بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ثامن
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 313

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

چقدر خوبه که آدم توانایی نوشتن داشته باشه بتونه نظرش رو روی کاغذ بیاره و تاثیر گذار باشه. از امروز سعی میکنم نویسنده ی بهتری بشوم و در این زمینه تمرین خواهم کرد. با تمام تفاسیر بالا هنوز هم صبور هستم و آینده را نخواهم فروخت. این نظر قطعی برای آن موقع است که سهام معامله شود و اجازه تصمیم گیری برای انتخاب کردن به سهامداران بدهند. سهامداری در سهامیاب اینگونه نوشته است:

« من سهمامو سال ۸۸ خریدم ۱۰۰ تومن شش ماه بعد گفتند پولهاتونو بردن و بانک تعطیل شده و پولتون رفت. سهامداری کردیم. سال بعد ۴۲ تومن سود نقدی داد و سال بعد ۲۷ تومن سود داد دو سال سودهای کم داد و سال ۹۲ .. ۹ برابر آورده من پول به حساب من ریخت یعنی در عرض کمتر از ۴سال پول من ۱۰ برابر شد و تا الان که قیمت ۱۶ برابر شده! به چه دلیل از سهمی که ازش راضیم دفاع نکنم... پول منو ۱۶۰ برابر کرده.

درطول مسیر در مقاطعی که سهم بسته بود و شایعه ورشکست بانک مطرح بود هم دوستانتان مثل شما نظر میدادند هر روز یک شایعه درست میکردند.»

پس من هم با سهام خواهم ماند و دنبالش میکنم و توقع دارم از سودآوری در این شرایط سخت کرونا و تورم. پول من اگر 160 برابر شود در 10 سال آینده چرا ناراضی باشم. به خدا ما جوونها خسته شدیم اینقدر زدند تو سرمون گفتند بیکاری و قماربازی میکنی! تویه بازاری که ثبات نداشته مسخره عام و خاص شدیم.
    آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/13, 13:28.

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

ایران غنی سازی ۶۰ درصد را آغاز کرد. واکنش جدی ایران به خرابکاری اسرائیلی-آمریکایی در نطنز. ایول به این میگن پاسخ قاطع به حروم زاده های آمریکایی.

نظر

• ثامن
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 313

هدف قرار گرفتن کشتی اسرائیلی در نزدیکی امارات. شبکه المیادین از هدف قرار گرفتن یک کشتی متعلق به رژیم صهیونیستی در نزدیکی بندر فجیره امارات خبر می‌دهد.

ناز شستت B-)

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

ببینید دیشب یابو چه لبخند ملیحی میزد:D

دمتون گرم با همین فرمون برید جلو غرور ملی از همه چیز مهمتره ما هم میاییم رای میدیم /:.happysmiley:./

نظر

• pezhmanyaghoobi
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 69

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
            هدف قرار گرفتن کشتی اسرائیلی در نزدیکی امارات. شبکه المیادین از هدف قرار گرفتن یک کشتی متعلق به رژیم صهیونیستی در نزدیکی بندر فجیره امارات خبر می‌دهد.

ناز شستت B-)
            به گفته ناپلئون چیزی که حد و مرز نداره خریته /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Post
              به گفته ناپلئون چیزی که حد و مرز نداره خریته /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/
              چقدر موشکم نقطه زن بوده که نماینده اسرائیل بهش برخورده
              :D

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3818

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
                چقدر موشکم نقطه زن بوده که نماینده اسرائیل بهش برخورده
                :D
                با احترام ..به نظرم شما برید تو صدا و سیما ...برنامه ۲.۳۰ یا شبکه افق مشغول بشید ...خیلی آینده شغلی بهتری خواهید داشت !!!

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  با احترام ..به نظرم شما برید تو صدا و سیما ...برنامه ۲.۳۰ یا شبکه افق مشغول بشید ...خیلی آینده شغلی بهتری خواهید داشت !!!
                  بنده یک فرد آزادم و هیچ وقت جیره خوار کسی نبودم. دمشون گرم عقلشون میرسه چیکار کنند که صهیونیستها قد قد زیادی نکنند. به محض اینکه این خبرها رو شنیدم از صمیم قلب خوشحال شدم. از زمانی که شروع کردم تویه این صفحه بنویسم با تمام احساسم وارد شدم و سعی کردم فیک و پلاستیکی نباشم. زنده باد ایران خاکی که به ما نان داد.

نظر

• ثامن
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 313

خدایا دیگه نتیجه رو به خودت سپردم. هر چی بشه میپذیرم. تسلیم سرنوشتم.

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

...
                      آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2021/04/14, 19:55.

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

ثامن یعنی شاخص 8 میلیونی در آینده. وآیند 8 هزار تومانی که در قبال اون هیچیه.

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

قصه سگ و گرگ ازوپ. نسیم طالب از روی این قصه میگه که آدم ها دو دسته هستند. سگها و گرگها. تفاوت سگها با گرگها در این است سگها تن به قلاده می‌دهند اما گرگها به خاطر آزادیشان طمع تلخ مصایب را به جان می‌خرند. با خودم عهد بسته‌ام که در آینده مسیر گرگ‌ها را طی کنم.

آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/04/16, 15:37.

نظر

• ثامن
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 313

مصاحبه ی پسرک لهستانی را ببینید که در برابر مارکت ایران چطور ذوق زده و هیجانیست. هیچ جا نمیریم همین جا هستیم چون اعتقاد داریم بهشت سرمایه گذاری همین بازاریست که مردم عادی به چشم لجن بهش نگاه میکنند : ))

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

ثامن فقط دندون رویه جیگر بزار و سهام رو نگهدار. ایران مال، یک راه یک کمربند (BRI).

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

یک جایی خواندم که وضعیت پوشش یک جامعه به رکود و رونق اقتصادی نسبت دارد یعنی زمانی که شاخص بورس بالاست خانم ها لباس کوتاهتری میپوشند و زمانی که بورس وارد رکود میشود پوشش افراد نیز با حجابتر میشود. زمانی که بورس بالاست اعتماد به نفس افراد بالاست و وقتی نزول میکند شرم تمام جامعه را در بر میگیرد. این روزهای کرونایی در خانه مبحوس شدم. مثل زندانی زندگی میکنم. زندانی نیستم اما من بیرون کاری ندارم. تمام زندگی من سهام بود. سهامی که روی بالا رفتنش شرط بندی کرده بودم اینک که پایین است شرم تمام زندگیم را فرا گرفته. این شرم من را زندانی کرده است در بیرون خانه همه چیز را باید از صفر یا منفی شروع کنم. حس و حال شروع از صفر و منفی را ندارم. من فرمانده ی جنگ بودم. سربازانم اینجا هستند. به خودم اجازه نمیدهم که سربازانم را تنها بگذارم. استراتژیم این است که حد ضرر نداشته باشم. راه برگشتی نیست. مرگ یک سرباز یعنی اندوه فرمانده. چطور میتوانم جنگ را رها کنم. 10 ماه است که تلفات دادم. راه تنفسم قطع شده. دیگر نایی ندارم برای ادامه. تنها کارم این شده است که به تماشای از دست رفتن سرمایه و عمرم باشم. کجایند ان روزهای شیرینی که از زمین در حال بلند شدن بودم. هیچ وقت فکر نمیکردم که این روزها را ببینم. با مخ به زمین بخورم. پای بیرون رفتن نداشته باشم. زندانی در خانه. پوست کلفت تر از آن هستم که شکست را قبول کنم. تحملم کم است ولی با خودم گفتم یا رومی روم یا زنگی زنگ. آخرش باید تو با سرمایه ات کار کنی با حقوق کارگری نمیتوانی ثروتمند شوی. سربازانم را رها نمیکنم ولی اگر مجبور شدم چی؟ لعنت بر شیطان و شرم.

نظر

در حال کار...
                                X