کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علت صف فروش سنگین این دو روز رو چه میبینید؟
من دورادور صرفا سهم زیر نظر دارم اما در سبدم ندارم.
هم به خاطر تاثیرگیری از کلیت بازار.
هم به خاطر اصلاح طبیعی (که در افت و زمان شل بودن بازار داشت رشد میکرد).
.
.
.
احتمال اینکه بخواهند نوسانگیران را پیاده کنند هم هست...
(احتمال خبر هم هست. من اخبار را دنبال نمیکنم ولی اگر مسئولی چیزی گفته باشد افزایش سرمایه را ول کردیم میتواند چنین صف فروشی را ایجاد کند.)
.
.
.
صفش را دوباره نگاه کردم... خیلی سنگین نیست... یک روزه میتوانند جمعش کنند اگر بخواهند... میانگین حجمش ۲۰ میلیون است... یعنی یکی دو روزه با ۴۰ میلیون حجم میتوانند برشگردانند... این حجم نشان میدهد خریدار نیست. پس احتمال بازی بازیگر زیاد است... که دو سه روز ول کرده به امان خدا تا نوسانگیران بترسند و پیاده شوند و ممکن است دوباره یکی دو روز دیگر خریدش را از سر بگیرد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
فاذر همان مسیری را خواهد رفت که خصدرا رفت.
ولی آهسته تر.
گر چه به این سهم مطمین هستم ولی جهت رعایت اصول “عدم قطعیت” در “پیش بینی”، کلمه “احتمالا” را هم به ابتدای متن فوق پیوست می کنیم.
فاذر اینقدر نوسان میکنه قبل از خبر افزایش سرمایه که همه به غلط کردن بیافتن ..../.:biggrinsmiley.:/ بعد بازی شروع میشه صدرا حقوقی اش رو 1600 رنج منفی میزد بعد خبر هر روز رو 7000 تا 9000 تومن سرخطی صف خرید .. میخرید ...این نیز بگذرذ ............./:. روز موعود نزدیک است
rolleyessmileyani
نظر