فیلتر نویسی در tsetmc

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

در اصل توسط vahidagha پست شده است View Post
    سلام
    چطور میتونم اطلاعات حقیقی حقوقی کل نمادها رو علاوه بر پارامترهای فعلی که ارائه میشه به صورت اکسل از سایت tsetmc بگیرم؟
    صفحه دیده بان بازار و به عنوان مثال برای خودم کاستومایز کردم و سرانه خرید حقیقی رو در سی فیلد گذاشتم. اما میخوام اینها رو هر روز از سایت بورس به صورت اکسل بگیرم. خروجی از خود سایت که میگیرم در فرمت HTML صفحه دیده بان شخصی رو دانلود میکنه. اما در فرمت اکسل همون پارامترهای معمول رو فقط دانلود میکنه. کسی میدونه چکار باید کرد؟
    روی شخصی نباید بذارید، باید بذارید رو حالت ...... +فیلدهای کاربر، بعد خروجی بگیرین
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط vahidagha پست شده است View Post
      سلام
      چطور میتونم اطلاعات حقیقی حقوقی کل نمادها رو علاوه بر پارامترهای فعلی که ارائه میشه به صورت اکسل از سایت tsetmc بگیرم؟
      صفحه دیده بان بازار و به عنوان مثال برای خودم کاستومایز کردم و سرانه خرید حقیقی رو در سی فیلد گذاشتم. اما میخوام اینها رو هر روز از سایت بورس به صورت اکسل بگیرم. خروجی از خود سایت که میگیرم در فرمت HTML صفحه دیده بان شخصی رو دانلود میکنه. اما در فرمت اکسل همون پارامترهای معمول رو فقط دانلود میکنه. کسی میدونه چکار باید کرد؟
      سلام.
      باگ tsetmc است.
      باید حتما در این حالت باشد:

بعد اکسل را دریافت کنید.
      یا علی.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• vahidagha
        عضو جدید
        • Dec 2010
        • 8

واقعا هم از آقای سروش و هم از آقای محمدحسین خیلی ممنونم. جواب داد! عالی بود.

نظر

• amomehdi
          عضو عادی
          • Apr 2019
          • 21

اجرای فیلتر ها توی این یک ماه اخیر یه کم به مشکل برخورده البته به نظر من

شما هم این مشکل رو دارید یا خیر؟

نظر

• saeedbhz
            عضو عادی
            • Jan 2020
            • 22

سلام.وقت بخیر
            دوستان کسی فیلتر کندل دوجی داره؟
            ممنون میشم

نظر

• amomehdi
              عضو عادی
              • Apr 2019
              • 21

Math.abs((pf)-(pl))<=.003*(pf)
              البته این کد صف ها رو هم نشون میده

نظر

• amomehdi
                عضو عادی
                • Apr 2019
                • 21

سلام

اقای محمد حسین من چطوری میتونم چند فیلتر رو داخل یه فیلتر بنویسم
                باید از یک function
                یا باید برای هر فیلتر از یک
                function استفاده کنم

ممنون میشم اگر توضیح دهید

مثلا rsi , سرانه خرید و.. رو میخوام داخل یه فیلتر بنویسم

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط amomehdi پست شده است View Post
                  سلام

اقای محمد حسین من چطوری میتونم چند فیلتر رو داخل یه فیلتر بنویسم
                  باید از یک function
                  یا باید برای هر فیلتر از یک
                  function استفاده کنم

ممنون میشم اگر توضیح دهید

مثلا rsi , سرانه خرید و.. رو میخوام داخل یه فیلتر بنویسم
                  سلام.
                  تابع‌نویسی هست. بلی. ولی بدون تابع نویسی هم می‌شود. لازم نیست خودتان را زیاد به مشقت بیاندازید و بروید صفر تا صد برنامه‌نویسی را یاد بگیرید.

اکنون یک توضیح ساده می‌دهم که آسان یاد بگیرید و استفاده بفرمایید.

آموزش برنامه‌نویسی - ترکیب چند شرط
                  =======================

فرض بفرمایید کدهای ما سه بخش است که هر کدام با یک چنین خط کشی‌ای از هم جدا شده:
                  Code:
                  // ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ //
                  و فرض بفرمایید یکی از شرطهای ما (یکی از پیشنهادهای خرید ما - یکی از حالات دلخواه ما) این است:
                  Code:
                  Shart_1 = RSI > 50;
                  و یکی این:
                  Code:
                  Shart_2 = sarane_kharidar > 50000000;
                  و یکی این:
                  Code:
                  Shart_3 = (pc) > Miangin_Motehareke_20_ruze;
                  در این حالت کافی است کدهای ما زمانی در انتهای خود (خروجی را) True برگرداند که این سه شرط درست باشد.
                  برای این کار کافی است کد زیر را بگذاریم زیر کدهای دیگرمان:
                  Code:
                  Shart_1 && Shart_2 && Shart_3;
                  ================================================

یک بار کل کد را می‌گذارم که نگاه کنیم و یاد بگیریم:

Code:
                  [FONT=courier new][SIZE=2][COLOR=#008080]//محاسبات مربوطبه آر اس آی[/COLOR]
                  [COLOR=#008080]//[/COLOR]
                  [COLOR=#000000]Shart_1[/COLOR][COLOR=#8000ff]= [/COLOR][COLOR=#000000]RSI[/COLOR][COLOR=#8000ff]> [/COLOR][COLOR=#ff0080]50[/COLOR][COLOR=#8000ff];[/COLOR]
                  [COLOR=#008080]//ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ//[/COLOR]
                  [COLOR=#008080]//محاسبات مربوطبه سرانه خریدار[/COLOR]
                  [COLOR=#000000]Shart_2[/COLOR][COLOR=#8000ff]= [/COLOR][COLOR=#000000]sarane_kharidar[/COLOR][COLOR=#8000ff]> [/COLOR][COLOR=#ff0080]50000000[/COLOR][COLOR=#8000ff];[/COLOR]
                  [COLOR=#008080]//ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ//[/COLOR]
                  [COLOR=#008080]//محاسبات مربوطبه میانگین متحرک[/COLOR]
                  [COLOR=#000000]Shart_3[/COLOR][COLOR=#8000ff]= ([/COLOR][COLOR=#000000]pc[/COLOR][COLOR=#8000ff])> [/COLOR][COLOR=#000000]Miangin_Motehareke_20_ruze[/COLOR][COLOR=#8000ff];[/COLOR]
                  [COLOR=#000000]Shart_1[/COLOR][COLOR=#8000ff]&& [/COLOR][COLOR=#000000]Shart_2[/COLOR][COLOR=#8000ff]&& [/COLOR][COLOR=#000000]Shart_3[/COLOR][COLOR=#8000ff];[/COLOR][/SIZE][/FONT]
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• amomehdi
                    عضو عادی
                    • Apr 2019
                    • 21

خیلی ممنون

نظر

• amomehdi
                      عضو عادی
                      • Apr 2019
                      • 21

اقای محمد حسین

از شما درخواستی دارم لطفا در صورت امکان اموزش هایی در مورد فیلتر نویسی پیشرفته را در این تایپک
                      قرار بدهید
                      مثلا اموزش نوشت فیلتر مکدی یا حمایت و مقاومت های یک سهم

البته اگر به نظر خود شما این فیلتر ها بازده صحیحی دارن

و صد البته نوشتن و اموزش دادن همچین مواردی زمان زیادی میبرد (هم نوشتن فیلتر و هم اموزش آن) این پست فقط در حد پیشنهاد بود

اگر امکانش بود که سپاسگذاریم و اگر نبود متوجه هستیم و درک میکنیم/:.smilingsmiley.:/

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اقای محمد حسین

از شما درخواستی دارم لطفا در صورت امکان اموزش هایی در مورد فیلتر نویسی پیشرفته را در این تایپک
                        قرار بدهید
                        مثلا اموزش نوشت فیلتر مکدی یا حمایت و مقاومت های یک سهم

البته اگر به نظر خود شما این فیلتر ها بازده صحیحی دارن

و صد البته نوشتن و اموزش دادن همچین مواردی زمان زیادی میبرد (هم نوشتن فیلتر و هم اموزش آن) این پست فقط در حد پیشنهاد بود

اگر امکانش بود که سپاسگذاریم و اگر نبود متوجه هستیم و درک میکنیم/:.smilingsmiley.:/
                        ببینید.
                        • هم من نمی‌توانم قبول کنم. (حوصله‌ام کم شده، زمانم به هیچ کاری‌ام کفاف نمی‌دهد دیگر.)
                        • هم اینکه دوستان دیگر هستند (جناب سروش مثلا اکنون گمان کنم بهتر و بیشتر از من بلد هستند).
                        • و هم اینکه آموختن این چیزها این‌جوری نیست. اکنون روشش را خدمتتان عرض می‌کنم. باید بروید در دلش. باید این کار را بکنید:

• [*=1]باید بروید آموزش یک صفحه‌ای بورس را یک نگاه بیاندازید...
                          [*=1]سپس از ساده‌ترین کدها آغاز کنید. کدهای یک خطی و چند جمله‌ای. بخوانید و آنها را بررسی کنید و دست‌کاری‌شان کنید. و ببینید چه اتفاقی می‌افتد.

[*=1]آموزش‌های زیادی را هم بنده یا دیگر دوستان در خلال این جستار یا جاهای دیگر قرار داده‌ایم که می‌توانید از آنها هم (تنها به عنوان ابزار آموزشی کمکی) استفاده کنید (نقش اصلی فقط تمرین است و بس).
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• amomehdi
                          عضو عادی
                          • Apr 2019
                          • 21

خیلی ممنون از پاسخ گویی

چند سوال داشتم دوستان اگر اطلاع داشتن ممنون میشم جواب بدن

ایا تعداد روزهایی که بازار بسته است در فیلتر محاسبه میشود ؟مثلا بازار در ماه حدود 21 الی 22 روز باز است
                          وقتی ما فیلتری مینویسیم 30 روزه ایا خروجی صحیح است؟؟؟

و از چه فرمولی برای کراس مثلا مووینگ اوریج استفاده کنم ایا استفاده از میانگین قیمت و تقسیم بر هم کفایت میکنه و اگر نه لطفا فرمولش رو برام بنویسید ممنون میشم

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

خیلی ممنون از پاسخ گویی

چند سوال داشتم دوستان اگر اطلاع داشتن ممنون میشم جواب بدن

ایا تعداد روزهایی که بازار بسته است در فیلتر محاسبه میشود ؟مثلا بازار در ماه حدود 21 الی 22 روز باز است
                            وقتی ما فیلتری مینویسیم 30 روزه ایا خروجی صحیح است؟؟؟

و از چه فرمولی برای کراس مثلا مووینگ اوریج استفاده کنم ایا استفاده از میانگین قیمت و تقسیم بر هم کفایت میکنه و اگر نه لطفا فرمولش رو برام بنویسید ممنون میشم
                            سلام و عرض ادب
                            در tsetmc فقط روز های بازار باز حساب می شود یعنی 60 روز tsetmc حدودا 3 ماه هست

سایت tsetmc بسیار ضعیف و پر خطا و پر باگ و اینچیزاس، مخصوصا وقتی کمی پیچیدگی بیاد تو کار،
                            پیشنهاد من (و احتمالا آقا محمد حسین) اینه که از نرم افزار amibroker استفاده کنید و هرشب ساعت 20 با نرم افزارtseclint برایش خوراک بگیرید، مووینگ اوریج و ارس ای مکدی و.... همه را در امی بروکر تحلیل و بررسی و بک تست و.... انجام دهید
                            البته می دونم که این پیشنهاد رو قبول نمی کنید و احساس می کنید که نه tsetmc بهتر هست و... ? منم وقتی آقا محمد حسین بهم این را گفت قبول نکردم، بعد که کار کردم دیدم ارزش نداره، با امی بروکر، یا حتی چارت های آن لاین کیفیت بهتره،

Tsetmc برای فرمول های ساده ابداعی خود شخص بهتره، مثلا جدیدا یک فیلتر نوشتم که روزی 1 درصد سود میدهد، آن هم در کمتر از 10 دقیقه، با دقت بالا، فقط مشکل اینجاس که حداکثر خوش شانس باشی بتونی 1 میلیون تومن بخری و 7-8 هزار تومن سود کنی، آن هم فقط در یک ساعت مشخص در طول بازار کار می کند، شاید مثلا بشه فرمول های ابداعی بهتری هم پیدا کرد، اگر علاقه به این نوع معاملات باشد،

در واقع tsetmc برا تابلو خوانی خوب هست، برای تکنیکال بهتره سراغ نرم افزارهای تخصصی بروید

امیدوارم مفید نوشته باشم
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• amomehdi
                              عضو عادی
                              • Apr 2019
                              • 21

سلام اقای سروش من حرفتون در مورد ظعف سایت tsetmc رو واقعا قبول دارم مدت طولانی از امی بروکر استفاده کردم

و خیلی فیلتر نوشتم (البته برای سایت tsetmc ) البته غلط یا درستش بماند و فیلتر کراس هم دارم فقط دوست دارم یه فرمول یا فیلتر رو درک کنم نه اینکه یاد حفظ کنم

و ازتون بخاطر پاسخ گویی تشکر میکنم

و از مدیران سایت خواهش دارم در مورد هیدن نبودن پیام ها شخصی که رد و بدل میشه حتما فکری بکنن

بازم ممنون

نظر

• بقراط حکیم
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 576

دوستان کسی میتونه فیلتر کراس هیستوگرام مکدی با خط سیگنال رو بفرسته؟ میشه فیلترشو نوشت؟

نظر

در حال کار...
                                X