صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
92/3/8 خرید حقیقی 16.151 M
92/3/11 فروش حقیقی 1.701 M
92/3/12 فروش حقیقی 4.481 M
92/3/13 فروش حقیقی 13.873 M ( تا ساعت 10:30)
جمع فروش 3 روز اخیر: M 20
واقعاً جای تأسف داره و تأمل
پولتون رو از تو جوب آوردین دارین میریزین بیرون طوری نیست
ولی چرا دیگه با اعصاب خودتون بازی می کنیدبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
سلام
بازی فاذر به صف خرید کشیده شد.
من خودم امروز از صف فروش یه پله برداشتم که ای کاش بیشتر برمیداشتم
امیدوارم نوسانگیرها خالی شده باشند تا سهم بدون دغدغه به راهش ادامه بده
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط rezapiano پست شده است View Postبازی حرفه ای دوستان باعث نوسان ۸٪سهم در یک روز شد،ادامه ی روند مثبت مبارک دوستانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خیلیها نظر مثبت روی فاذر دارن اما من به دوستان سهامدار فاذر هشدار میدم که احتیاط کنید.
من هیچگونه خبر رانتی یا پشت پرده ندارم. صرفاً بر اساس بررسیهام راجع به فاذر نگران هستم.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postخیلیها نظر مثبت روی فاذر دارن اما من به دوستان سهامدار فاذر هشدار میدم که احتیاط کنید.
من هیچگونه خبر رانتی یا پشت پرده ندارم. صرفاً بر اساس بررسیهام راجع به فاذر نگران هستم.
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدهید؟
با تشکر
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postخیلیها نظر مثبت روی فاذر دارن اما من به دوستان سهامدار فاذر هشدار میدم که احتیاط کنید.
من هیچگونه خبر رانتی یا پشت پرده ندارم. صرفاً بر اساس بررسیهام راجع به فاذر نگران هستم.
این خوبه که بعضی ها نگران باشن ولی گاهی نگرانی بی مورد بقیه رو از سود کردن میندازه
اگه فردا صف خریدش سنگین شد بدونید که همون دوشنبه آخرین فرصت خرید قبل از رسیدن سهم به 570 بودهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
هر سهمی برای رشد نیاز به یک سری تغییرات اساسی داره
در مورد فاذر این تغییرات اساسی در وضعیت بنیادی سهم به چشم میخوره
در زمینه سهامداران هم شاهد این تغییرات هستیم
خروج بعضی از سهامداران قدیمی و حضور سهامداران جدید
خب طبیعتا این عامل در آینده نزذیک سبب ساز تغییرات مدیریتی در شرکت هم خواهد بود
آذراب حسابی در حال پوست اندازیست
همه این تغییرات باعث میشه که سهم در آینده به قیمتهای غیر قابل باور برای بازار برسه
یک روزی صحبت از آذراب 400 تومنی به جک شباهت داشت
اما امروز صحبت از آذراب 1000 تومنی و بالاتر یک واقعیت انکار ناپذیره
گرچه رسیدن به این قیمتها زمان بر خواهد بود
اما آذراب 1000 تومنی کاملا مبتنی بر واقیت سهمهما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
در مورد فاذر میشه این جمله رو گفت که فقط بشینید روی سهامی که دارید و تا بعد مجمع هم تکون نخوریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
این خوبه که بعضی ها نگران باشن ولی گاهی نگرانی بی مورد بقیه رو از سود کردن میندازه
اگه فردا صف خریدش سنگین شد بدونید که همون دوشنبه آخرین فرصت خرید قبل از رسیدن سهم به 570 بودهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز قرار شده صف خرید سنگین نشه تا فروشنده ها زیاد بشن تا الان فقط 670 هزارتا شده البته بازم بد نبود و همین 670 هزار سهم هم غنیمت بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر