فیلتر نویسی در tsetmc

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
    سلام.
    ایا در خصوص فیلتر نویسی کتابی ترجمه یا تالیف شده است؟
    منظورم کتاب های چاپی است نه الکترونیکی.
    ممنون.
    سلام.
    من که تا حالا ندیده‌ام.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sam6178
      عضو جدید
      • Mar 2018
      • 15

سلام

استاد آیا میشه کد این فیلتر رو بنویسید. ممنون میشم

[CENTER][B][COLOR=#ee82ee][I]برندگان بورس در مورد سیستم معاملاتی خود حرف نمی زنند. چه حیف ولی هوشمندانه[/I][/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط sam6178 پست شده است View Post
        سلام

استاد آیا میشه کد این فیلتر رو بنویسید. ممنون میشم

سلام.
        نه.

برای اینکه:
        • یکی اینکه این کار بسیار سلیقه‌ای است.
        • دیگر اینکه مشکل repainting دارد.
        • دیگر اینکه این محاسبات کلا کار جالبی نیست. چون نه تنها دقیق نیست بلکه کارا هم نیست.
        • دیگر اینکه به خاطر محدودیت‌های تارنمای tsetmc این تارنما نمی‌تواند این کار را درست حساب کند. توضیح اینکه محدودیت شصت روزه برای همه چیز وجود دارد. حالا دو حالت پیش می‌آید. یک اینکه این آستانه زیان‌ها و مقاومت‌ها و حمایت‌ها را بر مبنای بیشترین و کمترین قیمت‌های یک دوره‌ی زمانی نوشته باشند که این درست نیست زیاد و محدودیت ذکر شده هم هست. و حالت دوم هم اینکه این را با زیگ بنویسند که این کار درست‌تر است ولی آن محدودیت زمانی خودش را اینجا چند برابر نشان می‌دهد و عملا با شصت روز تنها زیگ‌های زیر پنج درصد می‌توان نوشت! یعنی هیچ!

===> باز هم به دوستان پیشنهاد میکنیم به دوستان تمام کارهایشان را ببرند روی نرم‌افزارهای تخصصی این کار. مانند متاتریدر.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

پاسخ : یادآوری?

جناب محمد حسین عزیز با سلام و خدا قوت
          فیلتری هست که سهم هایی رو نشون بده که حجم معاملات روزانه اشون حداقل دو برابر حجم میانگین ماهیانه اشون باشه؟؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            جناب محمد حسین عزیز با سلام و خدا قوت
            فیلتری هست که سهم هایی رو نشون بده که حجم معاملات روزانه اشون حداقل دو برابر حجم میانگین ماهیانه اشون باشه؟؟
            سلام.
            اگر سه ماهه بخواهید خیلی آسان TseTmc این را در اختیار ما گذاشته:
            (tvol)>2*[is5]
            یا علی.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام.
              اگر سه ماهه بخواهید خیلی آسان TseTmc این را در اختیار ما گذاشته:
              (tvol)>2*[is5]
              یا علی.
              سلام خدمت شما دوست عزیز
              خیلی از شما ممونم

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

من نمی دونم فیلتر نویسی اصلا چی هست... :p
                ولی از اسمش حدس میزنم اینجوری باشه که بشه توی tsetmc شرکت هایی که براش تعریف کردی (یعنی فلان شرایط رو داشته باشن ) رو بهت بده.
                مثل مثلا وقتی توی سامانه خودت میایی قسمت فیلتر مثلا خرید و فروش های فلان سهم یا فلان تاریخ رو بهم بده.
                درسته ؟؟؟
                بعد اونوقت زبان برنامه نویسی خاصی و باید بلد بشیم که بتونیم فیلتر نویسی کنیم؟؟؟
                چقد با قسمت پیشرفته سایت ره آورد 365 (که پولی هست ) و حالت فیلتر داره متفاوت هست؟؟؟
                اون خیلی جالب بود اما چون پولی بود نتیجه رو بهم نداد. باید اشتراک می گرفتم.
                کارایی که با فیلتر نویسی میشه انجام داد خیلی فراتر از این قابلیت ره آورد 365 هست ؟؟؟
                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/10/26, 00:55.
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  من نمی دونم فیلتر نویسی اصلا چی هست... :p
                  ولی از اسمش حدس میزنم اینجوری باشه که بشه توی tsetmc شرکت هایی که براش تعریف کردی (یعنی فلان شرایط رو داشته باشن ) رو بهت بده.
                  مثل مثلا وقتی توی سامانه خودت میایی قسمت فیلتر مثلا خرید و فروش های فلان سهم یا فلان تاریخ رو بهم بده.
                  درسته ؟؟؟
                  بعد اونوقت زبان برنامه نویسی خاصی و باید بلد بشیم که بتونیم فیلتر نویسی کنیم؟؟؟
                  چقد با قسمت پیشرفته سایت ره آورد 365 (که پولی هست ) و حالت فیلتر داره متفاوت هست؟؟؟
                  اون خیلی جالب بود اما چون پولی بود نتیجه رو بهم نداد. باید اشتراک می گرفتم.
                  کارایی که با فیلتر نویسی میشه انجام داد خیلی فراتر از این قابل ره آورد 365 هست ؟؟؟
                  سلام
                  والا من تا حالا از ره آورد استفاده نکردم.اما فیلترهای اینجا هم خیلی خوب هستن و درست کار میکنن البته اگر فیلتری که مینویسید مشکلی نداشته باشه و به راحتی هم میشه با یه جستجو تو اینترنت فیلترهای مختلفی رو پیدا کنید.
                  مثلا من دنبال یه فیلتر بودم که سهم هایی که دوبرابر حجم میانگین 30 روزه یا 20 روزه هستن رو نشون بده
                  تو دیده بان بازار پیشرفته اون بالا روی علامت سوال کلیک کنید و تمام مطالبش رو بخونید

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                    سلام
                    والا من تا حالا از ره آورد استفاده نکردم.اما فیلترهای اینجا هم خیلی خوب هستن و درست کار میکنن البته اگر فیلتری که مینویسید مشکلی نداشته باشه و به راحتی هم میشه با یه جستجو تو اینترنت فیلترهای مختلفی رو پیدا کنید.
                    مثلا من دنبال یه فیلتر بودم که سهم هایی که دوبرابر حجم میانگین 30 روزه یا 20 روزه هستن رو نشون بده
                    تو دیده بان بازار پیشرفته اون بالا روی علامت سوال کلیک کنید و تمام مطالبش رو بخونید
                    سلام. مرسی از راهنمایی تون. مطالعه می کنم.
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ارادت
                      عضو فعال
                      • Jul 2017
                      • 2268

سلام بزرگوار
                      روز دوشنبه خیلی از سهام از صف فروش به خرید رسیدن و هنوزم صف هستن احتمالا...من 5سهم از پنج گروه رو میخوام که این شرایط رو دارن..یا بهتر بگم اولین سهم هرگروه که زودتر صف خرید شد نسبت به بقیه همگروهی هامیتونی کمکم کنید؟دیگه عرضی ندارم.....

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                        سلام بزرگوار
                        روز دوشنبه خیلی از سهام از صف فروش به خرید رسیدن و هنوزم صف هستن احتمالا...من 5سهم از پنج گروه رو میخوام که این شرایط رو دارن..یا بهتر بگم اولین سهم هرگروه که زودتر صف خرید شد نسبت به بقیه همگروهی هامیتونی کمکم کنید؟دیگه عرضی ندارم.....
                        سلام. دقیق پارامترهای مربوطه را بلد/حفظ نیستم. ولی دنبال یک همچنین چیزهایی باید باشی:
                        Code:
                        [B](pcp) < 1 && (plp) > 4.8
                        [/B]
                        ان‌شاءالله که همین کارتان را راه بیاندازد.
                        یا علی.
                        پی‌نوشت: این دو نوشته بعدا به جستار فیلتر نویسی منتقل خواهد شد.
                        پی‌نوشت: الان یادم آمد... این تنها پالایه‌ای است که می‌تواند به دردتان بخورد. می‌خواستم بگویم دنبال پالایه‌هایی باشید که برای صف فروش نوشته‌اند... ولی آنها به درد شما نمی‌خورند. چون شما در دو زمان سنجش را می‌خواهید انجام دهید و آنها فقط برای زمان «حال» نوشته شده‌اند. (همه‌ی پالایه‌ها برای زمان حال هستند تقریبا.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ارادت
                          عضو فعال
                          • Jul 2017
                          • 2268

سلام. دقیق پارامترهای مربوطه را بلد/حفظ نیستم. ولی دنبال یک همچنین چیزهایی باید باشی:
                          Code:
                          [B](pcp) < 1 && (plp) > 4.8
                          [/B]
                          ان‌شاءالله که همین کارتان را راه بیاندازد.
                          یا علی.
                          پی‌نوشت: این دو نوشته بعدا به جستار فیلتر نویسی منتقل خواهد شد.
                          پی‌نوشت: الان یادم آمد... این تنها پالایه‌ای است که می‌تواند به دردتان بخورد. می‌خواستم بگویم دنبال پالایه‌هایی باشید که برای صف فروش نوشته‌اند... ولی آنها به درد شما نمی‌خورند. چون شما در دو زمان سنجش را می‌خواهید انجام دهید و آنها فقط برای زمان «حال» نوشته شده‌اند. (همه‌ی پالایه‌ها برای زمان حال هستند تقریبا.)
                          سلام....ممنون بخاطر لطف و زمانی که گذاشتی........من دنبال اسم نماد بودم
                          ارادتمندم

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                            سلام....ممنون بخاطر لطف و زمانی که گذاشتی........من دنبال اسم نماد بودم
                            ارادتمندم
                            خوب اگر زودتر می‌گفتید شاید برای دوشنبه را هم می‌توانستیم در بیاوریم. امروز اینها بودند:

یا علی.
                            (این نوشته‌ها بعدا به جستار مربوطه منتقل می‌شوند. موقتا برای اینکه گم نکنید اینجا هستند.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• ارادت
                              عضو فعال
                              • Jul 2017
                              • 2268

خوب اگر زودتر می‌گفتید شاید برای دوشنبه را هم می‌توانستیم در بیاوریم. امروز اینها بودند:

یا علی.
                              (این نوشته‌ها بعدا به جستار مربوطه منتقل می‌شوند. موقتا برای اینکه گم نکنید اینجا هستند.)
                              بازم ممنون .......سپاسگزارم

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نمادهایی که حجم زیاد دارند می‌خورند:
                                (نمی‌دانم پیش‌تر مشابه این را گذاشته بودم یا نه... به هر روی...)

Code:
                                [COLOR=#6666ff]// بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]// نمادهایی که چند برابر میانگین دارند حجم می‌خورند[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]//_____________________________________ تنظیمات[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]Shomare_Ruzha=20;[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin = 200;[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]Bishine_Ruzhaye_Mojaz_Baste_Boodan = 2;[/COLOR]
                                [COLOR=#6666ff]//_____________________________________ میانگین‌گیری[/COLOR]
                                Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin = (100 + Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin) / 100;
                                average_volume = 0;
                                j =  0;
                                for(i = 0; i<Shomare_Ruzha;i++) if(typeof [ih][i]!="undefined" && typeof [ih][i].QTotTran5J!="undefined" && [ih][i].QTotTran5J!=0) {
                                    average_volume +=[ih][i].QTotTran5J;
                                    j++;
                                }
                                average_volume/=j;
                                [COLOR=#6666ff]//_____________________________________ پالایه[/COLOR]
                                (tvol) > Darsade_Afzayeshe_Hajm_Nesbat_Be_Miangin * average_volume && (tval) > 4e9 && j>=(Shomare_Ruzha+1)-Bishine_Ruzhaye_Mojaz_Baste_Boodan;

ویرایش: پیش‌تر وزن روز آخر دوبار محاسبه می‌شد (البته محاسبات درست بود) که یک مقدار تغییرش دادیم.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/01/16, 23:07.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X