کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقوقی است.
فردا روز مهمی برای فاذر است.
واکنش فاذر به ۳٫۴۴۴۴ تومان مهم است.
صندوق سرمایه گذاری مشترک سامان دیروز حدود 3 میلیون 800 هزار تا فروخته و فقط 11 میلیون براش باقی مونده بوده ! امروز تا الان حقوقیها بیش از 14 میلیون فروخته اند بنابراین حقوقی های دیگری هم دارند عرضه می کنند .چرا؟ الله و اعلم!
سلام.
اگر شد،
میخواهم بخرم.
حقیقتش من اکنون هم یک مقدار دارم.
ولی فردا میخواهم بیشتر خرید کنم.
البته بنا بر وضعیت فردا. چون فردا بسیار مهم است. ببینیم خریدار حقیقی چه میکند.
(چیزهای دیگر هم البته هست... مثلا سفارود ورکشته را داشتم امروز نگاه میکردم... یا فلان و بهمان... بازار متعادل شده همه چیز میتوان خرید و فروخت...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام.
اگر شد،
میخواهم بخرم.
(چیزهای دیگر هم البته هست... مثلا سفارود ورکشته را داشتم امروز نگاه میکردم... یا فلان و بهمان... بازار متعادل شده همه چیز میتوان خرید و فروخت...)
ببخشید. من سریع نوشتهتان را خواندم... فکر کردم نوشتهاید اگر شد بخریم؟
به هر روی...
اگر چه شد؟ :
فردا عرضه حقوقی کم شد. بعد از میانه روز.
با صف فروش آغاز کرد و صفش برداشته شد و دوباره صف سفت تشکیل نداد.
در تابلو دیدیدم که فروشنده ته کشیده.
حقیقی به خریدش ادامه داد و نگرخیده بود و پا پس نکشیده بود.
بخریم.
مهمترینش هم همان عرضه حقوقی است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام.
اگر شد،
میخواهم بخرم.
سلام و صبح به خیر به شما مراحل ارزیابی تقریباٌ رو به پایان است و طبق اطلاع واصله دیروز عسلویه بودن جهت ارزیابی سوله شرکت در عسلویه !!!
بالاخره شما هم سهامدار عمده سهمی باشی مطمئاٌ یه تیم قوی کنارت داری و شده یه وقتایی از این کاسه میریزی تو اون کاسه تا خیلیا رو رفتار تو سهمشون رو بدن تو اون کاسه بغلیت غافل از اینکه اون کاسه بغلیت تو تیم خودته و درسته درصد شما روی تابلو کاهشی بوده و فکر میکنن شما خالی کردی و داری ترس رو منتقل میکنی به سهامداران خرد ولی خب خبر ندارن تیمت جمع کرده و کسی اون رو نمیبینه!!!
من دونه ای رو نخواهم فروخت چون این بازی دقیقا غگل،خصدرا،سبزوا و خیلی از سهامی که من بازیشون رو چک نکردم داشته اند و جالب هست هر دو سهم تجدیدی که دارم فاذر و غشهداب دارن همین حرکت رو میزنن ولی کسی که صبور هست و تو روزای سخت مونده طعم شیرین روزای خوش بهش بیشتر مزه میده!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
امروز من هم کمی از صف فروش برداشتم و به جمع دوستان فاذری پیوستم.
در منفی های آتی باز هم اضافه می کنم. امیدوارم ازش خسته نشم و خبرش زودتر بیاد رو کدال.
دو تا سهامدار عمده حقوقی (رشد سامان و بیمه سامان) رفتن زیر درصد!
انصار هم فروشنده بوده دیروز.
گویا در روزهای آتی باید منتظر اضافه شدن اشخاص حقیقی به ترکیب سهامداران باشیم.
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
درود
با شرکت تماس گرفتم و گفتند افزایش سرمایه در دست انجامه و از صندوق هم شاکی بودند.
ناظر باید با اینگونه معاملات برخورد کنه چرا که وضعی مثل دیروز جز دستکاری قیمت اسمی ندارد.
دوستان می تونن خودشون تماس بگیرن تا با اطمینان بیشتر خرید و فروششون رو انجام بدن:
21-88784056
............
پ.ن:
هیچ پیشنهاد و توصیه ای به خرید و فروش ندارم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
درود
با شرکت تماس گرفتم و گفتند افزایش سرمایه در دست انجامه و از صندوق هم شاکی بودند.
ناظر باید با اینگونه معاملات برخورد کنه چرا که وضعی مثل دیروز جز دستکاری قیمت اسمی ندارد.
دوستان می تونن خودشون تماس بگیرن تا با اطمینان بیشتر خرید و فروششون رو انجام بدن:
21-88784056
............
پ.ن:
هیچ پیشنهاد و توصیه ای به خرید و فروش ندارم
4/5 تماس گرفتم متاسفانه هیچ کس جوابگو نیست!!!
از قصد دارن این کار رو انجام میدن
اگر اراک بودم که حضوری بلند میشدم میرفتم در شرکت/:.zzzzzz.:/
نظر