فیلتر نویسی در tsetmc

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    سلام و تشکر
    برای سقف ماهیانه هم فیلتری موجود هست؟
    سلام کافی است علامت بزرگتر به علامت کوچکتر تغییر کند. یعنی این:
    true==function(){
    //Calculate the Min Price of Month
    var MinPriceOfMonth=function()
    {
    var minimum=[ih][0].PriceMax;
    var n;

for(n=1; n<29; n++)

if(minimum<[ih][n].PriceMax)
    minimum=[ih][n].PriceMax;

(cfield0)= minimum;
    (cfield1)=(pc)-minimum;
    (cfield2)= Math.round(((pc)-minimum)/(pc)*100*100)/100;
    return minimum;

};

if((cfield2)<3 && MinPriceOfMonth() !=0)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }

}()

البته آزمایشش نکرده‌ام من.
    در این پالایه‌ ستون نخست سقف ماهانه و ستون دوم فاصله تا سقف و ستون سوم درصد فاصله تا سقف را نشان می‌دهد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام کافی است علامت بزرگتر به علامت کوچکتر تغییر کند. یعنی این:

البته آزمایشش نکرده‌ام من.
      در این پالایه‌ ستون نخست سقف ماهانه و ستون دوم فاصله تا سقف و ستون سوم درصد فاصله تا سقف را نشان می‌دهد.
      محمد حسین جان این همون نتیجه قبلی رو نشون میده :O

نظر

• عادل عطایی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 331

این فیلتر سقف قیمت دربازه زمانی مشخص رو وارد دیده بان میکنه. همین طور سهمهایی که نسبت به سقف، درصد مشخصی اصلاح کرده باشن رو فیلتر میکنه. با تغییر مقدار متغیر percent در خط دوم میتونید درصد اصلاح رو تغییر بدید و همین طور با تغییر متغیر period در خط سوم میشه دوره محاسبه سقف قیمت رو تغییر داد

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این را اکنون خودم ساختم و آزمایش کردم. هم ساده‌سازی شده و هم درست بود:

minimum=[ih][0].PriceMin;
          maximum=[ih][0].PriceMax;
          for(n=1;n <29;n++){
          if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
          minimum=[ih][n].PriceMin;
          if(maximum<[ih][n].PriceMax)
          maximum=[ih][n].PriceMax;
          }
          min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
          max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
          (cfield0)=minimum ==0?"":""+minimum +"("+min_percent +"%)";
          (cfield1)=maximum ==1?"":""+maximum +"("+max_percent +"%)";
          البته نمی‌دانم شما دقیقا چگونه می‌خواهید؟ این‌جوری خوب است؟ اگر چیز خاصی می‌خواهید بگویید بسازم.
          این اکنون این‌گونه است که در ستون نخست کف را (و در پرانتز میزان فاصله از کف به درصد را) نشان می‌دهد و در ستون دوم هم سقف را (و در پرانتز میزان فاصله تا سقف به درصد را) نشان می‌دهد.
          و هیچ‌گونه پالایه (فیلتری) را هم اعمال نمی‌کند که یک سری از نمادها را حذف کند و باقی را نشان دهد. اگر خواستیم مثلا تنها آنهایی را نشان دهد که با سقف ده درصد یا کمتر فاصله دارند را (تنها) نشان دهد باید این جمله را به انتهای آن متن بیافزاییم:
          max_percent < 10;
          این‌گونه:
          minimum=[ih][0].PriceMin;
          maximum=[ih][0].PriceMax;
          for(n=1;n <29;n++){
          if(minimum>[ih][n].PriceMin&&[ih][n].PriceMin!=0)
          minimum=[ih][n].PriceMin;
          if(maximum<[ih][n].PriceMax)
          maximum=[ih][n].PriceMax;
          }
          min_percent=Math.round(100*((pc)-minimum)/minimum);
          max_percent=Math.round(100*(maximum-(pc))/(pc));
          (cfield0)=minimum ==0?"":""+minimum +"("+min_percent +"%)";
          (cfield1)=maximum ==1?"":""+maximum +"("+max_percent +"%)";
          max_percent<10;

+ البته این متن یک اشتباه هم دارد ها... به جای محاسبه‌ی میانگین ماه، میانگین سی روزه را حساب می‌کند! سی روز کاری! که گاهی می‌شود دو ماه! (مثلا فروردین)

+ اگر خواستیم بیشتر از سی روز را نشان دهد آن عدد ۲۹ که در متن آمده را باید تغییر دهیم. (سی کم است انصافا! گمان کنم ۱۰۰ بهتر باشد... که البته نمی‌شود!) پس این را هم بگویم که این عدد را بیشتر از ۶۰ نمی‌توان افزایش داد.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/22, 21:38.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

فک میکنم این دوتا فیلتر رو قاطی کنیم همون روشی میشه که آقا سامان گفتند
            آیا درست هست به نظرتون دوستان؟؟؟؟؟؟
            (tvol)>=0.020*(z)

&&

(qd1)>0&&(pd1)==(tmax)

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              (tvol)>=0.020*(z)

&&

(qd1)>0&&(pd1)==(tmax)
              سلام.
              جناب سامان قبل از این را گفتند. یعنی گفتند وقتی صف زیاد می‌گذارند من می‌روم توی صف. ولی این برای زمانی است که صف را داده‌اند تمام شده رفته پی کارش... (مگر اینکه دوباره صف را بخواهند بدهند... که خودش می‌شود یک ایده‌ای... ولی آن چه که جناب سامان گفت نیست.)
              برای آن چه که جناب سامان گفتند باید سرخطی را دید چقدر ارزش دارد. و با این دو صدمِ z مقایسه‌اش کرد.
              یک شرط دیگرش هم بزرگ بودن خود صف است. حالا نسبت به z بزرگ باشد یک طرف و اینکه در کل بزرگ هم باشد (مثلا بالای ۲ میلیون صف) هم یک طرف. این هم یادم است جزء شرطهای جناب سامان بود.
              و البته مهمتر از این دو تا این بود که ایشان چشمی هم بررسی می‌کردند. به خصوص با توجه به اینکه تجربه‌ی خوبی در بازار دارند این بررسی چشمی (حسی/درونی/شناختی) هم می‌تواند موثر باشد. برای مثال همه ما می‌دانیم جنس صف خرید یک باره و میلیونی در نماد رانفور با آپ با خساپا با فاهواز با تیپیکو با تپکو فرق می‌کند.
              به شخصه مثلا در فملی من صف خرید را زیاد جدی نمی‌گیرم... معمولا هم داده می‌شود... ولی زیاد تاثیر گذار نیست... در فاهواز و خکاوه می‌دانم که صف خرید (اگر داشت) میلیونی‌شان خیلی راحت روز بعد می‌تواند تبدیل شود به صف فروش میلیونی!!! در خساپا می‌دانم که صف را خیلی از مواقع می‌دهند. همه‌اش را هم نمی‌دهند! یعنی بهترین حالت را دارد برای ما... مثلا ۶۰ میلیون اگر صف باشد اینها ۵۵ میلیونش را تا ساعت ۱۲ و نیم می‌دهند خیلی وقت‌ها... اما در کنارش در خگستر می‌دانم که نمی‌دهند... چندین بار یادم است در این سال‌ها رفتم تو صف خگستر ولی بسته بود... در حالی که خودرویی‌های دیگر راحت خرید و فروش می‌شدند... مسئله‌ی خاصی هم نداشت.... ولی جنسش این‌گونه بود...
              غرض اینکه... گمان کنم آن حس جناب سامان در راهبردشان موثر باشد. خیلی. و برای آن نمی‌توان فرمول نوشت.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                (tvol)>=0.020*(z)

&&

(qd1)>0&&(pd1)==(tmax)
                البته این فرمول رو هم باید اضافه کنم که مربوط میشه به سطر اول خرید که باید با حجم خیلی بالا صف خرید تشکیل شده باشه.
                8000000<(qd1)

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

سلام.
                  جناب سامان قبل از این را گفتند. یعنی گفتند وقتی صف زیاد می‌گذارند من می‌روم توی صف. ولی این برای زمانی است که صف را داده‌اند تمام شده رفته پی کارش... (مگر اینکه دوباره صف را بخواهند بدهند... که خودش می‌شود یک ایده‌ای... ولی آن چه که جناب سامان گفت نیست.)
                  برای آن چه که جناب سامان گفتند باید سرخطی را دید چقدر ارزش دارد. و با این دو صدمِ z مقایسه‌اش کرد.
                  یک شرط دیگرش هم بزرگ بودن خود صف است. حالا نسبت به z بزرگ باشد یک طرف و اینکه در کل بزرگ هم باشد (مثلا بالای ۲ میلیون صف) هم یک طرف. این هم یادم است جزء شرطهای جناب سامان بود.
                  و البته مهمتر از این دو تا این بود که ایشان چشمی هم بررسی می‌کردند. به خصوص با توجه به اینکه تجربه‌ی خوبی در بازار دارند این بررسی چشمی (حسی/درونی/شناختی) هم می‌تواند موثر باشد. برای مثال همه ما می‌دانیم جنس صف خرید یک باره و میلیونی در نماد رانفور با آپ با خساپا با فاهواز با تیپیکو با تپکو فرق می‌کند.
                  به شخصه مثلا در فملی من صف خرید را زیاد جدی نمی‌گیرم... معمولا هم داده می‌شود... ولی زیاد تاثیر گذار نیست... در فاهواز و خکاوه می‌دانم که صف خرید (اگر داشت) میلیونی‌شان خیلی راحت روز بعد می‌تواند تبدیل شود به صف فروش میلیونی!!! در خساپا می‌دانم که صف را خیلی از مواقع می‌دهند. همه‌اش را هم نمی‌دهند! یعنی بهترین حالت را دارد برای ما... مثلا ۶۰ میلیون اگر صف باشد اینها ۵۵ میلیونش را تا ساعت ۱۲ و نیم می‌دهند خیلی وقت‌ها... اما در کنارش در خگستر می‌دانم که نمی‌دهند... چندین بار یادم است در این سال‌ها رفتم تو صف خگستر ولی بسته بود... در حالی که خودرویی‌های دیگر راحت خرید و فروش می‌شدند... مسئله‌ی خاصی هم نداشت.... ولی جنسش این‌گونه بود...
                  غرض اینکه... گمان کنم آن حس جناب سامان در راهبردشان موثر باشد. خیلی. و برای آن نمی‌توان فرمول نوشت.
                  جناب سامان مگه نگفتن حجم زیاد بخوره و یهویی سهم صف خرید بشه و صف خرید سنگین شده باشه و هی عرضه کنن.
                  والا من که اینجوری متوجه شدم. اگر اشتباهه لطفا تصحیحش کنید.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

متاسفانه داشتم در این جستار با دوستان صحبت می‌کردم زدم اطلاعات خودم را حذف کردم. :( :( :((
                    حالا خوب است به دوستان ده بار گفتم پیش از اینکه این کار را بکنید روی مرورگر اصلی این کار را نکنید و حتما بایگانی داشته باشید....
                    من هم این موارد را روی کروم آزمایش کردم... بعد که دوستان گفتند مشکل دارد سریع رفتم همین را روی اج و اوپرا و یاندکس هم آزمایش کردم... بعد سریع رفتم روی فایرفاکس هم آزمایش بکنم... که وسط راه فهمیدم اطلاعاتم روی فایرفاکس بود! :( :) :) :))
                    هیچ چیز دیگر...
                    حالا باید بنشینم از آخرین بایگانی‌ای که گرفته‌ بودم که مال چندین ماه پیش است و غلط غولوط زیاد دارد دوباره از نو موارد را پیش ببرم. :|

یادآوری: هر کاری می‌خواهیم بکنیم در آغاز یک بایگانی و پشتیبان گیری از موارد پیشین انجام دهیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• iran1400up
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 47

آموزش تغییر چینش و فیلترهای سایت tsetmc با روش ابداعی محمدحسین
                      __________________________________________________ __

بخش دوم یک نمایه و یک سری پالایه بسیار کارآمد و ساده
                      ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خوب... حالا می‌رسیم به جای خوب قضیه!
                      در زیر من متن یک مارکت‌واچ‌ستینگز ساده را خدمت شما آماده کرده‌ام که اگر آن را در تنظیمات بالا در مرورگر خودتان قرار دهید باید دقیقا و عینا همان چیزی که من می‌بینم (و در تصویر زیر نشان داده‌ام) را ببینید:
                      https://vgy.me/Rtwuwg.png

نکته: ابتدا این کار را در یک مرورگر دیگر انجام دهید تا اگر یک وقت اشتباه کردید همه چیز خراب نشود! (مثلا اگر همیشه با کروم کار می‌کنید این آزمایش را ابتدا در IE یا Edge انجام دهید که اگر بلد نبودید و نشد همه چیز خراب نشود.)
                      نکته: ابتدا پیش از کپی‌پیست کردن متنی که بنده آماده کرده‌ام در مرورگر، همان مقادیر پیشین (که حاصل کار خودتان است) را در یک جایی کپی پیست کنید تا بایگانی بماند که اگر خواستید برگردید راحت بتوانید.
                      نکته: پس از اینکه متن را در جای خودش کپی‌پیست کردید باید صفحه را refresh کنید. (دکمه F5)
                      اما متنی که باید کپی‌پیست شود:
                      https://dl.dropboxusercontent.com/s/...A%20TseTmc.txt

یا علی
                      احتراما، این متن کپی پیست که فرستادید، عمل میکنه، خیلی هم خوبه و بطور همزمان هر 3مورد: تنظیمات/قالب نمایش/فیلترها/ رو اعمال میکنه؛ منتها چطوریه که من از تنظیمات خودم که خروجی از اون فیلد میگیرم، اینقدر کامل نیست؟ چه فیلدهای دیگه ای رو باید تغییر بدم؟!

نظر

• iran1400up
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 47

خوب خدا را شکر...
                        من تازه می‌خواستم توضیحات اضافه بنویسم...
                        بگذارید بنویسم... چون شاید یک بنده خدایی گیر کند در این حالت و این توضیحات برایش مفید باشد...
                        من خودم اکنون داشتم برای شما می‌نوشتم چند بار این کار را که انجام دادم در یک چیزی شبیه به همان که شما گفته بودید افتادم... :) جالب بود...
                        احیانا این مشکل مربوط به خود فایرفاکس می‌شود (هوش مجازی زیادی از حدش!) و احتمالا به این برمی‌گردد که چندین بار یک کار را اگر بکنیم می‌فهمد و جلویش را می‌گیرد...
                        و مشکل این گونه برطرف می‌شود که علاوه بر بخش Local storage باقی بخش‌های Storage از قبلی کوکی ها و مرکز داده (DB) و نشست‌ها (Sessions) را هم بزنیم پاک کنیم... به شکلی که در زیر نشان داده ام... (هر چیزی که در سمت چپ هست را راست کلیک کنیم و Delete All را بزنیم.)

نمیدونم چجوریه که گاها واسه منم اعمال نمیشه و همون صفحه سفید میاد! با وجود اینکه رو همین کامپیوتر و با همون تنظیمات قبلی اقدام میکنم و تمام Delete All و دیگر نکاتی که گفتید رو انجام میدم. فکر میکنم مشکل از طرف سرور هست که یکی در میون جواب میده

نظر

• iran1400up
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 47

این را اکنون خودم ساختم و آزمایش کردم. هم ساده‌سازی شده و هم درست بود:

البته نمی‌دانم شما دقیقا چگونه می‌خواهید؟ این‌جوری خوب است؟ اگر چیز خاصی می‌خواهید بگویید بسازم.
                          این اکنون این‌گونه است که در ستون نخست کف را (و در پرانتز میزان فاصله از کف به درصد را) نشان می‌دهد و در ستون دوم هم سقف را (و در پرانتز میزان فاصله تا سقف به درصد را) نشان می‌دهد.
                          و هیچ‌گونه پالایه (فیلتری) را هم اعمال نمی‌کند که یک سری از نمادها را حذف کند و باقی را نشان دهد. اگر خواستیم مثلا تنها آنهایی را نشان دهد که با سقف ده درصد یا کمتر فاصله دارند را (تنها) نشان دهد باید این جمله را به انتهای آن متن بیافزاییم:

این‌گونه:

+ البته این متن یک اشتباه هم دارد ها... به جای محاسبه‌ی میانگین ماه، میانگین سی روزه را حساب می‌کند! سی روز کاری! که گاهی می‌شود دو ماه! (مثلا فروردین)

+ اگر خواستیم بیشتر از سی روز را نشان دهد آن عدد ۲۹ که در متن آمده را باید تغییر دهیم. (سی کم است انصافا! گمان کنم ۱۰۰ بهتر باشد... که البته نمی‌شود!) پس این را هم بگویم که این عدد را بیشتر از ۶۰ نمی‌توان افزایش داد.
                          احتراما درباره این فیلتری که در این پست فرستادید (که درصد تغییر رو داخل پرانتز و میزان تغییر رو خارج پرانتز نشون میده)، اگر بخام دقیقا برعکس عمل کنه و مثلا میزان تغییر ریالی رو داخل پرانتز و میزان تغییر درصدی رو خارج پرانتز نشون بده، چه تغییری باید روی اون فیلتر اعمال کنم؟

نظر

• iran1400up
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 47

متاسفانه داشتم در این جستار با دوستان صحبت می‌کردم زدم اطلاعات خودم را حذف کردم. :( :( :((
                            حالا خوب است به دوستان ده بار گفتم پیش از اینکه این کار را بکنید روی مرورگر اصلی این کار را نکنید و حتما بایگانی داشته باشید....
                            من هم این موارد را روی کروم آزمایش کردم... بعد که دوستان گفتند مشکل دارد سریع رفتم همین را روی اج و اوپرا و یاندکس هم آزمایش کردم... بعد سریع رفتم روی فایرفاکس هم آزمایش بکنم... که وسط راه فهمیدم اطلاعاتم روی فایرفاکس بود! :( :) :) :))
                            هیچ چیز دیگر...
                            حالا باید بنشینم از آخرین بایگانی‌ای که گرفته‌ بودم که مال چندین ماه پیش است و غلط غولوط زیاد دارد دوباره از نو موارد را پیش ببرم. :|

یادآوری: هر کاری می‌خواهیم بکنیم در آغاز یک بایگانی و پشتیبان گیری از موارد پیشین انجام دهیم.
                            احتراما، با توجه به اینکه در فیلترهایی که محبت کردید فرستادید، از دستورات و فرمتهایی استفاده کردید که در توضیحات مربوط به فیلتر در سایت فن آوری سازمان چیزی راجع به آنها گفته نشده، فایل آموزشی هم دارید و اصولا کانال تلگرامی یا هر کانال ارتباطی که بشه مستقیم با شما در ارتباط بود و از تجربیات ارزشمند شما استفاده کرد؟

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط iran1400up پست شده است View Post
                              احتراما، با توجه به اینکه در فیلترهایی که محبت کردید فرستادید، از دستورات و فرمتهایی استفاده کردید که در توضیحات مربوط به فیلتر در سایت فن آوری سازمان چیزی راجع به آنها گفته نشده، فایل آموزشی هم دارید و اصولا کانال تلگرامی یا هر کانال ارتباطی که بشه مستقیم با شما در ارتباط بود و از تجربیات ارزشمند شما استفاده کرد؟
                              سلام.
                              برنامه‌نویسی است. برنامه‌نویسی رایج.
                              یعنی شما باید یک مدت کلا برنامه‌نویسی کنید (حالا به هر زبانی... به خصوص جاوا سکریپت) تا بیاید دستتان. غیر از این همه‌اش متغیرهای خود شرکت مدیریت فناوری است که در همان آموزش آمده.
                              همین.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 22:23.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط iran1400up پست شده است View Post
                                احتراما، این متن کپی پیست که فرستادید، عمل میکنه، خیلی هم خوبه و بطور همزمان هر 3مورد: تنظیمات/قالب نمایش/فیلترها/ رو اعمال میکنه؛ منتها چطوریه که من از تنظیمات خودم که خروجی از اون فیلد میگیرم، اینقدر کامل نیست؟ چه فیلدهای دیگه ای رو باید تغییر بدم؟!
                                منظورتان مشخص نیست.
                                از کدام فیلد خروجی می‌گیرید؟
                                چرا کامل نیست (چه فرقی می‌کند)؟
                                یک نمونه از خودتان و یک نمونه از من قرار بدهید متوجه بشوم.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/11/28, 22:23.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X