کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
?نوع افزایش سرمایه:
?از محل تجدید ارزیابی دارایی ها:%1115
?درصد افزایش سرمایه: %1115
?توضیحات : اصلاح ساختار مالي در اجراي مفاد ماده 14 قانون حداکثر استفاده از توان توليدي و خدماتي کشور و حمايت از کالاي ايراني (مصوب 98/02/15 مجلس شوراي اسلامي)
❎❎❎❎
تاریخ انتشار :۱۳۹۹/۱۲/۱۳ ۱۳:۱۰:۰۷
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
با توجه به کسر قابل توجه درصد افزایش سرمایه توجه به مطلب زیر مهمه که در معاملات میتونه موثر باشه. احتمال حل مشکل دور از ذهن نیست که در این حالت درصد افزایش به بالای 1700درصد میرسه. ولی فعلا روی همین درصد صادر شده حساب کنید اما اونم دنبال بشه خبرهاش. بنظرم بهتره شرکت شفاف سازی در این باره روانه کدال کنه
������ به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع ميرساند پیرو اخبار منتشر شده در پایگاه خبری کدال مبنی بر صدور مجوز افزايش سرمايه به استحضار می رساند همانگونه که در اطلاعيه مذکور آن سازمان محترم؛ کل مبلغ افزايش سـرمايه از محل تجـديد ارزيابي طبقه ساختمان به مبلغ 846ر469ر6 ميليون ريال را در اختيار هيئت مديره قرار داده تا پس از رفع موارد مطرح شده در مجوز افزايش سـرمايه، با در نظر گرفتن مفاد تبصـرة 1 اصلاحيۀ مادة 10 آيين نامۀ اجرايي تبصرة 1 مادة 149 قانون مالياتهاي مستقيم، اقدام به انجام افزايش سرمايه از اين محل نمايد، لذا هيات مديره اين شرکت پيگير مرتفع نمودن مورد مطرح شده مي باشد.
������ بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
1399-12-16 09:29:43
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
درصورتی که مشکل بقیه افزایش سرمایش که در مجوز صادره اشاره شده حل نشه با همین درصد فعلی تئوریک سهم حدود 200تومان است که باتوجه به میزان سرمایه شرکت پس از افزایش سرمایه در مقایسه با دیگر سهم هایی که در این رنج قیمتی هستند ارزنده است. البته فعلا سهم در صف فروش قفل است هرچند صف سنگینی نیست. احتمالا از صف فروش اضافه کنم جهت شرکت در افزایش سرمایه
ضمنا احتمالا افشا اطلاعات بابت قراردادهای جدید هم دور از ذهن نیست.
درصورتی که مشکل بقیه افزایش سرمایش که در مجوز صادره اشاره شده حل نشه با همین درصد فعلی تئوریک سهم حدود 200تومان است که باتوجه به میزان سرمایه شرکت پس از افزایش سرمایه در مقایسه با دیگر سهم هایی که در این رنج قیمتی هستند ارزنده است. البته فعلا سهم در صف فروش قفل است هرچند صف سنگینی نیست. احتمالا از صف فروش اضافه کنم جهت شرکت در افزایش سرمایه
ضمنا احتمالا افشا اطلاعات بابت قراردادهای جدید هم دور از ذهن نیست.
هیچ توصیه ای به خرید نیست.
درود وارادت
به نظرم نسخه این مدل سهم ها پیچیده شده ... همین الان بکهنوج باسرمایه مشابه فاذر پس ازتجدید وشناوری به مراتب پایین تر170 ترید میشه
خیلی اکازیون نمیتونه باشه فاذر200تومنی برا بازار
البته خودتون استاد هستید صرفا نظر شحصی بود
درود وارادت
به نظرم نسخه این مدل سهم ها پیچیده شده ... همین الان بکهنوج باسرمایه مشابه فاذر پس ازتجدید وشناوری به مراتب پایین تر170 ترید میشه
خیلی اکازیون نمیتونه باشه فاذر200تومنی برا بازار
البته خودتون استاد هستید صرفا نظر شحصی بود
درود
فعلا صحبت شما در عمل صحیحه
ولی بنظرم با کمی ثبات در بازار و گذشت زمان اینگونه سهم ها رشد خوبی خواهند داشت و نگاه بازار به سهم های اینچنینی بهتر خواهد شد.
خود بکهنوج هم در 170 بنظر برای نگهداری گزینه مناسبی میتونه باشه و نسبت ریسک به ریواردش ارزش خرید و نگهداری دارد هرچند سهامدارش الان نیستم.
@};-@};-
خرید 1.5 ماه پیش من در این سهم باوجود صف فروش همچنان در سوده و با تکمیل مجوز افزایش سرمایه و تئوریک فعلی با سهم میمانم و در افزایش سرمایه هم شرکت خواهم کرد.
در اولین روز کاری سال اتی هم احتمالا اضافه کنم.
درمورد مجمع هم احتمال اینکه مجمع اول به حد نصاب نرسه بالاست.
تئوریک سهم الان 140 تومانه و سهم بعد از افزایش سرمایه به نسبت بزرگ شدن بازار هنوز شرکت کوچکی حساب میشه....
قرارداد محوره و ریسک معناداری در قیمت 140 تومن سهم رو تهدید نمیکنه! با توجه به شناوری بالا احتمال اینکه در مرتبه ی اول مجمع افزایش سرمایه به حد نصاب نرسه هم هست...
با این وجود با سهم به مجمع خواهم رفت...
برادرخوانده ی سهم یعنی صدرا با ۲۶ میلیارد سهم الان بالای ۳۰۰ تومن صف خریده....
تئوریک سهم الان 140 تومانه و سهم بعد از افزایش سرمایه به نسبت بزرگ شدن بازار هنوز شرکت کوچکی حساب میشه....
قرارداد محوره و ریسک معناداری در قیمت 140 تومن سهم رو تهدید نمیکنه! با توجه به شناوری بالا احتمال اینکه در مرتبه ی اول مجمع افزایش سرمایه به حد نصاب نرسه هم هست...
با این وجود با سهم به مجمع خواهم رفت...
برادرخوانده ی سهم یعنی صدرا با ۲۶ میلیارد سهم الان بالای ۳۰۰ تومن صف خریده....
این صف فروش هم مسخره است!
من البته چون با این سهم قصد رفتن به مجمع دارم و قیمت های دیگری در خواب می بینم بی دغدغه نگاهش می کنم...
خصدرا 26 میلیارد سهم.....336 تومن
فاذر بعد از مجمع 18 میلیارد سهم....138!
افلا ینظرون؟!
.....
توصیه به خرید یا فروش ندارم
این صف فروش هم مسخره است!
من البته چون با این سهم قصد رفتن به مجمع دارم و قیمت های دیگری در خواب می بینم بی دغدغه نگاهش می کنم...
خصدرا 26 میلیارد سهم.....336 تومن
فاذر بعد از مجمع 18 میلیارد سهم....138!
افلا ینظرون؟!
.....
توصیه به خرید یا فروش ندارم
فعلا که همین مسخره ها دودمان رو برباد داده جناب زوربا
حالا نه فقط فاذر... فاذر هم البته سنگین دارم.
اما کلا تمام بازار ....
قشنگ غرق شدیم رفت
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر