صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای تازه
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 738

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

این همه بلوک زدن ها داره کم کم آشکار میشه
    دیروز و در آخرین روز کاری سال 1394 دو تا حقوقی و یک نفر حقیقی به لیست عمده ها اضافه شدن
    در سال 1395 منتظر باشید تا هر روز یکی دو تای دیگه به لیست اضافه بشن
    الان 37.5 درصد از عمده در لیست هستن
    و
    حداقل 50 درصد از سهام فاذر دست کسانی است که بین 9 میلیون تا 9.9 میلیون سهم دارن و به وقتش میان توی لیست
    کل شناوری فاذر الان بین 10-12.5 درصد است
    انشالله سال خوبی داشته باشید

سال نو مبارک

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

بررسی سود واقعی سال 94:
      پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه (حسابرسی نشده)
      نشون میده که جمع کل قراردادهای این شرکت در سال 94 رقم15.059.949 میلیون ریال است
      عددی که کسی بهش توجه نکرده و رقم نجومی هم هست!!!
      جمع کل هزینه های این پروژه ها 12,077,892 میلیون ریال نوشته شده
      کسر این دوتا میشه سود این پروژه ها در سال 94 که مساوی2.982.057 میلیون ریال است
      حالا این عدد رو تقسیم به تعداد سهام شرکت کنید
      1.000.000.000/2.982057e11=298.207

یعنی 298 تومان سود
      یا این شرکت یه سود نجومی در سال 94 داره و یا اینکه شرکت تو گزارشش اشتباه کرده
      اما اشتباه نکرده توی مجمع گفته بودن 200 درصد افزایش سرمایه میدیم از محل اندوخته در حالی که اون موقع فقط 50 تومان به ازای هر سهم اندوخته داشتن
      منتظرم دوستان نظرات خودشون اعلام کنن تا بهتر بتونیم بررسی کنیم؟؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط argo پست شده است View Post
        من اين پست رو يادگاري ميزنم
        بيان فاذر ها تون رو ٤٨٠ بفروشين و شپلي ٤٦٠ تومني بخرين
        تا اينجا هر سهم ٢٠ تومن گذاشتين تو جيبتون و شپلي بعد از افزايش سرمايه معادل ٧٠٠ تومن ميشه كه اينم ٥٠ درصد سود
        يادگار اچ تريدر
        530 شد
        شما یک ترازنامه ساده رو اگه بلد بودین بررسی کنید میدونستید وقتی شرکت قرارداد میبنده پیش پرداخت میگیره که سریعا تو ترازنامه میشینه
        به هر حال من کلاس تحلیل بنیادی برگزار میکنم نه از این کلاسهای 200 تومنی که فقط ترازنامه نوشتن یاد میدن/:.zzzzzz.:/ بهرحال اگر دو میلیون هزینه کنید با چشمان باز معامله میکنید
        ببخشيد اينو ميگم ولي ملت ما حاضرن ٢٠ ميليون ضرر بدن و لي يك هزار تومني بابت كتاب ندن [emoji15][emoji15][emoji15]
        عجب یادگاری تاریخی گذاشتی .....
        آدرس بده حتما بیام تو کلاس هات ثبت نام کنم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• 20reza
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 310

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          بررسی سود واقعی سال 94:
          پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه (حسابرسی نشده)

یعنی 298 تومان سود
          اما اشتباه نکرده توی مجمع گفته بودن 200 درصد افزایش سرمایه میدیم از محل اندوخته در حالی که اون موقع فقط 50 تومان به ازای هر سهم اندوخته داشتن
          سلام
          درآمد فروش 2.769.938 م ر هست و ب ت ک ف هم مبلغ 2.096.823 م ر .
          کسر این دو مبشه 673.115 م ر همون چیزی که نوشته در گزارشات.
          ظاهر امر چیزی مخفی نشده...اما چون شرکت پیمانکاری هست هر روز امکان تقییر و تحول وجود دارد.....افرادی که خبر های رانتی از داخل شرکت دارند پیروزند...
          این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
          لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
            سلام
            درآمد فروش 2.769.938 م ر هست و ب ت ک ف هم مبلغ 2.096.823 م ر .
            کسر این دو مبشه 673.115 م ر همون چیزی که نوشته در گزارشات.
            ظاهر امر چیزی مخفی نشده...اما چون شرکت پیمانکاری هست هر روز امکان تقییر و تحول وجود دارد.....افرادی که خبر های رانتی از داخل شرکت دارند پیروزند...
            این 673 م.ر که شما نوشتی نمیتونه درست باشه چون اینجوری سود شرکت برای سال 94 یک ریال هم نمیشه

اون2.769.938 م.ر در آمد سال 94 بود که از کسر مبلغ قرارداد به کل هزینه هاست و البته با عددی که من نوشتم 0.22 م.ر اختلاف داره که نمیدونم دیگه چی رو کم کردن
            و البته برای محاسبه سود نمیدونم دیگه چیا رو ازش کم میکنن مثلا مالیات شرکت اصلی رو چون بیمه مالیات هر پروژه تو خودش حساب میشه
            که با همون درآمد برآوردی خود شرکت هم باید بشه 276 تومان سود هر سهم
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

بررسی سود واقعی سال 94:

یعنی 298 تومان سود
              خوب دوستان مشارکت نکردن
              ولی اگر فرض کنیم محاسبه بالا درست باشه ولی شرکت بخواد این سود رو به سال 95 منتقل کنه
              و سود سال 95 هم با وجود قرار دادهای سیراف و بیستون حدود 300 تومان باشه
              باید انتظار داشت شرکت بعد از یه خانه تکونی در سهامدارانش
              یه سود سنگین در حدود 500تا 600 تومان اعلام کنه
              البته بنده از بازی بازیگران اصلی اطلاعی ندارم اما این شرکت توانایی بالایی در اعلام سود سنگین در سال 95 خواهد داشت
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• محیا
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 45

/:.nono.:/
                خوب دوستان مشارکت نکردن
                ولی اگر فرض کنیم محاسبه بالا درست باشه ولی شرکت بخواد این سود رو به سال 95 منتقل کنه
                و سود سال 95 هم با وجود قرار دادهای سیراف و بیستون حدود 300 تومان باشه
                باید انتظار داشت شرکت بعد از یه خانه تکونی در سهامدارانش
                یه سود سنگین در حدود 500تا 600 تومان اعلام کنه
                البته بنده از بازی بازیگران اصلی اطلاعی ندارم اما این شرکت توانایی بالایی در اعلام سود سنگین در سال 95 خواهد داشت
                دوست گرامی من فکر میکنم محاسبات شما یک ایراد اساسی داره -شما دارید کل پروژه های شرکترو که حداقل سه سال طول میکشه رو برای فقط سال 94 محاسبه میکنید!!!!در حالیکه چنین چیزی نیست-ازاین 1500 میلیارد پروژه همین مقدار که در صورتهای مالی اومده در سال 94 انجام شده شاید کمی بیشتر
                البته این شرکت از جاهای دیگر مثل کاهش هزینه پروژهها و سرعت بیشتر کار تعدیل مثبت بده ولی نه از محل انجام کل پروژه ها در یک سال

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط محیا پست شده است View Post
                  /:.nono.:/
                  دوست گرامی من فکر میکنم محاسبات شما یک ایراد اساسی داره -شما دارید کل پروژه های شرکترو که حداقل سه سال طول میکشه رو برای فقط سال 94 محاسبه میکنید!!!!در حالیکه چنین چیزی نیست-ازاین 1500 میلیارد پروژه همین مقدار که در صورتهای مالی اومده در سال 94 انجام شده شاید کمی بیشتر
                  البته این شرکت از جاهای دیگر مثل کاهش هزینه پروژهها و سرعت بیشتر کار تعدیل مثبت بده ولی نه از محل انجام کل پروژه ها در یک سال
                  حرف شما منطقیه ولی بازن این وسط یه سود 210 تومانی گم و گور شده
                  یعنی سود 94 حدود. 38 تومان اعلام کرده سود 95 رو هم 50 تومان زده جمعش میشه 88 تومان
                  از 298 تومان کسر کنی میشه 210 تومان گم شده
                  مکر آنکه بخواهد سود سال 96 رو 210 تومان اعلام کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• هوای تازه
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 738

امروز یادشون رفت بلوک بزنن:D

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                      امروز یادشون رفت بلوک بزنن:D
                      این روزا که بلوک زنها نیست وقت خوبیه که یه گروه جدید بازی اینها رو عوض کنه و رو دستشون بلند بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

توصیه به خرید نمیکنم فقط به سهامداران توصیه میکنم صبر کنید
                        الان ساعت 11:15 دقیقه است و سهم 2.5% منفی است
                        قراره مجمع فنرژی 20 یا 25 فروردین برگزار بشه
                        تا اون موقع صبر کنید تا شاهد اعلام اخبار درون فاذر باشید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• هوای تازه
                          عضو فعال
                          • Jan 2016
                          • 738

ما امسال با خرید در فاذر شروع کردیم

نظر

• argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

عجب یادگاری تاریخی گذاشتی .....
                            آدرس بده حتما بیام تو کلاس هات ثبت نام کنم
                            بابا تو دیگه کی هستی
                            فاذر 480 میفروختی شپلی 460 میخریدی این 20 تومن
                            540 قبل از بسته شدن سهم داده بودی ( هر اتفاقی ممکنه تو بسته شدن سهم بیفته یعنی اینقدر بی تجربه هستیم

نمیگم 547 رد کرده بودی 540 هم فروخته بودی 100 تومن خالص با اون 20 تومن گیرت اوده بود فاذر کجاش 580 تومن شده
                            روزی که شپلی بست هم میتونستی 520 تومن فاذر بخری
                            حالا اینا به کنار 350 کف بنیادی سهم بود اینو میتونم با محاسبات ثابت کنم واسه همینه الان دو روز صف خریده
                            چه نوسانی میشه گرفت از این سهم
                            حالا اینو هم یادگاری میزنم
                            فرض کن شما 460 سهم رو خریدی و رد نکردی با 17 درصد سود در یکهفته حتی با اینکه فاذر 520 تومنی گیرت میومد و کلا خر بودی کامپلیت
                            و در 350 دو برابر حجم اول خریدی چون کف بنیادی رو میدونستی
                            امروز که قیمت 400 است معدلت میشه 385 تومن حالا صبر کنیم ببنیم شپلی سقف قبلی رو رد میکنه یا نه
                            وقتی بازار خاور رو میخره با عظیم زیان انباشته شپلی ترسی نداره
                            آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/03/27, 09:16.
                            پي نوشت
                            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

بابا تو دیگه کی هستی
                              فاذر 480 میفروختی شپلی 460 میخریدی این 20 تومن
                              540 قبل از بسته شدن سهم داده بودی ( هر اتفاقی ممکنه تو بسته شدن سهم بیفته یعنی اینقدر بی تجربه هستیم

نمیگم 547 رد کرده بودی 540 هم فروخته بودی 100 تومن خالص با اون 20 تومن گیرت اوده بود فاذر کجاش 580 تومن شده
                              روزی که شپلی بست هم میتونستی 520 تومن فاذر بخری
                              حالا اینا به کنار 350 کف بنیادی سهم بود اینو میتونم با محاسبات ثابت کنم واسه همینه الان دو روز صف خریده
                              چه نوسانی میشه گرفت از این سهم
                              حالا اینو هم یادگاری میزنم
                              فرض کن شما 460 سهم رو خریدی و رد نکردی با 17 درصد سود در یکهفته حتی با اینکه فاذر 520 تومنی گیرت میومد و کلا خر بودی کامپلیت
                              و در 350 دو برابر حجم اول خریدی چون کف بنیادی رو میدونستی
                              امروز که قیمت 400 است معدلت میشه 385 تومن حالا صبر کنیم ببنیم شپلی سقف قبلی رو رد میکنه یا نه
                              وقتی بازار خاور رو میخره با عظیم زیان انباشته شپلی ترسی نداره
                              خوشم میاد که از رو نمیری
                              تا یه روز شپلی صف خرید شد باز آمدی تبلیغ شپلی میکنی
                              بیچاره اونهایی که به واسطه کلاسهای تحلیلی تو شپلی 500 خریدن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

خوشم میاد که از رو نمیری
                                تا یه روز شپلی صف خرید شد باز آمدی تبلیغ شپلی میکنی
                                بیچاره اونهایی که به واسطه کلاسهای تحلیلی تو شپلی 500 خریدن
                                قربونت با توسل به كلاسهاي من ٤٦٠ خريدن
                                ٥٤٠ هم با سود ١٧ درصدي يا فروختن يا نفروختن ولي فردا سهم ٤٤٠ ميشه
                                بهر حال حقه بازي تو بازار بورس روال است
                                سهمي كه ميرزه به اينصورت ميارن پايين و خودشون سوار ميشن و بعد ميبرنش به ثريا
                                وقتي ورنا هم ١٣٠ باز شد من تعجب كردم و كلي ناسزا به كثافتهاي بورس دادم و از روي لج بازي كلي هم ١٣٠ خريدم از اين كثافتها
                                و ديديم كه تا ٣٠٠ بردنش بالا
                                اينم مثل همون سهمي كه ٣٥٠ بازش كردن هر روز صف خريده و تا چند روز ديگه سقف رو رد ميكنه
                                متاسفانه تحليل كثافت رو تشخيص نميده
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X