بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    این گزارش تلفیقی داره زوایای پنهان این بانک را به رخ میکشه
    شما اگر ساختمانی ساخته باشید متوجه میشید که ساختمان سازی تا زمانی که به بهره برداری نرسیده فقط هزینه است و بعد از بهره برداری به سود میشینه وقتی میفروشی و بهره برداری میکنی کل زیان(یا درواقع سرمایه گذاری) و هزینه ای که کردی را یکجا با سودش میزاری توی جیبت
    بانک هم مطابق معیارهای حسابرسی مجبوره قبل از اتمام پروژه فقط زیان شناسایی کنه چون هنوز در تراز نامه کفه سود این پروژه ها خالی است
    حالا که قراره با اون تجدید بزنن هرچی زیان سنگین تر بشه بانک مرکزی مجبور میشه با تجدید بیشتری موافقت کنه
    و این به نفع بانک و سهامداران خواهد بود
    شما اگر به زیان انباشته شرکتهای دیگه مثل خودرو ،خساپا ،وسدید ،وتجارت، وبصادر و..... دقت کنید متوجه میشید اینها در پروسه اعلام زیان انباشته از هم دیگه سبقت میگرفتن و درستش هم همین بود
    و هر کدام در این پروسه تجدید ارزیابی به بازدهی های 1000 تا 2000 درصدی هم رسیدن یعنی خیلی راحت این شرکتهای بزرگ طی یکسال 10 برابر و 20 برابر شدن و سود عالی نصیب سهامداران خودشون کردن
    درود و سپاس از ارائه نظرات

قاعدتا امزوز دوشنبه 15 شهریور (و حداکثر 3 شنبه )میتونه بازگشایی بشه مگز این که مجددا اطلاعیه تمذید تعلیق توسط ناظر بیاد (که بعیده هرچند ناممکن نیست.)

انتشار صورتهای تلفبقی 99 هم میتونه در راستای بازگشایی نماد ارزیابی بشه. امیدوارم بازگشایی و تقاضای قوی رو رو سهم ببینیم که خیلی عقب هست.

به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به استناد بند 7 ماده 13 مكرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، نماد معاملاتي (وآيند1) بنا به تشخيص شركت فرابورس ايران حداكثر تا تاريخ 1400/06/15 تعليق شد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران.
    آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2021/09/06, 01:23.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

درود
      آنچه در این مدت بین شرکتهای مختلف دیدیم سازمان با افزایش سرمایه ترکیبی بطور همزمان از محل آورده و تجدیدارزیابی موافقت نمیکنه و اینگونه افزایش سرمایه ها دومرحله ای شدن.(چند موردی که خودم دنبال کردم و سهامدارش بودم اینگونه شد بقیه شرکتها اگر موردی بجز این هست باید بررسی کنیم.)

مخصوصا اینکه همانگونه که میدانیم مطابق مقررات فعلی افزایش سرمایه اگر 200 درصد و بالاتر از محل سود انباشته یا تجدیدارزیابی باشد، بازگشایی نماد منوط به طی مراحل ثبت و ازاد شدن ان است و این منافات با افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی دارد چراکه در این نوع افزایش سرمایه باید نماد باز باشد تا حق تقدم آن معامله شود و خود این هم معمولا کمتر از 6ماه نمیکشد(برخی کمتر و برخی بیشتر)که شامل 2ماه معامله حق تقدم و سپس درصورت عدم تمدید بسته شدن ان و یکی دو ماه بعد عرضه حق های استفاده نشده و پس از اتمام آن نوبت به ثبت افزایش سرمایه میرسد. بنابراین یکی از دلایلی که سازمان موافقت با این نوع افزایش سرمایه ترکیبی نمیکند این موضوع است. البته حتی در افزایش سرمایه هایی که میزان آن از تجدید ارزیابی کمتر از200درصد باشد نماد میتواند بازشود و معاملات حق تقدم که مربوط به بخش افزایش س از محل آورده است معامله شود منتها اینجا هم باز مشکلی که وجود دارد عدم ازاد شدن سهم ناشی از تجدیدارزیابی تا انتها طی مراحل افزایش از اورده است و ثبت انها یکجا صورت خواهد گرفت و به همین خاطر اقلا در این چند وقت اخیر سازمان موافقت نکرده تا جایی که دیده ام.

اگر مرحله اول از تجدیدارزیابی باشد بیشتر مطلوب سهامداران است و طبیعتاً درصد افزایش از اورده با لحاظ سرمایه جدید کمتر خواهد شد. هرچند خود تجدید ارزیابی هم مراحل نسبتا طولانی اقلا دربرخی شرکتها دارد درخصوص اف.س از اورده هم موضوع تعهد سهامدار عمده و... در درصدهای بالا بعضا چالش انگیز میشه که فعلا بهش نمیپردازم.لذا سهامداران و خریداران اگر بقصد افزایش سرمایه این سهم را میخرند باید ضمن توجه به این مطالب دیدگاه اقلاً میان مدت داشته باشند. شرکتها دیده شده که بعضا درخواست را بطور ترکیبی ارائه دادن ولی سازمان موافق نکرده و یا دربرخی موارد در گزارش توجیهی خود شرکت به دومرحله ای بودن اشاره کرده.

این مطلب به معنای ارزنده بودن/یا نبودن این نماد نیست و صرفا بعلت تجربه خودم که طی این سالها تمرکز زیادی روی افزایش سرمایه ها داشته ام به اشتراک گذاشتم تا احتمالا برای خوانندگان هم مفید باشد. کماکان ممکن است اینبار بنا به ضرورت و یا تغییر رویه به نحوی دیگر اقدام و موافقت شود. لذا اگر خلاف این هم شد نافی این مطلب من نیست و انچه تاکنون در ذهن داشتم و در شرکتهای مختلف دیدم اینطور بوده. حتما در خرید و فروش همه جوانب لحاظ گردد و مطلب من مبنای تصمیم گیری نباشد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

قاعدتا امزوز دوشنبه 15 شهریور (و حداکثر 3 شنبه )میتونه بازگشایی بشه مگز این که مجددا اطلاعیه تمذید تعلیق توسط ناظر بیاد (که بعیده هرچند ناممکن نیست.)

انتشار صورتهای تلفبقی 99 هم میتونه در راستای بازگشایی نماد ارزیابی بشه. امیدوارم بازگشایی و تقاضای قوی رو رو سهم ببینیم که خیلی عقب هست.
        با سازمان که تماس گرفتیم اعلام میکنه مطابق قانون امروز بسته میمونه و فردا نماد باز میشه
        حالا بازم در تماس هستیم باهاشون تا امروز باز کنن ولی خوب وقتی اینا میگن مرغ ما یه پا داره دیگه نمیشه باهاشون بحث کرد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          درود
          آنچه در این مدت بین شرکتهای مختلف دیدیم سازمان با افزایش سرمایه ترکیبی بطور همزمان از محل آورده و تجدیدارزیابی موافقت نمیکنه و اینگونه افزایش سرمایه ها دومرحله ای شدن.(چند موردی که خودم دنبال کردم و سهامدارش بودم اینگونه شد بقیه شرکتها اگر موردی بجز این هست باید بررسی کنیم.)

مخصوصا اینکه همانگونه که میدانیم مطابق مقررات فعلی افزایش سرمایه اگر 200 درصد و بالاتر از محل سود انباشته یا تجدیدارزیابی باشد، بازگشایی نماد منوط به طی مراحل ثبت و ازاد شدن ان است و این منافات با افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی دارد چراکه در این نوع افزایش سرمایه باید نماد باز باشد تا حق تقدم آن معامله شود و خود این هم معمولا کمتر از 6ماه نمیکشد(برخی کمتر و برخی بیشتر)که شامل 2ماه معامله حق تقدم و سپس درصورت عدم تمدید بسته شدن ان و یکی دو ماه بعد عرضه حق های استفاده نشده و پس از اتمام آن نوبت به ثبت افزایش سرمایه میرسد. بنابراین یکی از دلایلی که سازمان موافقت با این نوع افزایش سرمایه ترکیبی نمیکند این موضوع است. البته حتی در افزایش سرمایه هایی که میزان آن از تجدید ارزیابی کمتر از200درصد باشد نماد میتواند بازشود و معاملات حق تقدم که مربوط به بخش افزایش س از محل آورده است معامله شود منتها اینجا هم باز مشکلی که وجود دارد عدم ازاد شدن سهم ناشی از تجدیدارزیابی تا انتها طی مراحل افزایش از اورده است و ثبت انها یکجا صورت خواهد گرفت و به همین خاطر اقلا در این چند وقت اخیر سازمان موافقت نکرده تا جایی که دیده ام.

اگر مرحله اول از تجدیدارزیابی باشد بیشتر مطلوب سهامداران است و طبیعتاً درصد افزایش از اورده با لحاظ سرمایه جدید کمتر خواهد شد. هرچند خود تجدید ارزیابی هم مراحل نسبتا طولانی اقلا دربرخی شرکتها دارد درخصوص اف.س از اورده هم موضوع تعهد سهامدار عمده و... در درصدهای بالا بعضا چالش انگیز میشه که فعلا بهش نمیپردازم.لذا سهامداران و خریداران اگر بقصد افزایش سرمایه این سهم را میخرند باید ضمن توجه به این مطالب دیدگاه اقلاً میان مدت داشته باشند. شرکتها دیده شده که بعضا درخواست را بطور ترکیبی ارائه دادن ولی سازمان موافق نکرده و یا دربرخی موارد در گزارش توجیهی خود شرکت به دومرحله ای بودن اشاره کرده.

این مطلب به معنای ارزنده بودن/یا نبودن این نماد نیست و صرفا بعلت تجربه خودم که طی این سالها تمرکز زیادی روی افزایش سرمایه ها داشته ام به اشتراک گذاشتم تا احتمالا برای خوانندگان هم مفید باشد. کماکان ممکن است اینبار بنا به ضرورت و یا تغییر رویه به نحوی دیگر اقدام و موافقت شود. لذا اگر خلاف این هم شد نافی این مطلب من نیست و انچه تاکنون در ذهن داشتم و در شرکتهای مختلف دیدم اینطور بوده. حتما در خرید و فروش همه جوانب لحاظ گردد و مطلب من مبنای تصمیم گیری نباشد.
          آخرین موردی که به خاطر دارم و قرار بود ترکیبی از تجدید و آورده نقدی افزایش سرمایه بده فاذر بود
          ولی به خاطر سختی های این کار ، در نهایت از انجام منصرف و در مرحله اول تجدید ارزیابی را اعلام کرد
          که به نظرم درستش هم همینه
          همین فاذر اگر اشتباه نکنم قرار بود 18500 میلیارد ریال از تجدید ارزیابی باشه و حدود 5000 میلیارد ریال هم از آورده نقدی
          ولی اون 5000 میلیارد را برای بعد گذاشتن که راحت تر هم انجام میشه و اگر الان بخواد با سرمایه فعلی از آورده را افزایش سرمایه قبلی را اعمال کنه میشه حدود 30% که سهامدارات از نظر روانی خیلی راحت تر بهش پول میدن
          در حالی که قبلا میشد 500% و برای سهامدار از نظر روانی واریز این وجه زیاد به نظر میرسید
          ....
          در هر حال همیشه شرکتها راه بهتر و راحت تر را انتخاب میکنن و اون اعمال افزایش سرمایه اول از تجدید و در مرحله بعدی از آورده است
          و این نکته بهتری برای وآینده میشه چرا که باید فقط 4700% تجدید ارزیابی بده تا از ذیل ماده 141 خارج بشه و بعد یه افزیش سرمایه حدودا 20% بده تا به دستور شورای پول و اعتبار هم عمل کرده باشه
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/09/06, 09:33.
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

خبری طلایی برای سهامداران بانک آینده
            و کلیه شرکت‌های دارایی محور.
            ... ☘☘☘
            بالاخره بعد از سالها حدث و گمان در خصوص لیست زمین ها و املاک و مستغلات بانک آینده سازمان دست به کار شده و امیدوارم یکبار برای همیشه دارایی های عظیم این بانک در املاک مشخص گردد.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              درود

اینم یه مورد جدید دیگه از افزایش سرمایه ترکیبی از آورده و تجدید ارزیابی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

اینم یه مورد جدید دیگه از افزایش سرمایه ترکیبی از آورده و تجدید ارزیابی

درخصوص خاور البته خود شرکت از همین ابتدا با لحاظ مواردی که پیش تر گفته شد دو مرحله ای در نظرگرفته (مرحله اول از محل مطالبات و آورده نقدی و مرحله دوم از تجدیدارزیابی دارایی).

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به استناد بند 7 ماده 13 مكرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، نماد معاملاتي (وآيند1) بنا به تشخيص شركت فرابورس ايران حداكثر تا تاريخ 1400/06/15 تعليق شد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران. .

با سازمان که تماس گرفتیم اعلام میکنه مطابق قانون امروز بسته میمونه و فردا نماد باز میشه
                  حالا بازم در تماس هستیم باهاشون تا امروز باز کنن ولی خوب وقتی اینا میگن مرغ ما یه پا داره دیگه نمیشه باهاشون بحث کرد
                  ساعت 11:25 روز 16 شهریور.

فعلا ما هیچ ما نگاه.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

فعلا ما هیچ ما نگاه.
                    هرچند امروز بازار خرابه و بسته بودنش از نظر خیلی ها برای سهم بهتره
                    ولی من معتقدم سهم خوب باید خودشو در بازار خراب نشون بده
                    الان در حال پیگیری هستیم انشالله که نتیجه بده و بازش کنن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

فعلا ما هیچ ما نگاه.
                      ندای ما را شنیدنذ ((-:

اطلاعیه بازگشایی سهم آمد.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

بازگشايي نماد معاملاتي (وآيند1) 00/6/16 11:37
                        به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شرکت بانك آينده (وآيند1)، پس از بررسي هاي لازم و برگزاري مجمع عمومي عادي به طور فوق العاده و عدم تصميم گيري در خصوص دستور جلسات مجمع، از طريق انجام حراج ناپيوسته با محدوديت دامنه نوسان قيمت و با اعمال يك مرحله پيش گشايش، امروز سه شنبه مورخ 1400/06/16 آماده انجام معامله مي‌باشد. لازم به ذكر است پس از انجام حراج ناپيوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشايي مرتبه دوم اطلاع رساني مي‌شود. در غير اينصورت انجام معاملات در نماد مذكور به صورت حراج پيوسته در دامنه مجاز قيمتي قبل از برگزاري حراج ناپيوسته امكان پذير است. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

امیدوارم از همین جا ده برابر بشه

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

وآیند
                            سقف کانال نزولی را شکست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

خوب حق دارن مگر میشه بچه های بانک مرکزی سهم نخریده باشن و اجازه بدن در مجمع مقدار تجدید ارزیابی اعلام بشه
                              اگر اعلام میشد که دیگه تا 3000 تومان کسی نمیتونست سهم بخره
                              امروز فرایند باز شدن و حذف کردن و معاملات سهم کلا6 دقیقه بود
                              برای اولین بار در بازار بود که دیدم بعد از مچ شدن قیمت ناظر چند ثانیه بعد با حذف اردرها اجازه معامله را داد
                              ناظر ساعت 12:24 دقیقه معامله را مچ کرد و سریعا معاملات پیوسته انجام شد
                              خوب البته نظر ناظر است ولی سرعت عمل ناظر جای تقدیر داشت که اجازه بده سهم معامله بشه و از برکت جو منفی امروز بهره مند بشه
                              انشالله فردا بتونه به اندازه دلخواه سهم بخره و دست از سر این سهم برداره و جاده هموار تر بشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

امروز فرایند باز شدن و حذف کردن و معاملات سهم کلا6 دقیقه بود
                                برای اولین بار در بازار بود که دیدم بعد از مچ شدن قیمت ناظر چند ثانیه بعد با حذف اردرها اجازه معامله را داد
                                ناظر ساعت 12:24 دقیقه معامله را مچ کرد و سریعا معاملات پیوسته انجام شد
                                خوب البته نظر ناظر است ولی سرعت عمل ناظر جای تقدیر داشت که اجازه بده سهم معامله بشه و از برکت جو منفی امروز بهره مند بشه
                                انشالله فردا بتونه به اندازه دلخواه سهم بخره و دست از سر این سهم برداره و جاده هموار تر بشه
                                دقیقا مایه شگفتی منهم شد این حرکت ناظر اونهم در چند دقیقه پایانی بازار با سابقه ای که در گشایش سهم های دیگه خصوصا در این تایم دیده میشد ازش!!
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X