صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehrdad1
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 30

باسلام به دوستان تکنیکال
    یک سوال
    فاذر رفته تو فاز استراحت یا...؟
    پیش بینی دوستان چی هست.
    با تشکر

نظر

• amir.r
      ستاره دار(3)
      • Apr 2013
      • 613

در اصل توسط ghande asal پست شده است
      سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز...........فاذر ترس نداره.....خیالتون راحت باشه.........نوسان جزء بازاره.............با فاذر بمانید..................نزدیکان سهامدار عمده همه خریدار فاذرند...........خیالتون راحت....................دارن از جو مثبت بازار برای از چنگ در آوردن سهم استفاده میکنند...........ارادتمند دوستان
      با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        با تمام بررسی هایی که کردم چهارشنبه به نتیجه ای برای فروش نرسیدم در حالی که میشد روی 600 فروخت ولی نمیشد ریسک کرد چون ممکنه بود همون روز صف خرید بشه به هر حال امروز که بیشتر بررسی کردم از تصمیم خودم مطمئن تر شدم در کل خلاصه تحلیل رو خیلی ساده براتون میزارم

قبلا عرض کرده بودم سهم سروشونه کف زده برای هدف 570 تومان که این رقم محقق شد و البته این سقف شکسته هم شد پس دیگه هدف 570 نیست و هدف بعدی مد نظر است
        توی نمودار سقف کانال صعودی رو شکسته که هدف این کانال 750 تومان خواهد بود و منفی فردا وشاید(شاید) پس فردا تکمیل پول بک روی سقف کانال و حرکت برای رسیدن به 750 خواهد بود (انتظار ندارم پس فردا هم منفی بشه) بازم توصیه میکنم دوستان اجازه بدن معاملات از منفی کامل شروع بشه تا برای خریدار عمده جذاب تر بشه اگه دوستان عجله نکنن و بزارن این روند طی بشه ممکنه فردا بازی گذشته تکرار بشه و سهم صف خرید بشه به هر حال به دوستانی که مطالب بنده رو دنبال میکنن توصیه میکنم در صورتی که پول لازم هستن روی +4 دستور فروش بزارن تا کمتر ضرر کنن
        انشالله وقتی سهم 750 رو لمس کرد تحلیلی از هدف بعدی میزنم چون همین الان هم هدف بعدی از نمودار بلند مدت کاملا قابل رویت هست ولی اجازه بدید پله پله جلو بریم

یه کانال کوچیک هم میشه برای سهم متصور بود که البته از نگاه این کانال پول بک با صف فروش چهارشنبه کامل شده و شنبه نباید باید منتظر افزایش قیمت بود هدف این کانال 650 است
        به نظر من منفی کردن سهم اونم با حجم پایین یعنی با 200-300 هزار سهم خیلی غیر حرفه ای بود معمولا وقتی سهمی واقعا تمایل به منفی شدن داره با حجم بالا منفی میشه نه به اینه یکی بیاد با 300 هزار سهم رنج منفی بکشه بعدش بازار رو بترسونه تا بازار هم فروشنده بشه این کار خیلی آماتوری بود چون بازار خیلی زود میفهمه که گول خورده
        به هر حال در صورتی که فردا منفی بشه ما خریدار سهم هستیم اولین هدف سهم همین 750 تومان است در کوتاه مدت و برای میان مدت هدف 1200 تومان مد نظر است و بعدش هم باید منتظر افزایش سرمایه شیرین سهم باشیم

راستی از اونجا که حرکت امروز 2 بار قبلی یعنی در قیمت 440 تومان و 540 تومان برای سهم تکرار شده به نظر نمیاد بازار برای بار سوم هم گول بخوره یعنی بعید به نظر میاد بازار فردای سهم منفی باشه
        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/07/01, 17:58.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط mehrdad1 پست شده است View Post
          باسلام به دوستان تکنیکال
          یک سوال
          فاذر رفته تو فاز استراحت یا...؟
          پیش بینی دوستان چی هست.
          با تشکر
          درود بر مهرداد عزیز
          استراحتی نخواهیم داشت
          تنها یک سری نوسانات جزیی و مقطعی داریم که فرصت خرید یا اضافه کردن سهمه
          با توجه به جو بسیار مثبت گروه تجهیزانی،فاذر باید رشدش ادامه پیدا کنه
          همون طور که قبل از بازگشایی هم گفتم،تارگت سهم برای میان مدت 1200 تومن خواهد بود (6-3 ماهه)
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

به نظر من منفی کردن سهم اونم با حجم پایین یعنی با 200-300 هزار سهم خیلی غیر حرفه ای بود معمولا وقتی سهمی واقعا تمایل به منفی شدن داره با حجم بالا منفی میشه نه به اینه یکی بیاد با 300 هزار سهم رنج منفی بکشه بعدش بازار رو بترسونه تا بازار هم فروشنده بشه این کار خیلی آماتوری بود چون بازار خیلی زود میفهمه که گول خورده
            به هر حال در صورتی که فردا منفی بشه ما خریدار سهم هستیم اولین هدف سهم همین 750 تومان است در کوتاه مدت و برای میان مدت هدف 1200 تومان مد نظر است و بعدش هم باید منتظر افزایش سرمایه شیرین سهم باشیم

راستی از اونجا که حرکت امروز 2 بار قبلی یعنی در قیمت 440 تومان و 540 تومان برای سهم تکرار شده به نظر نمیاد بازار برای بار سوم هم گول بخوره یعنی بعید به نظر میاد بازار فردای سهم منفی باشه
            هرکی امروز خرید نوش جانش حرکت بعدی بعد شکسته شدن 750 تومان 850 است
            جالبه که امروز صف فروش فردا رو هم گذاشتن تا حسابی بازار گمراه بشه امیدوارم فردا هم این صف فروش حفظ بشه و اینا کنسل نکنن تا حقیقی ها بیچاره بیان اول صف
            بازم تکرار میکنم دوستان فردا اجازه بدید معاملات از منفی کامل شروع بشه

خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

امروز هم انشالله مقداری فاذر اضافه میکنیم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

خرید سنگین فاذر در منفی کامل
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mehrdad1
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 30

با تشکر از اقای بهنام عزیز بابت راهنمایی شان
                  متشکرم.

نظر

• einstein
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 360

با سلام خدمت آقا بهنام عزیز، من تازه وارد بورس شدم البته بعد از یک حضور ناموفق در سال 83.سبد سهام فعلی ام به شرح زیره.خواستم یه خواهشی کنم نگاهی بیندازید و نظرتون رو بگید:
                    بانکی کلاً 20% (وپارس 8%ووبملت 7% و تجارت 5%)
                    پتروشیمی و پالایش 25% (پارسان 3%،شپنا 10% و شیران 12%)
                    غذایی 8% -وصنا
                    اخابر 7%
                    دارویی 7% -دالبر
                    خودرویی 7%-خگستر
                    معادن 11%(ومعادن 4% ،فباهنر 7%)
                    ثمسکن 7%
                    حتاید 7%
                    خودم نسبت به دو تای آخری نظر مثبتی ندارم.
                    با تشکر

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                      با سلام خدمت آقا بهنام عزیز، من تازه وارد بورس شدم البته بعد از یک حضور ناموفق در سال 83.سبد سهام فعلی ام به شرح زیره.خواستم یه خواهشی کنم نگاهی بیندازید و نظرتون رو بگید:
                      بانکی کلاً 20% (وپارس 8%ووبملت 7% و تجارت 5%)
                      پتروشیمی و پالایش 25% (پارسان 3%،شپنا 10% و شیران 12%)
                      غذایی 8% -وصنا
                      اخابر 7%
                      دارویی 7% -دالبر
                      خودرویی 7%-خگستر
                      معادن 11%(ومعادن 4% ،فباهنر 7%)
                      ثمسکن 7%
                      حتاید 7%
                      خودم نسبت به دو تای آخری نظر مثبتی ندارم.
                      با تشکر
                      درود
                      دوست گرامی
                      اینجا تاپیک فاذر هست و خب طبیعیه که در این تاپیک باید در مورد فاذر صحبت بشه
                      اما چون شما عضو جدید سایت هستین،بنده به رسم ادب پاسخ شما رو در تاپیک خودم، می نویسم
                      این هم لینک تاپیک بنده که اگر پرسشی داشتید،میتونین اونجا بیان کنید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016&page=83
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

با تمام بررسی هایی که کردم چهارشنبه به نتیجه ای برای فروش نرسیدم در حالی که میشد روی 600 فروخت ولی نمیشد ریسک کرد چون ممکنه بود همون روز صف خرید بشه به هر حال امروز که بیشتر بررسی کردم از تصمیم خودم مطمئن تر شدم در کل خلاصه تحلیل رو خیلی ساده براتون میزارم

قبلا عرض کرده بودم سهم سروشونه کف زده برای هدف 570 تومان که این رقم محقق شد و البته این سقف شکسته هم شد پس دیگه هدف 570 نیست و هدف بعدی مد نظر است
                        توی نمودار سقف کانال صعودی رو شکسته که هدف این کانال 750 تومان خواهد بود و منفی فردا وشاید(شاید) پس فردا تکمیل پول بک روی سقف کانال و حرکت برای رسیدن به 750 خواهد بود (انتظار ندارم پس فردا هم منفی بشه) بازم توصیه میکنم دوستان اجازه بدن معاملات از منفی کامل شروع بشه تا برای خریدار عمده جذاب تر بشه اگه دوستان عجله نکنن و بزارن این روند طی بشه ممکنه فردا بازی گذشته تکرار بشه و سهم صف خرید بشه به هر حال به دوستانی که مطالب بنده رو دنبال میکنن توصیه میکنم در صورتی که پول لازم هستن روی +4 دستور فروش بزارن تا کمتر ضرر کنن
                        انشالله وقتی سهم 750 رو لمس کرد تحلیلی از هدف بعدی میزنم چون همین الان هم هدف بعدی از نمودار بلند مدت کاملا قابل رویت هست ولی اجازه بدید پله پله جلو بریم

یه کانال کوچیک هم میشه برای سهم متصور بود که البته از نگاه این کانال پول بک با صف فروش چهارشنبه کامل شده و شنبه نباید باید منتظر افزایش قیمت بود هدف این کانال 650 است

خرید سنگین فاذر در منفی کامل
                        فردا هم اگر و اگر سهم منفی بود خریدار سهم هستیم هنوزم به تحلیل بالا کاملا اعتقاد دارم و اولین هدف رو همون 750 میدونم ایستگاه بعدی سهم 1000 تومان و هدف بعدی 1200 است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

هدف 1200 برای این سهم چند ماهه بدست میاد؟

نظر

• audi
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 46

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            دوست گرامی
                            روز شنبه در قیمتهای منفی خریدار باشید
                            حالا اگر صف فروش هم بود که به نفع شما میشه
                            بنده تارگت سهم رو در میان مدت 1200 تومن میدونم (6-3 ماهه)
                            یعنی بالای 100/% سود
                            بهتون پیشنهاد میکنم که این سود سنگین رو به خاطر خرید در چند درصد پایین تر به خطر نندازین

فرض کنید که قصد خرید 100 تا فاذر دارین
                            اگه کارمزد رو بذاریم کنار و شما 570 بخرین،کلش میشه 57 تومن
                            حالا همین 100 تا رو میتونین بعد از چند ماه 120 تومن بفروشین
                            سودش میشه 63 تومن
                            حالا اگر منتظر بمونین،فکر میکنین که از 550 پایین تر بیاد ؟
                            این صبر کردن نهایتش برای شما 2 تومن سود داره و به جای 57 تومن باید 55 تومن بپردازین
                            نمیگم که تا 1200 دیگه نمیشه خرید
                            کافیه صف خرید باشه
                            مطمئن باشین که دیگه تا چند روز دیگه نمیشه سهم رو خرید
                            قبل از مجمع سهم روی 330 تومن منفی بود،ولی بعد که برگشت یه نفس تا 440 اومد (یعنی 33% رشد)

من اگر باشم،از خیر اون 2 تومن و خرید پایین تر میگذرم،چون ارزش ریسک کردن نداره
                            در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                            با اجازه آقا بهنام

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                              دوست عزیز عجله نکن این قیمت رو هم میبینه به نظر من تا آخر ماه مبارک رمضان شاید بتونه قیمتهای بالای 1000 تومان رو لمس کنه البته بدون تعدیل مثبت و در صورتی که تعدیل مثبت رو هم توی این ماه اعمال کنن 1200 رو خواهد شکست
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

تمام سهام گروه تجهیزاتی صف خرید

شاخص بیش از 1200 واحد مثبت

فاذر منفی ؟؟!!

آیا میشه سهمی بر خلاف جهت گروهش حرکت کنه ؟
                                آیا میشه از یک جهت و یک مسیر به دو هدف متفاوت رسید ؟
                                جواب منفیه

نکته جالب حجم معاملات بسیار پایین فاذر در مقایسه با روزهای گذشته هست
                                متاسفانه خیلیها عادت به صف نشینی دارند
                                چند روز دیگه که سهم صف خرید سنگین شد،اونوقت یه سری تازه به فکر خرید خواهند افتاد
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X