کیسون

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۱
    • ۲۸۸۰

پاسخ : کیسون

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
    با سلام و درود خدمت

zorba عزیز

من هم از قیمت ۱۵۰ - ۲۴۰ -۳۰۰-۳۴۰ -۴۰۰- ۵۰۰- ۷۰۰ دارم کیسون می خرم

امروز هم کیسون اضاف کردم

واقعا نسبت به قیمت سایر سهم ها کیسون ارزش چند برابر شدن رو داره

به قول شما ما اینا رو می نویسیم ولی پیشنها خرید کردن و یا فروختن رو ندارم

در این قیمت ها ریسک خرید با خود افراد

در بازار سهام هیچ قطعیتی وجود نداره همین سهم با همین وضعیت پارسال ۲۰۰ تومان بوده
    با سلام و درود

تقابل خریداران و فروشندگان

فعلا با برتری خریداران و عقب نشینی فروشندگان و صف خرید مجدد

نظر

• چاردیواری
      عضو عادی
      • مهر ۱۳۹۲
      • ۲۶۵

امروزشپنابا۸۰درصدسودرو به کیسونام اضاف کردم.هنوزمونده تاورود مولتی میلیاردا بسهم.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۱
        • ۲۸۸۰

با سلام و درود

خرید مجدد کیسون ۱۳۳۴تومان

و حرکت مجدد به صف خرید ۱۳۶۹۷

نظر

• گرگین خان
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۸۹
          • ۱۰۹۵

در اصل توسط گرگین خان پست شده است مشاهده پست
          هر اندازه که سهم رشد میکند ،از شدت عرضه ها کاسته میشود .
          دلیل اشراف بازار نسبت به ارزان بودن وپر پتانسیل بودن سهم است
          عملا چنین شرکتی با چنین وزنی در عرصه پیمانکاری در کشور و منطقه کم نظیر است
          چند روزی است،بحث گرفتن سیت در کیسون مطرح است و طبق شنیده ها برخی افراد حقیقی با همکاری دو کد حقوقی در حال جمع آوری اندک شناور باقی مانده در نماد هستند ،بطوریکه اجازه اصلاح تکنیکی به نماد را هم نمی دهند.
          علی ایحال مدیران کیسون هم فعلا عرضه ای ندارند و میتوان عرضه های فراسر را کاملا هدفمند تلقی کرد .

این یک بازی برد برد خواهد بود ،
          همچنان تا تارگت کیسون با مارکت ۱میلیارد دلاری سهامداری خواهیم کرد.

ارزش روز کیسون ۳۸۰ میلیون دلار به تاریخ ۱۷اردیبهشت ۱۳۹۹
          مارکت کیسون رو وقتی دلاری می سنجیم میبینیم نسبت به ۱۷ اردیبهشت ماه نزدیک به ۱ درصد کاهش داشته است
          این یعنی سهم اجازه کاهش قیمت را ندارد.

از باب همین مهم است که بازار اصلاح سنگین نمیکند.
          طبق صحبتی که با مدیران شرکت داشتم، برنامه افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی به جد در حال انجام و اقدام است و مصوبات لازم به امید خدا ،تا پایان خرداد ماه روانه کدال خواهد شد
          نکته ی مهم دیگر بحث درج نماد یکی از زیر مجموعه ها به بازار پایه فرابورس است.

همچنان بدون اضافه گویی منتظر کیسون با مارکت ۱میلیارد دلاری خواهیم بود.

قیمت روز کیسون ۳۷۷میلیون دلار
          ۳۱اردیبهشت ۱۳۹۹

نظر

• eps
            ستاره دار(۲)
            • بهمن ۱۳۹۷
            • ۴۳۵

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
            با سلام و درود

خرید مجدد کیسون ۱۳۳۴تومان

و حرکت مجدد به صف خرید ۱۳۶۹۷

سلام وعرض ادب

بنده خودم از سال گذشته کیسون دارم و شاید تا چند ماه دیگه هم کیسون رو نگه دارم

اینو اشاره کردم که نگین میخواد سهم رو خراب کنه و قصدش سم پاشی هست و ....

ولی از شما که خبره بازار و حرفه ای هستین و شناخت خوبی از سهمها و روند اونها دارین این سوال رو دارم که :

پارسال همین موقع هم که کیسون روی ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن دست و پا میزد همین پتانسیل ها را داشت و توی این یک سال اخیر چیز خاص زیادی به کیسون اضافه نشده

ولی پارسال بازار به کیسون اقبال و نظر نداشت و اعصاب ما از درجا زدن کیسون داغون شده بود ولی اکنون ....

به نظر شما چه عاملی باعث میشه بازار به یک سهم اقبال نشون بده و پتانسیل های یک سهم رو ببینه ؟؟؟

ممنون و موفق باشین

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۱
              • ۲۸۸۰

در اصل توسط eps پست شده است مشاهده پست
              سلام وعرض ادب

بنده خودم از سال گذشته کیسون دارم و شاید تا چند ماه دیگه هم کیسون رو نگه دارم

اینو اشاره کردم که نگین میخواد سهم رو خراب کنه و قصدش سم پاشی هست و ....

ولی از شما که خبره بازار و حرفه ای هستین و شناخت خوبی از سهمها و روند اونها دارین این سوال رو دارم که :

پارسال همین موقع هم که کیسون روی ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن دست و پا میزد همین پتانسیل ها را داشت و توی این یک سال اخیر چیز خاص زیادی به کیسون اضافه نشده

ولی پارسال بازار به کیسون اقبال و نظر نداشت و اعصاب ما از درجا زدن کیسون داغون شده بود ولی اکنون ....

به نظر شما چه عاملی باعث میشه بازار به یک سهم اقبال نشون بده و پتانسیل های یک سهم رو ببینه ؟؟؟

ممنون و موفق باشین
              با سلام و درود

این قضیه تو تمام سهم ها بوده تو یک دهم قیمت کنونی سال ها دست و پا زدند و بالا نرفتند

اما وقتی مقاومت چند ساله رو رو به بالا شکوندند رفتند که رفتند

خزامیا چند سال زیر ۱۲۰-۱۳۰ تومان بود بالا نمی رفت که نمی رفت اما بعد چند سال وقتی رفت بالا خوب هم رفت بالا الان هم ۱۱۱۰ تومان صف خرید

ختور چند سال بود بین ۲۰۰- ۳۰۰ ولی الان ۱۰.۰۰۰ تومان

حالا سودآوریش ۱۰۰ تومان نشده ۱۰۰۰ تومان که بگیم به خاطر جهش سودش بوده

نمونه خیلی زیادی داریم که بدون تغییر محسوس در سودآوری جهش قیمتی ۱۰-۲۰ برابری داشتیم

وخارزم - کاذر - فاذر - کفپارس - غصینو - غمینو - غپینو - و صدها سهم دیگر

یعنی افزایش قیمت ها متناسب با افزایش سوآوری نبوده و عوامل دیگری در این موضوع دخیل بوده است

الان غپینو داره با پی به ای بالای ۵۰ داره معامله میشه و این وحشتناکه

خوب سال ها بوده خیلی از سهم ها یک دهم ارزش ذاتی شون داشتند معامله می شدند

روند روند نزولی بوده و سال ها سهم تو اون قیمت ها درگیر

لذا چون کیسون یکسال قبل روی قیمت های زیر ۲۰۰ تومان ( اون موقع هنور به ۴۰۰ هم نرسیده بود) مدت زیادی دست و پا می زد

و اذیت می کرد الان تو این قیمت ها خطری شده

پس اگر اینجوری باشه اول ۹۹% سهام بازار رو فروخت بعد به فکر فروش کیسون بود چون کیسون خیلی مونده به رشد اونا برسه

لذا برای درک بهتر این موضوع باید تفکرات سنتی رو کنار بگذاریم و شرایط بنیادی سهم همراه با شرایط تکنیکال سهام همزمان بررسی کنیم

باید بدانیم سهم در روند صعودی هست یا روند نزولی

باید بدانیم سهم در کدام موج صعودی قرار داره

خوب من خودم زیاد تبحر در این زمینه ندارم ولی از دوستان کمک می گیرم البته خودم هم از تجربه خودم استفاده می کنم

یادم میاد روزی مپنا رو ۲۰۰ خریدم و به دیگران پیشنهاد دادم یکی از دوستان که در زمینه تکنیکال تبحر داشت

گفت هر وقت رفت بالای ۳۰۰ تومان اون موقع می خرم

واقعا برای من تعجب آور بود اون نفر سهم رو ۲۰۰ نمی خره و می خواد روی ۳۰۰ تومان ۵۰% بالاتر بخره

هیچ کانالی اون موقع سیگنال مپنا نمی داد سهم مدت زیادی بین ۲۰۰تا ۳۰۰ درجا زد

بعد از کلی اذیت کردن و بعد از گذشت ۷-۸ ماه سهم رو در ۲۸۰ فروختم

اما بعد از مدت کوتاهی سهم رفت بالای ۳۰۰ تومان قفل شد و شد سیگنال خرید خیلی از کانال ها و سهم در مدت

کوتاهی رفت تا بالای ۱۰۰۰ تومان

لذا از اون موقع روش سنتی خرید و فروش رو کنار گذاشتم

به همین دلیل باید از تحلیل های فاندامنتال و تحلیل های تکنیکالی ( روند صعودی - نزولی - امواج - کانال ها - مقاومت ها - حمایت ها - حد ضرر ها )

باید به طور همزمان استفاده کرد تا بازنده نباشیم

البته شرایط بنیادی بیشتر سهم ها هم تغییر کرده

صعود نرخ دلار از ۳۰۰۰ تومان ال ۱۷۰۰۰ تومان در چند سال گذشته که فنر شرکت ها رو به شدت فشرده کرده بود

و این فنر تو یک سال اخیر آزاد شد

ارزش جایگزینی شرکت ها به خاطر تورم و نرخ بالای ارز به شدت بالا رفته

سودآوری شرکت ها هم به خاطر افزایش نرخ ارز و یا افزایش نرخ فروش بالا رفته

مخصوصا کیسون که قرارداد ها و دارایی های ارزی زیادی داره
              آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ ۱۳۹۹/۰۲/۳۱، ۲۳:۴۳.

نظر

• گرگین خان
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۸۹
                • ۱۰۹۵

اینکه عده ای توقع میکنند
                سهم در بازار پنیک هم مثبت باشه تا پرتفوشان سبز رنگ باشه ،قطعا چیزی جز توقع غیر منطقی نیست
                اینها بورس را با جای دیگری اشتباه گرفتند .

طبق صحبتی که با یکی از مدیران شرکت داشتم، حمایت های فراسر همچنان ادامه دارد و امروز هم تقریبا ۲میلیون سهم در محدوده ۱۳۳۰تا۱۳۵۰ خریداری کردند.
                نکته مهم این است عده ای نوسان گیر در فروم ها در حال غر زدن هستند.
                بدلیل انچه باعث از بین رفتن بازه نوسانی در کیسون شده است .باید بپذیرند که کیسون سهم سفته بازی و نوسان گیری نیست.

احتمالا هفته آتی شاهد شفافیت در رابطه با اعمال افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی در سهم باشیم
                دلیل عدم اعلام این مهم ،هم سوخت شدن این خبر مهم در بازار نزولی این روزها بود

کسانی که به سهم و روند ش اعتقاد دارند قطعا مزد صبوری خود را خواهند گرفت

نظر

• zorba
                  ستاره دار(۳)
                  • مرداد ۱۳۹۲
                  • ۴۰۰۹

مجددا امروز اضافه شد
                  سپاس از فروشنده
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۱
                    • ۲۸۸۰

به استناد ماده ۲ مکرر ۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع مي‌رساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي‌ها به استحضار می رساند که با توجه به معافيت مالياتي ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان توليدي و خدماتي کشور و حمايت از کالاي ايراني، هيئت مديره شرکت کيسون در راستاي رعايت صرفه و صلاح سهامداران محترم در حال بررسي و امکانسنجي نحوه و چگونگي افزايش سرمايه، بويژه از محل تجديد ارزيابي دارايي‌ها در شرکتهاي گروه کيسون است. در اين خصوص به استحضار مي‌رساند که مراحل تجديد ارزيابي و افزايش سرمايه در برخي از شرکتهاي گروه کيسون انجام پذيرفته است. در خصوص شرکت اصلي اين موضوع فعلاً در مرحله بررسي است و تاکنون تصميمي در اين خصوص اتخاذ نشده است.
                    بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود
                    با سلام و درود

به نظر من اطلاعیه های کیسون کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند داره افشا می شه

همین اطلاعیه کافی است تا کیسون به قیمت های ۳۰۰۰ تومان برسه

اخبار رو دارند خرد خرد و کم کم به بازار می دن همه اخبار رو به یکباره افشا کنند بعد از چند روز سوخت میشه

اینکه شرکت های زیر مجموعه مراجل تجدید ارزیابی انجام دادند به این معنی هست تا اون شرکت ها تجدید ارزیابی نشوند

و ارزش اونا مشحص نشه شرکت اصلی نمی تونه تجدید ارزیابی بشه

انشالله بعد از رشد اساسی و در زمان اصلاح خبر تجدیدارزیابی خود کیسون افشا می شه

و دوباره بعد از یک رشد خوب خبر درصد افزایش سرمایه و نظر حسابرس و... انجام می پذیره تا کیسون به امید خدا به اهداف بالا برسه

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • مهر ۱۳۹۲
                      • ۲۶۵

نمودارها مویدحرکت صعودی سهم میباشد.بادوبارپولبک زدن وبوسه وداع وتکمیل موج۴وانشااله حرکت بسمت موج۵اصلی صعودی ورسیدن باهداف۱۸۹۰و۲۳۳۰تومن میباشد.بررسی بیشتر وبعدمعامله.

نظر

• zorba
                        ستاره دار(۳)
                        • مرداد ۱۳۹۲
                        • ۴۰۰۹

تا دیروز حرفی از پروژه مترو اهواز نبود!الان که پروژه لغو قرارداد شده، عده ای هدفمند جو میدن...پنداری ما سهم رو برای متروی اهواز خریده بودیم!
                        من به شخصه سهم رو برای افزایش سرمایه خریدم و فروشنده هم نیستم...
                        شرکت هم باید به سرعت شفاف سازی کنه....
                        الان اصلا عده ای ندارن از سهم...یک دفعه عزادار کیسون شدن!
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• فراتحلیل
                          عضو فعال
                          • آذر ۱۳۸۹
                          • ۸۴۲

شرکت برنامه عرضه شرکت های زیر مجموعه در بازار پایه فرابورس رو داره که در بین آنها غول های معظم و بزرگی مثل شرکت نفت و گاز کیسون دیده میشوند.

ارزش شرکتهای زیر مجموعه در بازار بورس قطعا از ارزش فعلی کیسون بیشتر خواهد بود و قیمت های فعلی کیسون دیر یا زود خاطره خواهند شد.

ضمنا شرکت بعد از کشف قیمت زیر مجموعه ها افزایش سرمایه از محل سرمایه گذاری های بلند مدت رو عملیاتی میکنه که عملا درصد افزایش سرمایه از ۱۰۰۰ به ۲۰۰۰ درصد خواهد رسید.

قیمت فعلی کیسون با احتساب افزایش سرمایه = ۸۵ تومان = مجانی ترین سهم بازار

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(۹۸)
                            • اسفند ۱۳۸۹
                            • ۳۰۵۰۳

همچنان سهامداری از قیمتهای پایین

دیروز هم از منفی استفاده و به قبلی ها اضافه شد

از معدود سهم های بازار که خیالم راحته ازش...
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• اشراق
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۳۱۹

امروز تقریبا تکمیل شد خریدم در کیسون ..
                              بیشترین درصد سبدم هستش ..

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۱
                                • ۲۸۸۰

در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پست
                                همچنان سهامداری از قیمتهای پایین

دیروز هم از منفی استفاده و به قبلی ها اضافه شد

از معدود سهم های بازار که خیالم راحته ازش...
                                درود بر آقا وحید عزیز

ما هم همچنان با کیسون هستیم برای قیمت های خیلی بالاتر

نظر

در حال کار...