در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
-
در اصل توسط rezapiano پست شده است View Postهنوز با سهم هستم اما احساس میکنم خارج از بحث نمودار و تحلیل سهم از شنبه دو روز استراحت میکنه
و بنده
جمله ای رو که قبلا گفته بودن مجدد عرض میکنم تا 570 تومان دست به کمربندهاتون نزنید
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/06/14, 20:43.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز بحمدالله با کمک دوستان توانستیم درس خوبی به مدیران صدرا داده و سهام فاذر را خریداری نماییم . تا با کمک بزرگانی چون .................... (بماند برای مجمع) . فاذر را بعنوان یک نمونه فاخر تجهیزاتی به رخ بکشیم . تا همگان را از توان بالای یک تجهیزاتی با خبر نماییم . شاید مدیران صدرا بخودشان بیایند و ببینند که چگونه باید یک شرکت تجهیزاتی را گرداند و چگونه به مملکت خویش خدمت نمود .منتظر فاذر 7000ريالی پس از مجمع و وفاذر 20000ريالی سال آینده باشید .ضمنا این پیام بسیار بیشتر از فاذر برای صدرا اهمیت دارد . چون درس خوبی را برای صدرا فراهم خواهد نمود .و من الله توفیق .
نظر
-
انتظار میره فاذر با صف خرید سنگین بره به استقبال مجمع
این روزها هم فرصت خرید است فقط و فقطخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز روزخوبی برای جمع کردن سهمه فکر کنم سهامدار عمده امروز به تمام کرسی های مورد نیازش برسهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در حال خرید فاذر هستیم این سهم مجمع فوق العاده ای داره از دست دادن مجمع اشتباه بزرگی خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط manazmerrikh پست شده است View Postمگه این گروه جدید میتونن با این شرکت چیکار کنن؟ 1 سیت هیئت مدیره بیشتر دارن مگه؟
بعد از مجمع تازه یه سری به فکر خرید خواهند افتاد
ولی روی چه قیمتی ؟؟!!
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
فاذر تا 507 تومن هم پایین اومد
اما بدون همراهی فاکتور حجم معاملات
خب وقتی منفی با افزایش حجم معاملات همراه نباشه،جای نگرانی نیست
در مقابل هم مثبتی که با افزایش حجم معاملات همراه نباشه،ارزشمند نیست
کاهش شدید حجم معاملات در قیمتهای منفی مشهوده
این نشون میده که روند سهم صعودیهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
خیلی تابلو سهمو منفی کردن ولی جای نگرانی نداره این سهم طی روزهای آینده بدجور جبران میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخیلی تابلو سهمو منفی کردن ولی جای نگرانی نداره این سهم طی روزهای آینده بدجور جبران میکنه
این صف که یک میل هم نیست
تارگت سهم برای میان مدت 1200 تومن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر