کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#فاذر
ادامه تعلیق نماد معاملاتی پیرو درخواست ناشر/ به منظور بررسی بیشتر اطلاعات ناشر
▪️موضوع:ادامه تعلیق نماد معاملاتی پیرو درخواست ناشر/ به منظور بررسی بیشتر اطلاعات ناشر
به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر،
تعلیق نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ 1399/06/10 ادامه می یابد.
1399/05/26 09:18:16
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
بنظر اقدام منطقی بود
باتوجه به سابقه اطلاعیه های ضدو و نقیض سهم باید گزارش توجیهی هم بیادکدال و حدالامکان یک شفاف سازی هم درخصوص برخی ابهامات از جمله اینکه به چه نحو افزایش سرمایه ترکیبی اعمال خواهد شد داشته باشه. افزایش از اورده و تجدید بطور همزمان.....
در این یک ماه که نماد متوقف بود عملا بسیاری از افراد در دیگر سهم ها متضرر شدن و اگر سودی هم بود با اصلاحات اخیر اکثرشون گرفته شد
پروسه افزایش سرمایه از محل تجدیدارزیابی زمانبره بخصوص درمورد این سهم که درگیر تایید و تکذیب ها بوده
بنابراین کسانی سود خوب خواهند برد که بدانن سهم را چرا خریدن و در اینصورت از باز و بستن شدن و نوسانات مقطعی هم حتی لذت میبرن با اینکه تعداد خوبی دارم اما قصدم اضافه کردن است که مجبور هستم در قیمتهای بالاتر انجام بدم بخاطر همین نمیدانم خوشحال باشم از اعلام خبر یا نه/:.rolleyessmileyani
در گروه تلگرامیش ظاهرا 99 درصدشان کمترین اطلاعات از بازار و افزایش سرمایه ندارن و بیشتر شبیه کودکستانه. شناور سهم بالاست وگرنه یک سهم با این ابعاد نباید این تعداد سهامدار حقیقی میداشت
گاهی برای تفریح سر میزنم حیف سهم که اینها شانسی خریدن!
درمورد افزایش سرمایه ممکنه بخشیش تایید نشه(گزارش توجبهی و جزییات را باید دید) و یا چون بخشی از اوردست بخاطر متفاوت بودن زمانبندی مراحشان دومرحله ای بشه یا موارد شبیه این ولی با اینحال ارزش صبر دارد و از ارزشمند بودنش کم نمیکند.
هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست و هر شخصی بنا به نظر خود تصمیم گیری کند.
درمورد نحوه بازگشایی هم چون در این فاصله یک افشا اطلاعات الف هم داشتیم بنابراین بدون محدودیت دامنه نوسان خواهد بود.
جناب وحید20 من منظوری از حرفم نداشتما :-s
صرفا شوخی بود
و به خاطر اون جمله ای که توی متن قبلی تون قرمز کردم این شوخی رو کردم.
شایدم من برداشت اشتباه از صبحت های شما کردم.
به هر حال اگه بهتون برخورده من عذر میخوام.
با اتکا به خداوند متعال و تلاشهای شبانهروزی همه همکاران در تمامی بخشهای شرکت پر افتخار صنایع آذرآب، انعقاد قرارداد و اخذ پروژه عملیات ساخت تجهیزات بویلر شماره ۲ نیروگاه تبریز در زمینه تامین مواد و ساخت تجهیزات شامل؛ ساخت باندلهای سوپرهیترهای دما پایین، سوپرهیترهای گرمثانویه و اکونومایزر و همچنین دیوارههای واتروالها به ثمر نشست و این مهم را خدمت هیئت مدیره محترم و مدیریت معزز و پرسنل گرامی شرکت صنایع آذرآب تبریک عرض نموده و انشالله با همدلی و همتی مضاعف در سال جهش تولید شاهد دستیابی به قلههای رفیع صنعتکشور و شکوفایی بیش از پیش شرکتصنایع آذرآب باشیم.
روابط عمومی و صنعتی
شرکت صنایع آذرآب
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نگاه بلند مدت به سهام از استرس و ناراحتی شما می کاهد و آینده ای خوب را برای شما رقم خواهد زد!!!
فاذر از وقتی که بسته شد برای افزایش سرمایه چن تا خبر قرارداد خوب روانه کدال کرد و هنوز قرارداد اصلی شرکت که مربوط به فاز دوم نیروگاه بوشهر است روانه کدال نشده!!!
با قطعیت افزایش سرمایه و آماده شدن گزارش توجیهی منتظر یه بازگشایی عالی و روند پر قدرت هستیم!!!
امیدوارم همه دوستان تا پایان سال به سودهای خوبی برسن و همیشه شاد و سلامت و خندان باشند!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر