام بنده را می برند و آیدهای مختلف را به بنده نسبت می دهند و دروغهایی هم می نویسند و هم به بنده دروغ نسبت می دهند . تا جاییکه نام بنده بعنوان نام کلیدی در آن تالار محسوب می شود . اگر باور ندارید به تالار گفتمان بروید و ببینید که : گفتگوي بورسي احمدي فر صدرااز کلمات کلیدی آن تالار است .
در پایان از درایت شما و وقتی که صرف این موضوع می نمایید کمال تشکر را دارم .
ومن الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/10, 15:50.
نظر
-
آقا طیب مطالب شما در تالارگفتمان را خواندم .این عصبانیت شما از چیست ؟ آیا پاسخ دادن به سوال به این آسانی مشکل است ؟ اشکالی ندارد ! پاسخ ندهید .اما شما به دروغهایی اتکا می کنید که افرادی گفته اند که آیدی آنها ساخته دست خود شماست . وگرنه بنده تمام مطالبم در سابقه تالارهای بورسی و بورکس موجود است و هیچ دروغی در آنها نیست .
فرموده اید بنده نا محرم هستم . و به همین خاطر است که شما چنین رفتاری با بنده دارید ! و بنده افتخار دیدن شما را نداشته ام . چه حیف شد که محرم شما نیستم و افتخار دیدن شما را ندارم .
فرموده اید که همه جا هستید و هیچ جا نیستید : ولی بنده یکجا هستم و همیشه با همین نام و بدور از هرگونه پنهان کاری در خدمت دوستان هستم . فرموده اید که ارزش پاسخ دادن ندارم : لطف می کنید اگر دیگر به بنده افتخار مورد توهین و افترا قرار گرفتن را ندهید .
فرموده اید که رنگ در خانه شما را هم می دانم : اونیکه رنگ در خونه شما را می داند ، رستم دستان است که احتمالا خودتی و اطلاعاتی را از بنده با نام جعلی گرفتی و نوشتی و یک مقدارم به آن شاخ و برگ افزودی و الی آخر
فرمودید چهره زشت بنده را همه دیده اند : شما که چهره زیبایتان را به کسی نشان نمی دهید . اما چهره زشت چهره دو رویی است . چهره آیدیهایی که مدام به بنده نسبت فروختن در فلان قیمت و خریدن در فلان قیمت می دهند و همانها هم مدارک شما هستند و چه کسی از آن دروغها سود می برد ؟ مطمئنا بنده که صدرا ندارم و حاضرم به اتفاق دو یا سه نفر حکم از بین شما به امور سهام صدرا برویم و ثابت کنم حتی یک سهم صدرا ندارم . وگرنه بنده هرگز نوسانگیر نبوده و نیستم .پس نتیجه چه می شود ؟
پس دوستان عزیز : تمام کسانیکه طیب را ندیده اند : بدانید که با ایشان نا محرم هستید . و فقط چند نفر هستند که محرم ایشان هستند .
از مدیر محترم نظارت در نهایت تواضع عذر خواهی می نمایم و قول می دهم که دیگر پاسخی به این گونه افراد ندهم . اما لطفا شما هم به این نکته توجه داشته باشید که بنده تا کنون به هیچ احدالناسی توهین نکرده ام و دروغی نسبت نداده ام . اما افراد فوق با وجود آنکه بنده بیش از یکسال است که نه در تالارشان مطلب زده ام و نه پاسخی به کسی داده ام ! ولی همچنان نام بنده را می برند و آیدهای مختلف را به بنده نسبت می دهند و دروغهایی هم می نویسند و هم به بنده دروغ نسبت می دهند . تا جاییکه نام بنده بعنوان نام کلیدی در آن تالار محسوب می شود . اگر باور ندارید به تالار گفتمان بروید و ببینید که : گفتگوي بورسي احمدي فر صدرااز کلمات کلیدی آن تالار است .
در پایان از درایت شما و وقتی که صرف این موضوع می نمایید کمال تشکر را دارم .
ومن الله توفیق .
خواستم این مطلبتون رو هم حذف کنم ولی برای اتمام حجت این مطلب رو مینویسم
دعواهای شما ارتباطی به سایت بورسی پیدا نمیکنه و اگر با کسی مشکلی دارید بفرمایید در همان سایت ...
به ما ربطی نداره این مطالبی که مینویسید؟! بیجهت وقت مدیریت رو با این مطالب نگیرید
اگر به این رویه ادامه بدین و سایت رو به حاشیه بکشید بدون تعارف محدودیت و سپس مسدودیت آدی در انتطارتان است.
امیدوارم دیگر مجبور به تذکر نباشیم و به قولی که در این مطلبتان دادید پایبند باشیددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر