کیسون

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(۳)
    • دی ۱۴۰۰
    • ۲۵۳۸

پاسخ : کیسون

الان سهم فاذر با زیان ۱۷ریالی ۵۰میلیون صف خرید هست!!!! قیمت سهمش نیز نزدیک قیمت سهم کیسون هست

بعد سهم کیسون با سودسازی بدون زیان انباشته و اینهمه قرار در ۲۳۰تومان صف فروش هست

خجالت هم نمیکشند با این سهامدار عمده بودنشان و اینهمه بوق و کرونا از قرار دادها لعنت به هر چی سفته بازه........
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse۳۶۰

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(۳)
      • دی ۱۴۰۰
      • ۲۵۳۸

اختاپوس ۸درصدی اگه خدا بخواد و دبه نکند باز!! انگار پاش را از رو گلوی سهم برداشته؟؟

در مورد کیسون و برخی سهام دیگه فقط دارم در سهامیاب مینویسم که استقبال میشه......

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(۵)
        • مهر ۱۳۹۹
        • ۲۴۵۲

درود

والا بیش از دو سال کم و زیاد کیسون پیگیر هستم.

اینکه تو سهامیاب میگن فلانی با فلانی درگیر و و و و و یا حدس و گمان یا سناریو نوسانگیران شرکت

والا من که سر نیاوردم از کار این ها. ظاهر قضیه نشون میده تا دمار خریدارای دو رو روز گذشته رو در نیارن خبری از بالا رفتن نباشد.

این سهم ندارم صرفا حجم معاملات دو روز گذشته ترغیبم کرد بیشتر زوم باشم ببینم جهت سهم کدوم سمت خواهد رفت بعد تصمیم به ورود بگیرم.

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(۳)
          • دی ۱۴۰۰
          • ۲۵۳۸

بارها اینجا ( سهامیاب ) هشدار دادم که فکها را میاره پایین برخی فکر کرده بودند دارم کتاب حیدر بگ میخونم وقتی تحلیل تکنیکال میذارم میگم ۱۹۵کف ۳قلو هست

نه الگوی هد اند شولدرز وقتی عکس خرید و اضافه کردن خودم میذارم رو ۱۹۵تومان........تلاش خودم را کردم که سهامداران در زیان و صبور سهم که تا الان صبر کردند دیگه نا امید نشوند و اسیر دست تخریب چی های مغز فندقی نشوند....

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۹۳۷

کیسون نمودار میان مدتی خوبی داره اما در کوتاه مدت متفاوته و مقاومن ۲۳۲ تومن باعث اصلاح و استراحت اون خواهد شد...الان صف خرید پر حجمی داره و امیدوارم متهم به بدگویی نشم...

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(۳)
              • دی ۱۴۰۰
              • ۲۵۳۸

در اصل توسط محمد ساده پست شده است مشاهده پست
              کیسون نمودار میان مدتی خوبی داره اما در کوتاه مدت متفاوته و مقاومن ۲۳۲ تومن باعث اصلاح و استراحت اون خواهد شد...الان صف خرید پر حجمی داره و امیدوارم متهم به بدگویی نشم...
              درود بر اقا محمد عزیز
              بنده چنین جسارتی به هیچکس بخصوص جنابعالی نمیکنم اون افراد جریانشان فرق داره نوع نوشتن و نیت و غرضشان کاملا ضایع و مشخص هست شناخت درستی نیز از بازار و سهام ندارند

اتفاقا بنده از منتقدین و افرادی که هشدار بموقع بدهند تشکر میکنم و معتقدم سیگنال فروش بموقع دادن سودش بیش از سیگنال خرید هست

ممنونم از همفکری شما اما بنده سهام کوتاه مدتی از صدتا یکیش هم در جایی نمینویسم هرکدام کوتاه مدتی فروختم یا تحلیل فیلد شده یا حد زیان فعال کرده......... کیسون کوتاه مدتی نیست و پارامترها و تاییدهای معاملاتی بلند مدتیش حفظ کرده و سالم مانده تا الان...... اگر مشکلی پیش نیاد و اتفاق غیر مترقبه ای در شرکت نیفتد حداقل تا سال اینده سهامدارم و صبور...

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(۳)
                • دی ۱۴۰۰
                • ۲۵۳۸

سهم طلایی کیسون این ابر برند و غول صنعت ساخت و ساز و پیمانکاری و ابادانی به لطف بازیگران جدید خودش از محدود نمادهای مثبت بازار امروز تا این لحظه است..... در محدوده قیمتی ۲۲۷تومان

دوستان توجه کردید به این پاراگراف که نوشتم که الان بنظر خیلی غلو میاد برای برخی ها... شاید در اینده ثابت شود که چقدر درست بوده شاید هم ثابت نشود اصراری ندارم برای ان..........

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(۵)
                  • مهر ۱۳۹۹
                  • ۲۴۵۲

در اصل توسط مدافع پست شده است مشاهده پست
                  درود

والا بیش از دو سال کم و زیاد کیسون پیگیر هستم.

اینکه تو سهامیاب میگن فلانی با فلانی درگیر و و و و و یا حدس و گمان یا سناریو نوسانگیران شرکت

والا من که سر نیاوردم از کار این ها. ظاهر قضیه نشون میده تا دمار خریدارای دو رو روز گذشته رو در نیارن خبری از بالا رفتن نباشد.

این سهم ندارم صرفا حجم معاملات دو روز گذشته ترغیبم کرد بیشتر زوم باشم ببینم جهت سهم کدوم سمت خواهد رفت بعد تصمیم به ورود بگیرم.
                  درود

به نظر میاد حقوقی خریدار علاقه ای به عقبگرد به حدود ۲۰۰ ندارد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(۳)
                    • دی ۱۴۰۰
                    • ۲۵۳۸

کیسون مقاومت مهم محدوده ۲۳۰تومان و تثبیت قیمت بالای ۲۳۰تومان برای خروج از الگو

در صورت شکست پرقدرت الگوی مثلث صعود احتمالی خواهد داشت به اندازه قائده الگو تا محدوده ۳۰۰و ۳۲۰تومان

در صورت برگشت حمایتها ۲۱۵ و ۲۰۵ و ۱۹۵ تومان که حمایت سوم مصادف با کف الگو و کف سه قلو نیز هست که میتوان حدزیان را با توجه به استراتژی معاملاتی اولیه در نظر گرفت

روند سهم از ۱۵ماه گذشته تاکنون صعودی است و بازدهی ان بیش از شاخص کل بوده است!

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(۳)
                      • دی ۱۴۰۰
                      • ۲۵۳۸

عاشق حجم معاملات بالا هستم البته بستگی به موقعیت منحنی در چارت نیز دارد که کیسون در ان موقعیت خوب هست

صرفا خواستم عرض کنم که دوستانی که تسلط زیادی به این امر ندارند از حجم بالای معاملات نترسند و خدای نکرده در سمت فروشنده نباشند...موفق باشید

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(۹۸)
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۳۰۵۰۳

قرارداد ۵۰۰ میلیارد تومانی در #کیسون
                        احداث شبستان جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی
                        تاريخ انعقاد قرارداد ۱۴۰۲/۰۹/۰۶
                        طرف قرارداد سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی
                        مبلغ قرارداد ۵,۰۴۴,۵۱۹ میلیون ریال
                        نحوه تسویه پیمانکار مطابق قرارداد و متناسب با پیشرفت کار، صورت وضعیت ماهانه ارائه می‌نماید و کارفرما خالص صورت وضعیت را به پیمانکار پرداخت نموده و کارکرد تسویه می‌شود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(۳)
                          • دی ۱۴۰۰
                          • ۲۵۳۸

کلیه معاملات امروز کیسون باطل شد!!!!!!!!!

یه سوال کسی یادش میاد که ناظر معاملات منفی خوردن سهام را باطل کرده باشد؟؟!!!

ایا اگر مثل دیروز که صف فروش بود باز معاملاتش باطل میشد؟؟؟

کی فروخته بوده که پشیمان شده خدا میداند!!!!!!!!!!پیدا کنید پرتقال فروش را!!!

ناظر روزانه معاملات دهها نماد را ابطال میکند بدون انکه علت انها را بگوید

اگر این معاملات خلاف قانون هست و شما نیز در حال مبارزه کردن هستید و سفارشی نیست چرا از تعداد خلافکاران کم نمیشود؟؟

چرا تعداد ابطالیها هر روز بیشتر میشود؟؟؟؟!!!!!!!!

جناب عشقی لطفا پاسخ دهید از شما پرسیدم!!!!
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ ۱۴۰۲/۰۹/۰۶، ۲۱:۳۳.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • اردیبهشت ۱۳۹۲
                            • ۳۵۷۱۵

با سرانه خرید حقیقی ۱۵۵ میلیون تومان بالاترین سرانه خرید حقیقی در بازار هست فعلا !

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(۳)
                              • دی ۱۴۰۰
                              • ۲۵۳۸

کیسون دارند میدهند ۱۹۰تومان!!! خیلی وقته این سهم رو دارم و در زیان هم هستم مشخص نیست فاز فروشندهها چیه با اینهمه قرارداد؟؟

تخریب چی زیاد داره در سهامیاب که انگار مجازشان کردند به تخریب سهم...............فعلا بنظر فروشندهها کم شدند......... همچنان سهامدارم و صبور........

نظر

• mirshahvaladi
                                عضو جدید
                                • شهریور ۱۳۹۲
                                • ۱۵

با توجه به رفتار سینوسی بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ خیلی گروه ها راحت سیگنال میدن و نوسان میگیرند. این دو روز مثل حجم زیاد چند وقت قبل مشکوک ظاهر شده. همچنان باید مترصد خرید پله آخر بود.

نظر

در حال کار...