صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

این را دیروز نوشته بودم:

دوستان قیمت سهام به نگر می‌آید فردا پس فردا ممکن است متعادل شود... احتمالا چون ۳۰۰۰ ریال می‌شود من یک مقدار دیگر سهامم را افزایش می‌دهم.
    بگذارید اینجا با هم بررسی کنیم...
    چند حالت دارد:

• یا تند و در عرض نیم‌روز دوباره صف خرید تشکیل می‌شود و می‌رود برای قیمت بالاتر.
    • یا چند روز الی یکی دو هفته همین‌جاها می‌ماند و بیش از ۲۰ درصد شرکت این دست آن دست می‌شود و سپس می‌رود بالا.
    • یا اینکه همین‌جاها می‌ماند که می‌ماند.
    • یا اینکه اصلا افت می‌کند.

خوب... هر کدام از این سناریوها چند درصد احتمال دارد؟ با وضعی که من از فاذر دیدم و با نگاه بازار به رمپنا و فاراک و فاذر و با توجه به اخبار بسیار خوش مجمع که یکی‌اش هم در شرف محقق شدن است (نیرو‌گاه‌اتمی) من با قدرت احتمال اینکه قیمت بخواهد افت کند (مثلا بالای ۱۵ درصد) یا اینکه مدت‌ها اینجا بماند و نوسان کند را بسیار کم می‌دانم.
    از سوی دیگر هم احتمال اینکه بخواهد اینجا بماند و الگوی پرچم یا مثلث یا گوه ایجاد کند را هم کم می‌دانم.
    احتمال اصلی این است برای من که اگر بخواهد اینجاها متعادل شود حتی این حالت به یک نیم‌روز هم نکشد و دوباره صف خرید شود تا قیمت‌های بالاتر... (که حالا مثلا در ۴۰۰۰ یا ۴۵۰۰ ریال بخواهند بازی‌اش بدهند... که آن هم باز سخت است... چون ارزش بازار فاذر این‌قدر کم است که هر کسی با خرج کردن ۳۰ میلیارد ریال می‌تواند به آسانی سهامدار درصدی این نماد شود! طبیعتا در ۴۰۰۰ ریال هم اگر بخواهد متعادل شود به تندی سرش دعوا خواهد شد.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به نگر من فروشنده‌ها دارند در این قیمت اشتباه می‌کنند.
      فاذر فروخته شود جایش چه چیزی خرید شود؟
      بهترین سهام اکنون در همین نماد است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حقوقی دارد تلاش خودش را می‌کند که قیمت را پایین بیاورد. ولی در این قیمت نباید این تلاش را می‌کرد. به نگر من.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3443

با سلام و عرض ادب به همه دوستان....@};-@};-@};-

فاذر به نظررم هنوز داره فرصت خرید میده و جای رشد قیمتی زیادی داره!! اما جهت اطلاع دوستانی که با بنده ولانا و حبندر و تکمبا خرید کردند!! به نظرم از امروز فرصت فروشه من که پس از کسب یه بازدهی خوب و معقول یه پله خروج زدم... حبندر هم خوب رشد کرده و الان بسته!! به نظرم واسه سیو سود بد نیست دوستان پس از بازگشائی نماد در درصد مثبت پله ای خروج بزنن!! تکمبا هم همینطور اما فاراک و فاذر هر دو واسه نگهداری به نظرم خوب هستند و حالا حالاها فروشی نیستند... یا حق@};-@};-

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شد ۳۰ میلیون حجم و ۵ میلیون فروش حقوقی.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

اگر خکاوه و وکوثرم هم باز بود شاید پیش پایش زمین می‌زدم. در بلند مدت بسیار خوب است. در میان مدت هم بسیار خوب است... در کوتاه مدت هم من نمی‌توانم صبر کنم شاید پایین بیاید... چون این‌قدر نماد خوب است که دوست دارم همین‌جا (در ۲۸۰۰ ریال) خرید‌هایم را تکمیل کنم. تا اینجا بیش از ۲۵ درصد سبد خودم را فاذر خریدم. برای چند نفر از کسانی که برایشان خرید و فروش می‌کنم حتی تا ۸۰ درصد هم فاذر خریده‌ام (۶۰ درصد هم بوده... آهان... برای یک نفر که پولش زیاد نبوده هم ۱۰۰ درصد خریده‌ام!)
              من این‌گونه فکر می‌کنم:
              من احتمال بسیار بسیار زیاد می‌دهم که نیروگاه اتمی بوشهر درست می‌شود. من احتمال بسیار زیاد می‌دهم که گزارش شش ماهه بسیار عالی باشد. من احتمال زیاد می‌دهم که ملک تفریحی امسال فروش برود. من احتمال زیاد می‌دهم که پروژه‌ی سیراف برگردد... من احتمال می‌دهم که قیمت سهم بسیار عالی شود. و زرنگی هم نمی‌کنم که پایین تر بنشینم چون امکان اینکه هر آن صف خرید تشکیل بشود و راست بالا برود هست
              آدم فاذر را بفروشد چه بخرد؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دوستان در سایت همسایه صحبت از قرارداد جدید می‌کنند... از دو تا بویلر به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال که با آپادانا بسته شده. البته شاید خبر قدیمی باشد.

نقل قول:
                بدینوسیله به اطلاع کلیه همکاران ارجمند می رساند که ابلاغیه رسمی واگذاری نصب دو دستگاه بویلر ۸۰تنی از طرف کارفرمای پروژه پتروشیمی آپادانای خلیج فارس به شرکت صنایع آذرآب واصل گردید.
                لذا ضمن تبریک به همکاران و به ویژه همکاران ذیربط در کسب این موفقیت امید است همانند اجرای موفقیت آمیز قرارداد EP بویلرهای مذکور باعث رضایت هر چه بیشتر کارفرما گردیده و شاهد موفقیت های روزافزون آذرآب باشیم.
                اين قراداد جديد پتروشيمي اپادانا تقريبا ١٠ ميليارد تومن هست
                مبارك سهام دارها
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

می‌گویند رمپنا و فاراک انگار گزارش خوبی داده‌اند. (جناب NewAge یک خبر از رمپنا گذاشته بودند که انگار در آن گفته بود کلی ارز دارد! متنش را دقیق نگاه نکرده‌ام و گذاشته‌ام پس از بازار نگاهی به آن بیاندازم.)
                  امروز با خریدهایی که کردم گمان کنم درصد سبدم از فاذر بالای ۲۵ درصد رفت...
                  خکاوه هم اگر همراهی کند و بالا برود و فاذر هم اگر پایین بیاید احتمال دارد باز هم درصد فاذرم را بالا ببرم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• NewAge
                    عضو عادی
                    • Jun 2018
                    • 285

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    می‌گویند رمپنا و فاراک انگار گزارش خوبی داده‌اند. (جناب NewAge یک خبر از رمپنا گذاشته بودند که انگار در آن گفته بود کلی ارز دارد! متنش را دقیق نگاه نکرده‌ام و گذاشته‌ام پس از بازار نگاهی به آن بیاندازم.)
                    امروز با خریدهایی که کردم گمان کنم درصد سبدم از فاذر بالای ۲۵ درصد رفت...
                    خکاوه هم اگر همراهی کند و بالا برود و فاذر هم اگر پایین بیاید احتمال دارد باز هم درصد فاذرم را بالا ببرم.
                    سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه.
                    درسته. در این خبر نوشته شده بود که رمپنا مطالبات زیادی داره که هنوز وصول نشده و البته تاکید شده بود که برای رشد مثبت شرکت وصول این مطالبات الزامی هست.

در کل من به فاذر ، فاراک و رمپنا اعتقاد زیادی دارم. امروز هم مقداری فاذر در منفی خریداری کردم.

مدیر عامل مپنا از مشکلات مالی ایجاد شده برای این شرکت خبر داد. مدیران «رمپنا» ‌می‌گویند در حال حاضر مطالبات مپنا از کل شرکت‌ها و کارفرماها در بخش‌های مختلف حدود یک میلیارد دلار است که همین مساله نیز روند اجرای پروژه‌ها را راکد و یا بعضا کند کرده است.
                    براساس اطلاع مدیران مجموعه در حال حاضر بسیاری از طرح‌های مپنا به دلیل نبود منابع مالی راکد و یا از سرعت آن کاسته شده است؛ به گونه‌ای که اکنون این شرکت ۱۰ هزار مگاوات در دست احداث دارد و علاوه بر این پروژه‌های دیگری نیز در بخش‌های ریلی، نفت و گاز، پزشکی با کاهش سرعت مواجه شده‌اند.
                    [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در مورد فاذر:
                      دیروز کلا ۳۳ میلیون داد و ستد شد که از این حجم ۷ میلیون سهم مربوط به فروش حقوقی (به حقیقی) بود. (حقوقی ۷/۶ میلیون سهم فروخت و ۰/۶ میلیون سهم خرید.)
                      جالب اینجاست که در فهرست سهامداران درصدی هیچ‌گونه تغییری مشاهده نمی‌شود‍!
                      بهترین حالت برای فاذر این است که چند روز با حجم زیاد بالا برود. بهتر است بگویم این امید و آرزوی من است. اگر خریدار حاضر باشد در مثبت پول بدهد و همزمان فروشنده هم وجود داشته باشد بسیار عالی است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همگرایی فاذر-فاراک (پایه فاذر):

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همگرایی فاذر-فاراک (پایه فاراک):

در تصویر نخست (نوشته‌ی پیشین) فاراک ۱۵ درصد عقب بود. در این تصویر فاذر ۳۰ درصد عقب است.
                          (متاسفانه مشکلی که این گونه مقایسه‌ی همگرایی‌ها (در ایران) دارند این است که روزهای بدون داد و ستد را تنها در مورد یکی نمایش می‌دهد نه در مورد هر دو) (مشکلی که ما همواره در رسم همگرایی‌ها داریم این است که باید مشخص کنیم مبدا و نقطه‌ی آغاز تغییرات را کجا باید در نگر بگیریم. به عبارت دیگر باید مشخص کنیم مبدا زمانی و نقطه‌ی صفر زمانی کجاست؟ این کار متاسفانه بسیار سلیقه‌ای و دستی باید انجام بگیرد. به شخصه تلاش می‌کنم جوری نمودارها را تنظیم کنم که بیشترین هماهنگی در گذشته‌ی دو نمودار با هم وجود داشته باشد.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دارد صف فروش می‌شود. من هم دارم می‌خرم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بنده در کوتاه مدت اشتباه کردم. خریدار در مثبت تمایلی به خرید ندارد. هر چند از صف فروش (مانند من) دوست دارد خرید کند.
                              که این بد است. برای کوتاه مدت بد است.
                              اما همچنان اعتقاد دارم در میان‌مدت و بلند مدت فوق‌العاده عالی خواهد بود و از خریدهای روز گذشته هم پشیمان نیستم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آمار امروز:
                                حقوقی یک میلیون خرید و یک میلیون فروخت (دقیقش می‌شود فروش ۱/۳۲ میلیونی در برابر خرید ۰/۹۶ میلیونی) (دیروز حقوقی ۷/۷ میلیون فروخته بود و ۰/۷ میلیون اگر اشتباه نکنم خریده بود.)
                                آمار حقیقی‌ها تقریبا نزدیک به هم است و فروشنده البته اندکی نیرومندتر است.
                                حجم بسیار عالی‌ای زد و حدود ۲۰ میلیون خرید و فروش شد. امروز چندین نوبت صف فروش دید و صف فروشش جمع شد. این خوب است... ولی همان‌گونه که گفتم همین که در کف خرید و فروش می‌شود برای روند کوتاه مدت قیمت سهام بد است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X