بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    شما چی میخواهید بگین؟ چرا سفسطه میکنید؟ من گفتم تکنیکال، زمانبندی و پیدا کردن سقف و کف قیمتی کار عبثیه. کتاب هم بهتون معرفی کردم از
    Burton Malkiel
    A Random walk down Wall Street
    ایشان استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون هستند.
    سفسطه؟

من ازتون فقط فکت خواستم و ارائه کتاب یا زندیگنامه افراد موفق، فکت محسوب نمیشه تازه افرادی خارج از چارچوب فرهنگی و اقتصادی این مرز و بوم خودش مصداق بارز سوراخ دعا رو گم کردنه.

این شمایید که اتفاقا دارید سفسطه میکنید و از دادن فکت، طفره میرید.

من میخوام بهتون نشون بدم که شما بر خلاف ادعاتون، با فکت جلو نرفته اید. این اضطراب و عصبانیت و بی قراری (به وضوح مشخص در نوشته هاتون= فکت)، نشان از عدم اطمینانه به تصمیم اتخاذ شده.

همینکه از بهرام خان خواستید نظرش رو بده، در حالیکه میدونیم (فکت) بهرام خان تکنیکالیسته، دال بر اینه که شما دلیل قانع کننده ای برای خریدتون نداشته اید که حال به یک تکنیکالیست متوسل شده اید!

چرا از کسی که به فیلد تخصصیش اعتقادی نداریم، اصلا نظر بخواهیم؟

و از من انتظار دارید که برم کتاب معرفی شده رو بخونم و بگم چرا موفق نشده اید؟

خب از کجا معلوم شما به نصایح کتاب درست عمل کرده اید ابتدا به ساکن؟

Burton Malkiel evaluates the full range of investment opportunities, from stocks, bonds, and money markets to real estate
    investment trusts and insurance, home ownership, and tangible assets such as gold and collectibles

A Random Walk Down Wall Street long ago established itself as a must-read, the first book to purchase before starting a portfolio

این یک اکسترکته پیرامون بوک و تو همین چند خط، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو شامل شده

آخر هم گفته، پرتفو

شما تک سهم هستید

چرا سبدتون خالیه از سایر ابزارهای مالی؟

به هر حال، برتون مالکیل هیچ فرصتی رو از دست نداده و توصیه کرده تمام ابزارهای مالی و پولی رو بشناسید

و شما بین بیش از 600 سهم و بازاهای موازی و تخصص فردی، وآیند رو انتخاب کرده اید.

اما فکتی لازمه برای این انتخاب

و اون کجای داستانه؟
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
      سفسطه؟

من ازتون فقط فکت خواستم و ارائه کتاب یا زندیگنامه افراد موفق، فکت محسوب نمیشه تازه افرادی خارج از چارچوب فرهنگی و اقتصادی این مرز و بوم خودش مصداق بارز سوراخ دعا رو گم کردنه.

این شمایید که اتفاقا دارید سفسطه میکنید و از دادن فکت، طفره میرید.

من میخوام بهتون نشون بدم که شما بر خلاف ادعاتون، با فکت جلو نرفته اید. این اضطراب و عصبانیت و بی قراری (به وضوح مشخص در نوشته هاتون= فکت)، نشان از عدم اطمینانه به تصمیم اتخاذ شده.

همینکه از بهرام خان خواستید نظرش رو بده، در حالیکه میدونیم (فکت) بهرام خان تکنیکالیسته، دال بر اینه که شما دلیل قانع کننده ای برای خریدتون نداشته اید که حال به یک تکنیکالیست متوسل شده اید!

چرا از کسی که به فیلد تخصصیش اعتقادی نداریم، اصلا نظر بخواهیم؟

و از من انتظار دارید که برم کتاب معرفی شده رو بخونم و بگم چرا موفق نشده اید؟

خب از کجا معلوم شما به نصایح کتاب درست عمل کرده اید ابتدا به ساکن؟

Burton Malkiel evaluates the full range of investment opportunities, from stocks, bonds, and money markets to real estate
      investment trusts and insurance, home ownership, and tangible assets such as gold and collectibles

A Random Walk Down Wall Street long ago established itself as a must-read, the first book to purchase before starting a portfolio

این یک اکسترکته پیرامون بوک و تو همین چند خط، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو شامل شده

آخر هم گفته، پرتفو

شما تک سهم هستید

چرا سبدتون خالیه از سایر ابزارهای مالی؟

به هر حال، برتون مالکیل هیچ فرصتی رو از دست نداده و توصیه کرده تمام ابزارهای مالی و پولی رو بشناسید

و شما بین بیش از 600 سهم و بازاهای موازی و تخصص فردی، وآیند رو انتخاب کرده اید.

اما فکتی لازمه برای این انتخاب

و اون کجای داستانه؟

اضطرابم به خاطر استفاده از اهرمه. ما حرف هم رو انگار نمیفهمیم. بهرام خان رو من نمیدانستم تکنیکالی خرید میکنند. با کسی هم دشمنی ندارم. شما هم دانشتون عمیق نیست. آخه چطور یک کتاب را براساس جلدش قضاوت میکنید. معلوما که ذهنتون باز نیست نسبت به آموختن مسائل جدید. حدس میزنم جنگ و صلح هم نخوانده‌اید و همین جوری نظر دادید. بهتون هم گفتم دلیل خرید سهام وآیند را ولی هی میگین دلیل خرید رو نگفتی و اینکه بله من تک سهم وآیندم و علاقه به سرمایه گذاری متمرکز دارم.

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

اضطرابم به خاطر استفاده از اهرمه. ما حرف هم رو انگار نمیفهمیم. بهرام خان رو من نمیدانستم تکنیکالی خرید میکنند. با کسی هم دشمنی ندارم. شما هم دانشتون عمیق نیست. آخه چطور یک کتاب را براساس جلدش قضاوت میکنید. معلوما که ذهنتون باز نیست نسبت به آموختن مسائل جدید. حدس میزنم جنگ و صلح هم نخوانده‌اید و همین جوری نظر دادید. بهتون هم گفتم دلیل خرید سهام وآیند را ولی هی میگین دلیل خرید رو نگفتی و اینکه بله من تک سهم وآیندم و علاقه به سرمایه گذاری متمرکز دارم.
        چرا مبحث رو قاطی میکنید. چی کار دارید به عمق دانسته ها من؟

من فقط ازتون درخواست داشتم، علت و دلیل خرید وآیند رو با فکت به من نشون بدید چی بوده که اول بار در اسفند 98 رو قیمت 340 تومان بهش ورود کرده اید. چه عامل یا عواملی به شما آلارم داده این سهم خوبیه برای خرید؟

و شما به جای اینکه از معیار و مدرکتون صحبت کنید، چند کتاب و مسیر زندگی رو عنوان کرده اید. بعد منو به سفسطه متهم هم کردید.

اما عزیز

کتابها و افراد میتونند دلیل باشند، میتوانند فکت هم در نظر گرفته شوند

من بر اساس حرف فلانی سهم رو خریدم. این یک فکته

اما آیا کتابها به شما گفته اند وآیند بخرید؟ یا فرد خاصی به شما سهم رو معرفی کرده؟

مسلما خیر، چون کتابهای شما، همگی خارجی هستند و بسیاری حتی معاصر هم نیستند. یعنی هیچ کدوم سهمی مثل وآیند رو نمیشناسند که معرف بوده باشند.

اما کتابها و افراد، معیار میدهند دست ما.

ولی معیارها رو باید بر فکت استوار ساخت

وگرنه از کجا مطمئن باشیم که طبق چارچوب و معیار، دست به انتخاب زده ایم؟

تکنیکالیست، معیارش، نمودارشه. میگه اگر به فلان نقطه برسه، من ورود میکنم یا خروج. و این میشه یک فکت و عینیت، چون بهش باور داشته بر اساس دانسته ها و تجربیاتش

یکی دیگه میگه من بر اساس صورتهای مالی خرید میکنم. این یک فکته

یکی میگه من با شایعات میرم جلو. چرا که براش فکت شده و معیارش شده با شایعه بخر و با خبر بفروش

یکی دیگه میگه من بر اساس حجم میخرم. وقتی سهمی حجم خورد، ملاک ارزندگیش میشه و در نقاط مختلف، این ارزش تغییر میکنه. باز بر اساس تجربه. این به زعم تریدر، میشه معیار چون با فکت خودش، سازگاره

یکی دیگه میگه من با توصیه فلان استاد دانشگاه میخرم. این عمل، فکته. معیاری بر اساس باورها

حالا خیلی سخته شما بگید بر چه اساسی روی قیمت 340 ورود کرده اید و بهترین زمان هم اسفند 98 بوده؟؟؟؟؟

به بقیه ورودها کاری ندارم، علت اولیه مهمه تو بررسی ماجرا که بر چه مبنایی ما یک سهم رو ارزنده تشخیص میدیم و تو اولین فرصت مترصد ورودش میشیم.

اینکه با چه معیارهایی، یک سهم یا یک خرید رو از میان تعداد بیشماری امکان، انتخاب کرده ایم.

همین

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

چرا مبحث رو قاطی میکنید. چی کار دارید به عمق دانسته ها من؟

من فقط ازتون درخواست داشتم، علت و دلیل خرید وآیند رو با فکت به من نشون بدید چی بوده که اول بار در اسفند 98 رو قیمت 340 تومان بهش ورود کرده اید. چه عامل یا عواملی به شما آلارم داده این سهم خوبیه برای خرید؟

و شما به جای اینکه از معیار و مدرکتون صحبت کنید، چند کتاب و مسیر زندگی رو عنوان کرده اید. بعد منو به سفسطه متهم هم کردید.

اما عزیز

کتابها و افراد میتونند دلیل باشند، میتوانند فکت هم در نظر گرفته شوند

من بر اساس حرف فلانی سهم رو خریدم. این یک فکته

اما آیا کتابها به شما گفته اند وآیند بخرید؟ یا فرد خاصی به شما سهم رو معرفی کرده؟

مسلما خیر، چون کتابهای شما، همگی خارجی هستند و بسیاری حتی معاصر هم نیستند. یعنی هیچ کدوم سهمی مثل وآیند رو نمیشناسند که معرف بوده باشند.

اما کتابها و افراد، معیار میدهند دست ما.

ولی معیارها رو باید بر فکت استوار ساخت

وگرنه از کجا مطمئن باشیم که طبق چارچوب و معیار، دست به انتخاب زده ایم؟

تکنیکالیست، معیارش، نمودارشه. میگه اگر به فلان نقطه برسه، من ورود میکنم یا خروج. و این میشه یک فکت و عینیت، چون بهش باور داشته بر اساس دانسته ها و تجربیاتش

یکی دیگه میگه من بر اساس صورتهای مالی خرید میکنم. این یک فکته

یکی میگه من با شایعات میرم جلو. چرا که براش فکت شده و معیارش شده با شایعه بخر و با خبر بفروش

یکی دیگه میگه من بر اساس حجم میخرم. وقتی سهمی حجم خورد، ملاک ارزندگیش میشه و در نقاط مختلف، این ارزش تغییر میکنه. باز بر اساس تجربه. این به زعم تریدر، میشه معیار چون با فکت خودش، سازگاره

یکی دیگه میگه من با توصیه فلان استاد دانشگاه میخرم. این عمل، فکته. معیاری بر اساس باورها

حالا خیلی سخته شما بگید بر چه اساسی روی قیمت 340 ورود کرده اید و بهترین زمان هم اسفند 98 بوده؟؟؟؟؟

به بقیه ورودها کاری ندارم، علت اولیه مهمه تو بررسی ماجرا که بر چه مبنایی ما یک سهم رو ارزنده تشخیص میدیم و تو اولین فرصت مترصد ورودش میشیم.

اینکه با چه معیارهایی، یک سهم یا یک خرید رو از میان تعداد بیشماری امکان، انتخاب کرده ایم.

همین
          خوبه کنجکاو هستید نسبت به من. دلیلش رو گفتم به دلیل پایین بودن نسبت P/B سهم. این یکی از پارامترهای من برای خرید سهام بود وقتی که نمیتونستم سهام با P/E پایین پیدا کنم. من رویه این فلسفه سهام میخرم. نگفتم هم بهترین زمان اون موقع بوده نه من تویه اسفند 98 متوجه شدم بانک آینده ایران مال رو مالک هست و اون موقع بررسیش کردم. همون موقع هم صف فروش بود خریدم. اینقدر فکت فکت هم نکنید. مسائل سهام و اقتصادی اکثرا سابجکتیو هستند. یووال نوح هراری در کتاب انسان خردمند بهتر راجع به عینت و انتزاع صحبت کرده است. پیشنهاد میکنم این کتاب خوب را نیز از دست ندهید. بنده به عنوان سرمایه گذار ارزشی خودم را مالک بخشی از کسب و کار میدانم و به سهام به چشم برگ کاغذ تنها نمینگرم. اعتقاد دارم قیمت خرید یک دارایی تعیین کننده ی بازدهی یک سرمایه گذار است و هنر یک سرمایه گذار در تشخیص تفاوت بین قیمت و ارزش یک دارایی است. اگر شما یک پراید را به ارزش صد میلیون تومان با ده میلیون تومان بخرید برنده اید تا اینکه یک بنز یک میلیاردی را یک و نیم میلیارد تومان خریداری کنید. حدس زدن حرکت قیمت روی تابلو یک نوع شرط بندی بر روی آینده کوتاه مدت است. من به عنوان یک سرمایه گذار متوجه شدم که به عنوان یک شرط بند یا قمار باز بهتر است شرطهایی ببندم که با افق زمانی بلند مدت در ارتباط باشد. یعنی این تویه ذهنم هست که کرونا میره. برجام میشه. تورم به خاطر رفتارهای هرتی پرتی در ایران ادامه خواهد داشت ... بانک آینده زنده خواهد بود. مرده ای که یک بار از قبر بلند شده است. دیگر به این راحتی نمیمیرد.

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

خوبه کنجکاو هستید نسبت به من. دلیلش رو گفتم به دلیل پایین بودن نسبت P/B سهم. این یکی از پارامترهای من برای خرید سهام بود وقتی که نمیتونستم سهام با P/E پایین پیدا کنم. من رویه این فلسفه سهام میخرم. نگفتم هم بهترین زمان اون موقع بوده نه من تویه اسفند 98 متوجه شدم بانک آینده ایران مال رو مالک هست و اون موقع بررسیش کردم. همون موقع هم صف فروش بود خریدم.

اینقدر فکت فکت هم نکنید.

مسائل سهام و اقتصادی اکثرا سابجکتیو هستند. یووال نوح هراری در کتاب انسان خردمند بهتر راجع به عینت و انتزاع صحبت کرده است. پیشنهاد میکنم این کتاب خوب را نیز از دست ندهید. بنده به عنوان سرمایه گذار ارزشی خودم را مالک بخشی از کسب و کار میدانم و به سهام به چشم برگ کاغذ تنها نمینگرم. اعتقاد دارم قیمت خرید یک دارایی تعیین کننده ی بازدهی یک سرمایه گذار است و هنر یک سرمایه گذار در تشخیص تفاوت بین قیمت و ارزش یک دارایی است. اگر شما یک پراید را به ارزش صد میلیون تومان با ده میلیون تومان بخرید برنده اید تا اینکه یک بنز یک میلیاردی را یک و نیم میلیارد تومان خریداری کنید. حدس زدن حرکت قیمت روی تابلو یک نوع شرط بندی بر روی آینده کوتاه مدت است. من به عنوان یک سرمایه گذار متوجه شدم که به عنوان یک شرط بند یا قمار باز بهتر است شرطهایی ببندم که با افق زمانی بلند مدت در ارتباط باشد. یعنی این تویه ذهنم هست که کرونا میره. برجام میشه. تورم به خاطر رفتارهای هرتی پرتی در ایران ادامه خواهد داشت ... بانک آینده زنده خواهد بود. مرده ای که یک بار از قبر بلند شده است. دیگر به این راحتی نمیمیرد.

این نظر شما برای من مهم نیست. من همیشه سعی کردم در زندگیم براساس فکت و علم جلو بروم. همیشه هم دانش آموز در زندگی خواهم ماند و حاضرم برای به دست آوردن علم فداکاری و ایثار هم انجام بدم. زندگی خواهم کرد بر مبنای علم (science) و نه شبه علم.
            یاغیم بدم یاغی و از توده ها تبعیت نمیکنم. این نقاشی ها هم بدرد رمالها میخوره. کسی که رهبره دنبال نقشه ی راه نمیگرده، خودش راه رو به بقیه نشون میده.
            اولا من کنجکاو نیستم و همون اول هم زیاد به ضجه مویه های شما توجهی نداشتم. فقط چون دیدم از فکت حرف زدید یهو و بعد فرمودید که یک رهبر دنبال نقشه راه نمیگرده، گفتم بهتون تناقض گفته هاتون رو نشون بدم!!

خب شما که رهبرید، چرا از کسی که شناختی ازش نداشتید، درخواست نظر کردید (به اعتراف خودتون، نمیدونستید بهرام خان تکنیکالیست هستند، پس اصالا ایشان رو نمیشناسید، چون یک تاپیک داره و یکی از مشاهیره تالاره) حالا این همه تناقض از کجا نشات میگیره؟ یا رهبری یا مقلد؟ یا نقشه راه داری یا نداری و نظر دیگران رو میپرسی!!!!

محاسباتتون هم سوتی داشت که ازش گذشتم با یک هینت اما

ولی فکتی که مد نظر من بود، شما P/B سهم رو نمیتوانسته اید تو اسفند 98 محاسبه کنید! چرا که اصلا تو آخرین صورتمالی روی کدال آمده، یعنی یکساله 97 که تازه حسابرسی نشده هم بوده، شما ایران مالی بعنوان دارایی دفتری نمی بینید!

چطور ارزش دفتری دارایی ها رو سنجیده اید، در حالیکه اصلا وجود نداشته تو صورت مالی؟ طبق صورت مالی 96 و حسابرسی شده، 100 درصد ایرانمال واگذار شده بوده و بابتش هم سود شناسایی کرده بوده بانک.

در یکساله 97 که تو برج 11 اومده روی کدال (حسابرسی نشده)، زیان شده بوده سهمی 32 تومان که بعد با خط بطلانی که حسابرس میکشه، این زیان به یکباره میره بالای 500 تومان. و همجنان تو صورتها، خبری از ایران مال نیست.

پس شما عملا وقتی به سهم ورود کرده اید، این شرکت چیز قابل توجهی تو صورتهای مالیش نداشته است. کما اینکه از غیر شفافترین بازار خرید کرده اید

آیا استاد شما آقای برتون مالکیل گفته بوده تو کتابش که برید از بین 600 سهم، نا شفافترینش رو بخرید؟

P/B یا ارزش دفتری هم اسمش روشه. ایرانمال تا صورتمالی 98 تو صورتها نیست و این صورت مالی (حاوی اطلاعات تملیک ایران مال) هم تو آبان 99 اومده رو کدال. از اونطرف؛ ارزش دفتریش هم 33 همت بوده نه 118 همت

118 همت شهریور ماه و به صورت جداگانه، شفافسازی شده بوده که ملاک عمل شما قاعدتا تو اولین خرید نمیتونسته باشه، چرا که دانستیم، اصلا ایرانمالی تو اسفند ماه 98 تحت مالکیت مستقیم بانک آینده تو صورتهای مالیش نبوده و اگر هم کسی تونسته تو صورتهای تلفیقی ردش رو بزنه، 33 همت بیشتر نبوده.

یا شاید هم به صورت سابجکتیو ایرانمال رو تصور کرده اید مال بانک آینده بوده. چون به صورت ابجکتیو تو صورت مالی نبوده. همون فکتی که بر اساسش علمی جلو میروید!

و دلیل اضطراب و مرغ سر کنده بودن شما ناشی از همین سابجکتیو عمل کردنه، که اگر ابجکتیو و عینی بود و ملموس، اینقدر دلواپس نبودید که بازار چه رفتاری داره!

اهرم هم که برداشته اید. مزید بر علت

به هر حال موفق باشید

خواستم کمکی کرده باشم شاید از این اضطراب بیرون بیایید

اما چطور ممکنه؟ وقتی تا این اندازه در رو بر روی انتقادات می بندید؟

یادتون نرفته که من به کاربر ایرانی گفتم دلیلتون به ورشکستگی بانک چیه؟ و چطور شما سراسیمه مداخله کردید که به حرفش گوش نکن

و بعد که من به حرف شما گوش دادم، میگید چرا اینقدر به من توجه میکنی؟

پس چرا از طرد شدن توسط اجتماع، نالانید؟

این همه تناقض چرا توی شما جمع شده؟

فکر میکنی با این لحن برخورد با دیگران، چاره ای جز طرد کردن باقی میذاره؟

خب منبعد دیگه به حرفهای شما هیچ اعتنایی نمی کنم

موفق باشید

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

اولا من کنجکاو نیستم و همون اول هم زیاد به ضجه مویه های شما توجهی نداشتم. فقط چون دیدم از فکت حرف زدید یهو و بعد فرمودید که یک رهبر دنبال نقشه راه نمیگرده، گفتم بهتون تناقض گفته هاتون رو نشون بدم!!خب شما که رهبرید، چرا از کسی که شناختی ازش نداشتید، درخواست نظر کردید (به اعتراف خودتون، نمیدونستید بهرام خان تکنیکالیست هستند، پس اصالا ایشان رو نمیشناسید، چون یک تاپیک داره و یکی از مشاهیره تالاره) حالا این همه تناقض از کجا نشات میگیره؟ یا رهبری یا مقلد؟ یا نقشه راه داری یا نداری و نظر دیگران رو میپرسی!!!!محاسباتتون هم سوتی داشت که ازش گذشتم با یک هینت اماولی فکتی که مد نظر من بود، شما P/B سهم رو نمیتوانسته اید تو اسفند 98 محاسبه کنید! چرا که اصلا تو آخرین صورتمالی روی کدال آمده، یعنی یکساله 97 که تازه حسابرسی نشده هم بوده، شما ایران مالی بعنوان دارایی دفتری نمی بینید!چطور ارزش دفتری دارایی ها رو سنجیده اید، در حالیکه اصلا وجود نداشته تو صورت مالی؟ طبق صورت مالی 96 و حسابرسی شده، 100 درصد ایرانمال واگذار شده بوده و بابتش هم سود شناسایی کرده بوده بانک.در یکساله 97 که تو برج 11 اومده روی کدال (حسابرسی نشده)، زیان شده بوده سهمی 32 تومان که بعد با خط بطلانی که حسابرس میکشه، این زیان به یکباره میره بالای 500 تومان. و همجنان تو صورتها، خبری از ایران مال نیست.پس شما عملا وقتی به سهم ورود کرده اید، این شرکت چیز قابل توجهی تو صورتهای مالیش نداشته است. کما اینکه از غیر شفافترین بازار خرید کرده ایدآیا استاد شما آقای برتون مالکیل گفته بوده تو کتابش که برید از بین 600 سهم، نا شفافترینش رو بخرید؟P/B یا ارزش دفتری هم اسمش روشه. ایرانمال تا صورتمالی 98 تو صورتها نیست و این صورت مالی (حاوی اطلاعات تملیک ایران مال) هم تو آبان 99 اومده رو کدال. از اونطرف؛ ارزش دفتریش هم 33 همت بوده نه 118 همت118 همت شهریور ماه و به صورت جداگانه، شفافسازی شده بوده که ملاک عمل شما قاعدتا تو اولین خرید نمیتونسته باشه، چرا که دانستیم، اصلا ایرانمالی تو اسفند ماه 98 تحت مالکیت مستقیم بانک آینده تو صورتهای مالیش نبوده و اگر هم کسی تونسته تو صورتهای تلفیقی ردش رو بزنه، 33 همت بیشتر نبوده.یا شاید هم به صورت سابجکتیو ایرانمال رو تصور کرده اید مال بانک آینده بوده. چون به صورت ابجکتیو تو صورت مالی نبوده. همون فکتی که بر اساسش علمی جلو میروید!و دلیل اضطراب و مرغ سر کنده بودن شما ناشی از همین سابجکتیو عمل کردنه، که اگر ابجکتیو و عینی بود و ملموس، اینقدر دلواپس نبودید که بازار چه رفتاری داره!اهرم هم که برداشته اید. مزید بر علتبه هر حال موفق باشیدخواستم کمکی کرده باشم شاید از این اضطراب بیرون بیاییداما چطور ممکنه؟ وقتی تا این اندازه در رو بر روی انتقادات می بندید؟یادتون نرفته که من به کاربر ایرانی گفتم دلیلتون به ورشکستگی بانک چیه؟ و چطور شما سراسیمه مداخله کردید که به حرفش گوش نکنو بعد که من به حرف شما گوش دادم، میگید چرا اینقدر به من توجه میکنی؟پس چرا از طرد شدن توسط اجتماع، نالانید؟این همه تناقض چرا توی شما جمع شده؟فکر میکنی با این لحن برخورد با دیگران، چاره ای جز طرد کردن باقی میذاره؟خب منبعد دیگه به حرفهای شما هیچ اعتنایی نمی کنمموفق باشید
              چرا اینقدر چرت و پرت میگی ایران مال تویه صورتهای مالی سال نود و هفت بانک آینده در سرفصل دارایی تملیکی بود. همه رو برق میگیره ما رو یه ربات که فقط همینجوری بلده تایپ کنه

نظر

• ثامن
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 313

یادداشتهای توضیحی سال مالی 97 بند 59

55.JPG
                آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/09, 17:15.

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

نظر

• ثامن
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 313

من نمیدونم کف این سهم رو ببندید. مثل بقیه سهم ها یه تضمینی بدید و اگه میخواهید آروم آروم بیارید بالا. دیگه بهرحال ما هم هموطنتون هستیم. تویه این کرونا یه کمکی کنید. دیگه سپردم به مدیریت بانک هوای ما کوچیکها را داشته باشید.

نظر

• ثامن
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 313

از از دست دادن پولم ناراحتم. همش بین احساس و منطق قرار گرفتم. حرف‌هام پر از تناقض شده چون بین این دو وجه گیرکردم ولی انگار کل جهان مثل شعر زیر خیامه. چاره‌ای هم ندارم جز سوختن و ساختن. شاید قسمت نبوده که تو جوونی سربلند باشم.

چون نیست ز هر چه هست جز باد بدست
                      چون هست بهرچه هست نقصان و شکست
                      انگار که هرچه هست در عالم نیست
                      پندار که هرچه نیست در عالم هست

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

مرداب به رود گفت: «چه کردی که اینقدر زلالی؟» رود گفت: «گذشتم».

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

وضعیت دو ماه گذشته گروه بانکی : ))

نظر

• ثامن
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 313

نمیدانم چرا وآیند اینقدر در سهامیاب مگس دارد. به قول سهامداران سمپاش. یک عده ای بیکارند که فقط از سهم ما که قصری در آسمان است بد بگویند.

بهترین متنی که این روزها خواندم در باب مگسان بازار و غوکان غوغا را اینجا قرار میدم. بخشی از کتاب چنین زرتشت نیچه.

شنیدن درباره مگسان بازار | ساعت و تقویم ایران

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

کاربری در سهامیاب نوشته:

«#وآیند متاسفانه یسری واقعیات تلخی ممکنه رخ بده که امیدوارم ختم به اون نشه.
                              ببینید مسئله خیلی سادس اگر اخرین صورت مالی بانک رو نگاه کنید میبینید که مبلغ قابل توجهی بدهی داره(البته در قبال دارایی هاش خیلی کمه ) اونم به بانک مرکزی

حالا با توجه به پست قبلی در این اوضاعی که گاو بانک مرکزی و دولت و بانک آینده زاییده ، تنها یه راه میمونه اونم اینه که دولت و بانک مرکزی بیان و بخشی از ایرانمال رو بابت بدهی که به اونا داره ازش بردارن و تهاتر کنن . اما بانک مرکزی زورش میگیره رو قیمتی که ارزش گذاری شده بیاد ازبانک برداره فک کن به یکی یه میلیون دستی پول بدی چن سال دیگ طرف ببره یه میلیونو کنه 20 میلیون بعد بابت بدهیش به تو بیاد 3میلیون بده الانم قضیه ایینه بانک مرکزی میگه اقای بانک اینده من اونموقع بهت وام دادم تو رفتی ایرانمالو ارزون درست کردی حالا میخای به ارزش پایه 120 همت به خودم بندازی؟!! مال بد بیخ ریشش صاحابش

اینجا یکی میاد به بانک مرکزی میگه بیا یه روش خفن بهت بگم برو به بانک آینده تحمیل کن که به سهامداراش بگه پول بیارید (ینی برو به بانک اینده افزایش سرمایه از اورده حالا یا حق تقدم یا سلب حق تقدم تحمیل کن) حالا با اون پول بدهی ما رو میده و صاف میکنه بعدش بما چه که ایرانمالو چیکار کنه بذار یعده با اون خوش باشن

بانک اینده هم زرنگی کرده هم سهم رو داره میاره پایین که صدای اعتراض سهامدار رو به گوش بانک مرکزی برسونه درواقع دارن با ضرر زدن به ما از ما موج سواری میگیرن که مارو با بانک مرکزی در بندازن و بانک مرکزی رو مسبب بدبختیمون بدونیم و هم قیمت سهم رو میارن پایین که مفت بخرن و بمحض خرید برن تو سود .

خب کم کم داره براتون حل میشه که چرا بانک اینده با داریایی های بالای10 هزار تومن و بانک شهر با دارایی های بالای 2هزار ت تو این وضعیتن .

در نهایت این رو موکدا بهتون میگم با افزایش سرمایه از اورده دیگ سهم به ارزشگذاری های که گفته شده نخواهد رسید و با این کار تقریبا خر بانک مرکزی از پل گذشته و این ریخت و پاش ها در سیاهچاله تاریخ برای همیشه مدفون میشن . جا داره بره بالا ولی تعصب نداشته باشید و به واقعیت از زاویه دیگ هم نگاه کنید .

امیداورم که افزایش سرمایه از اورده برای سهم رخ نده و بجاش یجوری ایرانمال رو عرضه کنن یا بفروشن تا یه نفعی هم به سهامدارن بیچاره برسه.»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              حالا اگر این مطلب واقعا درسته یکی بیاد به ما بگه کدوم مسیر برای زندگی یک شهروند ایرانی بهتره؟ چرا به ما اطلاعات نمیدن چرا ما رو اقناع نمیکنند؟ من سهامدار خرد اگر بخوام استقلال مالی داشته باشم یا یکی که از صفر شروع میکنه نیاز به 20، 50 برابر کردن پولش داره. خب کو؟ این بازار سهام هیچی نداره با اینکه پتانسیل داره. تو کشور هند شاخص رو بالا بردند که مردم بتونند تو کرونا زندگی کنند. این چه وضعشه.
                              آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/12, 23:24.

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

کاربری در سهامیاب نوشته:

«#وآیند متاسفانه یسری واقعیات تلخی ممکنه رخ بده که امیدوارم ختم به اون نشه.
                                ببینید مسئله خیلی سادس اگر اخرین صورت مالی بانک رو نگاه کنید میبینید که مبلغ قابل توجهی بدهی داره(البته در قبال دارایی هاش خیلی کمه ) اونم به بانک مرکزی

حالا با توجه به پست قبلی در این اوضاعی که گاو بانک مرکزی و دولت و بانک آینده زاییده ، تنها یه راه میمونه اونم اینه که دولت و بانک مرکزی بیان و بخشی از ایرانمال رو بابت بدهی که به اونا داره ازش بردارن و تهاتر کنن . اما بانک مرکزی زورش میگیره رو قیمتی که ارزش گذاری شده بیاد ازبانک برداره فک کن به یکی یه میلیون دستی پول بدی چن سال دیگ طرف ببره یه میلیونو کنه 20 میلیون بعد بابت بدهیش به تو بیاد 3میلیون بده الانم قضیه ایینه بانک مرکزی میگه اقای بانک اینده من اونموقع بهت وام دادم تو رفتی ایرانمالو ارزون درست کردی حالا میخای به ارزش پایه 120 همت به خودم بندازی؟!! مال بد بیخ ریشش صاحابش

اینجا یکی میاد به بانک مرکزی میگه بیا یه روش خفن بهت بگم برو به بانک آینده تحمیل کن که به سهامداراش بگه پول بیارید (ینی برو به بانک اینده افزایش سرمایه از اورده حالا یا حق تقدم یا سلب حق تقدم تحمیل کن) حالا با اون پول بدهی ما رو میده و صاف میکنه بعدش بما چه که ایرانمالو چیکار کنه بذار یعده با اون خوش باشن

بانک اینده هم زرنگی کرده هم سهم رو داره میاره پایین که صدای اعتراض سهامدار رو به گوش بانک مرکزی برسونه درواقع دارن با ضرر زدن به ما از ما موج سواری میگیرن که مارو با بانک مرکزی در بندازن و بانک مرکزی رو مسبب بدبختیمون بدونیم و هم قیمت سهم رو میارن پایین که مفت بخرن و بمحض خرید برن تو سود .

خب کم کم داره براتون حل میشه که چرا بانک اینده با داریایی های بالای10 هزار تومن و بانک شهر با دارایی های بالای 2هزار ت تو این وضعیتن .

در نهایت این رو موکدا بهتون میگم با افزایش سرمایه از اورده دیگ سهم به ارزشگذاری های که گفته شده نخواهد رسید و با این کار تقریبا خر بانک مرکزی از پل گذشته و این ریخت و پاش ها در سیاهچاله تاریخ برای همیشه مدفون میشن . جا داره بره بالا ولی تعصب نداشته باشید و به واقعیت از زاویه دیگ هم نگاه کنید .

امیداورم که افزایش سرمایه از اورده برای سهم رخ نده و بجاش یجوری ایرانمال رو عرضه کنن یا بفروشن تا یه نفعی هم به سهامدارن بیچاره برسه.»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                حالا اگر این مطلب واقعا درسته یکی بیاد به ما بگه کدوم مسیر برای زندگی یک شهروند ایرانی بهتره؟ چرا به ما اطلاعات نمیدن چرا ما رو اقناع نمیکنند؟ من سهامدار خرد اگر بخوام استقلال مالی داشته باشم یا یکی که از صفر شروع میکنه نیاز به 20، 50 برابر کردن پولش داره. خب کو؟ این بازار سهام هیچی نداره با اینکه پتانسیل داره. تو کشور هند شاخص رو بالا بردند که مردم بتونند تو کرونا زندگی کنند. این چه وضعشه.
                                اینم بگم خودتون گذاشتید بره بالا و این مسیر رو جلو رفتید. میتونستید همون موقع اخطار بدید که قراره سهامدار خرد قربانی بشه. میتونستید مثل سهم ممسنی ببندیدش. این سهم نزدیک 6 ماه باز بود و مطمئنا سیگنال صعودش رو خودتون صادر کردید. اینجا نمیتونید ما را بازی بدید که ا ببخشید سهامدارهای عزیز خرد وآیند باید ضرر کنید!
                                آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/12, 23:46.

نظر

در حال کار...
                                X