کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این حجم تو این قیمت لازم بود
زیاد از قفل شدن سهم در صف خرید خوشم نمیاد ولی ممکنه طی روزهای آینده ایجاد بشه
عجله نکنید چند روز دیگه تو صف خرید قفل میشه
الان یکی از دوستان میگفت فاذر فردا منفی میشه
اما من بعید میدونم یعنی شاید منفی بشه اما منفی بسته نخواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کمی صبر کنید تا علت خرید وفروشهای سنگین حقوقی رو بفهمید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کمی صبر کنید تا علت خرید وفروشهای سنگین حقوقی رو بفهمید
کمی صبر کنید
خدا خواست و ما توانستیم
قوامین با میانگین 490 تومان حدود 28 میلیون فروخت
و امروز با میانگین 510 تومان 13 میلیون خرید
به این میگن پرتفوی گردان کار درست:.thumbsdownsmileyan
خدا خواست و ما توانستیم
امروز خریدم تکمیل شد
سهم هم در قیمت 520 تومان اعلام شده سکوی پرتاب مناسبی ساخته
دیگه بهتره سکوت کنیم و اجازه بدیم سهم راه خودشو بره
هدف تا تابستان 95 همان 1500 تومان
کمی صبر کنید
به کسی توصیه به خرید نمیکنم
اما
به طور جدی به دوستانی که سهامدار هستن توصیه میکنم کمی صبر کنید تا ببینید......
خدا خواست و ما توانستیم
#فاذر
شرکت: صنايع آذرآب
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی شده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنايع آذرآب طی نامه شماره مورخ 1394/12/20 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 1,000,000 میلیون ریال مبلغ 506 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
نظر