در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبهنام جان فردا در منفی فاذر اضافه میکنم;)
کار بسیار خوبیه
و البته نتیجه بسیار خوبی هم داره ;)
وقتی یه سهم رو مفت میفروشن
فقط و فقط باید خرید
روند کوتاه مدت هم اهمیتی نداره
چون در میان مدت تارگتهای بالایی داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
فاذر زیر 200 تومان خریدنیست
البته فکر میکنم روند سهم تغییر کند و فردا بالای 200 معامله شود......
نظر
-
در اصل توسط parham 82 پست شده است View Postعقله دیگه
کار نکرد نکرد دیگه
آخه سهمی با ای پی اس 50 تومن با پوشش 80 درصدی 9 ماهه
می تونه زیر 180 بره ؟ چه برسه به 155؟
قسم می خورم فردا مفت ترین سهم بازار برای خرید همین فاذرهدر اصل توسط ahmad m پست شده است View Postآذراب در نمودار هفتگی البته قطعی نخواهد بود ممکنه روند سهم از فردا عوض بشه یا اینکه به سمت محدوده 155 تا 160 حرکت داشته باشه.
در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postآذراب در نمودار هفتگی البته قطعی نخواهد بود ممکنه روند سهم از فردا عوض بشه یا اینکه به سمت محدوده 155 تا 160 حرکت داشته باشه.
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postمحدوده 208 تومان حمایت خوبی میباشد . اگر نتواند از این قیمتها مثبت شود هدف ریزش فعلا محدوده 185 تا 190 تومان میباشد.در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postیه استادی تحلیل کرده و گفته اذراب تا 160 تومان پایین میاید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
-
ببینم فاذر میتونه فردا سقف قبلی خودش را که 2140 هست بشکنه یا خیر . اگر فردا بتونه +3 را رد کند به معنی شکست سقف قبلی می باشد و هدف اول در قیمت 2250 قرار دارد . در ضمن خرید گروهی در فاذر خیلی خوب بوده و امروز 1 میلیون خرید گروهی صورت پذیرفته ، همچنین صف فاراک هم میتونه به مثبت بودن سهم کمک بکند .
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postببینم فاذر میتونه فردا سقف قبلی خودش را که 2140 هست بشکنه یا خیر . اگر فردا بتونه +3 را رد کند به معنی شکست سقف قبلی می باشد و هدف اول در قیمت 2250 قرار دارد . در ضمن خرید گروهی در فاذر خیلی خوب بوده و امروز 1 میلیون خرید گروهی صورت پذیرفته ، همچنین صف فاراک هم میتونه به مثبت بودن سهم کمک بکند .
نظر
-
در اصل توسط mahan20 پست شده است View Postبا این صف خریدی که تو فاراک تشکیل شده فاذر امروز حتما صف خرید طولانی خواهد داشت. مرسی از این دوست عزیز که باعث شد اول وقت به سهمم اضافه کنم. واقعا ممنونم.
نظر
نظر