پاسخ : بانک آینده (وآیند)
سفسطه؟
من ازتون فقط فکت خواستم و ارائه کتاب یا زندیگنامه افراد موفق، فکت محسوب نمیشه تازه افرادی خارج از چارچوب فرهنگی و اقتصادی این مرز و بوم خودش مصداق بارز سوراخ دعا رو گم کردنه.
این شمایید که اتفاقا دارید سفسطه میکنید و از دادن فکت، طفره میرید.
من میخوام بهتون نشون بدم که شما بر خلاف ادعاتون، با فکت جلو نرفته اید. این اضطراب و عصبانیت و بی قراری (به وضوح مشخص در نوشته هاتون= فکت)، نشان از عدم اطمینانه به تصمیم اتخاذ شده.
همینکه از بهرام خان خواستید نظرش رو بده، در حالیکه میدونیم (فکت) بهرام خان تکنیکالیسته، دال بر اینه که شما دلیل قانع کننده ای برای خریدتون نداشته اید که حال به یک تکنیکالیست متوسل شده اید!
چرا از کسی که به فیلد تخصصیش اعتقادی نداریم، اصلا نظر بخواهیم؟
و از من انتظار دارید که برم کتاب معرفی شده رو بخونم و بگم چرا موفق نشده اید؟
خب از کجا معلوم شما به نصایح کتاب درست عمل کرده اید ابتدا به ساکن؟
آخر هم گفته، پرتفو
شما تک سهم هستید
چرا سبدتون خالیه از سایر ابزارهای مالی؟
به هر حال، برتون مالکیل هیچ فرصتی رو از دست نداده و توصیه کرده تمام ابزارهای مالی و پولی رو بشناسید
و شما بین بیش از 600 سهم و بازاهای موازی و تخصص فردی، وآیند رو انتخاب کرده اید.
اما فکتی لازمه برای این انتخاب
و اون کجای داستانه؟
در اصل توسط ثامن پست شده است
View Post
من ازتون فقط فکت خواستم و ارائه کتاب یا زندیگنامه افراد موفق، فکت محسوب نمیشه تازه افرادی خارج از چارچوب فرهنگی و اقتصادی این مرز و بوم خودش مصداق بارز سوراخ دعا رو گم کردنه.
این شمایید که اتفاقا دارید سفسطه میکنید و از دادن فکت، طفره میرید.
من میخوام بهتون نشون بدم که شما بر خلاف ادعاتون، با فکت جلو نرفته اید. این اضطراب و عصبانیت و بی قراری (به وضوح مشخص در نوشته هاتون= فکت)، نشان از عدم اطمینانه به تصمیم اتخاذ شده.
همینکه از بهرام خان خواستید نظرش رو بده، در حالیکه میدونیم (فکت) بهرام خان تکنیکالیسته، دال بر اینه که شما دلیل قانع کننده ای برای خریدتون نداشته اید که حال به یک تکنیکالیست متوسل شده اید!
چرا از کسی که به فیلد تخصصیش اعتقادی نداریم، اصلا نظر بخواهیم؟
و از من انتظار دارید که برم کتاب معرفی شده رو بخونم و بگم چرا موفق نشده اید؟
خب از کجا معلوم شما به نصایح کتاب درست عمل کرده اید ابتدا به ساکن؟
Burton Malkiel evaluates the full range of investment opportunities, from stocks, bonds, and money markets to real estate
investment trusts and insurance, home ownership, and tangible assets such as gold and collectibles
A Random Walk Down Wall Street long ago established itself as a must-read, the first book to purchase before starting a portfolio
این یک اکسترکته پیرامون بوک و تو همین چند خط، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو شامل شدهinvestment trusts and insurance, home ownership, and tangible assets such as gold and collectibles
A Random Walk Down Wall Street long ago established itself as a must-read, the first book to purchase before starting a portfolio
آخر هم گفته، پرتفو
شما تک سهم هستید
چرا سبدتون خالیه از سایر ابزارهای مالی؟
به هر حال، برتون مالکیل هیچ فرصتی رو از دست نداده و توصیه کرده تمام ابزارهای مالی و پولی رو بشناسید
و شما بین بیش از 600 سهم و بازاهای موازی و تخصص فردی، وآیند رو انتخاب کرده اید.
اما فکتی لازمه برای این انتخاب
و اون کجای داستانه؟
نظر