در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
در اصل توسط سعيد درخشاني پست شده استدر اصل توسط سعيد درخشاني پست شده استخرید اذر اب زیر 295 با حد ضرر 285 .
یعنی 5 درصد حد ضرر در کنار احتمالا بیست درصد سود . ببنییم چی پیش میاد .
من فرض میکنم فاذر سر و شانه کف را تشکیل داده و نک لاین را با حجم مناسب شکسته است ؛ نک لاین کجاست ؟ ، بازه 285-290 ..
با توجه به اینکه دیروز حجمش کم بود البته به خاطر صف خریدی که داشت و اینکه در سر و شانه ها معمولا به سمت نک لاین پول بک داریم بنده فکر کردم شاید این پول بک باشه به سمت نک لاین .
پس در این سطح شروع به خرید کردم و مقداری خریدم . حال اگر نک لاین به سمت پایین شکسته بشود که احتمالش با توجه به حجم معاملات کمه میفروشم و کمتر از 5 درصد ضرر میکنم ولی اگر این سر و شانه درست عمل بکنه 25 درصد سود میکنم .
بازار هم گزینه های زیادی پیش رو نداره .
نظر
-
در اصل توسط iced earth پست شده است
نظر
-
جالبه اکثر چارتیستها بر عدد 285 تا 288 هم عقیده هستند
و اگر 287 امروز را لحاظ کنیم شاید بتوان گفت اذراب ......
چون فردا کمترین قیمت 2909 است
البته دوست دارم اساتید همین سایت
جناب هالی بزرگوار
جناب مسلم
جناب پناهی
جناب شریعت
و دوستان چارتیست ما را قابل بدونند و .یک موج شماری دوستان را مهمان کنند
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postفردا روز دیگریست شاید اصلا صف فروشی در کار نباشه
دوستان یک بحثی که هست اعتماده.راستشو بخواین من با قلبی پاک و دلی مطمئن ببخشید اشتباه شد،من از اونجا که اطمینان به حرف باربد عزیز داشتم با اینکه دیدم سهم داره میریزه رفتم تو کارش و موقعی که پیامک اومد در همون قیمت تابلو خریدم.راستشو بخواین تا به حال به خاطر گفته های ایشون تو سود بودم و اینه که شده اگه یک سهمی صف فروش سنگین هم داشته باشه و ایشون بگه بخر میرم تو کارش و بیش تر از حد توانم هم که شده میخرم :d
منتظر روز هایی طوفانی باشید.خبری در راه است ;) >:d<
در ضمن جناب باربد از خدا پنهان نیست از شما و دوستان هم پنهان نباشه من یکی خیلی دعاتون میکنم.
هل جزاء الاحسان الا الاحسان (باز رفت شبکه عربی نیوز)
یا حق :*فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوستان یک بحثی که هست اعتماده.راستشو بخواین من با قلبی پاک و دلی مطمئن ببخشید اشتباه شد،من از اونجا که اطمینان به حرف باربد عزیز داشتم با اینکه دیدم سهم داره میریزه رفتم تو کارش و موقعی که پیامک اومد در همون قیمت تابلو خریدم.راستشو بخواین تا به حال به خاطر گفته های ایشون تو سود بودم و اینه که شده اگه یک سهمی صف فروش سنگین هم داشته باشه و ایشون بگه بخر میرم تو کارش و بیش تر از حد توانم هم که شده میخرم :d
منتظر روز هایی طوفانی باشید.خبری در راه است ;) >:d<
در ضمن جناب باربد از خدا پنهان نیست از شما و دوستان هم پنهان نباشه من یکی خیلی دعاتون میکنم.
یا حق :*
نظر
-
دفعات قبلی وقتی صف فروش تشکیل میشد حجم معاملات اینقدر بالا نمیرفت
فردا اثری ازین صف فروش نخواهد بود به پشتوانه این حجم امروزوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اخرین اخبار از اذراب تا این لحظه
شنیده شده تعاونی سپاه به دستور .... قصد خرید حجیم برای فردا را دارد
امیدوارم صحت داشته باشد که اگر اینگونه باشد با خریدهای اکثر کار گزاریها انتظار معاملات مثبت را نیز دارم
شنیده های دیگر خبر از احتمال عدم معامله بلوکی فاذر میدهد
طبق اخرین شنیده ها در جلسه ای که امروز برگزار شده قرار گاه خواستار ان است که بجای پرداخت بدهی بلوک اذراب خودبه خصوصی سازی انرا به جای طلب خود از دولت بردارد که در صورت تایید سازمان خصوصی سازی میتواند برای روند هر دو سهم صدرا و اذراب مثبت باشد
البته فعلا در حد شنیده است تایید نشده
نظر
-
نوشته اصلی توسط vet
دوستان یک بحثی که هست اعتماده.راستشو بخواین من با قلبی پاک و دلی مطمئن ببخشید اشتباه شد،من از اونجا که اطمینان به حرف باربد عزیز داشتم با اینکه دیدم سهم داره میریزه رفتم تو کارش و موقعی که پیامک اومد در همون قیمت تابلو خریدم.راستشو بخواین تا به حال به خاطر گفته های ایشون تو سود بودم و اینه که شده اگه یک سهمی صف فروش سنگین هم داشته باشه و ایشون بگه بخر میرم تو کارش و بیش تر از حد توانم هم که شده میخرم
منتظر روز هایی طوفانی باشید.خبری در راه است
یا حق
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم مثل شما
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاخرین اخبار از اذراب تا این لحظه
شنیده شده تعاونی سپاه به دستور .... قصد خرید حجیم برای فردا را دارد
امیدوارم صحت داشته باشد که اگر اینگونه باشد با خریدهای اکثر کار گزاریها انتظار معاملات مثبت را نیز دارم
شنیده های دیگر خبر از احتمال عدم معامله بلوکی فاذر میدهد
طبق اخرین شنیده ها در جلسه ای که امروز برگزار شده قرار گاه خواستار ان است که بجای پرداخت بدهی بلوک اذراب خودبه خصوصی سازی انرا به جای طلب خود از دولت بردارد که در صورت تایید سازمان خصوصی سازی میتواند برای روند هر دو سهم صدرا و اذراب مثبت باشد
البته فعلا در حد شنیده است تایید نشده
خودم رو جوگیری کللی خریدم
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجالبه اکثر چارتیستها بر عدد 285 تا 288 هم عقیده هستند
و اگر 287 امروز را لحاظ کنیم شاید بتوان گفت اذراب ......
چون فردا کمترین قیمت 2909 است
البته دوست دارم اساتید همین سایت
جناب هالی بزرگوار
جناب مسلم
جناب پناهی
جناب شریعت
و دوستان چارتیست ما را قابل بدونند و .یک موج شماری دوستان را مهمان کنند
در نمودار فاذر نکات مثبت زیادی دیده میشه و منفی امروز و فردا میتونه پولبک به پرچم باشه. البته امروز مقاومت مهمی هم داشت! آره پرچم. چون در نمودار قیمت فاذر الگوی پرچم صعودی با اهدافی در حوالی 320 و 350 به چشم میخورد. اصلاح هم نهایتا باید در 285 یا در بدترین حالت در 279 پایان یابد. گرچه 4 منفی فردا هم حمایت مناسبی برای سهم است(290)
موج شماری هم دست مسلم عزیز را میبوسه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Postاگه معامله بشه دیگه صدرا پروژه هاشو به فاذر نمیده و فاتحه
خودم رو جوگیری کللی خریدم
اما کمی نکات را باید ریز تر دید
مثلا همین موضوع بلوک اذراب
اولا چند عرضه شه؟
دوما کی بخره ؟
سوما چرا بخره ؟
چهارم وقتی خرید چقدر روی صدرا تاثیر داره ؟
پنجم این تاثیر را چطوری اعمال کنند ؟
بازم بگم ؟
ببینید
هر کدام از سناریو های بالا میتونه روند سهم صدرا و اذراب را به طور 180 درجه تغییر بده
پس همیشه احتمالات مختلف را لحاظ کنید
نظر
-
با سلام خدمت دوستان :
تقدیم به باربد عزیز ،
چند جور میشه سهم آذرآب رو شمرد که هر کدوم در اصل یک آلترناتیو میتونه برای ما باشه ،اما خوشبینانه تر ، اینه که بگیم موج چهارم تموم شده و وارد موج 5 شدیم که بهترین هدف رو بهمون میده (410 یا 460 یا 520)که وقتی زیر موجها در بیاد میشه این هدف رو دقیقتر کرد
(در موج شماری بالا به سه دلیل من موج 3 رو بالاترین سقف در نظر نگرفتم )
یکی دیگه از چند شمارش میتونه این باشه ،که حال حاضر رو موج ایکس در نظر بگیریمش ،که میتونه هدفش 324 یا 342 یا 363 باشه .
اما سوای مطالب بالا ،یه مقاومت عمده رو 350(با حدود 5 تومن تلورنس) داره که اونو اگه رد کنه هدفهای بالاتر دست یافتنی تر میشه.
با آرزوی موفقیت برای دوستانسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
سلام
دوستان عزيزي كه علاقه زيادي دارن كه فاذر صعودي بشه لطفا نظرشون رو نسبت به موارد ذيل اعلام كنند. خوشحال مي شم
در مورد فاذر_ ;;)
برخورد قیمت به مقاومت 100 روزه و خط سوم بادبزن فیبوناچی یعنی 61.8% که جز سطوح برگشتی شمرده می شود همچنین مقاومت 50% تصحیح فیبوناچی روی قیمت 301 تومان بعلاوه حجم بالای معاملات در چند روز گذشته ، تشکیل کندل شمعی نزولی ، بوجود آمدن گپ کوچک ( که البته که باید طبق قواعد بسته شود) ،واگرایی مثبت در هیستوگرام MACd
نشانه هایی جهت انجام یک حرکت اصلاحی تا حدود 263 تومان می باشد.
در صورت شکسته شدن باند مقاومتی 290 - 301 تومان که بعید استT، رشد قیمت تا 373 تومان انتظار می رود ( مقاومت های پیش رو 318، 340 و باند 350-360 تومان می باشد)
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
نظر