کیسون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : کیسون

الان سهم فاذر با زیان 17ریالی 50میلیون صف خرید هست!!!! قیمت سهمش نیز نزدیک قیمت سهم کیسون هست

بعد سهم کیسون با سودسازی بدون زیان انباشته و اینهمه قرار در 230تومان صف فروش هست

خجالت هم نمیکشند با این سهامدار عمده بودنشان و اینهمه بوق و کرونا از قرار دادها لعنت به هر چی سفته بازه........
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

اختاپوس 8درصدی اگه خدا بخواد و دبه نکند باز!! انگار پاش را از رو گلوی سهم برداشته؟؟

در مورد کیسون و برخی سهام دیگه فقط دارم در سهامیاب مینویسم که استقبال میشه......

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

درود

والا بیش از دو سال کم و زیاد کیسون پیگیر هستم.

اینکه تو سهامیاب میگن فلانی با فلانی درگیر و و و و و یا حدس و گمان یا سناریو نوسانگیران شرکت

والا من که سر نیاوردم از کار این ها. ظاهر قضیه نشون میده تا دمار خریدارای دو رو روز گذشته رو در نیارن خبری از بالا رفتن نباشد.

این سهم ندارم صرفا حجم معاملات دو روز گذشته ترغیبم کرد بیشتر زوم باشم ببینم جهت سهم کدوم سمت خواهد رفت بعد تصمیم به ورود بگیرم.

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

بارها اینجا ( سهامیاب ) هشدار دادم که فکها را میاره پایین برخی فکر کرده بودند دارم کتاب حیدر بگ میخونم وقتی تحلیل تکنیکال میذارم میگم 195کف 3قلو هست

نه الگوی هد اند شولدرز وقتی عکس خرید و اضافه کردن خودم میذارم رو 195تومان........تلاش خودم را کردم که سهامداران در زیان و صبور سهم که تا الان صبر کردند دیگه نا امید نشوند و اسیر دست تخریب چی های مغز فندقی نشوند....

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

کیسون نمودار میان مدتی خوبی داره اما در کوتاه مدت متفاوته و مقاومن 232 تومن باعث اصلاح و استراحت اون خواهد شد...الان صف خرید پر حجمی داره و امیدوارم متهم به بدگویی نشم...

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
              کیسون نمودار میان مدتی خوبی داره اما در کوتاه مدت متفاوته و مقاومن 232 تومن باعث اصلاح و استراحت اون خواهد شد...الان صف خرید پر حجمی داره و امیدوارم متهم به بدگویی نشم...
              درود بر اقا محمد عزیز
              بنده چنین جسارتی به هیچکس بخصوص جنابعالی نمیکنم اون افراد جریانشان فرق داره نوع نوشتن و نیت و غرضشان کاملا ضایع و مشخص هست شناخت درستی نیز از بازار و سهام ندارند

اتفاقا بنده از منتقدین و افرادی که هشدار بموقع بدهند تشکر میکنم و معتقدم سیگنال فروش بموقع دادن سودش بیش از سیگنال خرید هست

ممنونم از همفکری شما اما بنده سهام کوتاه مدتی از صدتا یکیش هم در جایی نمینویسم هرکدام کوتاه مدتی فروختم یا تحلیل فیلد شده یا حد زیان فعال کرده......... کیسون کوتاه مدتی نیست و پارامترها و تاییدهای معاملاتی بلند مدتیش حفظ کرده و سالم مانده تا الان...... اگر مشکلی پیش نیاد و اتفاق غیر مترقبه ای در شرکت نیفتد حداقل تا سال اینده سهامدارم و صبور...

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

سهم طلایی کیسون این ابر برند و غول صنعت ساخت و ساز و پیمانکاری و ابادانی به لطف بازیگران جدید خودش از محدود نمادهای مثبت بازار امروز تا این لحظه است..... در محدوده قیمتی 227تومان

دوستان توجه کردید به این پاراگراف که نوشتم که الان بنظر خیلی غلو میاد برای برخی ها... شاید در اینده ثابت شود که چقدر درست بوده شاید هم ثابت نشود اصراری ندارم برای ان..........

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                  درود

والا بیش از دو سال کم و زیاد کیسون پیگیر هستم.

اینکه تو سهامیاب میگن فلانی با فلانی درگیر و و و و و یا حدس و گمان یا سناریو نوسانگیران شرکت

والا من که سر نیاوردم از کار این ها. ظاهر قضیه نشون میده تا دمار خریدارای دو رو روز گذشته رو در نیارن خبری از بالا رفتن نباشد.

این سهم ندارم صرفا حجم معاملات دو روز گذشته ترغیبم کرد بیشتر زوم باشم ببینم جهت سهم کدوم سمت خواهد رفت بعد تصمیم به ورود بگیرم.
                  درود

به نظر میاد حقوقی خریدار علاقه ای به عقبگرد به حدود ۲۰۰ ندارد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

کیسون مقاومت مهم محدوده 230تومان و تثبیت قیمت بالای 230تومان برای خروج از الگو

در صورت شکست پرقدرت الگوی مثلث صعود احتمالی خواهد داشت به اندازه قائده الگو تا محدوده 300و 320تومان

در صورت برگشت حمایتها 215 و 205 و 195 تومان که حمایت سوم مصادف با کف الگو و کف سه قلو نیز هست که میتوان حدزیان را با توجه به استراتژی معاملاتی اولیه در نظر گرفت

روند سهم از 15ماه گذشته تاکنون صعودی است و بازدهی ان بیش از شاخص کل بوده است!

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

عاشق حجم معاملات بالا هستم البته بستگی به موقعیت منحنی در چارت نیز دارد که کیسون در ان موقعیت خوب هست

صرفا خواستم عرض کنم که دوستانی که تسلط زیادی به این امر ندارند از حجم بالای معاملات نترسند و خدای نکرده در سمت فروشنده نباشند...موفق باشید

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

قرارداد 500 میلیارد تومانی در #کیسون
                        احداث شبستان جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی
                        تاريخ انعقاد قرارداد 1402/09/06
                        طرف قرارداد سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی
                        مبلغ قرارداد 5,044,519 میلیون ریال
                        نحوه تسویه پیمانکار مطابق قرارداد و متناسب با پیشرفت کار، صورت وضعیت ماهانه ارائه می‌نماید و کارفرما خالص صورت وضعیت را به پیمانکار پرداخت نموده و کارکرد تسویه می‌شود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

کلیه معاملات امروز کیسون باطل شد!!!!!!!!!

یه سوال کسی یادش میاد که ناظر معاملات منفی خوردن سهام را باطل کرده باشد؟؟!!!

ایا اگر مثل دیروز که صف فروش بود باز معاملاتش باطل میشد؟؟؟

کی فروخته بوده که پشیمان شده خدا میداند!!!!!!!!!!پیدا کنید پرتقال فروش را!!!

ناظر روزانه معاملات دهها نماد را ابطال میکند بدون انکه علت انها را بگوید

اگر این معاملات خلاف قانون هست و شما نیز در حال مبارزه کردن هستید و سفارشی نیست چرا از تعداد خلافکاران کم نمیشود؟؟

چرا تعداد ابطالیها هر روز بیشتر میشود؟؟؟؟!!!!!!!!

جناب عشقی لطفا پاسخ دهید از شما پرسیدم!!!!
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/27, 21:33.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

با سرانه خرید حقیقی 155 میلیون تومان بالاترین سرانه خرید حقیقی در بازار هست فعلا !

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

کیسون دارند میدهند 190تومان!!! خیلی وقته این سهم رو دارم و در زیان هم هستم مشخص نیست فاز فروشندهها چیه با اینهمه قرارداد؟؟

تخریب چی زیاد داره در سهامیاب که انگار مجازشان کردند به تخریب سهم...............فعلا بنظر فروشندهها کم شدند......... همچنان سهامدارم و صبور........

نظر

• mirshahvaladi
                                عضو جدید
                                • Sep 2013
                                • 15

با توجه به رفتار سینوسی بین 180 تا 230 خیلی گروه ها راحت سیگنال میدن و نوسان میگیرند. این دو روز مثل حجم زیاد چند وقت قبل مشکوک ظاهر شده. همچنان باید مترصد خرید پله آخر بود.

نظر

در حال کار...
                                X