کیسون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liverno
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1742

پاسخ : کیسون

یک زمانی بین 2500 تا 3100 تومان حسابی خریدار داشت اما حالا اومد روی قیمتی که واقعا فرصت خرید هست
    مطمین هستم که سهم میره بالای 2000 تومان به مرور

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

ساعت حدود6عصر دیروز افشا اطلاعات الف در کدال آمده که امروز قبل شروع بازار متوقف و در میانه ساعات معاملاتی بازشد.
      اینکه نماد رو سریع باز میکنن و باید طرفدار توقف کمتر بود بحثی نیست اما دوگانه عمل کردنها و تبعیض ...
      من که فعلا با سهم هستم و در قیمتهای منفی احتمالی باز اضافه میکنم. ولی در کل هم توقفهای پی در پی سهم و هم عملکرد ناظر اذیت کنندست.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• liverno
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1742

تمامی معاملات این سهم از مشکوک هم اون ور تره ...واقعا این سهم یک سوپر مفت بازار هست
        برای بار هزارم که بعضی ها منتقد نشوند میگم توصیه به خرید وفروش نیست اما سهمی که از بابت تحریم ها پروژه هایش از دست رفت و از قیمت 3200 تومان تا این قیمتها افت کرده و از همه مهمتر جدیدا این همه قراردادهای مهم بسته و پروژه های بین المللی کلید خورده با این قیمت بایستی چشم بسته خرید
        مطمین هستم بعد از انتقال بلوک که نهایت تو همین بیست روزه خواهد بود سهم بره بالا
        علت تمام دستکاری های کاملا عمدی و هماهنگ با ناظر سازان به عنوان ذینفع سهم کیسون و سفارشات فیک همه و همه به دلیل همین بلوک و قراردادن سهم جناب انصاری بر سر جایش هست و بعد آن خواهید دید کیسون چه خواهد شد
        تقریبا یک بازی کثیف روی سر سهامداران درآوردند تا این قیمتها برای خودشون توجیه خرید داشته باشه
        حالا نمیدونم 10 یا 20 تومان بالا پایین خلاصه بلوک داریم....به نظر خودم بلوک روی قیمت 132 تومان خواهد بود طبق شنیده های بنده
        صبر میکنیم ولی بدونید آخر بازی از عسل هم شیرین تر هست چون از فردی مطلع هم در دفتر مرکزی کیسون شنیدم که چند روز قبل میگفت انصاری تو جلسه با مدیران رده بالا گفته سهام کیسون را به اوج اقتدار می رسانیم.
        تمام آنچه میدانستم گفتم ..امیدوارم کیسون پنجره ای جدید در پرتفوی شما بدرخشد انشالله

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

درود فراوان : هنوز برای راه افتادن زود هست - درجه اهمیت باید بالای ۹ باشد - قیمت ۱۲۲ رو ببینه -- و از زنظر زمانی ۳۸ روز دیگه کار داره ( اون ۵۵ خطا دارد )
          ردیف نام نماد درجه اهمیت قیمت ورود تعداد سهام سود اوری شناوری جدید روزمانده به حرکت سهم
          ۳۴ کیسون ۷ ۱۲۲ ۲۰۰۰۰ ۵ ۳۳ AC 55
          روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• liverno
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1742

131 کف سهم................... خرید انجام بشه با نظر شخصی

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
              131 کف سهم................... خرید انجام بشه با نظر شخصی
              دوست عزیز بالا گفتم کفش ۱۲۲ هست و ۳۸ روز دیگه برای پروازش راهه هست .. منتظر بمون خورد بعدش تازه چهار پله بخر ... احتمال اومدنش تا۰ ۹۶ ریال هست ... مواظب باش از همینجا ۳۰ درصد ضرر نکنی

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

سهم را بنظرم با عمد دارند میارن پایین این اردرهای فروش که رنج میزند و صف فروش میکند بنظرم کلا از یک استیشن کارگزاری هست!! که باید گزارشش به ناظر معاملات کرد

بر پدرشان لعنت

شده سلطان افشای الف و بازگشایی با صف فروش!!

در حالیکه یه افشای الف اون کافی بوده که سهم را ببرد بالای 200تومان!!!
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

کف قیمتی کیسون..
                  توصیه به خرید وفروش نیست
                  این سهم خیلی زیاد و بیش از حد ریزش کرده اما اگر برگرده رفتیم که رفتیم
                  تقریبا وثیقه انصاری هم گفته میشه اکی شده

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

سلام
                    به این سهم با این قیمت اعتماد می کنیم
                    مسیری که ترسیم شده روشن است
                    با سلام
                    40 درصدی باید بره بالا به قیمت اون روز که باید اعتماد میکردیم میرسیدیم
                    اونم تو بازاری که ده درصد نوسان رو سهم ها به زور میدن
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

مهم برای #کیسون
                      پذيرش مشروط شرکت کيسون در بازار دوم فرابورس

احتراماً به استحضار می رساند حسب اطلاع شفاهی واصله از فرابورس، درخواست پذیرش شرکت کیسون (سهامی عام) در جلسه مورخ 24/11/1400 هیأت محترم پذیرش فرابورس مطرح و با پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران به صورت مشروط موافقت به عمل آمده است. شایان ذکر است قبل از درج نام شرکت در فهرست نمادهای این بازار، اطلاعات لازم و تعیین شده توسط این شرکت ارائه خواهد شد.

از بازار پایه خارج شد و ارتقاء گرفت رفتیم فرابورس!!!!!

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          من که فعلا با سهم هستم و در قیمتهای منفی احتمالی باز اضافه میکنم. ولی در کل هم توقفهای پی در پی سهم و هم عملکرد ناظر اذیت کنندست.
                          در منفی ها این چندروز افزوده شد و فعلا در ضرر است (میانگین حدود 131 132 )
                          منتها با ارتقا به بازار اصلی فرابورس بنظر توجه بهتری بهش بشه

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                            مهم برای #کیسون
                            پذيرش مشروط شرکت کيسون در بازار دوم فرابورس

احتراماً به استحضار می رساند حسب اطلاع شفاهی واصله از فرابورس، درخواست پذیرش شرکت کیسون (سهامی عام) در جلسه مورخ 24/11/1400 هیأت محترم پذیرش فرابورس مطرح و با پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران به صورت مشروط موافقت به عمل آمده است. شایان ذکر است قبل از درج نام شرکت در فهرست نمادهای این بازار، اطلاعات لازم و تعیین شده توسط این شرکت ارائه خواهد شد.

از بازار پایه خارج شد و ارتقاء گرفت رفتیم فرابورس!!!!!
                            برگشتیم بالا بلاخره خدا با صابرین است لعنت به کسی که بی جهت صف فروش میکرد و رنج میزد

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                            سهم را بنظرم با عمد دارند میارن پایین این اردرهای فروش که رنج میزند و صف فروش میکند بنظرم کلا از یک استیشن کارگزاری هست!! که باید گزارشش به ناظر معاملات کرد

بر پدرشان لعنت

شده سلطان افشای الف و بازگشایی با صف فروش!!

در حالیکه یه افشای الف اون کافی بوده که سهم را ببرد بالای 200تومان!!!

نظر

• liverno
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1742

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                              دوست عزیز بالا گفتم کفش ۱۲۲ هست و ۳۸ روز دیگه برای پروازش راهه هست .. منتظر بمون خورد بعدش تازه چهار پله بخر ... احتمال اومدنش تا۰ ۹۶ ریال هست ... مواظب باش از همینجا ۳۰ درصد ضرر نکنی
                              با سلام واحترام به شما
                              در مورد کلیت سهم های بورسی نکته ای هست و اون این مورد است که وقتی سهمی انقدر ریزش میکنه که از حوالی 3000 تومان میرسه به ته دره وحشت آن هم بی دلیل ...همه فکر میکنند باز هم نزول داریم.
                              بارها بنده اشاره کردم الحق والانصاف کیسون یک شرکت آس در تمام حوزه ها و قدر شرکت بین المللی هست اما با مخفی کاری سود میدزدند
                              اعتقاد دارم این سهم بالای 1000 تومان خواهد رفت همانطور که این همه ریزش داشت
                              از محل سرمایه گزاری ها هم تجدید ارزیابی دیگری خواهد داشت که میزانش 945 % برآورد شده است
                              این شرکت مطمین باشید یکی از سهم های شاخ بورس 1401 است
                              صبر کنید وتماشا کنید دور نیست

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

با سلام واحترام به شما
                                در مورد کلیت سهم های بورسی نکته ای هست و اون این مورد است که وقتی سهمی انقدر ریزش میکنه که از حوالی 3000 تومان میرسه به ته دره وحشت آن هم بی دلیل ...همه فکر میکنند باز هم نزول داریم.
                                بارها بنده اشاره کردم الحق والانصاف کیسون یک شرکت آس در تمام حوزه ها و قدر شرکت بین المللی هست اما با مخفی کاری سود میدزدند
                                اعتقاد دارم این سهم بالای 1000 تومان خواهد رفت همانطور که این همه ریزش داشت
                                از محل سرمایه گزاری ها هم تجدید ارزیابی دیگری خواهد داشت که میزانش 945 % برآورد شده است
                                این شرکت مطمین باشید یکی از سهم های شاخ بورس 1401 است
                                صبر کنید وتماشا کنید دور نیست
                                درود ... ما کی و کجا گفتیم کیسون سهم بدی هست به من نشان بده. ... گفتم اشتباه راهنمایی نکنم ... شما گفتید کفش ۱۳۶ تومان هست من گفتم نه تا۱۲۲ و حتی ۹۶ تومان هم میاد بعدش حرکتش رو آغاز می‌کنه ... بنده اصلا با سود سازی سهمی کار ندارم اشغال باشه رشد کنه بهتر تا طلا باشه حرکت کنه .... ضمنا همین الان ۲۰ میلیارد سهم هست افزایش سرمایه معمولا حرکت سهم ها رو کند می‌کنه

نظر

در حال کار...
                                X