صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )
    • افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی -> بسیار دوست داریم.
    • افزایش سرمایه از انباشته -> یک ۸۰۰ میلیارد ریال انگار بوده که شرکت دوست دارد از آن افزایش سرمایه بدهد.
    • افزایش سرمایه از آورده نقدی -> چیزی در این خصوص گفته نشد ولی آقای قلعه‌بانی چندین و چند بار گفت که نقدینگی و سرمایه‌درگردش زیادی می‌خواهیم و اگر داشتیم خیلی کارها می‌توانستیم بکنیم و چند بار از سهامداران (به خصوص عمده) خواست که شرکت را کمک کنند. در کل اشتیاق هیات مدیره به افزایش سرمایه (از هر جنبه‌ای) فوق‌العاده بالا بود. و بارها هم گفته شد که این سرمایه و این ارزش شرکت بسیار کم است. با این پول می‌خواهند قطعات وارد کنند.

در کل تمایل شرکت و هیات مدیره به افزایش سرمایه بسیار بسیار زیاد بود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک سری از کارفرماها آمده‌اند گفته‌اند بیایید همه‌ی پولتان را به شما پس بدهیم! با یک‌سری از کارفرماها این‌گونه کار کرده‌اند که پولشان را به یورو/دلار همان ور به اینها به صورت حواله‌ی‌ارزی داده‌اند و اینها با همان پول رفته‌اند قطعه وارد کرده‌اند و می‌خواهند این‌گونه کار کنند اگر بشود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

• بودجه نود و هفت روی ۳۶۰۰ میلیارد ریال بسته شده که محافظه‌کارانه است و هر جور شده نباید بگذارند از ۳۱۰۰ - ۳۰۰۰ میلیارد ریال پایین‌تر بیایند و اقدامات لازم هم صورت گرفته که نیایند... بالای این رقم هر چه باشد سود است و زیرش زیان. و روی کاغذ هم انگار به هیچ وجه این‌گونه نمی‌شود چون
        • شش ماهه ۱۵۰۰ میلیارد ریال فروش داشته‌اند! و نیز اینکه
        • ۶۵۶۰ میلیارد ریال کار معوق دارند. یعنی بدون ورودی جدید با همین شش پروژه‌ی اصلی که دارند رویش کار می‌کنند تا دو سال کار برای انجام دادن دارند که شرکت را بدون زیان و بدون کار جدید سرپا نگه دارند. (این حتی بدون آن ۳۰ میلیون یورو/دلار؟ پروژه‌ی سیراف است که احتمالا آن هم می‌شود.)
        • هزینه‌های مالی سال ۱۳۹۷ از ۳۰۰ میلیارد ریال به ۳۵۰ میلیارد ریال خواهد رسید.
        • ۴۰۰۰ میلیارد ریال کل بدهی شرکت است (بیمه و مالیات و ...) که نیمی از آن مربوط به بانک است که این اشتباه است و دیگر نباید بروند سراغ بانک و باید با فاینانس و با پول خود کارفرما کار را پیش ببرند.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

• نسبت سود عملیاتی به فروش ۴/۶ درصد بوده که این را اکنون کرده‌اند ۶/۴ درصد و با برنامه‌هایی که دارند امیدوارند این نسبت برسد به ۱۰ درصد.
          • در NGL خارک ۴/۷ میلیون دلار (به علاوه‌ی یک ۱میلیون دلار؟) (نارسیس؟) طلب داریم. که دعوای حقوقی است و خود آنها هم نیمی از این را دست کم قبول دارند! و می‌گویند پول نداریم اکنون بدهیم. ۲/۵ میلیون دلارش می‌تواند وصول شود دست کم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

و اما مهمترین موضوع!!! کوتاه مدتی:

• یک ملک تفریحی در اراک دارند که همین اکنون بالای ۱۰۰۰ میلیارد ریال! هوادار دارد و تغییر کاربری‌اش به تجاری هم گرفته شده! و جالب‌تر اینکه تا یک سال باید حتما یا واگزار شود و یا مشارکتی رویش کار شود وگرنه باطل می‌شود!
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/05, 15:27.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در مجمع یک سری سهامداران می‌گفتند باید روی ۳۰۰۰ ریال حمایت شود... یک سری می‌گفتند روی ۳۵۰۰ ریال... یک عده هم می‌گفتند این عادلانه نیست و ما دو سال پولمان خوابیده و در این مدت همه‌ سهام‌ها و شاخص بورس ۵۰ درصد رشد داشته... یعنی حمایت باید از ۴۵۰۰ ریال انجام بگیرد... یک عده هم می‌گفتند که هیات مدیره‌ی پیشین که هنوز هم برخی‌شان هستند، (اصلا همین‌هایی که هستند) گفته‌اند که هر سهم فاذر ۱/۵ دلار می‌ارزد... و باید حمایت روی آن قیمت انجام بگیرد! یعنی ۱۵۰۰۰۰ ریال! /.:biggrinsmiley.:/ البته جالب برای من این بود که هیات مدیره این را رد نکردند! و نه تنها نزدند تو سر مال بلکه گفتند واقعا این شرکت ارزشش را دارد و به خاطر اینکه کارش در ایران تک است و رقیب ندارد و در بسیاری از کارهایی که می‌کند تنها چهار شرکت دیگر شاید بتوانند آن کارها را انجام دهند جایگاهش واقعا بالاتر از این حرف‌هاست و زمان این را نشان خواهد داد و اگر بتوانیم در کوتاه مدت خودمان را سر پا نگه داریم (که با همین پروژه‌ها هم حتی می‌توانیم) و اگر بتوانیم پروژه‌های جدید بگیریم که این مستلزم زمان است و اینکه کارفرماها دوباره کار ما را ببینند و ببینند همه‌چیز درست است و کار به ما بدهند و اگر بتوانیم با این شرکت چینی فاینانس‌های بزرگ بگیریم و کارهای بزرگ بگیریم که گویا بسیار هم محتمل است! حتما به آن جایگاه بزرگی که شما مد نگرتان هست می‌رسیم... /:.rolleyessmileyani

(البته من به شخصه خودم به این ۳۵۰۰ ریال و ۴۵۰۰ ریال و ۱۵۰۰۰۰ ریال! کاری ندارم... من با توجه به جو بازار و نمودار خرید و فروش می‌کنم و اگر بازار رویش خوب بود نگهداری می‌کنم و می‌خرم و اگر بازار رویش خوب نبود می‌فروشم و دوری می‌گزینم. اینها را هم بیشتر برای دوستان گفتم تا برای خودم. چون اینها همه موارد بنیادی است...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2938

درود بر محمد حسین عزیز
                واقعا از تلاش شما در ارائه گزارش جامع از مجمع فاذر کمال تشکر و سپاس را دارم
                خیلی گلی برادر /:.Heart.:/@};-@};-@};-@};-/:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

از کاربران سایت‌های همسایه:

شناوری این سهم رو آقای پرنا قبل از بسته شدن جمع کرده و تحویل کارگزاری بانک کشاورزی داده و الان شناوری خاصی نداره انشاالله با توجه به اینکه سهم هم دلاری است در قیمتهای خوبی بازگشایی بشود
                  دلاری بودن این نماد هم این روزها خوب است برای بازگشایی. امیدوارم که خوب بازگشایی شود و پی‌اش را بگیرند.
                  1000 میلیارد تومان قرارداد از 5000 میلیارد تومان سهم داخلی فاز 2 انرژی اتمی بوشهردر حال نهایی شدن است، بازدید و ارزیابی ها انجام شده. شنبه روسها با مدیرعامل در اراک جلسه دارند. سفارش طی 5 سال و سالی حدود 200 میلیارد تومان خواهد بود
                  سند ساختمان تهران آزاد شده، سند ملک کارخانه هم در حال آزاد شدن است،
                  این را هم من یادم رفته بود بگیرم. از این دو سند می‌توانند استفاده کنند برای گرفتن اعتبار.
                  قراردادها ارزی هستند و افزایش قیمت ارز به نفع شرکت می باشد، علت کاهش رقم فروش در 3 ماهه نخست، اصرار کارفرما ها برای پرداخت ریالی معادل ارز دولتی بوده است که مورد موافقت قرار نگرفته است.
                  یک چیز دیگر هم این بود که در مجمع تلاش بر این بود که این مبالغی که قرار است به شرکت وارد شود را یک جوری مدیریت کنند که یواش یواش بیاید به شرکت و هر بار گزارش‌های بهتری بیاید! چیزی که من فهمیدم از اینها.

واسه ما سهامدارای 5-7 ساله آرزو بود که آذراب صاحب درست حسابی داشته باشه قبلا بیشترین سهم نهایت 10 درصد کل سهام متعلق به تاسیسات جنوب و بعد یه شخص حقیقی آبادانی بود. الان وضعیت زیر و رو شده
                  واقعا!
                  من با این قلعه‌بانی و آن آقای شیخ (شیخ‌الاسلامی؟) و مدیرعامل که نامش هم یادم نیست بسیار حال کردم.

صندوق آتیه و کارگزاری بانک کشاورزی علاوه بر فاذر یه سهم دیگه رو هم همون زمان به همین سبک از آن خودش کرد بود. می تونید سری به وضعیت اون سهمم بزنید بد نیست!
                  در صنعت مهندسی خیلیا فاذر رو هم ردیف مپنا میدونند از نظر توانایی های فنی
                  تایید می‌کنم.
                  در خود مجمع گفته شد که در یک سری کارها اصلا فاذر رقیب ندارد! بی رقیب است!
                  در یک سری کارها تنها چهار شرکت هستند که می‌توانند کارهایی که آذرآب انجام می‌دهد را انجام دهند.

زمانی که فاذر متوقف شدشاخص 78 هزار بود و الان شاخص 120 هزار واحد هست ،حدود 700 میلیارد تومن داخل شرکت جنس هست ،چند تا پروژه هم به تازگی بسته شده،خوده فاذر سال پیش 216 میلیارد فروش داشته،این سال هم خوده فاذر و زیر مجموعه هاش تعدیل مثبت و کاهش زیان داشتن!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دارد نصف قیمت باز می‌شود...
                    شاید فرصت خرید هم باشد...
                    البته شاید هم فرصت فروش.
                    ولی ۱۷۰۰ ریال قیمت خوبی است... به دید بلند مدت خوب است و به دید کوتاه مدت باید دید بازیگران چه می‌کنند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

22 میلیون حجم خورد و ۲۹ میلیون صف.
                      روز نخست معمولا همه خبردار نیستند و باید دید دیگر فروشنده‌ها چه می‌کنند با این تقاضای خرید. (البته خریدار هم باز روزهای دیگر می‌آید.)

بسیار مهم است که این ۱۰ میلیون خرید حقیقی از سوی چه کسی بوده.

ویرایش: اصلاح می‌کنم: خرید ۱۰ میلیون حقوقی را باید نگاه کنیم ببینیم چه کسی بوده.
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/08, 14:41.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        ۱۳۹۶/۰۴/۰۱ با تشکر و ممنون از تحلیل های خوب جنابعالی :
                        موافقم واحتمال شکست حمایت 290 را کم می دانم همانطور که در برج 12 هم احتمال را کم می دانستم اما:
                        1- حقوقی تلاش می کند که این حمایت شکسته نشود
                        2- اما بنیاد سهم برای یک روند پر قدرت صعودی آماده نیست
                        3- یک احتمال این است که با حمایت حقوقی از همین حدود قیمتی شاهد رشد سهم باشیم اما لاجرم باز هم رشد موقت و مجددا شاهد نزول باشیم
                        4- یک احتمال دیگر هم این است ( البته کم ) که تا حدود 274 نزول و سپس مورد 3 اتفاق افتد
                        5- ( و یک سخن خنده دار ) یه جورایی ناف فاذر به ناف خودرو وصل هست ( دلیلش را نپرسید ) . یعنی اگر خودرو از قیمت های حدود 265 اصلاح کند لاجرم فاذر هم اصلاح خواهد کرد. درود
                        تحلیل یک سال قبل فاذر
                        گر چه من از افت زیاد فاذر خوشحال نیستم و امید است بزودی جبران کند اما به قسمت های قرمز تحلیل دقت کنید مخصوص آن ناف خودرو را ، و همانطور که خودرو اصلاح کرد فاذر هم خودش رو با قیمت خودرو هماهنگ کرد. 40 درصد افت ، قیمت امروز 183 تومان و صف خرید
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/08/08, 12:13.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

جالبه امروز فسدید با بیش از 50% مثبت باز شد !

فاذر با بیش از 40% منفی !

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

من امروز فروشنده که نبودم هیچ، سفارش خرید گذاشتم. ولی بسیار تند صف خریدش کردند. بسیار تند. مسخره بازی در آوردند. احتمالا از پیش تعیین شده بود این کار... حتی بعد که صف خرید شد هم پیشنهاد خرید در سقف گذاشتم ولی چند میلیون با بالاترین فاصله داشتم...

شنبه بیشتر فروشنده‌های کوتاه مدتی و پول‌لازمی خبر می‌شوند و خودشان را نشان می‌دهند. از این سو هم ۲۰ میلیون تقاضای خرید وجود دارد. سهام شرکت هم کلا ۱۰۰۰ میلیون سهم است. (دو درصد شرکت امروز این دست آن دست شد و برای دو درصد دیگر هم متقاضی وجود داشت).

من این مدل پایین باز کن حمایت کن را بیشتر می‌پسندم تا مدل بالا باز کن ولش کن... این جوری بازار می‌تواند بیاید پشت قیمت را بگیرد و بالا ببرد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

هر دم از این باغ بری میرسد!!!
                              نه حال و احوالی برا بازار مونده
                              نه دل و دماغ بحث سیاسی
                              ملت با این اوضاع و اوصاف و حال و روزای مملکت دلخوش به تابیدن یه نور جدید یه ایده جدید و شروع یه زندگی جدید هستن
                              با این بازگشایی عجیب فاذر البته برا من به شخصه که خیلی عجیب نبوده هر وقت فاذر حاوی خبرهای خوبی بوده بیشتر تو سرش خورده و قیمت نازل تری گرفته ولی همیشه اینجوری نمیمونه ولی آیا اگه دزدهای به ظاهر مسئول بورس 2 شنبه باز میکردن سهمو اتفاقی میفتاد؟!!! مجمع که 13 برگزار شده بود 2 روز بعدشم 15 بود گزارششم که اومده بود اصلا 2 شنبه نه 3 شنبه
                              نخواستن و اینها همه خبر از رانت پشت پرده هست
                              بعد آقایون تریبون دار بیان دم از مملکت گل و بلبل و این چیزا بزن
                              توهم به جایی رسیده که که میگن دستاورد 40 ساله ما از خیلی از کشورها هم بهتره!!! البته چرا که نه تو دزدی ، اختلاص، مال مردم خوری، خفه کردن صدای به حق معترض و .......
                              در این مملکت رو باید با گل بست و به زباله دان تاریخ انداخت
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام و وقت به خیر.
                                ۴۰ میلیون صف خرید و ۰/۵ میلیون حجم داد و ستد.
                                پس فروشنده‌ها چرا نیامدند؟ قرار بود امروز خبر شوند و بیایند.

نظر

در حال کار...
                                X